Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:) - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-30, 16:27   #1801
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)

Wiecie co... przedstawię to obrazowo:

Rzygam historią

Idę dalej się katować. Bo nawiasem mówiąc stoję w miejscu tylko to "miejsce" magluję. I g...o mi to da raczej, heh... bo do przerobienia mam jeszcze coś ponad 100 stron :/ a przerobiłam yyy... 10?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 16:27   #1802
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez destiny86 Pokaż wiadomość
Zazdroszcze tym które są już po co ja bym dała żeby już było piątkowe popołudnie
mi wystarczy zeby juz bylo jutro o tej porze albo bede super wesola albo bardzo wsciekla..
Stary 2007-01-30, 16:35   #1803
buzichocho
Zakorzenienie

ja jusz sesje zamknełam (teraz czekam na wyniki 2 egzaminow..)
buzichocho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 16:41   #1804
asia_z
Zakorzenienie

buzichocho, zazdroszczę... mnie czeka jeszcze ostatni egzamin w poniedziałek. najgorszy w całej sesji, bo na pierwszym terminie zdawalność wynosi 25% musze to zdać, bo nie będzie mi się chciało uczyć na nast termin
Stary 2007-01-30, 16:51   #1805
gosiap82
Raczkowanie

uffff...15 min. przerwy Poucze sie jeszcze jakies 3-4 godzinki i koniec. Egzam jutro na 9.00,wiec przynajmniej szybko z glowy bedzie Nie lubie tych popoludniowych, bo za bardzo sie wtedy od rana stresuje

trzymajcie sie dzielnie

gosiap82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 17:05   #1806
justyna_dt
Zakorzenienie

gosiap - mi się lepiej robi od Twojego avatarka

Ale nie ma to tamto, wracam do tego szitu

Stary 2007-01-30, 17:46   #1807
miu miu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Jakoś w nocy uczy mi się najlepiej. W dzień mnie zawsze coś rozprasza
Zupełnie, jakbym to ja napisała

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
wszystko się sprzysięgło przeciwko mojej nauce
U mnie też zazwyczaj wszystko się sprzysięga przeciwko mojej nauce Zaraz wychodzą jakieś ważne sprawy do załatwienia, ciągle ktoś do mnie dzwoni, przypomina mi się, że nie zapłaciłam rachunków... Wszystko oczywiście bardzo pilne, "na wczoraj"

Cytat:
Napisane przez gosiap82 Pokaż wiadomość
Ale ja (ku wielkiemu rozbawieniu TZ) po godzinie rzadko wracam, chocbym po same waciki poszla. I zazwyczaj wracam z piecioma innymi rzeczami, poza tymi przykladowymi wacikami o ktorych w miedzyczasie oczywiscie zapominam
Ja też

Cytat:
Napisane przez Creaketique Pokaż wiadomość
Troche mnie "pocieszylo" (wiem, to okropne), ze nie jestem sama- oblala ponad 1/3 :/
Wcale nie okrpone! Ja zawsze się w ten sposób pocieszam U tych bardziej wymagających wykładowców nie zalicza jakieś 50%, więc czemu miałabym tego faktu nie "wykorzystać" do własnych "celów"?

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja już po egzamin trwał całe 15 minut 12 pytań testowych, ale 5 to ja raczej nie dostane całe szczęście że już po dzisiaj i jutro się obijam a od czwartku zaczynam się uczyć na ostatni egzamin
Też dzisiaj miałam egzamin, który trwał 15 minut Nie wiem czy zaliczę, okaże się za kilka dni. Ale nie mogę sobie zrobić wolnego od nauki - jutro kolejny egzamin, na który się praktycznie wcale nie uczyłam

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
będę harować jak wół non stop, jeszcze przez ferie Ale co tam! I tak to lubię
Ja też będę harować przez ferie, niestety Jeden egzamin mam już w plecy. Nie wiem co z kolejnymi. Dzisiaj na szczęście się okazało, że drugi egzamin w sesji zaliczyłam
Ale ferie to i tak tylko tydzień...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 18:19   #1808
destiny86
Raczkowanie

Cytat:
buzichocho, zazdroszczę... mnie czeka jeszcze ostatni egzamin w poniedziałek. najgorszy w całej sesji, bo na pierwszym terminie zdawalność wynosi 25% musze to zdać, bo nie będzie mi się chciało uczyć na nast termin

masz dokładnie tak samo jak ja - w piątek czeka mnie ostatni egzamin, niestety ten najgorszy i jego zdawalność jest taka sama jak twoja.
Naprawde bardzo motywują słowa wykładowcy: "Wiecie co... patrząc tak nas was już teraz moge z całą pewnością stwierdzić że 80% z was go nie zda" no cóż... pozostaje jedynie uczyć sie i pokazać jak bardzo jest kobitka omylna i miec nadzieje (że głupi zawsze ma szczęście ) i że znajde się wśród tych pozostalych 20% które zda, bo jednak chciałabym miec coś z tych ferii. Tydzień bo tydzień ale zawsze coś :P
- i mądrość, abym dobrze ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj w....li
I pomóż mi pamiętać: że smutna minka wymaga aż 42 mięśni,a tylko 4 wyprostowanie środkowego palca :P
destiny86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 19:15   #1809
gosiap82
Raczkowanie

justyna_dt ciesze sie

ja wlasnie wzielam gorrrracy prysznic, zrobilam herbatke ( piwko sie szczerzy do mnie bezczelnie ale jestem chora i nie moge ) wiec wracam do wyrka i notatek. A o koncu sesji to ja nawet nie mysle . Za to w przerwie miedzy egzaminami mam ponad miesiac przerwy i pojade do PL poobijac sie troche

Stary 2007-01-30, 19:21   #1810
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buzichocho Pokaż wiadomość
ja jusz sesje zamknełam (teraz czekam na wyniki 2 egzaminow..)
też zazdroszczę

Cytat:
znając Ciebie to na pewno znajdziesz się w tych 25%

Cytat:
Napisane przez miu miu Pokaż wiadomość

U mnie też zazwyczaj wszystko się sprzysięga przeciwko mojej nauce Zaraz wychodzą jakieś ważne sprawy do załatwienia, ciągle ktoś do mnie dzwoni, przypomina mi się, że nie zapłaciłam rachunków... Wszystko oczywiście bardzo pilne, "na wczoraj"

Też dzisiaj miałam egzamin, który trwał 15 minut Nie wiem czy zaliczę, okaże się za kilka dni. Ale nie mogę sobie zrobić wolnego od nauki - jutro kolejny egzamin, na który się praktycznie wcale nie uczyłam

Ja też będę harować przez ferie, niestety Jeden egzamin mam już w plecy. Nie wiem co z kolejnymi. Dzisiaj na szczęście się okazało, że drugi egzamin w sesji zaliczyłam
Ale ferie to i tak tylko tydzień...
kupiłam nową pralkę nie zrobiłam prawie nic naukowego ale będę kwiczeć w przyszłym tygodniu (bo okazało się że jednak wszystko zdaje w przyszłym, we wtorek nawet 2 rzeczy ;/)

Cytat:
Napisane przez destiny86 Pokaż wiadomość
masz dokładnie tak samo jak ja - w piątek czeka mnie ostatni egzamin, niestety ten najgorszy i jego zdawalność jest taka sama jak twoja.
Naprawde bardzo motywują słowa wykładowcy: "Wiecie co... patrząc tak nas was już teraz moge z całą pewnością stwierdzić że 80% z was go nie zda" no cóż... pozostaje jedynie uczyć sie i pokazać jak bardzo jest kobitka omylna i miec nadzieje (że głupi zawsze ma szczęście ) i że znajde się wśród tych pozostalych 20% które zda, bo jednak chciałabym miec coś z tych ferii. Tydzień bo tydzień ale zawsze coś :P
Ucz sie i jej dokop tacy są najgorsi. Pamietam jak w zeszłej sesji nas gostek od opisowej straszył ze u niego to większość nie zda a my się tak obryliśmy ze zdaliśmy wszyscy za pierwszym razem a egzamin był naprawdę ciężki i na dodatek odbywał się przy temperaturze ok 35 stopni w cieniu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 19:27   #1811
miu miu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
kupiłam nową pralkę nie zrobiłam prawie nic naukowego ale będę kwiczeć w przyszłym tygodniu (bo okazało się że jednak wszystko zdaje w przyszłym, we wtorek nawet 2 rzeczy ;/)
No ale pralka nowa jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 19:39   #1812
justyna_dt
Zakorzenienie

Dziewczyny, pocieszcie mnie i powiedzcie, że nie lubicie historii, jesteście z niej cienkie, ale mimo to żyjecie i na pewno ją zdam nie mając żadnych wiadomości, błagam!

Ewusia - to ta sesja tak działa? Może w przyszłej będziesz zmuszona kupić nową kuchenkę, albo TV, albo... no ja np. w tej sesji kupuję nowy monitor

Stary 2007-01-30, 20:06   #1813
Creaketique
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pocieszcie mnie i powiedzcie, że nie lubicie historii, jesteście z niej cienkie, ale mimo to żyjecie i na pewno ją zdam nie mając żadnych wiadomości, błagam!
Pociesze Cie bo dokladnie tak jest w moim przypadku I zyje Jakby co zostaje metoda spania z notatkami pod poduszka, chociaz co do jej skutecznosci mam pewne watpliwosci

Rzygam moimi studiami Wlasnie drukuje sciagi, zaraz je odpowiednio posklejam i zostaje mi wiara, ze jutro wykladowca nie przyprowadzi ludzi do pilnowania/nie bedzie pilnowal/nie rozsadzi/pozwoli sciagac/wyjdzie z sali . Bo jak nie to skoncze z 3 oblanymi w pierwszym terminie egzaminami na 3 mozliwe
Creaketique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 20:06   #1814
Monica123
Rozeznanie

Ale się cieszę myslałam, że pojade dziś na uczelnie na egzamin bez szans na zdanie bo przy ostatniej sesji jak miałam egz z tym samym dr to był niezły przesiew. A tak dzis jakis łaskawy był i zaliczyłam na 3.0. No i się jeszcze doiwedziałam, że niedzielny egz z postępowania adm zaliczyłam na 4.5. teraz w nagrode to sobie jakis film zapuszcze chyba na kompie

Monica123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 20:10   #1815
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Justynko, na pewno tak będzie Skoro mi się udało (oby ) to ty też dasz rade

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 20:21   #1816
miu miu
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłam cienka z historii, nie lubiłam jej a mimo to żyję

Cytat:
Bo jak nie to skoncze z 3 oblanymi w pierwszym terminie egzaminami na 3 mozliwe
Ja w ostatniej sesji skończyłam z 3 oblanymi na 4 możliwe I to wcale nie dlatego, że się nie uczyłam No dobra właściwiwe dwoma, bo do jednego nie zostałam dopuszczona
Stary 2007-01-30, 20:28   #1817
luriah
Raczkowanie

ja mam ostatni exam w czwartek ( juz zapowiedziano, ze 80% obleje) a ja zamiast sie porzadnie uczyc czytam forum, ogladam tv, odwiedzam znajomych... w zasadzie to nawet nie pamietam na co ten czas mi tak schodzi... eh... ta sesja jest wyjatkowo pechowa dla calego mojego kierunku wiec.... koncz sie sesjo!
luriah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 20:30   #1818
Papiszynka
Zakorzenienie

Czesc wam ja jutro mam egzamin z chemii, fatalnie sie czuje i nie moge sie uczyc z tego powodu nie no tak serio, to strasznie mi niedobrze caly dzien,nie wiem od czego a pojutrze zboj z matmy... Jak nie zalicze jutro tego egzaminu to bye bye... No ale zalicze, nie
I strasznie zazdroszcze tym co juz sa po, ja jestem jeszcze w polu jutrzejszy egzamin z chemii, zboj z matmy, egzamin z fizyki, egzamin z matmy... skreca mnie jak sobie o tym pomysle

A co do nauki w nocy to podziwiam was, mi mozg po 23 przestaje pracowac i chociaz sie zmuszam to poprostu nie moge, wczoraj siedzialam do 1 i jak sie polozylam do lozka to... czulam sie jak po najgorszych torturach
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 20:30   #1819
gosiap82
Raczkowanie

Ja ten egzamin, ktory jutro pisze tez mam poprawkowy. Jeden z nielicznych do nauki ktorego sie wtedy naprade przylozylam i efekt byl taki,ze wyszlam z egzaminu super zadowolona, ze tak dobrze mi poszlo -sama obryta, do tego porownalam z kumpela pod koniec egz. I co? Kumpela dostala super ocene, a ja nie zaliczylam Natomiast wszystkie pozostale egzaminy do ktorych sie nie uczylam pozaliczane .
A czytajac wasze posty to juz w ogole dochodze do wniosku, ze oceny baaardzo czesto nie sa adekwatne do poziomu reprezentowanej wiedzy / nie zalicza sie badz nie zalicza sie na dobra ocene tych na ktore sie zakuwalo, a te na ktore sie idzie liczac na szczescie sa "do przodu".....

Tak wiec wszystkim "niedouczonym" radze sie az tak nie przejmewac

Stary 2007-01-30, 20:39   #1820
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

oj dziewczyny mnie też wszystko rozprasza, robię sto innych rzeczy zamiast siedzieć z nosem w notatkach! ( sprzątam, wychodzę z psem, zaglądam do lodówki) a za tydzień najgorszy egzamin z geografii regionalnej świata...cienko to widzę !! najgorsze, że mi też mózg wysiada ok. 23 i dalej już nic nie zdziałam!! eh...
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 20:41   #1821
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Creaketique
Pociesze Cie bo dokladnie tak jest w moim przypadku I zyje Jakby co zostaje metoda spania z notatkami pod poduszka, chociaz co do jej skutecznosci mam pewne watpliwosci
Cytat:
Napisane przez mysza_87
Justynko, na pewno tak będzie Skoro mi się udało (oby ) to ty też dasz rade
Cytat:
Napisane przez miu miu
Byłam cienka z historii, nie lubiłam jej a mimo to żyję
No, o to mi właśnie chodziło Dziękuję

Stary 2007-01-30, 20:42   #1822
Papiszynka
Zakorzenienie

U mnie niestety taka zasada nie dziala na matme trzeba byc obrytym od gory do dolu, jeden maly blad i 0 pkt ostatnio np. facet mi odjal 0.5 pkt bo nie napisalam 'funkcja jest ciagla' i przez to nie zaliczylam kola chociaz obliczenia byly dobrze... pfff... ciekawe czy jakbym zle zrobila obliczenia, a napisala to glupie zdanie, to czy by 0,5 pkt postawil dziad jeden, nieudacznik no nic to, ja ide do wyrka, poczytam cos jeszcze, powodzenia wszystkim ktorzy jutro cos maja

Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 20:47   #1823
Creaketique
Raczkowanie

Strasznie wkurzajace jest wlasnie to, jak sie ucze, mam jakies pojecie o przedmiocie i oblewam Czyli sila rzeczy musze sie uczyc tego samego jeszcze raz... Albo wydaje mi sie, ze dobrze poszlo, patrze na wyniki a tam 2.0

A jak nie umiem, ide na egzamin "na zywiol", wykladowca pozwala sciagac itp. to zazwyczaj sie udaje (chociaz tez nie zawsze). I gdzie tu sprawiedliwosc

Monica123 gratulacje . Fajnie, ze chociaz niektore z nas nie beda musialy sie meczyc na poprawkach
Stary 2007-01-30, 21:46   #1824
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

joł, przychodze do was juz ze znajomościa id , ego , superegostadium oralnego,analnego,edypaln ego, fallicznego i genitalnego niestety to bylo 1 pytanie zostaje jeszcze 5 a egzamin jutro o 9 przydalby mi sie jeden dzień wolny od życia wyspałabym sie i mozna dalej
Stary 2007-01-30, 21:47   #1825
miu miu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
U mnie niestety taka zasada nie dziala na matme trzeba byc obrytym od gory do dolu, jeden maly blad i 0 pkt ostatnio np. facet mi odjal 0.5 pkt bo nie napisalam 'funkcja jest ciagla' i przez to nie zaliczylam kola chociaz obliczenia byly dobrze... pfff... ciekawe czy jakbym zle zrobila obliczenia, a napisala to glupie zdanie, to czy by 0,5 pkt postawil dziad jeden, nieudacznik no nic to, ja ide do wyrka, poczytam cos jeszcze, powodzenia wszystkim ktorzy jutro cos maja

Rok temu też miałam "dziada" z matmy gorszego niż twój. Odejmował punkty (całkiem sporo), za to, że np. postawiłam gdzieś w obliczeniach nawias (i mogłam go tam postawić!), wszystko było dobrze obliczone i zapisane, wyprowadzone i w ogóle ale ten jeden zapis "nie zgadzał się" z tym, co on chciałby widzieć (z jego "tokiem rozumowania") i punkty leciały. Coś w stylu (w dużym uproszczeniu): 2 + 2 + 2 = 6, a ja dodatkowo zapisałam: (2 + 2) + 2 = 6. Oczywiście dalej już był zapis bez nawiasu, w tym jednym miejscu postawiłam go dla ułatwienia sobie "spojrzenia" na równanie. To był dopiero dziad

Cytat:
Strasznie wkurzajace jest wlasnie to, jak sie ucze, mam jakies pojecie o przedmiocie i oblewam Czyli sila rzeczy musze sie uczyc tego samego jeszcze raz... Albo wydaje mi sie, ze dobrze poszlo, patrze na wyniki a tam 2.0
No dokładnie! Nieraz miałam tak, że się nauczyłam i wydawało mi się, że mi dobrze poszło a tu 2.0 A z tym żywiołem to ciężko stwierdzić. Nie chodzę na żywioł bo nie liczę nawet na to, że coś się da ściągnąć
Stary 2007-01-30, 21:50   #1826
miu miu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
przydalby mi sie jeden dzień wolny od życia
Oj, tak. Ja poproszę jeszcze jeden wtorek zanim będzie środa!!! Albo niech czas stanie na 24 godziny, ja pouczę się trochę a nikt nie będzie o tym wiedział

Btw witamy, witamy i zachęcamy do dyskusji
Stary 2007-01-30, 21:55   #1827
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:

A jak nie umiem, ide na egzamin "na zywiol", wykladowca pozwala sciagac itp. to zazwyczaj sie udaje (chociaz tez nie zawsze). I gdzie tu sprawiedliwosc
ja tak mialam w ostatni piątek,egzamin ustny z historii wychowania: odpowiedzialam na 1.5 pyt na 2 i dostałam 3.0 Powiedział mi , że nie szanuje swoim ubiorem jego i jego tytułu a miałam eleganckie spodnie i do tego golf..gdy sie go spytałam czy ocenia moja wiedze czy ubiór kazał mi wyjść jak dobrze ze wiecej juz nic z nim miec nie bede dziad stary
Stary 2007-01-30, 21:57   #1828
destiny86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiap82 Pokaż wiadomość
Ja ten egzamin, ktory jutro pisze tez mam poprawkowy. Jeden z nielicznych do nauki ktorego sie wtedy naprade przylozylam i efekt byl taki,ze wyszlam z egzaminu super zadowolona, ze tak dobrze mi poszlo -sama obryta, do tego porownalam z kumpela pod koniec egz. I co? Kumpela dostala super ocene, a ja nie zaliczylam Natomiast wszystkie pozostale egzaminy do ktorych sie nie uczylam pozaliczane .
Jaki z tego wniosek - dziewczyny nie uczymy sie :P:P
I pomóż mi pamiętać: że smutna minka wymaga aż 42 mięśni,a tylko 4 wyprostowanie środkowego palca :P
Stary 2007-01-30, 22:03   #1829
destiny86
Raczkowanie

Cytat:
ja tak mialam w ostatni piątek,egzamin ustny z historii wychowania: odpowiedzialam na 1.5 pyt na 2 i dostałam 3.0 Powiedział mi , że nie szanuje swoim ubiorem jego i jego tytułu a miałam eleganckie spodnie i do tego golf..gdy sie go spytałam czy ocenia moja wiedze czy ubiór kazał mi wyjść jak dobrze ze wiecej juz nic z nim miec nie bede dziad stary

hahahaha dobreee :P to ja miałam nawet fajnego kolesia na pierwszym egzaminie (ustnym) pozwolił (a wręcz kazał!) przyjść ubranymi nie standardowo - no bo wkońcu mamy karnawał (ale to jedyny taki w miare na luzie profesorek w mojej szkółce)
Stary 2007-01-30, 22:15   #1830
Creaketique
Raczkowanie

Cytat:
joł, przychodze do was juz ze znajomościa id , ego , superegostadium oralnego,analnego,edypaln ego, fallicznego i genitalnego niestety to bylo 1 pytanie zostaje jeszcze 5 a egzamin jutro o 9 przydalby mi sie jeden dzień wolny od życia wyspałabym sie i mozna dalej
Kootek a co takiego studiujesz?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości