|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
Cytat:
Ja sie rano czuje dobrze, czym bliżej końca dnia tym gorzej. A nie daj Boże zjem więcej wieczorem to mam wrażenie ze mi brzuch eksploduje. Plus bol pleców. Mariea- trzymam kciuki za zęba. Musi być dobrze. Myślimy tutaj o tobie! |
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to moze przez ten sam wiek i podejscie do zycia Sreberko dobrze pamietam, że to Ty wrzucalas link do koszuli z serduchem? Jesli tak to u kogo kupowalas prosze przypomnij. Dzis weszlam stacjonarnie do jakiegos dzieciecego i szlafrok 85zl a koszula 69 ![]() Cytat:
![]() Ktos wie co z laurka? Bo jakos dawno nic sie nie odzywala chyba... |
||
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sobotę wchodzę w ten magiczny czas III trymestru Jak na razie jestem z siebie dumna bo postanowienie opamiętania się z jedzeniem utrzymane ![]() Dobranoc! I i OGŁOSZENIE PARAFIALNE - jutro mnie nie ma do 13tej, proszę napisać mało postów, amen sunny_eyes Proszę http://allegro.pl/show_item.php?item...Q2YzA5YzJmZTEz MartaMagda To na pewno po aplikacji luteiny, głowka do góry
Edytowane przez sreberko4 Czas edycji: 2016-11-29 o 22:35 |
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Martamagda oby nic nie bylo
![]() Mariea lepiej zeby w ciazy zadbać o zeby, bo po to może już nie nadawać się do niczego. Nikt nie da Ci antybiotyku, który zaszkodzi dziecku Poszalalam z darmowa dostawa, chyba w 5aptekach zlozylam zamówienia w zależności co gdzie taniej bylo ![]() No i mam wyniki, glukoza w normach się miesci, a z morfologii żelazo troszkę poniżej normy więc pewnie będę musiała brać buraka, ale to akurat pikus
|
|
|
|
#1806 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
AOK.byla ze mna jeszcze jedna dziewczyna i tez placila Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1807 |
|
Rozeznanie
|
Ja chyba też mogę zaliczyć się do dobrze czujacych się. Spać mogę, kręgosłup nie boli, zgagi nie mam, wyniki w porządku
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie dołączę 😐 W pierwszej ciąży mogłam góry przenosić, zero dolegliwości, no nic, żadnych boli, zgag, twardnien itd. A tylko dzisiaj :
- ból krocza, - twardnienie brzucha, - okropne mdłości, - zgaga, - problemy z oddychaniem. Tadam! 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
sunny_eyes
Link do koszul jest w moim poprzednim poście, nie wiem czy zauważyłaś bo jak edytowałam to dodałas nowy A odnośnie rzeczy, które dostałas i nie podobają Ci się - co z nimi robisz? Mi jak ktoś powiedział, że mam wziąć co chcę a resztę wyrzucić, to tak zrobiłam jeszcze 2 torby mam do przeglądnięcia, ale to też takie rzeczy, które nie będę potem oddawać. A jak nie to oddam od razu?
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
To ja do klubu bywalo lepiej
najmniej dokuczaja mi plecy, najbardziej ta moja pupa zgaga tez wszechobecna.twardnienie brzucha pojawia sie jak duuuuzo sprzatam np teraz po remoncie lub zmywam gary.ale z nas marudy![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tam raczej nic nie dolega
Tylko od jakiegoś tygodnia pory spania mi się pozmieniały. Dużo później chodzę spać niż zazwyczaj, ale też dużo później wstaje. No i nie wiem o co chodzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez bylam zaskoczona jak przyszlo mi placic. Ale potem mi sie przypomnialo, ze gin kiedys tam uprzedzal. A nie pytal o kase chorych. Moze to od landu zalezy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1814 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie nic nie boli
tylko spać mi się chcę cały dzień ale ogólnie w pierwszej ciąży czułam się dużo lepiej. Mariea kciuki za uratowanie zęba. Lepszy antybiotyk niż przeciąganie stanu zapalnego. Okolowierzcholkowo jest ok? |
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za toxo ostatnio płaciłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju ale mi niedobrze... a jak na zlosc Michal się co chwile odzywa dzis :/ Sama juz nie wiem czy mi sie chce wymiotowac, czy mam zgage czy to brzuch mnie boli ;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez sunny_eyes Czas edycji: 2016-11-29 o 23:26 |
