![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)
Zapominam zapytac Daria Wenezja te wierszyki to same o dzieciaczkach wymysllyscie ? czy z jakiejs stronki sa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Rozeznanie
|
Monka, mój wierszyk zerżnięty z netu
![]() ![]()
#1803 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla małych i duzych KOBIETEK życzą Kacperek i Igorek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1804 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny jak spedzilyscie dzisiejszy dzien ??? Wychodzilyscie gdzies ze swoimi facetami ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Milka ja wyszlam dzis z moim tz-etem bylo jak zawsze fajowo hehe a bylismy w TESCO
![]() ![]() Wenezja to dawaj linka hehe moze z jakiejs Malgosi przerobie na Kartala trala la la la Doridee gdzie fotki Ali w krzeselku mialy byc i ktory to ja dzis dzien cwiczen mam miec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
Monka, jak wracam z pracy i od rana nie karmię to ściągnę nawet 300 ml. Potem rozkładam to na dwie porcje na następny dzień. Wierszyk jest stary jak świat, ja nie mam poetyckich talentów
![]() A jeśli chodzi o wieczór, to jestem zła, bo pochrzaniłam godzinę umówioną z dentystką i muszę znowu iść jutro, a jak do niej pojechałam, to stuknęłam autem teścia no i kwas w chacie. Mój TŻ mnie obwinia, że sprzątanie ważniejsze, niż czas spędzony razem, a ja, że za mało w dzień się przytulamy i tak jakoś od słowa do słowa i znowu kwas. Chyba załapię jakąś deprechę... Dobra! Koniec o mnie! Babeczki, miłego wieczoru Wam życzę i dziękuję za życzenia od naszych małych Mężczyzn ![]() ![]()
Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie. A przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem ![]() "Piasku mniej, nosić lżej" - cieszy się głuptasek ![]() Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek? ![]() Nasze fotki: www.rzeka.net/mama |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po cwiczeniach
![]() Daria to chyba pierwsza "stluczka"?Tescia auto no no wsplczuje , przejdzie mu na pewno no chyba ze to jego kochane auto i jeszcze po imieniu do niego mowi to kwas straszny.Dentysty tez wsplczuje ![]() ![]() Z tz sie pogodzicie na pewnoi moze kazde z was sie poprawi .Wazne zeby sie wspierac a czasem mala klutnia jest dobra bo uswiadamia nam co robimy zle i co powinismy poprawic ![]() ![]() ![]() ![]() Boze zebym ja nigdy nikogo nie stukla ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane!!! Normalnie w szoku jestem, nie napisałam dziś ani jednego posta
![]() ![]() ![]() ![]() My dzień spędziliśmy jak co dzień, obejrzeliśmy teraz film i pora spać.. Padam... Lucky, Magdulka - 11 dzień ćwiczeń ![]() ja - 10 dzień ćwiczeń ![]() Monka, Gosiula -6 dzień ćwiczeń ![]()
#1809 |
Zakorzenienie
|
Dario nie martw sie moje kochanie to woli przed kompem posiedziec niz ze mna a teraz siedzi sobie na probie fajnie co ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Doridee ja juz sie zgubilam
![]() ![]() Ciekawe to z ta drzemka chyba jej tak nie zostanie ![]() Ja ide teraz wciagnac jakis filmik ![]() Dobranoc i milej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Rozeznanie
|
Witam z rana.
Niestety wczoraj był przymusowy dzień przerwy w cwiczeniach. chciałam położyć spać Ninke i zasnęłam chyba w drodze do łóżka ,a mała spała ze mną cała noc. Po prostu byłam już tak zmeczona ,ze nie wyrobiłam. A wieczorkiem najpierw zrobilam sobie wieczór piekności i relaksu. Kapiel ,maseczka ,serum ,pełen luz a potem mnie zmogło i odjazd ,az do 6 rano . Najlepsze jest to ,że jutro jest sobota i mozna pospać , a potem sprzątnąc w domu ,bo wstyd mi przed nianią z powodu bałaganu jaki mamy w domu. Jak bede miala chwilke to wkleje filmik z postepów Ninki w czołganiu się ( jak zołnierz w zasiekach) . |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Rozeznanie
|
Doridee, Emka też wczoraj miała dzień niespania. Zawsze idzie spać o 12:00 i śpi przy dobrych wiatrach ( jak nikogo nie ma w domu i cisza jest) 2 godz. Potem znowu o 16:00- 17:00. A tu nic. Poszliśmy na spacer i nawet oczy się nie kleiły! Za to wieczorem, przy kąpaniu taką histerię odwaliła, bo spać chciała. Zjadła 100 ml i zasnęła z butlą. Potem budziła się co chwilę z głodu, pociągnęła 3 razi i w kimę... I tak do 24:00. Potem jak zwykle ciężka noc...
