![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa-parówkożercy 2
Witaaam.
![]()
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziołchy
![]() Judeuszu, jak ja Cię daaawno nie widziałam ![]() Jakiegoś doła łapię ![]() ![]() ![]() Szkoda gadać ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Czołgiem babole, zarobiona jezdem, więc się witam tylko i zmiatam
![]()
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Bridget nie udawaj, że pracujesz :P
Yenn- główka do góry! Pamiętaj, że zawsze może być gorzej ![]() Bombka ![]() ![]() Westi hej hej ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
O matko, ledwie żyję..
![]() Przeszłam wszystkie sklepy wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu butów. Iiiiii... nic nie kupiłam. ![]() ![]()
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
co za dzien
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
No to się kładź! Ale już!
Westalka nic mi nie mów, bo ja właśnie szykuję się do zakupów jak tylko skończę remont i już jestem przerażona pustymi torbami.
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Juduś, dobrze będzie.
![]()
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Ktoś mówił coś o butach?
Dzisiaj chyba mnie mama wyciągnie po zimowe, ale czarno to widzę - z moją stopą... Czuję się okropnie, wstałam dziś rano z łóżka i momentalnie zrobiło mi się ciemno przed oczami... Do szkoły nie poszłam, od rana siedzę w dwóch 500stronicowych książkach które muszę przeczytać na sobotę. Do tego mam przygotować na zbiórkę odpowiednią dokumentację (obym tylko znalazła w tym swoim burdelu wszystkie papiery...), przygotować na jutro zbiórkę dla swojego zastępu, nauczyć się angielskiego, na poniedziałek przeczytać Syzyfowe Prace z których piszemy dwugodziny sprawdzian i nauczyć się do poniedziałkowego sprawdzianu z hiszpana - pocieszam się tym, że może nie będę musiała nad nim długo siedzieć, wczoraj lektorkę zamurowało jak dowiedziała się, że nie mam czasu na naukę - powiedziała, że dobrze mi idzie. Do domu wparowała moja siostra z koleżanką chwaląc się mi, że zdemolowały szkolny kibel a K. dwa razy była u dyrektorki. Idiotki dumne są jakby komuś życie uratowały. Co im grozi? M.in. obniżenie oceny ze sprawowania, sąd rodzinny /za wandalizm/ ech... szkoda słów. Najgorsze jest to, że ona się uczą w szkole, w której działa moja drużyna, p. dyrektor wie, że jestem jej siostrą, a ja często załatwam sale na zbiórki itp. Gównarzerii się we łbach poprzewracało. :/ Westi, spóźnione wszystkiego naj ![]()
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Krew mnie zalewa.
K. wróciła do domu. Oczywiście, mama nie pisnęła ani słowem nic na temat wiadomy, tylko zaczęła przerzucać moje rzeczy w poszukiwaniu przebrania na przedstawienie dla córeczki. Jak myślicie, co usłyszę jak powiem jej żeby się w końcu wzięła za wychowanie tej smarkuli? Bo ja wiem. Żebym sie nie wtrącała, bo się nie znam. Pfff.
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Anul olej temat. W ogóle nie podejmuj dyskusji bo i tak przegrasz. Gra nie warta świeczki. Mamie samej otworzą się oczy jak w końcu dostanie wezwanie do domu albo ze szkoły albo z sądu, bo tym razem zdemolują sklep albo coś innego.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Anul, dziękuję bardzo.
![]() Trzymaj się dzielnie, nie daj się siostrze. ![]() ![]()
![]() |
#1813 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chcę, ale kasy brak ![]() A może powinnaś facia też odnowić, że tak to ujmę, hmmm? Bo chyba nie za dobrze się dzieje... ![]() Mam nadzieję, że wróciłaś do nas na dłużej, bo brakowało mi Twoich postów. Małpo ![]() ![]() Yennulek, jakieś piwo by się zdało na te smuty, co nie? Się zgadulimy w przyszłym tyg. bo w weekend jadę się powódkować do znajomych ![]() Dziś pracowałam wyjątkowo sumiennie, ale ale... jutro mam luz (chyba). Cytat:
![]() Mirusiek ![]() Ale wstań czasem do nas ![]() Cytat:
![]() A Ty Kruszyno masz dbać o siebie, nie pamiętasz co Ci ciocia Brydzia powtarza??? ![]() ![]() ![]() P.s. Kurde, zimno mi w paznokcie. I nie tylko...