|
|
|
|
#1818 | ||
|
Zadomowienie
|
Mariea, trzymam kciuki za zeby! I serdecznie gratuluję poprawy żelaza, ja nadal walcze..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
1,5kg wow ladne liczby padają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez placilam i tez cos kolo 30 euro Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1821 |
|
Rozeznanie
|
Jutro idę pierwszy raz na szkole rodzenia
Wczoraj gin dał mi wizytówkę, nawet nie wiedziałam że u mnie w mieście takie coś się odbywa. Trochę późno, ale jeszcze ze 4 spotkania zdążę zaliczyć Sent from my GT-I9505 using Wizaz Forum mobile app
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj tak sie zle czuje ze cala noc nie spalam , jakos dziwnie boli mnie brzuch i chce mi sie wymiotowac ale nie moge wymiotowac :/
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. Kolejny dzien rozpoczynam bolem glowy😟 codziennie mi peka. Nie wiem o co chodzi. Nie boli tylko jak spie..
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam się do grona cierpiących. Nie śpię od 5:00, boli mnie w krzyżu i pachwiny. Nienawidzę zaparć.
Jeszcze tylko 2 miesiące ![]() Ja byłam wczoraj w mojej szkole rodzenia na spotkaniu z psychologiem. Fajnie babeczki mówiły o tym, co czeka kobietę po porodzie i że wahania nastrojów, baby blues to są normalne uczucia i nie trzeba się nimi martwić jeśli trwają tyle, co połóg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I oczywiscie po dzisiejszej nocce witam się mega niewyspana i zmęczona... ;( Ktos wczoraj pytal czy gemini najtaniej - wczoraj zamawialam na zasadzie gdzie najtaniej korzystajac z darmowej dostawy. Co prawda oni w tym nie brali udzialu, ale na ceneo sie wyswietla ich oferta i ani jedna rzecz z szukanych nie byla najtansza u nich. |
||
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jaki sen mialam..Snilo mi sie ze urodzilam na kanapie. Wolalam kogos zeby mi pomogl bo cos sie dzieje ale nikt nie przyszedl. A ze mnie krew buchnela taka gesta jak bloto. Ja bylam cala we krwi, kanapa. Jak w basenie. Ciagle wolalam i ciagle nikt nie przychodzil. W koncu przecielam pepowine i znowu wiecej krwi. Ktos przyszedl, jakoes babsko i miala pretensje ze kanape zniszczylam i ze moj porod nie jest taki wazny bo ktos tam inny urodzil😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1827 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Coś musi być z tym 3 trymestrem. Co tu sie dzieje?! Same jęki i płacze wróć drugi trymestrze!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja dziś też od 5 na nogach, Kaja tak kopała że nie było opcji zasnąć. A teraz jestem już w drodze do Ikei Życzcie mi powodzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1829 | |
|
Rozeznanie
|
Bo wcześniej się nie pytałam o sr
Wczoraj TŻ rozmawial z lekarzem o położnych, szpitalu i tak od słowa do słowa dostałam wizytówkę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
|
|
#1830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

to na pewno nic poważnego, obserwuj ale się nie martw na zapas
Mało tego nie podoba mi się to co dostaję albo ktoś mi kupi, tylko to co sama wybiorę
ale to moze przez ten sam wiek i podejscie do zycia
Sreberko dobrze pamietam, że to Ty wrzucalas link do koszuli z serduchem? Jesli tak to u kogo kupowalas prosze przypomnij. Dzis weszlam stacjonarnie do jakiegos dzieciecego i szlafrok 85zl a koszula 69 
hehe 

Jak na razie jestem z siebie dumna bo postanowienie opamiętania się z jedzeniem utrzymane 

jeszcze 2 torby mam do przeglądnięcia, ale to też takie rzeczy, które nie będę potem oddawać. A jak nie to oddam od razu?
najmniej dokuczaja mi plecy, najbardziej ta moja pupa
zgaga tez wszechobecna.twardnienie brzucha pojawia sie jak duuuuzo sprzatam np teraz po remoncie lub zmywam gary.ale z nas marudy

ja dziś też od 5 na nogach, Kaja tak kopała że nie było opcji zasnąć.