![]() Monka, ten wierszyk jest z tej strony, co podawałam linka. ![]()
#1813 |
Zakorzenienie
|
Wenezja, no proszę czyli nie tylko ja sie wczoraj wymęczyłam.. Na szczęście wieczorem Ala padła i ładnie spała całą noc
![]() Ja się przyznam, że też wczoraj nie ćwiczyłam ![]() ![]() Monka wczoraj był 6 dzień, dziś już 7 ![]() Wklejam zdjęcia krzesełka, opcja z kocem i poduchą (wygodniej sie nam je) i bez ![]() Lucky, Magdulka - 12 dzień ćwiczeń ![]() ja - 11 dzień ćwiczeń ![]() Monka - 7 dzień ćwiczeń ![]() Gosiula - 6 dzień ćwiczeń ![]()
#1814 |
Zakorzenienie
|
Doride super fotki Ala promienieje jak sloneczko
![]() Moje kochane SERDUSZKO skonczylo dzis 7 miesiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
MILKA wszystkiego najlepszego dla Alex z okazji 7 rocznicy , duzo zdrowka .
![]() Doridee Ala widac ze lubi krzeselko , usmiech od ucha do ucha . ![]() Mysmy dzis kupili krzeselko ale platkowe chcialam takie jak ty ale poczekamy 2 miesiace jak sie wyprowadzimy bo tu miejca nie ma a te drewniane chyba sie nie sklada?I tak zapytam masz ciemne panele jak widze ![]() ![]() Moja mala dzidzia siedzi sobie w krzeselku i robi rozpierduszke hehe. |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Raczkowanie
|
Alex, wieeeelki całus od cioci Darii i Grzesia z okazji ukończenia 7 miesięcy!
![]() Grześ kończy 7 miesiączków jutro. Jak ten czas leci... ![]() Coś białego widzę w dziąsełku od kilku dni. Może ząbek prześwituje? Chyba Grześ zaczyna odpuszczać sobie cycusia ![]() ![]() Chyba też zaczniemy karmić Grzesia w krzesełku, bo leżaczek mały jakiś się zrobił... Tylko, że na siedząco ciężko mu trafić łyżeczką do buzi, tak się rozgląda i wierci! Chyba jednak zdecyduję się na śliniak z rękawami... W aucie teścia chyba maska do wymiany. Buuu! Tak czekałam na podwyżkę, a teraz chyba kredycik mnie czeka i nawet podwyżki nie poczuję... Buuu! Dentystka sadystka skasowała za jeden ząb (3 wizyty) 280 zł! Ludzie! Za co taka kasa!? ![]() ![]() ![]() Grześ dziś nie spał od 14-20. To 6 godzin. Pierwszy raz tak długo. To tak na pociechę ![]()
Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie. A przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem ![]() "Piasku mniej, nosić lżej" - cieszy się głuptasek ![]() Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek? ![]() Nasze fotki: www.rzeka.net/mama |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Daria o ile wiem jak dziecko zalapie butle to mu lepiej z nij pic bo latwiej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic spadam na silke , 7 dzien? he na pewno Doridee ?, teraz sie zabilam bo to 8 powtorzen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla słodkiej Alexandry
![]() Kurczę taka piękna pogoda a mi głowa pęka ![]() ![]() Dario współczuję autka, dentysty i zbuntowanego Grzesia ![]() ![]() ![]() ![]() Monka panele dobrze sie spisują, zazwyczaj używam specjalnych płynów i raczej nie ma smug. Hehe, te zakola ma faktycznie śmieszne, jak wszystko - po tatusiu ![]() ![]() Wiecie co dziś kupiłam na allegro - puzzle piankowe na podłogę ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item172346515_...a_cyferki.html Lucky, Magdulka - 12 dzień ćwiczeń ![]() ja - 11 dzień ćwiczeń ![]() Monka - 7 dzień ćwiczeń ![]() Gosiula - 6 dzień ćwiczeń ![]()
#1819 |
Raczkowanie
|
![]() Wszystkiego co najlepsze dla Alex i Grzesia ![]() niesamowite jak leci czas... tak sie mówi, że to po dzieciach widać ... nie można odmówić racji ![]() jesteście szczęścoary, jeśli Wasze pociechy tyle śpią w ciągu dnia. Maks ma właściwie jedną drzemkę i to najlepiej na spacerku ok 13-15. o 21 już śpi i wstaje o 8 -9. tak więc ja jestem na pełnych obrotach cały dzień. ja chyba dziś nie poćwiczę, zobaczę jeszcze ale czuje się strasznie, nawet na basen nie poszłam. jutro dam znać czy trzeba cofnąć licznik... całuję mamusie i maleństwa, dzisiaj krótko, bo padaaaaaaam!! ![]() ps. Monka - jak tam dieta?
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po cwiczeniach he
Wogule to cos mi wizaz swiruje wczoraj chyba wogule mi sie nie otwieral buuu a dzis tak jakby to kopia jakas byla wiecie jak sie czasem strony nie wyswietlaja to taka kopia strony jest, co jest grane hmmm tez tak macie ? Doridee ja nie mam takich puzzli ale cce miec hehe moja kuznka ma fajne sa . Tez uzywalam specjalnych plynow ale smugi jakiesbyly kombinowalam z iloscia plynu moze za duzo i tak zle i tak zle mop tez dobry byl i dlatego chce ciemne hehe. Lucky no dietka idzie jakos jeszcze nie czuje ze schudlam buuu ale w 8 wchodze spodnie i ie opinaja mnie wczesniej boczki sie wylewaly moze z 1 kg zeszlo .No chyba ze rozmiary mam zanizone to by byla 10 hehe.Ja zazwyczaj sprawdzam po ciuchach bo te wagi dupowate sa.Kupuje czasem mniejszy rozmiar i tak czekam az wejde hehe .No i polecam dietke bo zapycha naprawde .Nie czuc glodu .Wczoraj zamiast jednego dania znajdlam ze szpinakiem jogurtem z czosnkiem i polalam oliwa z ostra papryka no palke urywa hehe.Jak ktos lubi powiem jak zrobic i szybciutko sie robi a i szpinak ma 19 kalori hihi Pozdrawiam.Ciekawa jestem czy mi wiadomosc wysle hmmm |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Monka Ty chyba ten szpinak tak lubisz bo mało kalorii ma
![]() ![]() ![]() Właśnie skończyłam oglądać film "Plac Zbawiciela" - ambitne kino ale zdołowałam sie do cna ![]() ![]() ![]() Dziś po raz pierwszy posadziłam Alę na spacerze, ale była zadowolona ![]() ![]() ![]() Zmykam spać - dobrej nocki ![]()
#1822 |
Zakorzenienie
|
Doridee widze ze filmiki tez Lubisz ogladac hehe nie pamietam czy ten film widzalam moze dlatego ze za duzo ogladam hm
Szpinak lubie i nie jest to powod ze jem go bo ma 19 kalori to jest duzyyy plus hehe Przepis . -Liscie szpinaku (ja kupuje po 400g)Jak nie znajdziesz lisci to moze bYc mrozony choc nie probowalam ,albo takie jakby uszka tylko nafaszerowane szpinkiem nazywa sie risotto hehe nie pamiatem.(JUTRO SPARDZE BO SERIO NIE WIEM TAK COS PALLAM HEHE)Liscie jak znajdziesz to jak woda zacznie sie gotowac to z 2 minutki tak gotuj i odcedz je. -Pol litra naturalnego joguru wycisna i wmieszac w nim zabki czosnku ile chcesz ja daje 4 lub 5 (osre)zebolow -oliwa lub margaryna poltorej lyzki lub 2 rozpusc i wsyp do niej ostra czerwona papryke ta w proszku ( tak zeby tlusz byl zabarwiony caly ) i z 2 litry wody do picia hehe bo pali jak cholera hehe.Ale ja kocham ostre. Szpinak odcedzony polany jogurtem i to polane tym tluszczem. Wizaz dalejmi swiruje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Monka polecam ten film jak nie widziałaś... To polski dramat społeczny, wybitna rola Jowity Budnik (pamiętacie ją z serialu "W labiryncie"?), oj smutno smutno...
Dzięki za przepis - zrobię ![]() ![]() Ala też czasem zapłacze przez sen ale zazwyczaj śpi dalej. Idę myć głowę i fruu na spacerek ![]() Lucky, Magdulka - 13 dzień ćwiczeń ![]() ja - 12 dzień ćwiczeń ![]() Monka - 8 dzień ćwiczeń ![]() Gosiula - 7 dzień ćwiczeń ![]()
#1824 |
Zakorzenienie
|
Jestem wsciekla nie wiem czemu a moze wiem i jestem wsciekla i dzis taka juz bede i buuuu i z kazdym sie pokluce i kazdemu dopieke .
Nie wyspalam sie nie wiem czemu niby spalam caly czas do rana bez pobdki. Doridee ja cos kojaze ale nie za bardzo Daj znac jak tam ci sie jedzonko udalo.Milego spacerku ja chyba nie ide . Wiecie kupilam w Polsce ta ramke z glinka zeby stopki odbic i raczke nawet fajne to ale na podelku byla serbna ramka a ta jest z derwna biala ale nic spox pamatka takze polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Ale wywialo wszystkich
![]() Moj maly cpunek juz zasypia , bozie jak on sie cieszy jak mnie z tubka zelu na dzisla widzi podkskuje a rekami tak macha jakby chcial odleciec .Wogule strasznie rekami macha jak helikopterek Chyba to normalne bo czaem mysle ze on opanowac tego nie moze.Dzis go nie kompalam bo tz chory a mi sie zawsze wydaje ze szybciej podlapie jakis wirus ![]() ![]() Jak otworzylam plastry podelo patrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
rzeczywiście tu dziś pustawo... tylko stare leniuchy, ktore nie pracuja i sie obijaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ufff... wczoraj nie ćwiczylam.. nie dałam rady ![]() też uwilebiam filmy ... dawnonie byłam w kinie, zostaje TV - normalnie jestem nałogowcem. az sie martwie że Maks przy mnie będzie sie tym zarazi ![]() papa ![]()
#1827 |
Zakorzenienie
|
Lucky a jesz jakies witaminy albo jakies tabletki napewno w aptekach maja pelo muszi sobie znalesc odpowiednie dla ciebie I podobno trzeba codziennie trzesac ze 100 razy pod wlos ipotem ze 100 machniez z wlosem .Niby zdrowsze wlosy chyba tez rosna ale wiem ze dobrze im to robi hehe.
Ja tez malego woze na pl siedzaco ale my to dopiero 2 dzien w spacerowce.I zla jestem bo do konca sie nie zorklada i nie ma sprzeodu tej poreczy tylko same pasy no nic zobacze jak maly bedzie siedzial w wozku jak go pasy beda meczyc to trza bedzie kupic nowy. Koncze z moja dieta przeczytalam jeden artukul i pisalo zenoby sie na takich dietach traci kilogramy ale ludzie nie zdaja sobie sprawy ze to nie tluszcz leci ale miesnie i potem na ch miejsce organizm tworzy nowe rezerwy jakas reakcja obronna przez trudnymi czasami hehe bo organizm nie wie kiedy znow dostanie i takie srele morele hehe A mi raczej na miesniach zalezy znaczy lekkiej zgrabnej budowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
A o to link o tej diecie kurcze przeczytajcie sobi hehe http://www.schudnij.webus.pl/ je sie ile sie chce ja napewno nie bede przesadzac hehe ale trzeba wyeliminowac weglowodany .Jak mozecie przeczytajcie i piszcie co o tym myslicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego dobrego Alex i Grześ!
![]() Coś mi wizaż ostatnio nawalał i nie pokazywałam tu swojeg... ehe ehe... tyłka ![]() Doridee, Ale super wygląda w tym krzesełku! A jak wywija łyżką. Ja już też muszę o takim siedzisku pomyśleć. Ciekawa jestem tylko, gdzie je postawię... Odkryłam ostatnio, że moja koza nie lubi za bardzo jarzyn i stąd te pawie... Cały tatuś! Lubi to co on! Mężulo jabłek nie lubi i ona też... Ostatnio spuściła mi po nim pawia. Kupiłam jej mięcho- samo. Kurczaka i indyka. Bardzo ścisłe to jest, ale dodaję 2 miarki wody i dno widać w słoiku! Tylko mięso toleruje, brzoskwinie, banany i śliwki. Reszta może się pimpać! Czizzz...
#1830 |
Rozeznanie
|
nareszcie miałam chwilkę czasu w domu ,zeby siąść do kompa.
Musielismy Nince obniżyć łóżeczko na sam dół ,bo nauczyła się z pozycji siedzącej podciągac do góry i wychylac z łóżeczka ,a to już byłi niebezpieczne. teraz siedzi na samym dole ,ale tez klęka sobie i zagląda z łożeczka. Wklejam kilka w miarę aktualnych fotek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.