![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Psychiatra
Cytat:
![]() ![]() Ale dlaczego u Ciebie nie jest poważnie traktowane to że nie jesz mięsa ? Ile tego mięcha nie jesz ? Skoro u Ciebie to nie jest moda na wegetarianizm i bierzesz to na poważnie to naprawdę szkoda że rodzice tego nie rozumieją.. mi mama gotuje zupy na wegecie a reszcie rodziny na mięchu
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
Ech wtrącę się tutaj... Nie przeczytam wszystkiego co tu jest (ponad 1000 postów
![]() Postanowiłam w poniedziałek poszukać pomocy, poradni psychologicznej ale to dla mnie porażka, tak sobie nie poradzić... ![]()
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ratuj się puki możesz jakoś tak odrazu skojarzyło mi się z moją mamą która przez lataaaaa była z nieodpowiednim człowiekiem, a to taka osoba przez którą tracisz zdrowie, przyjaciół. Nie możesz z nim o tym pogadać? wybacz jesli cię to urazi ale jeśli rozmowa nic wam nie daje i nie ma żadnych postępów to naprawde dziewczyno radze ci uciekaj od niego jak najdalej... lepiej całe życie zapominać niż gnić w takim psychozwiązku a o śmierci nie myśl bo to ty masz problem z tym facetem no a on jeszcze bardziej ze swoją osobą że jest właśnie taki ![]() a przez takiego faceta i czas który z nim marnujesz możesz przegapić naprawdę wartościowego dla Ciebie mężczyznę w twoim życiu którego mam nadzieję spotkasz odezwij się tutaj czasem co i jak u Ciebie ![]()
![]() |
#1804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Właściwie to wszystko co się dzieje wokół mnie zwyczajnie mi zwisa. Na dłuższą metę troszczenie się o moją świetlaną (wg oczywiście kryteriów na ogół przyjętych) przyszłość na Ziemi mnie nie przejmuje, bo i tak jedną stopą jestem już tam. Leżenie w trumnie nie jest takie złe i chociaż wyjście z niej było by opłacalnym interesem, to sama się (?) do niej przygwoździłam. A mówią, nie uzależniaj szczęścia od jednej osoby...
![]() |
#1805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiec uciekaj od niego poki mozesz bo zniszczy ci zycie naprawde szkoda sie meczyc z kims takim jak mozna poznac kogos kto bedzie cie kochal i szanowal trzymaj sie ![]()
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i ojcu uaktywniła się nagle "troskliwość o moje zdrowie". ![]() ![]()
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie możesz porozmawiać z rodzicami ze takie docinki z ich strony na temat wegetarianizmu nie sa miłe dla Ciebie, że ci przykro, może to ich coś ruszy ?
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Ja wiekszości dań z mięsem nie jem,bo po prostu nie lubię-kurczaka pieczonego,schabowego,mie lonych
![]() ![]() ![]()
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj musiałam kupić szynkę. ![]() ![]() No i dziwnie mi się zrobiło kiedy wbijałam jajka do ciasta. ![]()
![]() |
#1810 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() chociaż pod koniec studiów stwierdzam, że to już nie jest ten zachwyt co kiedyś ![]() w takim razie poczytaj trochę o wegetarianizmie - jest pełno książek, dużo można znaleźć w necie ![]() ![]() skoro chcą dyskusji to niech ją mają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
...........
![]() ![]() wszyscy mnie nienawidzą nie cierpie życia i tego jak tu jest i co inni o mnie gadają między sobą gdyby nie wizaz to juz bym dawno ze sobą skończyła. wybaczcie ale pisze co czuje ![]() bardzo jestem ciekawa co wyniknie z tej wizyty u psychiatry w piatek
![]() |
#1812 |
BAN stały
|
Kiniaczqu
![]() Ja Cię bardzo lubię.I masz zawsze przecudniaste avatarki(skąd Ty je bierzesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
wizyte mam w ten piątek co będzie u psychiatry
a awatary to każdy głupi czyli ja potrafi znaleść ja mam stąd ( http://avatars.jurko.net/ ) myślicie czasem że zycie to jeden wielki ból ? ![]() jeśli psychiatra nie przepisze mi leków to prędzej czy później wykończe sie sama
#1814 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja czasem tak myślę.I chyba nie tylko ja i Ty.Ale teraz jest lepiej...dużo lepiej.Dzięki podjęciu leczenia,psychiatrze,leko m.Więc bądź dobrej myśli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
już nie mam siły wszyscy wbijają mi nóż w plecy
#1816 |
Wtajemniczenie
|
Kiniu ja cie bardzo lubie zawsze lubie czytac twoje wiadomosci z nich emanuje takie ciepelko pocieszenie jak chcesz mozemy sie spotkac bo ja bede w Mikolowie 24 sierpnia na kilka dni ja tez czasami mysle ze zycie to jest wielki bol i cierpienie ale tak jak juz Madzia napisala dzieki leczeniu jest u mnie coraz lepiej i wierze ze u ciebie rowniez tak bedzie
![]()
#1817 |
BAN stały
|
Kiniaczqu kochany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Wtajemniczenie
|
Jestes silna dasz rade wierze w to
![]()
#1819 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() chyba nie jestem w stanie nic więcej napisać.. ![]()
![]() |
#1820 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem
Trzymaj sie jutro bedzie lepiej ![]() Zreszta caly ten watek jest super zawsze znajde tutaj zrozumienie i pocieszenie dziekuje wam dziewczyny ![]()
Z nikim nie jest mi tak zwyczajnie jak z tobą i to właśnie jest wyjątkowe ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-08-07 o 21:58 Powód: Post pod postem. Przypominam o Edycji i MULTIcytowaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno to wytłumaczyć ale tak jest cały czas ktoś coś o mnie gada złego, dziwnie sie na mnie gapią duzo ludzi mnie nie lubi praktycznie przez jedną osobe a nawet mnie nie znają najpierw spotkalo mnie to z ojcem pozniej przez niego musze latac po lekarzarz jeszcze mam problemy ze sama soba i nie wiem co mam robic na dodatek przed chwila gadalam z bratem który załatwił mi fajny autograf i strasznie chcialo mi sie rozplakac ale robilam wszystko zeby nic nie widzial ze cos jest nie tak dzisiaj w nocy sobie długo powyje do poduszki oj długo
![]() |
#1822 |
BAN stały
|
Niestety czasem na naszej drodze pojawiają sie źli ludzie,ale oni sami kiedyś wpadają we własne sidła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Na świecie są ludzie i ludziska.Nawet w najbliższym otoczeniu,ludzie,po których w życiu nie spodziewałabym się niczego złego.A ludzie gadają,bo nie maja nic lepszego do roboty,strzępią sobie jęzory plotami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]()
#1825 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie będę komentować dzisiejszego dnia...
#1826 |
Wtajemniczenie
|
Co sie stalo
![]() Ja dzisiaj mialam nawet fajny dzien siostra mnie obciela ![]()
#1827 |
BAN stały
|
Kiniu
fakt, że piszę to ostatnia - ale ja też Cię bardzo lubię ![]() a głupimi ludźmi staraj się nie przejmować, jak wiadomo "what goes around, comes around" (w sensie: los się zemści ![]() Ines-ko ![]() Bini a jaką masz fryzurkę?? ![]() no i gratuluję siostry, moja to mi nawet włosów farbować nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A to ja
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Bini pasuje ci ta fryzurka
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.