|
|
#1801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 4
Cytat:
dzięki ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
dzieki
|
||
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najprawdopodobniej proszek + płyn loveli, ewentualnie Dzidziuś. Dzień dobry! U nas gorąco od rana Kapewa powodzenia na wizycie.
11.04.2015 Edytowane przez misiaa91 Czas edycji: 2019-08-27 o 09:02 |
|
|
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem. Dzidziuś zmienił zapach i mi śmierdzi ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1804 |
|
Raczkowanie
|
Mamusie listopad 2019- cz. 4
Przyszło moje zamówienie z hm. Oczywiście niekompletne. IMG_1566890803.252445.jpg
Do tych spodni bordo zamówiłam takie samo body i je anulowali wiec muszę odesłać spodnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kot ma wychodzić na balkon, do ogrodu czy ogólnie na podwórko?
My nie chcieliśmy , żeby nasz kot łaził po osiedlu. Ale ze mamy ogród to ciężko byłoby tego uniknąć, mało realne wręcz. Na początku nie chciała wychodzic, na trawie stała jak poparzona. Biegła z powrotem do drzwi mało się o nie nie zabijając . My po prostu całe ogrodzenie obwiesilismy siatka zabezpieczająca, na rogach mamy słupki które to podwyzszaja i trzymają. Tym sposobem kot jest ograniczony do naszego ogrodu. Zdarza jej się raz na jakiś czas znaleźć drogę ucieczki,ale wraca tego samego dnia. Zazwyczaj próbuje gryźć i rozciągać siatkę swoim cielskiem My nie chcemy żeby nasza kotka miała kontakt z kotami które chodzą normalnie po podwórkach. Chociaz jak ma okazję to leje się z kocurem sąsiadów. Z ogrodu przynosi paskudztwa do domu (myszy, jaszczurki). No i latem drze jape , że chce wyjść. A zimą jak próbuje ją wywalić za drzwi to muszę sposobem. W naszym przypadku nie byłoby opcji utrzymania kota w domu,a z drugiej strony zrobiliśmy z niej takiego pół wychodzącego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1808 |
|
Raczkowanie
|
Jadę do lidla po te kopertowe bo wczoraj jeszcze były i chyba będą sławiąc do tych spodni. Macie racje są takie piękne ze szkoda ich zwracać 🥰🥰
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam płyn do prania bobini a do płukania cocolinno sensitive
Cytat:
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po połogu jak byłam u gina to mówił, że spoko zszyli, mówię a jakiś młody koleś, on mówi że to najgorsza robota i zawsze najmłodszy na oddziale idzie szyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1811 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie ręczniki zawsze piore z płynem do płukania i są super chłonne. Może to zależy też od materiałów z jakich są wykonane Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
ubrania dla dziecka gorszego sortu, lekarze do bani i od brudnej roboty ci najgorsi ![]() ![]() U mnie jest stała kadra lekarzy w szpitalu, jedynie na dyżury wpadają z zewnątrz ale wszyscy na wysokim poziomie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Jasiek 31+2
Screenshot_20190827_105230.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I od twardości wody.Ja przykładowo piorę ręczniki w 65/90stopniach i nie prasuję i są miękkie. Moja mama prasuje, bo inaczej to sobie skórę zetrzesz wycierając się ![]() Też jestem team antyżelazko Cytat:
|
||
|
|
|
#1814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładna sukienka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I muszę mieć wyprasowane (jedynie ręczniki odpuszczam). Ale teraz kupiliśmy parownicę, to z ciuszkami powinno pójść szybko. Cytat:
|
|
#1817 | |
|
Zadomowienie
|
Lovela
Przy Synku na początku proszek później mleczko i teraz też od niego zacznę. Miałam też odplamiacz ale średnio skuteczny.Synek ma już ponad 2,5 roku i cały czas w Loveli piorę, od niedawna dopiero dodaję płynu do płukania, jakiegoś Sensitive. Ale mój Maluch to alergik i skóra wrażliwa.. choć ostatnio, odpukać, nabiał daję i reakcji skórnych nie ma ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki duży i zgrabny
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1821 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeczekam a jak mu nie minie to będzie tylko w domu ![]() Cytat:
![]() Używam loveli płynu do prania i płukania ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękny brzusio, Jasiek rośnie ![]() Dzień dobry My korzystamy z pogody i ruszamy na wycieczkę
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dlatego tu jest taki przemiał, sal dziesiątki, kilka szpitali z porodówkami w miescie, szpital Wojewódzki czy Uniwersytecki (gdzie masz jeszcze tabun studentów na oddziałach) , po prostu całkiem inne oblężenie. U mnie na oddziale jest zatrudnionych około 20 ginekologów, więc położnych pewnie dwa razy tyle. Jakby mnie ktoś zapytał jak się nazywa ordynator w którymkolwiek z szpitali to yyy jak urodziłam córkę to pralnia nie nadążała z praniem dla noworodków, tyle było porodów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś rano zaliczyłam targ i lidla, zarejestrowałam TŻ i ojca do lekarza. Ojciec się wzbraniał, że jutro pójdzie, że przejdzie etc. Jak mu powiedzialam, ze ma zadzwonić i odwołać wizytę to stwierdził, że pójdzie. I okazało się, że chwyciła go rwa, ale taka, która dała "wyrzut guli" na udzie. Od soboty nie umiał chodzić. Ale nie, on się dobrze czuje... Skąd Ci faceci tacy uparci... 70tka na karku a zachowanie jak mały dzieciak... Zrobiłam też nowe CV dla TŻ, bo może przez to jak wyglądało stare to nikt się nie odzywał. (w sumie te bym się nie odezwała, wygląd CV jak z moich czasów podstawówki) No zobaczymy. Godzinę nad nim siedziałam ![]() Chińczyk z warzywami się bulka na gazie, paczka z podkładami leży w samochodzie bo ciężka jak cholera, więc TŻ wniesie jak będzie wracał od lekarza. I ma też odebrać paczkę z apteki. Więc czekam tylko na jedną paczkę z wyprawką z allegro i chińszczyznę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1825 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oby cukrzyca nie dawała o sobie znać i był ciągle średniaczkiem.Cytat:
ja zawsze dodaję płynu i nie było problemów z chłonnością. A prasuję tylko ubrania, żeby nie wyglądać jak menel.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1826 | ||
|
Zadomowienie
|
Mamusie listopad 2019- cz. 4
Cytat:
Jedziemy nad morze Z Londynu rzut beretem, a nigdy nie było czasu![]() Mój tato też taki uparty, mąż za to sam chodzi bez przymusu, więc nie mam z nim problemu ![]() Do mnie dzisiaj dotarły śpiworki do spania, ilość rzeczy wykreślonych z listy wyprawkowej rośnie z dnia na dzień ![]() Cytat:
Rozmiar brzucha nie zawsze odpowiada wymiarom dziecka Mojej położnej po zmierzeniu brzucha wyszły większe wymiary dziecka niż na USG.Ja zawsze piorę ręczniki w proszku i płynie do płukania, a potem susze w pralko-suszarce Są miękkie i chłonne, nigdy ich nie prasowałam, nawet gdy nie miałam pralki z opcja suszenia.
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi...!" ![]() Edytowane przez Miss_Bow Czas edycji: 2019-08-27 o 13:20 |
||
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także udanej zabawy! Ja teraz trochę przystopowałam z wyprawką, bo w głowie przeprowadzka. Ale jak się z tym ogarniemy, to lecę dalej.
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie faktycznie jak doda się płynu (obojętnie czy najtanszy z biedry czy super na wypasie lenor/cocollino czy inne) to ręcznikiem nawet podłogi nie wytrzesz. Ale pewnie to bardziej kwestia wody/ materiału. |
|
|
|
|
#1830 |
|
Raczkowanie
|
Pojechałam do lidla i proszę jak pięknie dopasowałam body do tych spodni z hm IMG_1566905918.775771.jpg
I jeszcze zapłaciłam polowe mniej kupiłam ten biustonosz do karmienia. Będzie w sam raz na noc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

Ja w życiu bym nie powiedziała kiedy u mnie na sali pojawił się lekarz, kiedy poszedł, jak wyglądał , czy w ogóle był
jeśli był to na pewno w drugiej fazie porodu,a u mnie trwała 10minut. Ale jak gdzie po co, pojęcia nie mam, w ogóle nie rejestrowalam kto tam był. Tam na dole 

w sumie ręczniki zawsze piore z płynem do płukania i są super chłonne. Może to zależy też od materiałów z jakich są wykonane
I od twardości wody.

Przeczekam a jak mu nie minie to będzie tylko w domu
My korzystamy z pogody i ruszamy na wycieczkę

oby cukrzyca nie dawała o sobie znać i był ciągle średniaczkiem.
ja zawsze dodaję płynu i nie było problemów z chłonnością. A prasuję tylko ubrania, żeby nie wyglądać jak menel.