Spotkania Wielkopolanek :) odc.3 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-23, 09:48   #1801
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3

Dziewczyny, powiedzcie mi prosze gdzie jest ta Zielona Weranda dokładnie, bo koncze korepetycje o 20 wiec nie wyrobie sie do Was pewnie ( spotykacie sie pod Bamberka czy na miejscu? i o 20 ? )

ciesze sie ze Was w koncu zobacze (no i poznam Evciunię ) to sie nagadamy

u mnie strasznie duzo sie ostatnio dzieje, ale nie sa to przyjemne i wesole sprawy, a nie chcialabym Was zameczac swoim smeceniem na spotkanku ;/ mam nadzieje jednak ze dzieki niemu - WAM poprawi mi sie humor bo od paru dni chodze nieco przybita...
powiem tylko ze wczoraj ratowalam kolezanke.. przed samobojstwem... i w zasadzie ratowalam tez czlowieka.. ktory rosnie w jej brzuchu udalo sie.. przynajmniej mam ogromna nadzieje gdybym nie przyjechala do niej na czas, mysle ze juz byloby za pozno (juz byla cala pocieta ;( ) takze mozecie sobie wyobrazic moj stresik :/
do tego jeszcze dochodzi jeszcze milion innych glupich spraw ktore potrafia niezle zamotac w zyciu :/

a tak w ogole to jak wspominalam zapisalam sie na prawo jazdy (wreszcie) po 9 h teorii z 30 facet mi ją zaliczyl bo zdalam taki wewnetrzny egzaminek, no i zaczelam juz jazdy - strasznie mi sie spodobalo :P instruktora mam po prostu fantastycznego, taki spokojniutki ze az czasem sie dziwie że ze mna wytrzymuje dzisiaj o 13 kolejne jazdunie, ale wczoraj myslalam ze w tym upale zdechne po prostu

Iga - widze ze nie tylko ja mam problemy z "uczuleniem na slonce" :/ w zeszlym roku po wypadzie nad jezioro trafilam do szpitala bo tak sie spalilam, a mialam na sobie faktor chyba z 30 (te dla dzieci w kazdym razie) takze wiem co przezywalas :/ i mi tez zawsze najpierw atakuje dekold, ale to pewnie wszystko przez tą moja bułowatą bladą karnacje :/

Natii - tez kiedys mnie meczyly te potowki, teraz z kolei wylaza mi na upal jakies "krostki" takie wypierdki na ramionach :/ ja tam nie mam na to rady niestety :/

Camilla - jak tam u Ciebie? trzymasz sie kochana ?

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 10:37   #1802
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
Ewcia Ty nas nie denerwuj z tym obrazaniem .
Zastanowię się jeszcze

Nafie Wyślij koleżankę do specjalisty, bardzo zle z nią.
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 10:46   #1803
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IIGGAA Pokaż wiadomość
ŁAcha, jeszcze apropo rezerwacji na piątek jesteśmy w sali dla niepalących więc Camillko nici z palenia ale to dla Twojego dobra .
Spokojnie i tak nie zamierzałam wam smrodzić. Umiem dostosować się do towarzystwa. Poza tym palę sporadycznie.

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie mi prosze gdzie jest ta Zielona Weranda dokładnie, bo koncze korepetycje o 20 wiec nie wyrobie sie do Was pewnie ( spotykacie sie pod Bamberka czy na miejscu? i o 20 ? )

ciesze sie ze Was w koncu zobacze (no i poznam Evciunię ) to sie nagadamy

u mnie strasznie duzo sie ostatnio dzieje, ale nie sa to przyjemne i wesole sprawy, a nie chcialabym Was zameczac swoim smeceniem na spotkanku ;/ mam nadzieje jednak ze dzieki niemu - WAM poprawi mi sie humor bo od paru dni chodze nieco przybita...
powiem tylko ze wczoraj ratowalam kolezanke.. przed samobojstwem... i w zasadzie ratowalam tez czlowieka.. ktory rosnie w jej brzuchu udalo sie.. przynajmniej mam ogromna nadzieje gdybym nie przyjechala do niej na czas, mysle ze juz byloby za pozno (juz byla cala pocieta ;( ) takze mozecie sobie wyobrazic moj stresik :/
do tego jeszcze dochodzi jeszcze milion innych glupich spraw ktore potrafia niezle zamotac w zyciu :/

