![]() |
#1801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Dziewczyny, powiedzcie mi prosze gdzie jest ta Zielona Weranda dokładnie, bo koncze korepetycje o 20 wiec nie wyrobie sie do Was pewnie ( spotykacie sie pod Bamberka czy na miejscu? i o 20 ? )
ciesze sie ze Was w koncu zobacze (no i poznam Evciunię ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie strasznie duzo sie ostatnio dzieje, ale nie sa to przyjemne i wesole sprawy, a nie chcialabym Was zameczac swoim smeceniem na spotkanku ;/ mam nadzieje jednak ze dzieki niemu - WAM poprawi mi sie humor bo od paru dni chodze nieco przybita... powiem tylko ze wczoraj ratowalam kolezanke.. przed samobojstwem... i w zasadzie ratowalam tez czlowieka.. ktory rosnie w jej brzuchu ![]() ![]() do tego jeszcze dochodzi jeszcze milion innych glupich spraw ktore potrafia niezle zamotac w zyciu :/ a tak w ogole to jak wspominalam zapisalam sie na prawo jazdy (wreszcie) po 9 h teorii z 30 facet mi ją zaliczyl bo zdalam taki wewnetrzny egzaminek, no i zaczelam juz jazdy - strasznie mi sie spodobalo :P instruktora mam po prostu fantastycznego, taki spokojniutki ze az czasem sie dziwie że ze mna wytrzymuje ![]() ![]() Iga - widze ze nie tylko ja mam problemy z "uczuleniem na slonce" :/ w zeszlym roku po wypadzie nad jezioro trafilam do szpitala bo tak sie spalilam, a mialam na sobie faktor chyba z 30 (te dla dzieci w kazdym razie) takze wiem co przezywalas :/ i mi tez zawsze najpierw atakuje dekold, ale to pewnie wszystko przez tą moja bułowatą bladą karnacje :/ Natii - tez kiedys mnie meczyly te potowki, teraz z kolei wylaza mi na upal jakies "krostki" takie wypierdki na ramionach :/ ja tam nie mam na to rady niestety :/ Camilla - jak tam u Ciebie? trzymasz sie kochana ? ![]()
#1802 |
Wtajemniczenie
|
Zastanowię się jeszcze
![]() Nafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tyle ode mnie, dosyć smęcenia ![]() Nafie powodzenia Ci życzę na jazdach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Wtajemniczenie
|
Kamila
![]() Zwłaszcza,ze sama piszesz, że brak Ci przestrzeni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
nafie zielona weranda jest na ul. paderewskiego 7 w pierwszej czesci po srodku w pasazu niebieskim (tej ulicy, ktora schodzi do starego rynku). tak, spotykamy sie o 20:00 pod bamberka, a potem bedziemy w kawiarni
![]() ![]() ![]() Camilla ja tez uwazam, ze powinnas jak najszybciej uciekac na "swoje" (kawalerka lub wynajem ze znajomymi, ale nie mieszkanie z rodzicami). |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Bebessa prosila, zeby dopisać ją do listy na spotkanie
![]() lista na spotkanie piatkowe 25 maja: AniaA Camilla IIGGAA nafie Karola30 Bebessa Evka Ale dziki tłum ![]() Roksana a Ty już wiesz co i jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
Ale nas będzie sporo
![]() ![]() ![]() Uwaga !!! Biorę aparat na spotkanie i mam zamiar go użyć ![]() ![]() Ok, spdam mam górę ciuchów do wyprasowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Oj Aniu co się burzysz
![]() ![]() Miłego dzionka wam życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj wracając do domu usiadłam na siedzeniu w autobusie które całe było piwem oblane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
a nam sie pralka popsula. zalatwila mi cale pranie jakas rdza
![]() ![]() ![]() ![]() co do zdjec to nie lubie ich i tyle. Ewa ja tez nie bede prezyc sie do aparatu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Evka wiem co przezyłaś bo ja kiedyś tak usiadłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aniu ![]() ![]() W akcje desperacji zadzwonilam do dermatologa, najwczesniejszy termin to 30 więc się zapisałam. Nie mam już siły, cały dekolt też w syfach, to nie jest normalne, chce jakiś antybiotyk zewnętrzny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
Na nocne ma być dopłata
![]() Wogóle rozwala mnie tekst, że chcą sie zrównac z np.Warszawą w cenie biletów. Tam sieciowka kosztuje ok 90zł ale u nas nie wybudują linii metra ani nie dołożą kilkanaście dodatkowych linii autobusowych czy tramwajowych. Poza tym tam dobowy ulgowy kosztuje ok.3,50 a u nas prawie 6 więc jakie zrównanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
jakie kurnia zrownanie z cenami w-wy! to niech dadza wieksze pensje! ech, wkurzylam sie i tyle
![]() dzisiaj przychodzi facet od kompa, w sobote od pralki. jak ja niecierpie takich dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
A ile wynosi kara? Bo może się okazać,że taniej jeździć na gapę i placić karę
![]() ![]()
![]() |
#1820 |
Wtajemniczenie
|
Kary też niby mają wzrosnąć i zwiększyć się ilość kontroli. Psia oszczędnośc- 96zł na sieciowie a w jednym tygodniu można dostać np 2 mandaty za 150zł.
Te bilety przystankowe można kupić w kasach MPK, w kioskach zwykle tylko 10 minutowe mają. Nie wiem jak z ich popularnością, sama nigdy nie próbowałam nabyć ale nie sądze,zeby ludzie się o nie zabijali. |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
Hej! Ja wczoraj ponad dwie godziny prasowałam
![]() ![]() Dzisiaj wybrałam się z synkiem do M1 po sandałki dla niego bo w Plazie nic mi sie dla niego nie spodobało no i też nic nie upatrzyłam, a jak upatrzyłam w Nike fajne sandałki to mnie babka olała ![]() ![]() ![]() Do tego czeka mnie najgorsze przymierzanie i mam nadzieję zakup stroju kąpielowego, ale kurcze czy ja coś znajdę na to moje wielkie ciało ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Iguś moge się domysleć co przeżywasz. Ja teraz usilnie pracuje nad powrotem do mojej dawnej sylwetki, bo sie zapusciłam przy Tomku
![]() Mam nadzieje, ze mi się uda i nie będe przezywac katuszy tak jak w zeszłym roku na plaży, kiedy z zadrością obserwowałam m.in siore Tomka, która ma figure modelki, a urodziła dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Wtajemniczenie
|
Kamila
![]() ![]() Poza tym uwierz w siebie i nie porównuj się z innymi zwłaszcza w kwestii figury którą masz dobrą! Gdybym miala tak robić, to na plaże wychodzila bym po zmroku albo w worku jutowym. Iguś 1 czy 2 częsciowy? W Calzedonii mają głupie rozmiary, kiedyś coś na siebie tam szukałam i nici. |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Ewa, Ania współczuję wpadek
![]() ![]() Nati, mówisz o tych biletach do iluś tam przystanków? Ja zawsze takie kupowałam jak mieszkałam w Poznaniu i wychodziło mi o wiele taniej. Współczuję Wam, co ten MPK wyrabia ![]() Oj dziewczyny, a wy znów o odchudzaniu ![]() ![]() Kamila, przesadzasz oj przesadzasz ![]() ![]() Nati, ja tam nigdy u Ciebie brzucha nie widziałam tylko nogi do samej szyi ![]() ![]() Iga, pochwal się jak wybieranie stroju. Mnie ten temat ominie, gdyż na wakcje pewnie znów nigdzie nie pojadę i to będą kolejne pracujące wakacje od 5 lat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Nati, to i tak masz dobrze bo z brzucha jest najłatwiej zrzucić
![]() Mnie odkłada się w dolnych częściach (szkoda że nie w górnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziś obadalam w H&M kolekcje tą letnią Kylie i oczom nie wierzyłam, co za szmaty! Podłogi by się tym wytrzeć nie dało bo wody nie wciąnie. Nie no z czym do ludzi za takie pieniądze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Jak będę mogła to przyjdę jak ostatnio ![]() mam 3dniowe warsztaty od 8 do 16 i już mi głowa spuchła, poza tym wqrza mnie jeden niekonkretny facet, który mi się podoba a nie mogę na niego nawrzeszczeć ![]() ![]() ![]() poza tym teraz tak wzrosły wymagania,że wyszło mi że stać mnie ledwo na kawalerkę na rynku pierwotnym w Poznaniu ![]() ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.