![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Bri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anulek ![]() ![]() ![]() Dobry wieczorek Dziewczynki ![]()
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Miruś, czekam
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor szystkim
![]() ale ale co ja tu widze. smutaski moje ![]() Anulaczek kochany nie przejmuj sie. masz tyle na glowie, ze sprawy wychowawcze zostaw mamie. podziwiam Cie Aniolku nasz i trzymam kciuki za wszystko ![]() ![]() ![]() Mirolek a co to w ogole sie dzieje? jak to do lozka i w ogole co to za dolek czy co? jak z mieszkaniem? cos wiadomo? jak TZ? jak praca? matko chyba PW musze napisac w koncu ![]() ![]() ![]() Aaaaaa i zyczenia spoznione Bombkowe i Westulowe !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yenul tule mocno ![]() ![]() ![]() Judeuncja!!! matko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bridek nasza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cale szczcescie tesciowa juz pojechala ![]() lovjam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paulus ![]() ide wlosy pokrecic na jutro do pracy. ![]()
![]() |
#1817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Anul dlaczego ma dbać o siebie? TYLKO NIE PISZCIE ŻE W CIĄŻY JEST ![]() Cytat:
Gonka ![]() ![]() ![]() Całować całować Ciebie bo sto lat Ja Ciebie nie widzieć ![]() Teściową się nie przejmuj- jak co wybijemy ![]() Idź kręcić włosy i rób się na boginię ![]() Musiałam pousuwać kilkanaście uśmieszków, bo mi wyskakuje, że prawo nie dopuszcza.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
I Gonka jeszcze avatarka zmieniła
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Hej lalunie
![]() Juda, Ty się ze mną nie kłóć, dobra?? ![]() Jak mówie, to WIEM ![]() Aha, i staraj się nie pisać posta pod postem, bo Cię moderatory będą ostrzegać cyferkami. Edycji używaj, małpiszonie ![]() Gonuśka, być może zostanę przy browarze, ale jakąś flaszkę trza zawieźć "w gości" ![]() Buziakuję Was babolencje wszystkie. Z jęzorem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Okej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, dopiero niedawno się przyczłapałam do domu, jak kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuurna zimno, to szok. I pada. Ble. Ale, ale. Humor se poprawiłam u fryzjera. O. Bo już wyglądałam jak potwór z bagien ![]()
![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
kto mnie kocha??
![]() ![]() Misiolek czekam na pw ![]() ![]() ![]() Anulek pisze pw ![]() ![]()
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Miruś parówkolandia kochać nigdy nie przestaje, więc co to za głupie pytanie
![]() Dziewczyny mam mały problem i chcę żebyście mi pomogły. Od kilkunastu miesięcy mój TŻ pije codziennie piwo. Czasem dwa piwa, a czasem między trzema a czterema butelkami. Jak tylko wróci z "pracy" (kowal własnego życia- handlarz aut) łapie nie mnie w pasie tylko butelkę. Twierdzi, że po ciężkim dniu piwo mu się należy, ale... Ja mam dość. Każda otwierana butelka czy też puszka doprowadza mnie do szału i zalewam się krwią. Kiedy mu to mówię, że nie chcę żeby codziennie, podkreślam CODZIENNIE pił, on mi odpowiada, że przecież się nie upija i o co mi chodzi. Kiedy tak mówi sama zastanawiam się czy to może ja nie przesadzam? Może to ja szukam problemów na siłę? Przed chwilą położyliśmy się spać. Zaczął się temat jutrzejszej imprezy na którą zostaliśmy zaproszeni. On nie chce iść, bo nie lubi tego klubu do którego nas zaproszono. No i się zaczęło. Ty to, ty tamto. Zdenerwowałam się i zaczął się temat alkoholu. Powiedziałam że jeszcze chwila a zacznie seks uprawiać z butelką od piwa, która nigdy nie odpowie "zostaw, nie dotykaj, dzisiaj mi się nie chce, albo boli mnie głowa". W zdenerwowaniu powiedziałam także, że "zobaczysz że kiedyś Cię przez to zostawię. Naprawdę". Powiedziałam to smutnym tonem, bo jest mi smutno, bo czuję się źle, bo jakaś jestem nie dzisiejsza i odczuwam za czymś tęsknotę. A on co? Powiedział że mam mu nie grozić, że go zostawię po czym obrócił się plecami do snu. Czułam jak do oczu napływają mi łzy, więc wstałam i wyszłam do pokoju obok, po czym zasiadłam przed komputerem. Czuję się fatalnie ![]() A może sama stwarzam problemy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Juda, a więcej Was łączy czy dzieli?
Jesteś z Nim, bo....? Może nie powinnaś Mu tego mówić, tylko to zrobić i odejść? Nie wiem. Ale to, że codziennie facet śmierdzi piwskiem to chyba nie to, co dla siebie wymarzyłaś, co? ![]()
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Nu ładnie. to ja zdążyłam pojechać do znajomych, upić się z nimi, przenocować i wrócić a tu nikt na mnie nie czeka.
Pfffffffffff.... Focha mam ![]() ![]()
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Brydźka, bez takich, no!
Boże, jaka zmachana wrociłam wczoraj do domu... Oczy piekły, nogi odmawiały posłuszeństwa, bełkotałam zamiast mówić... Kolega jak mnie zobaczył wydarł się, że o siebie nie dbam, za mało śpię i powinnam jeść, a siostra cioteczna z przerażeniem stwierdziła, że gdyby nie to że się ruszam, to ludzie wzięliby mnie za trupa. Judka ![]() Nie chcę Cię nakierowywać ani nic w tym stylu, ale ja bym od niego odeszła. Bo w przyszłości możesz mieć z nim ciężkie życie. Wiem co mówię, naprawdę. ![]()
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Anula, ja Ci ciągle powtarzam - masz o siebie dbać.
Zrozumiano??? ![]()
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Judka wspolczuje szczerze
![]() ![]() Sama ostatnio przechodze jakis kryzys ![]() ![]() Buziakuje mocnoooooooooooooooooo ![]() Briduś a Ty nam tu nie fochuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
To tylko taki mały foszek był
![]()
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Leczę lekkiego kaca
![]() ![]() Bri, jak najbardziej piwko, dawno sie nie widzialysmy ![]() Anul, co to za porządki ![]() ![]() Judka, ustaw tego swojego do pionu, a jak się nie uda, to zastanów się, wyobraź sobie siebie z nim za 10 lat - przed telewizorem, on z kolejnym piwem. I jak, za te 10 lat, jesteś szczęśliwa?? Odpowiedź powie Ci wszystko... Cmokasy dla Was Kochane ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.