Camilla - jak tam u Ciebie? trzymasz sie kochana ?
Oj Nafie, straszne, mogę sobie tylko wyobrazić co ta twoja koleżanka musi przechodzić, moje problemy to przy niej pikuś . Smutne to to wszystko jest, coraz bardziej zaczynam sie upewniać,że faceci to świnie U mnie zmiennie, raz lepiej raz gorzej, od dwóch dni mam straszny kryzys co wieczór, nie wyrabiam, wszystko mnie dobija, a najbardziej moja mama. Póki co siły mi się juz prawie wyczerpały i jak tal dalej pójdzie to nie dam rady to nie wytrzymam i.. i nie wiem co się stanie Brakuje mi przestrzeni dla siebie, cholernie mi brakuje T. bardzo za nim tęsknie, tęsknię za moim niezależnym życiem. Czuje że się dusze . Chciałabym wychodzić na prostą a wydaje mi się że coraz bardziej wszystko mi sie komplikuje.
Tyle ode mnie, dosyć smęcenia
Nafie powodzenia Ci życzę na jazdach

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 11:12   #1804
Evka
Wtajemniczenie

Kamila już wczesniej pisalam ale może nie zauważyłaś. Mama działa na Ciebie bardzo toksycznie, zupelnie nie rozumiem jej postepowania. Myślałaś o tym, zeby chociaż kawalerkę wynając i zaczać sobie samej, spokojnie żyć?
Zwłaszcza,ze sama piszesz, że brak Ci przestrzeni
Stary 2007-05-23, 11:46   #1805
AaniaA
Zakorzenienie

nafie zielona weranda jest na ul. paderewskiego 7 w pierwszej czesci po srodku w pasazu niebieskim (tej ulicy, ktora schodzi do starego rynku). tak, spotykamy sie o 20:00 pod bamberka, a potem bedziemy w kawiarni . wspolczuje Ci z powodu Twoich problemow i kolezanki . i nie mow, ze nie bedziesz nas meczyc, przeciez po to jestesmy . ja zawsze musze sie wygadac, bo jak nie to juz dawno bym oszalala.

Camilla ja tez uwazam, ze powinnas jak najszybciej uciekac na "swoje" (kawalerka lub wynajem ze znajomymi, ale nie mieszkanie z rodzicami).
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 12:05   #1806
Evka
Wtajemniczenie

Dziewczyny Bebessa prosila, zeby dopisać ją do listy na spotkanie

lista na spotkanie piatkowe 25 maja:

AniaA
Camilla
IIGGAA
nafie
Karola30
Bebessa
Evka

Ale dziki tłum

Roksana a Ty już wiesz co i jak?
Stary 2007-05-23, 12:16   #1807
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evka Pokaż wiadomość
Kamila już wczesniej pisalam ale może nie zauważyłaś. Mama działa na Ciebie bardzo toksycznie, zupelnie nie rozumiem jej postepowania. Myślałaś o tym, zeby chociaż kawalerkę wynając i zaczać sobie samej, spokojnie żyć?
Zwłaszcza,ze sama piszesz, że brak Ci przestrzeni
Evka biorąc pod uwage moje zarobki nie stać mnie niestety na kawelrkę

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
nafie zielona weranda jest na ul. paderewskiego 7 w pierwszej czesci po srodku w pasazu niebieskim (tej ulicy, ktora schodzi do starego rynku). tak, spotykamy sie o 20:00 pod bamberka, a potem bedziemy w kawiarni . wspolczuje Ci z powodu Twoich problemow i kolezanki . i nie mow, ze nie bedziesz nas meczyc, przeciez po to jestesmy . ja zawsze musze sie wygadac, bo jak nie to juz dawno bym oszalala.

Camilla ja tez uwazam, ze powinnas jak najszybciej uciekac na "swoje" (kawalerka lub wynajem ze znajomymi, ale nie mieszkanie z rodzicami).
W grę wchodzi jedynie wynajęcie z kimś na współę mieszkania, usilnie zaczęłam zabiegać o to, pytając się kumpeli, które niby mysla o zmianie lokum, ale chyba na tym sie to konczy. Bo jak przychodzi do podjęcia decyzji to zaczynaja miec watpkliwości. Wiec póki co sprawa utkneła w martwym punkcie

jesteśmy razem

Stary 2007-05-23, 19:16   #1808
IIGGAA
Zadomowienie

Ale nas będzie sporo , super już się doczekać nie mogę . Tylko mogłam stolik na 11 osób zamówić by więcej miejsca było.

