![]() |
#1801 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Niki chyba większość kobiet tak ma, że się przejmujemy na zaś.
90% naszych zmartwień dotyczy spraw, które nigdy się nie zdarzą- wczoraj moja koleżanka miała taki opis na gg, jest on jak najbardziej trafny. Wszystko będzie dobrze, za jakiś czas będziesz się z tego śmiała. Wiem, że w danym momencie wydaje Ci się, że świat Ci się wali, ale wszystko na pewno będzie dobrze. Zresztą nie może być inaczej. Moje dziecko właśnie się budzi, po 3 godzinach snu, a ja oczywiście co zrobiłam przez ten czas? Przeczytałam 100 stron książki i zmieniłam pościel. Diabelnie dużo. Ale nawet dziś pisałam z moją przyjaciółką, że nie warto ciagle tylko sprzątać i robić inne głupoty w domu, skoro i tak nikt nas za to nie chwali. Dlatego postanowiłam sobie głównie podczas tego tygodnia wypoczywać, a jak najdzie mi chęć to coś może przy okazji zrobię. Tak na pocieszenie. Moja teściowa przecieła sobie wszystkie ścięgna w prawej ręce, niemal się wykrwawiła. Teraz 6 tygodni ręka w gipsie i niewiadomo czy będzie nią ruszać. Wogóle powinna iść na rentę, a ona nawet nie była zatrudniona na umowę o pracę i nawet zwolnienie jej się nie należy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mialam spokoj do jakiegos grudnia bo przyszła nowa listonoszka tym razem baba i ta jakas rozgarnieta bo wie ze maly spi w tych godz..Kiedys ja uprzedzilam..Mowie do niej ze jak ma jakies awizo niech rzuci do mamy do skrzynki (blok obok) bo mi dziecko spi w tych godzinach.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tesciowej to troche lipa, nie sadzisz? Lekko jej wspolczuje.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Iwonka dziękuję Ci
![]() człowiek większość sobie chyba wmawia i przez to niektóre sprawy wygladają tak dramatycznie. Ja już jestem po pierwszej dawce szczepionki przeciw żółtaczce, 12 marca kolejna i idę na zabieg, boję się, al co zrobić ![]()
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
z tą teściową to nieciekawie
![]() cóż ona to cięła że aż tak źle z nią??? ![]() ![]()
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
|
Podobno zmywała naczynia i jej talerz spadł na rękę. A przecież ta sirota ciągle zmęczona, niewyspana to i wysunął jej się z ręki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mojego kolegę pocięli nożami i siekierką też po ścięgnach mu "pojechali" w szpilatlu lekarze dawali małe szanse że będzie miał sprawną rękę i być może nogę, ale dobrze się skończyło i w andrzejki ze mną tańcował na imprezce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
No mam nadzieje, ze moja tesciowa tez sie z tego jakos wylize.
Jak dzieci miala male, to cos jej sie stalo, ze byla tak pokrecona, ze chcieli ja cala w gips wlozyc, bo inaczej chodzic juz nie bedzie. Ale sie nie dala zagipsowac i jakos lazi. Turla sie co prawda ale na wlasnych nogach. Zlego diabli nie biora. Mojego TŻ babcia miala trzy zawaly, powyginana jest jak sprężyna a ciągle jeszcze zycie wszytkich zatruwa. Ma ponad 8 dych. A to tesciowej tesciowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
Niki i po co się martwiłaś na zapas
![]() ![]() Mój kolega też miał przecięte wszystkie ścięgna kiedy to mu szyba spadła na rękę i z czasem wład w ręku mu wrócił ![]() Co do listonoszy to ja nie mam takiego problemu na szczęście bo u nas nie ma domofonu i nie mamy dzwonka do drzwi bo się popsuł dawno temu a tż nie pamięta aby zrobic więc jedynie pukanie do drzwi musze znosic ![]() ![]() Naczytałam się o tym ze dzieciaczki tak się pochorowały i teraz mnie coś dopada powoli , czuję się nieciekawie, w sumie rano jak wstałam to tez tak się czułam ale w dzień juz było ok a teraz znowu ![]() ![]() ![]() Dziewczyny obchodzicie walentynki ?? Czy według was to dziecinne święto ?
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak ja nie mam szczescia go obchodzic Kasienko...ALe polecam parom zakochanym, malzenstwom i przyjaciołom... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Zadomowienie
|
Zapytałam o walentynki ponieważ spotkałam sie z wieloma opiniami ze to glupia tradycja a wszystko w tym dniu robione jest na siłe
![]() ![]() My z tż-tem idziemy do kina a potem na kolację , dzieci odstawimy do teściów ![]() ![]() ![]()
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zaprzeczam ze ja i TŻ dajemy sobie czasem (nie zawsze) w ten dzien jakies upominki, czasem gdzieś wyjdziemy....ale ten dzien jest mniej waznym swietem niz te o których pisałam i które sa dla mnie swietami zakochanych....
![]() |
#1815 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no ale chyba lekarz zdaje sobie z tego sprawę i nie narażał by mnie na cos takiego???? ![]() a jak to zostawię, nie usunę to jaką mam pewność, że nie przerodzi się za ileś tam lat w raka?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do Walentynek to my planujemy albo kino, albo jakaś kolacyjka gdzieś w Krk ![]() według mnie to fajne święto, nie dziecinne, jak ktoś się kocha to czemu ma nie ochodzić, przyjemne święto ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zadomowienie
|
Właśnie w walentynkach wkurzają mnie te serduszka wszędzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oliwka brzydko kaszle wiec daję jej syropek, pozatym temperatury nie ma na szczęście.
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to super że Szymonek też dostanie Walentynkę ![]() to będzie pewnie pierwsza w jego życiu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
a która to Kasienka ma dzis urodzinki??
![]() ja coś przeoczyłam??? ![]()
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zadomowienie
|
i na bank nie ostatnia
![]() ![]() Jeja ja tez już myślałam że o jakiś urodzinach zapomniałam ![]()
#1825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Beatko dziękuję w imieniu twojej chrześnicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
Dziś się zezłościłam, bo napisałam długiego posta,ale przy wysyłaniu wystąpił jakiś błąd i nie wysłało się nic.
Chciałam powiedzieć, że mój TŻ przyniósł mi katalog Avonu i powiedział, żebym sobie coś zamówiła w ramach prezentu na Walentynki. No i tak zrobiłam. Potem przyniósł mi te kosmetyki (jakiś tydzień temu), pocałował mnie i złożył zyczenia. Na drugi dzień powiedział, żebym mu dała pieniądze, bo musi za kosmetyki zapłacic. Ot i cały romantyk. Dziś robiłam porządki w szafkach, niemal wszędzie, gdzie się dało. Oczywiście musiałam też posprzątać w szafce z narzędziami TŻ, bo się nie mogłam doprosić. A i jeszcze musiałam przybić "plecy" do szafy, bo mu już jakieś pół roku to zajmowało, ale jakoś się nie udało. Więc po co nam Ci faceci? Pan Bóg popełnił chyba jakąś pomyłkę gdy stworzył pierwszego Adama, a nie Ewę, w końcu my bardziej zaradne jesteśmy. No i oczywiście jak tylko wszedł do domu to zebrałam ochrzan, że mu wszystko wywaliłam. Ja niestety Kasi nikomu podrzucić nie mogę. Wiec na jutro zaplanowałam jakąś kolację z winkiem, świecami i lodami. Ale dojdzie do skutku, jak mnie TŻ nie wkurzy do tego czasu. I kupiłam mu Walentynkę z płytą CD. Kkasiu i Niki bawcie się dobrze i zapomnijcie na ten jeden wieczór o wszystkich kłopotach i zmartwieniach. |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Iwonko- Bóg nie popełnił błędu-bo dzięki tej kolejności jestesmy takie.....Adam to prototyp, a Ewa to juz dzieło polepszone
![]() ![]() Ja tez wszystkim życzę mile spędzonego jutrzejszego dnia.
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
A dziś już żadna Kasia imienin nie ma? Tylko moja?
Pewnie wiekszość z Was obchodzi w listopadzie? Zresztą jak patrzę w kalendarz to niemal w każdym miesiącu kilka razy jest Katarzyny. Ale w listopadzie chyba najbardziej popularne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1830 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
rzeczywiście romantyk nie z tej ziemi ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.