![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Choć mój to raczej stan db... Do idealnego mj brakuje. Musse się skupić i go wystawie tyle. O. Ile byle poszedł a kupię co chce :d
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#1802 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Mi też się Leon podoba ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie to nie działaja wibracje (ostatnio probowalam wlaczyc, pierwszy raz od kiedy kupilam), plozy sa porysowane od bujania i nie ma 1 zawieszki (jesli wiem gdzie slimak ![]() ogolnie po 2 dzieciach juz jest i to widac... i z jednej strony chce inny kolor bo mnie ten szary drazni (ten grafitowy bo hcyba jest jeszcze jasno szary z turkusem) a z drugiej wydam 100-150zł zeby miec nowszy i inny kolor...a z trzeciej; przed nami jeszcze 2 dzieci, nie wiem czy po maluszce dla 3ciego nadal bede taka chetna go trzymac ![]()
![]() |
#1804 |
Zadomowienie
|
Lilianna, mój tata ma na imię Leon
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86479023]Elsabel
I dałaś radę do 1, ja już bym miała oczy na zapałki. Nasze ostatnie wyjście ze znajomymi skończyło się na tym, że już o 23 błagałam o powrót do domu albo zasnę w lokalu ![]() Wiecie, bo tak naprawdę nie wiem jak bardzo źle się będę czuła. Miałam krzywą bez ciąży to bardzo źle to zniosłam, więc się spodziewam, że może być gorzej. Mąż jeszcze stwierdził, że skoro wstał to jedzie do szefa się rozliczyć, a szefa nie ma i taki zrąbany poranek mamy. Mam nadzieję, że chociaż kupimy coś ładnego na poprawę humoru jak będziemy we Wro ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, robiliście albo będziecie robiły Baby Shower? Wiecie o co w tym chodzi? Moje przyjaciółki bardzo chcą zrobić, ale to one mają organizować czy ja? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja bede sama robic ![]()
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Tu się robi imprezę - niespodziankę, znaczy robi się dla przyszłej mamy. Ja akurat nawet na to nie liczę, bo za bardzo nie ma.kto mi zrobić...znaczy może i ma ale i tak wątpię
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
Ostatnio ktoś wrzucił czerwony za 160 w moim mieście, kilka godzin i nie było, nie zdążyłam ![]() Nigdy nie byłam na baby shower i też nie planuje ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2019-02-09 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Dostojna peema.
|
Elsabel, ja bym sobie sama nie robiła, w ogóle nigdy nie byłam na takiej imprezie i mój będzie pierwszy - koleżanki chcą mi zrobić, jedna taka główna organizatorka to o tym gada od pierwszego trymestru ciąźy xD Mówi, że już organizowała z 5x i że to fajna impreza, no to się przekonam
![]()
#1812 |
Zakorzenienie
|
Ejjj conwy tyle napisalyscie ?spac nie możecie?;D u nas malowanie ruszyło,od rana nas pakowalami już jesteśmy u mamy...dziwnie
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Lilianna mi się kiedyś Nikodem podobał, ale przeszło.ignas bardzo mi się podoba, ale tak ma na imię siostrzeniec mojego męża, dużo teraz w ogóle jest Ignacow, ale dla mnie to akurat nie jest problem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Grejpfrutowa nie można spacerować podczas badania,czyli te dwie godziny. A potem to już spaceruj ile chcesz ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Sq to ja chyba miałam szczęście,bo jak ja byłam w lutym w szpitalu z Zosia,to nie było żadnej grupy ani ograniczonych odwiedzin
#1813 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Moja kuzynka, która organizowała mi panienski pytała się czy chce babyshower. Ale szczerze mówiąc odkąd mam dziecko to z całego grona "przyjaciółek" zostało mi 2 koleżanki plus właśnie ta kuzynka
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
Ja sama o nim myślałam. Baaardzo ładne imię