Uwaga !!! Biorę aparat na spotkanie i mam zamiar go użyć . Więc laseczki na cycuś glancuś mi się zrobić (hahaha).

Ok, spdam mam górę ciuchów do wyprasowania.
IIGGAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 21:45   #1809
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:

Uwaga !!! Biorę aparat na spotkanie i mam zamiar go użyć . Więc laseczki na cycuś glancuś mi się zrobić (hahaha).
Stary 2007-05-24, 06:44   #1810
Camilla
Zakorzenienie

Oj Aniu co się burzysz ? Dawno zdjęć na spotkaniach nie było robionych. Ja nie będe miec sprzętu, bo aparat był Tomka .
Miłego dzionka wam życzę.

jesteśmy razem

Stary 2007-05-24, 07:20   #1811
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:

Mnie wypryszczyło ze hej Dawno aż tak tragicznie nie wygladałam Raczej gęby w strone aparatu wystawiać nie będę.

Wczoraj wracając do domu usiadłam na siedzeniu w autobusie które całe było piwem oblane Spodnie do prania a zakładałam czyste, smrodu rozlanego piwa niecierpię I za to mam płacić 90zł?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-24, 09:05   #1812
AaniaA
Zakorzenienie

a nam sie pralka popsula. zalatwila mi cale pranie jakas rdza . czesc ciuchow to nie wiem jak odratuje . jakis facet ma przyjsc w sobote od naprawy.

co do zdjec to nie lubie ich i tyle. Ewa ja tez nie bede prezyc sie do aparatu .
Stary 2007-05-24, 09:26   #1813
Camilla
Zakorzenienie

Evka wiem co przezyłaś bo ja kiedyś tak usiadłam Dlatego teraz kilka razy spojrze zanim usiąde. Co do podwyżek biletów i sieciówek, to ponoć miasto jest temu przeciwne, a chyba ma cos do powiedzenia, bo jest głównym udziałowcem MPK.

jesteśmy razem

Stary 2007-05-24, 11:53   #1814
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Evka wiem co przezyłaś bo ja kiedyś tak usiadłam Dlatego teraz kilka razy spojrze zanim usiąde. Co do podwyżek biletów i sieciówek, to ponoć miasto jest temu przeciwne, a chyba ma cos do powiedzenia, bo jest głównym udziałowcem MPK.
Niestety było ciemno a w MANach siedzienia są ciemnobrudnozielone więc ciężko było zauważyc. Zanim okazało się, ze to jednak piwo mialam rózne myśli Co do podwyżek to wiem, że to tylko plany ale nawet te plany doprowadzają mnie do złości bo są kretyńskie, zwlaszcza wymysł o nocnych

Aniu To straszne, współczuje! Kiedyś próbowalam usunąć rdze ze spodni i nie zeszło Mam nadzieję ze u Ciebie się to uda.

W akcje desperacji zadzwonilam do dermatologa, najwczesniejszy termin to 30 więc się zapisałam. Nie mam już siły, cały dekolt też w syfach, to nie jest normalne, chce jakiś antybiotyk zewnętrzny
Stary 2007-05-24, 12:06   #1815
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety było ciemno a w MANach siedzienia są ciemnobrudnozielone więc ciężko było zauważyc. Zanim okazało się, ze to jednak piwo mialam rózne myśli Co do podwyżek to wiem, że to tylko plany ale nawet te plany doprowadzają mnie do złości bo są kretyńskie, zwlaszcza wymysł o nocnych

Aniu To straszne, współczuje! Kiedyś próbowalam usunąć rdze ze spodni i nie zeszło Mam nadzieję ze u Ciebie się to uda.

W akcje desperacji zadzwonilam do dermatologa, najwczesniejszy termin to 30 więc się zapisałam. Nie mam już siły, cały dekolt też w syfach, to nie jest normalne, chce jakiś antybiotyk zewnętrzny
A co chcą wprowadzić z nocnymi Co do podwyżek, to MPK ma dziurę budżetową bo nieumiejętnie się rządzi i chce ją załatać za nasze pieniądze

jesteśmy razem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-24, 12:18   #1816
Evka
Wtajemniczenie

Na nocne ma być dopłata http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4153732.html

Wogóle rozwala mnie tekst, że chcą sie zrównac z np.Warszawą w cenie biletów. Tam sieciowka kosztuje ok 90zł ale u nas nie wybudują linii metra ani nie dołożą kilkanaście dodatkowych linii autobusowych czy tramwajowych. Poza tym tam dobowy ulgowy kosztuje ok.3,50 a u nas prawie 6 więc jakie zrównanie?
Stary 2007-05-24, 12:47   #1817
AaniaA
Zakorzenienie

jakie kurnia zrownanie z cenami w-wy! to niech dadza wieksze pensje! ech, wkurzylam sie i tyle .

