|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Przyczajenie
|
Dot.: Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków
strasznie nie lubię krótkich fryzur.. a poza tym tyle ich jest , nie wiedziałabym którą wybrać.. nie wiem które zło gorsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
ja na Twoim miejscu podciełabym je sobie..i to sporo.
a tak poza tym to chciałabym sie do Was przyłaczyc, mozna? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Raczkowanie
|
W sumie u nie też nie widać za bardzo różnicy mięszy farbowanymi a naturalkami, ale naturalne czasem w rónym świetle są bardziej mysie i ciemniejsze niż reszta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Przyczajenie
|
Ja przestałam farbować rok temu nawet ponad rok, ale przyrost moich włosów to 1,5 na miesiąc
![]() ![]() I nawet problem z przetluszczaniem znikł. Teraz są zdrowe! Koleżanka polecila mi tą stronkę, poczytajcie sobie, jest wiele informacji jakie fryzury są najlepsze do jakiego rodzaju włosów --> http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/asnolet,1/publication/show/6187/Kobieta-piekna-jest.html Aha i jeszcze jedna rada w przetrwaniu tego okresu:P noś kitkę! Wtedy nie widać aż tak bardzo różnicy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Raczkowanie
|
a co gdy dziewczynie nie pasuje kitka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Przyczajenie
|
Hmm... :P No to spróbój dwóch kitek:P albo jakiegoś koczka. Nie wiem, czy też zmagasz sie z przejściem na wersję natural:P, ale rzadko kiedy odrosty ładnie wyglądają na wlosach rozpuszczonych... nie tylko ja to stwierdzam, ale moje koleżanki także;P jedynym wyjątkiem jest gdy dziewczyna miała blond farbę i ma czarne odrosty:P wtedy jakoś to wygląda. Czasem lepiej wyglądają takie odrosty niż "blond hełm". Ale to moje subiektywne zdanie:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Raczkowanie
|
miałam na mysli to, ze dobrze sie czuje w rozpuszczonych
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
ja nie wyglądam dobrze w kitce
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
A mi się dzisiaj śniło że poszłam do fryzjera i się zafarbowałam na brąz, i szkoda mi było odrostów ale już było za późno bo farba była na włosach ;O
chyba za dużo myśle o włosach ;D aa no i oczywiście odrost marny , cóż chyba NISIM to mój jedyny ratunek
![]() |
![]() |
#1810 |
Zadomowienie
|
Fuego jak ja Ci zazdroszczę !!
![]() ![]() ![]() Hmmm a moim zdaniem na odwrót jeśli chodzi o dyskusję "odrostową" z resztą w takiej sytuacji włosy te blond zafarbowałabym na ciemniejszy aby zniwelować różnicę, właśnie dziwię się, że dziewczyny które są w takiej sytuacji tak nie robią ![]() ![]() ![]() MARZĄ MI SIĘ NATURALNE WłOSY DO TALII ![]()
![]() |
![]() |
#1811 |
Przyczajenie
|
Ojj, muszę tutaj pewne sprostowanie dodać
![]() Ja poprostu pisałam o dziewczynach które mają blond hełm ![]() ![]() Giovinezza, a więc do dzieła, ja trzymam kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
ale to prawda
![]() coraz wiecej dziewczyn widze z natuealnym kolorem ![]() ![]() wystarczy im dobre cięcie ![]()
![]() |
#1813 |
Rozeznanie
|
Ja się podłączam do wątku.:p
Odrost około 4 cm, mam nadzieję że wytrzymam.;D
![]() |
![]() |
#1814 |
Raczkowanie
|
Ta jedyna, jakie kolorki masz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Rozeznanie
|
ja juz mam nawet spore odrosty,ale jeszcze ciagle dominuje ten farbowany blond.Ale dzisiaj znajoma mi powiedziala,ze mam bardzo ladny naturalny kolore,to mnie troche podbudowalo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
Zadomowienie
|
hej
![]() wlasnie minal ponad miesiac od kiedy mierzylam wloski. Bylo to 3.5 cm teraz jest 5.5 czyli na miesiac rosna mi 2 cm ![]()
![]() |
#1817 |
Zadomowienie
|
piotrkowalolitka to dużo ja bym była w 7 niebie
![]() ![]() Dzisiaj je mierzyłam maja 24 cm długości i zapisałam się do fryzjera za 3 tyg obcinanie ![]() a dalej(nr 2, 3) moje odrosty ![]() ![]() ![]() ![]() Jak pielęgnujecie swoje włosy ?
![]() |
![]() |
#1818 |
Raczkowanie
|
kurcze ale ja bym chciala zeby moje odrosty tak wygladały jak u Ciebie, tzn nie rzucaly sie w oczy
![]() jesli chodzi o pielegnacje, to ja jeszcze siedze na tych watkach i podczytuję ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=297789 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=321321 i jeszce na wątku 'naturalne loki, loczki, fale" bo mam krecone kudelki ![]() ![]()
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
tez musze doczytac o pielegnacji, chociaz mysle ze farbowanym i tak juz nic nie da. Ale zewsze warto zaczac odzywiac nowe naturalne
![]() W tym momencie najgorsze dla mnie jest to ze nie moge chodzic w rozpuszczonych wlosach ![]()
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny..niektóre z Was pewno mnie pamiętają i moją ciągłą" walkę z wiatrakami " o naturalne włosy!! Ciężko było pokonać samą siebie
![]() ![]() Ale po kiiilku dobrych miesiącach czekana, znoszenia odrostów, walki ze sobą i po kilku podcinaniu (nosze krótkie fryzurki które uwielbiam) wreszcie po dzisiejszym podcięciu udało się!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam swoje naturalne ciemno-myszowate!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Maż stwierdził że w moich naturalnych mi najładniej ..a teść z kolei od progu domu wołał "co ty pofarbowałaś się ? czemu na taki ciemny kolor? " a to akurat moje naturalne ![]() Teraz muszę wytrwać i nie farbować!! tyle mnie to trudu kosztowało by wrócić do naturalek . następny punkt docelowy- zapuścić do wysokości brody ![]() Na zachętę dla was foty!! Przepraszam za jakość-robione na szybko komórką
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
Sweet_JellyJA Cie pamiętam oczywiście
![]() Super masz teraz włosy,bardzo mi sie podobają ![]() Ja nie farbowałam włosów od stycznia i jak narazie jest o.k . Odrost nie wali po oczach ![]() ![]() Kurcze przez pracę mam mało czasu na wizaż i na udzielanie się . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
Sweet_Jelly gratulacje
![]() Widac ze wlosy sa zdrowe, blyszacze no i chyba mam podobny do ciebie kolor wlosow ![]() a teraz do jakiej dlugosci zamierzasz dochodowac;>> Bo ja bym chciala miec dlugie swoje naturalne;D ale ciekawe kiedy to bedzie ...
![]() |
#1823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję że już nic mi na głowę nie padnie by pofarbować! Bo naturalki są rzeczywiście zdrowsze i gęstsze..nawet moja znajoma fryzjerka (która zna mnie z czarów farbowanych i zniszczonych) zauważyła dziś że są o wiele gęstsze!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz jak mam tylko swoje naturalne włoski to się ciemne wydają!! jasno-popielate w słońcu a ciemne jak na nie słońce nie pada... i takie ciemne na zdjęciach wychodzą...No szatynka ze mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1824 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() żyje tymi marzeniami ![]()
![]() |
![]() |
#1825 |
Raczkowanie
|
![]()
cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Powrót do naturalnych włosów!wsparcie;-))
Cytat:
![]() Korzystaj z wyszukiwarki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Przyczajenie
|
Co zrobić?:/
Dziewczyny damy rade!!!!!
Edytowane przez siwwaa026 Czas edycji: 2009-05-11 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co zrobić?:/
a ja zamierzam ścinać teraz na króciutko - już raz scięłam... jeszcze ze dwa, trzy podcięcia i zostaną mi tylko moje naturalne ^^
![]() |
![]() |
#1829 |
Raczkowanie
|
Ups przepraszam nowa tu jestem i nie zorientowałam się
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Ja mam ok 2 cm odrostu dopiero...A miałam już ok 4cm ale pofarbowałam:-( Naturalne mam ciemny blond, czyli takie mysie, ale i tak chcę do nich wrócić bo rozjaśnianie (pasemka) i prostowanie strasznie niszczą, a nie chcę już mieć siana na głowie;-) więc walczę sama ze sobą, póki co jest ok, noszę włosy związane w kitkę, ale wiem że będzie ciężko:-D aaaaa pomyłka!!! ![]() ![]() Edytowane przez Sophie84 Czas edycji: 2009-05-12 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Raczkowanie
|
Hej! Ja też sie przyłaczam, miałam ciemne brązowe włosy, potem rozjasniłam, a teraz znów zapuszczam swoje, mam nadzieje, że wytrwam... ;(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.