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Lilianna pewnie zależy od otoczenia, w moim jest ich sporo
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Mi się Leon nawet podoba, ale mojemu mężowi wcale,wiec odpadło.ogolnie podoba mi się niewiele imion chłopięcych, a tez kolei nie podobają się mojemu mężowi...dla dziewczyny nie było nigdy większego provlemu
#1817 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Co do imion to myślę, że i tak wszystkim się nie dogodzi, więc niech każdy wybiera takie, jak mu się podoba. Ja np. nie chciałam bardzo popularnego i sprawdzałam te wszystkie dane z urzędów i rzeczywiście jak pojawia się imię Stanisław to jest powiedzmy na 10. miejscu a nie w pierwszej trójce, więc mi to pasuje. A i tak słyszę od prawie każdego, komu mówię o imieniu, że ooo takie popularne imię, że pełno tych małych Stasiów. No może i tak, nie wiem, niech im będzie ![]()
![]() |
#1818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Mi się Leon nawet podoba, ale mojemu mężowi wcale,wiec odpadło.ogolnie podoba mi się niewiele imion chłopięcych, a tez kolei nie podobają się mojemu mężowi...dla dziewczyny nie było nigdy większego provlemu
#1820 |
Wtajemniczenie
|
Moje najblizsze 2 kolezanki wyjechaly na 2 krance niemiec wiec raczej nic nie bede robila. A tutaj zostali dalszi znajomi i znajomi tz znowu to juz nie ta bajka na baby shower
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Lilly no ja znam bardzo wielu Stasiow i Jasiów
![]() ![]() ![]()
#1822 |
Zakorzenienie
|
Agata oj tam zaraz nudna
![]() ![]() Uff nam się intensywnie dzień zapowiada, teraz pojechaliśmy do Kadyksu, pójdziemy tam na jakiś obiad, kolo 15 wracamy a na 17.30 chrzciny koleżanki syna. Pewnie kolo 20 wrócimy do domu, ze względu na młodego, on o tej porze już śpi normalnie, no ale weekend ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Ja w sumie chętnie takie spotkanie zorganizuję, jestem towarzyską osobą i lubię jak ludzie mnie odwiedzają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
U nas w otoczeniu nie ma np.duzo Zofii , w przedszkolu tez.ale już jak idę gdzieś w teren lub na miasto to często słyszę to imię
![]()
#1826 |
Rozeznanie
|
Yeah, nadrobiłam. I jesteśmy już po super udanych zakupach
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tz stwierdził że kokon mu się podoba i zamawiać 2, jeden do nas jeden zeby w pl został ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też się właśnie boję, że będę w kiepskim stanie. Ale już załatwiłam sobie transport i w jedną i w drugą stronę, także mam nadzieję, że wytrzymam to jakoś. Kciuki! Cytat:
No tak, u mnie noce są teraz bardzo kiepskie i pewnie stąd ten brak energii. Dzisiaj znowu mi mały dał popalić: o 23 kopał, potem po 1 i tak do rana na raty, a o 7 do labo. Jakbym wiedziała, że tak będzie to bym spała. Dzisiaj wychodzimy wieczorem, więc zaraz się biorę za te rollsy, bo jednak je robię i się kładę na godzinkę, bo inaczej będzie kiepsko. Kupiliśmy w ikei tylko pojemniki na pierdoły ![]() Patrzyłam na te organizery do szuflady, ale nie pomierzyłam szuflady, bo nie wpadłam na to i nie braliśmy. W rossmannie kupiłam duże płatki, pampki 1 i 2, bo promocja. No i tabsy pregna 2x bo są w promocji za 31,99 zł z kartą, a u mnie w Aptekach już po 52 zł. Ja nie jestem towarzyska i nie robię babyshower. Najlepiej mi samej w ciszy i spokoju - tak już mam ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Super ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Rozeznanie
|
To się chwalę
![]() ![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Rozeznanie
|
Patrycja bardzo ładny wózek. Gratuluję zakupów 😊
Lilianna u nas też Leon był w pierwszej piątce, Jak synek miał się urodzić 😀 Ja dziś wstałam z bólem gardła i kaszlem. Także leżę w łóżeczku. Herbatka, kocyk 😀 Mąż za chwilę na zakupy jedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.