dzisiaj przychodzi facet od kompa, w sobote od pralki. jak ja niecierpie takich dni .
Stary 2007-05-24, 13:08   #1818
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Na nocne ma być dopłata http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4153732.html

Wogóle rozwala mnie tekst, że chcą sie zrównac z np.Warszawą w cenie biletów. Tam sieciowka kosztuje ok 90zł ale u nas nie wybudują linii metra ani nie dołożą kilkanaście dodatkowych linii autobusowych czy tramwajowych. Poza tym tam dobowy ulgowy kosztuje ok.3,50 a u nas prawie 6 więc jakie zrównanie?
Normalnie myslałam, ze padnę jak to przeczytałam I najśmieszniejsze jest to, ze znowu chą zarobić na biedniejszych mieszkańcach miasta. Grrr..słów brak Potrafię sobie wyobrazić jak wzrośnie liczba osób jeżdżących na gapę

jesteśmy razem

Stary 2007-05-24, 14:03   #1819
natii4
Zakorzenienie

A ile wynosi kara? Bo może się okazać,że taniej jeździć na gapę i placić karę Mi się w tym cenniku podoba cena za bilety do iluś przystanków. Czy któraś z was kiedyś te bilety widziała,bo ja się parokrotnie o nie pytałam i wszyscy mi mówili,że takich biletów nie ma

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 14:11   #1820
Evka
Wtajemniczenie

Kary też niby mają wzrosnąć i zwiększyć się ilość kontroli. Psia oszczędnośc- 96zł na sieciowie a w jednym tygodniu można dostać np 2 mandaty za 150zł.
Te bilety przystankowe można kupić w kasach MPK, w kioskach zwykle tylko 10 minutowe mają. Nie wiem jak z ich popularnością, sama nigdy nie próbowałam nabyć ale nie sądze,zeby ludzie się o nie zabijali.
Stary 2007-05-24, 14:30   #1821
IIGGAA
Zadomowienie

Hej! Ja wczoraj ponad dwie godziny prasowałam i jeszcze na dodatek nie wszystko udało mi się wyprasować .

Dzisiaj wybrałam się z synkiem do M1 po sandałki dla niego bo w Plazie nic mi sie dla niego nie spodobało no i też nic nie upatrzyłam, a jak upatrzyłam w Nike fajne sandałki to mnie babka olała ,a ja poprostu odwróciłam się i wyszłam . Jeszcze jutro zaliczymy King Crossa i jak nie kupię mu sandałków to załamka .

Do tego czeka mnie najgorsze przymierzanie i mam nadzieję zakup stroju kąpielowego, ale kurcze czy ja coś znajdę na to moje wielkie ciało . Dzisiaj dostałam w M1 katalog z Calzedoni normalnie piękne i stroje i kobietki w nich pozujące . Echh... to będzie chwila prawdy .
IIGGAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 15:10   #1822
Camilla
Zakorzenienie

Iguś moge się domysleć co przeżywasz. Ja teraz usilnie pracuje nad powrotem do mojej dawnej sylwetki, bo sie zapusciłam przy Tomku
Mam nadzieje, ze mi się uda i nie będe przezywac katuszy tak jak w zeszłym roku na plaży, kiedy z zadrością obserwowałam m.in siore Tomka, która ma figure modelki, a urodziła dziecko

jesteśmy razem

Stary 2007-05-24, 16:11   #1823
Evka
Wtajemniczenie

Kamila Przestań bredzić! Jakie zapuściłam? Ciągle gadasz o odchudzaniu a wogóle nie jest Ci to potrzebne.
Poza tym uwierz w siebie i nie porównuj się z innymi zwłaszcza w kwestii figury którą masz dobrą!
Gdybym miala tak robić, to na plaże wychodzila bym po zmroku albo w worku jutowym.

Iguś 1 czy 2 częsciowy? W Calzedonii mają głupie rozmiary, kiedyś coś na siebie tam szukałam i nici.
Stary 2007-05-24, 18:41   #1824
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Iguś moge się domysleć co przeżywasz. Ja teraz usilnie pracuje nad powrotem do mojej dawnej sylwetki, bo sie zapusciłam przy Tomku
Cytat:
Kamila Przestań bredzić! Jakie zapuściłam? Ciągle gadasz o odchudzaniu a wogóle nie jest Ci to potrzebne.
Poza tym uwierz w siebie i nie porównuj się z innymi zwłaszcza w kwestii figury którą masz dobrą!
Gdybym miala tak robić, to na plaże wychodzila bym po zmroku albo w worku jutowym.
Popieram Ewę A co ja mam powiedzieć jak w sobotę na uczelni koleżanka mnie złapała za brzuch i mówi "W ciąży jesteś?" Nikt Ci nie wytyka,że wyglądasz jak w ciąży,więc nie jest z Tobą źle

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-05-24, 18:54   #1825
MoniaK
Zakorzenienie

Ewa, Ania współczuję wpadek takie rzeczy skutecznie cżłowieka wyprowadzają z równowagi
Nati, mówisz o tych biletach do iluś tam przystanków? Ja zawsze takie kupowałam jak mieszkałam w Poznaniu i wychodziło mi o wiele taniej. Współczuję Wam, co ten MPK wyrabia

Oj dziewczyny, a wy znów o odchudzaniu ale lato się zbliża więc takie tematy są na czasie
Kamila, przesadzasz oj przesadzasz Ewka ma rację, słuchaj jej
Nati, ja tam nigdy u Ciebie brzucha nie widziałam tylko nogi do samej szyi więc z Tobą też nie jest tak źle
Iga, pochwal się jak wybieranie stroju. Mnie ten temat ominie, gdyż na wakcje pewnie znów nigdzie nie pojadę i to będą kolejne pracujące wakacje od 5 lat wściekam się na to ale co mam zrobić Może kiedyś sobie odbiję
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 19:07   #1826
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Nati, mówisz o tych biletach do iluś tam przystanków? Ja zawsze takie kupowałam jak mieszkałam w Poznaniu i wychodziło mi o wiele taniej. Współczuję Wam, co ten MPK wyrabia
Ja nigdy takich nie widziałam,ale widać istnieją

Cytat:
Nati, ja tam nigdy u Ciebie brzucha nie widziałam tylko nogi do samej szyi więc z Tobą też nie jest tak źle
Nogi do szyji-tego jeszcze nie słyszałam Dzięki Ja już mam tak genetycznie,że wszystko mi się odkłada na brzuchu

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-05-24, 19:16   #1827
MoniaK
Zakorzenienie

Nati, to i tak masz dobrze bo z brzucha jest najłatwiej zrzucić
Mnie odkłada się w dolnych częściach (szkoda że nie w górnych ) i z nóg jest zrzucić tłuszczyk o wiele trudniej.
Stary 2007-05-24, 20:08   #1828
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ale bilety czy sieciówkę przystankową miałaś?

Dziś obadalam w H&M kolekcje tą letnią Kylie i oczom nie wierzyłam, co za szmaty! Podłogi by się tym wytrzeć nie dało bo wody nie wciąnie. Nie no z czym do ludzi za takie pieniądze
Stary 2007-05-24, 20:39   #1829
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Ale bilety czy sieciówkę przystankową miałaś?
hmm, chyba sieciówkę przystankową
Stary 2007-05-24, 21:44   #1830
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Camilla - jakie odchudzanie, oszalałaś

Jak będę mogła to przyjdę jak ostatnio tzn prosto do werandy ok 21wszej

mam 3dniowe warsztaty od 8 do 16 i już mi głowa spuchła, poza tym wqrza mnie jeden niekonkretny facet, który mi się podoba a nie mogę na niego nawrzeszczeć żeby się wreszcie określił bo nie mogę ........ generalnie wqrza mnie stan obecny bo czuje jakbym była zawieszona w jakiejś nicości i nie mogę nic zrobić :wall: - byłam w open finance, nie mogę na razie składac wniosku o kredyt, bo mam na razie kontrakt do końca roku a muszę mieć umowę jeszcze ważną min. 6 mcy naprzód, żeby starać się o kredyt

poza tym teraz tak wzrosły wymagania,że wyszło mi że stać mnie ledwo na kawalerkę na rynku pierwotnym w Poznaniu nie qmam w takim razie kto ma zdolność, jak ktoś kto jest sam, nie ma zobowiązań i rodziny na utrzymaniu zarabiający sporo ponad średnią krajową nie ma zdolności na kredyt na 2 pok. mieszkanie w mieście generlanie wqrwiona chodzę :/
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości