![]() |
#1801 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zazdrościmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Doszłam już nieco do siebie po malej drzemce i się zastanawiałam, czy czasem mi się to nie wyśniło
![]() Do jutra dziewczyny! ![]()
#1803 |
Zakorzenienie
|
Skaczę , tańczę , piję ...
![]() ![]() SZALEJĘ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny !
![]() mam kolejną dobrą wiadomość, ważę 2 kg mniej niż w tamtym tyg ![]() ![]() hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
Ja to chyba zawsze bede taka opozniona
![]() Ogladalam dzis kwalifikacje, ale 2min przed koncem przelaczylam, bo zabardzo sie denerwowalam ![]() ![]() ![]() Nawet Heidfeld pogratulowal Kubicy ![]() ![]() Ponoc w centrum handlowym niedaleko mnie sprzedaja gadzety z BMW i moja mama spytala o cos dla brata i cena ja z lekka przerazila... :P Angel - gratuluje! ![]() Tak w ogole to sorry, ze tak ciagle mowie, ze bedzie zdj a nadal nie ma... To wszystko przez mojego brata ;[ Bo moj aparat sie zepsul i on mial od kolegi pozyczyc, ale ciezko mu jest pojsc do niego i spytac, ehh... Najwyzej zrobie przez kom jak nie przyniesie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi się strasznie podobało jak Fernando czekał na Roberta i potem się poklepali ![]() ![]() Cytat:
![]() z racji tego, że już od 2 lat nie ćwicze na wf i mam dwie lewe ręce i dwie lewe nogi nie moge zbytnio przyszpanować w jakimś sporcie to wróciłam do mojej kochanej gimnastyki i się rozciągam i rozciągam ![]() ![]() ja też planuję schudnąć jakieś 5-7 kg, mama pozwoliła mi do 47 ![]() ale ja zamierzam tak do 44-45, zobaczymy jak będę wyglądać i kiedy odzyskam moje 75B ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]()
#1808 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No, Ferdus wporzo jest! Chyba sie przyjaznia z Robertem ![]() Cytat:
![]() A ze sportem u mnie jest podobnie, wiec witaj w klubie ;D To moze tez zaczne gimnastyke skoro daje takie efekty ;] Albo zaczne chodzic z bratem na silownie i bede jak Pudzian! ![]() Ja tez mam taka nadzieje. W koncu brat mi jest winny przysluge... W sumie mam jakies zdj na epulsie, ale juz troche stare sa... Musze wrocic do mojego glupiego kota, bo chyba rozrabia, a zamknelam ja sama w pokoju, co moze skonczyc sie zle. Mam ja od wczoraj i tak zdazyla juz narozrabiac, ze masakra :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw się ![]() na dietetykę zaglądam od dawna i wiem ile powinno się chudnąć prawidłowo, jednak myślę, że te 2 kg spowodowane są głównie utratą wody poprzez częste ćwiczenia i fatalnie stresujący tydzień. btw: tak mi się przypomniało ![]() ![]() sytacja autentyczna, aczkolwiek po tygodniu normalnego odżywiania się w domu wróciłam do 47 co potwierdza, że nadmierny wysiłek daje tylko chwilowe rezultaty a potem jojo. także proszę się o mnie nie martwić, bardzo tego nie lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
Gratulacje dla Angel
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Z przerażeniem muszę stwierdzić, że Kudłaty ze scoobiego-doo jest przerażająco podobny do tego naszego ![]() ![]() Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-04-06 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i życzę powodzenia w dalszej redukcji ![]() A żeby nie było jednego, wielkiego offa to napiszę , że już nie mogę doczekać się wyścigu. Chcę go JUŻ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | ||||
Zakorzenienie
|
Przybyła Kasia, gwiazda z boliłódu.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() btw. Ale rzeczywiście strasznie są podobni. ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze 2 godzinki ![]()
![]() |
#1814 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jo tyż chce, jo tyż ![]() Cytat:
btw: ostatnio koleżanka mi powiedziała, że słyszała, że jak się pije dużo mleka to się powiększają, a ja od najmłodszych lat dzień w dzień pije mleko ![]() ![]() myślę, że jednak sobie poradzę ![]() ![]() Cytat:
![]() jej ja tak zawsze kochałam Scoobiego i Kudłatego ![]() chciałam spać jak najdłużej zeby jak najmniej czekać to obudziłam się o 8 i tak czuwam i czuwam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
cuś się zdublowało.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zadomowienie
|
potrójnego dubla to ja jeszcze nie miałam
![]() ale wstyd ![]() przepraszam bardzo ![]() dodaj tylko, że już prawie 12 więc zostało 1,5 h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zadomowienie
|
Hehe Angel już Cię tak energia rozpiera, że 3 posty pod rząd wysyłasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zadomowienie
|
Brawo Kubica
![]() EDIT: Przepraszam, wszytskie flagi były na odwrót ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Jasne, że tak.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jak tu go nie kochać? ![]()
#1820 |
Zakorzenienie
|
![]() No mam nadzieję, że słyszałyście jak miała na imię stewardesa trzymająca numer Roberta ![]()
#1821 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | ||
Zadomowienie
|
Jeaah, znow na podium
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Miała na imię Joana, ale to mój mąż na to zwrócił uwagę
![]() A co do picia mleka to nie pijam od lat, a biust rośnie... Ale swoją drogą 9 na 10 facetów woli kobiety z dużym biustem, a ten 10 woli tych 9
#1824 |
Zadomowienie
|
hihi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
Iza, on już jest wielki(dosłownie i w przenośni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zadomowienie
|
ostatnio mi się tak przypomniało, a niedawno plot o tym wspomniała. chcecie to macie
![]() 1. Felipe Massa Ferrari 2. Kimi Räikkönen Ferrari +3.3 sek. 3. Robert Kubica BMW +4.9 sek. 4. Nick Heidfeld BMW +8.4 sek. 5. Heikki Kovalainen McLaren +26.7 sek. 6. Jarno Trulli Toyota +41.3 sek. 7. Mark Webber Red Bull +45.4 sek. 8. Nico Rosberg Williams +55.8 sek. 9. Timo Glock Toyota +69.5 sek. 10. Fernando Alonso Renault +77.1 sek. 11. Rubens Barrichello Honda +77.8 sek. 12. Giancarlo Fisichella Force India +1 okr. 13. Lewis Hamilton McLaren +1 okr. 14. Kazuki Nakajima Williams +1 okr. 15. Sebastien Bourdais STR-Ferrari +1 okr. 16. Anthony Davidson Super Aguri +1 okr. 17. Takuma Sato Super Aguri +1 okr. 18. David Coulthard Red Bull +1 okr. 19. Adrian Sutil Force India +2 okr. nie ukończyli: Nelsinho Piquet Renault Jenson Button Honda Sebastian Vettel Toro Rosso kurcze, Kasia, zostaw już tego biednego Vettela w spokoju ![]() daj mu dojechać choć raz ![]() EDIT: ZAPOMNIAłAM ![]() ![]() no co w końcu zamknęłam se Nicka w pokebolu ![]() Edytowane przez *angel1710** Czas edycji: 2008-04-06 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zadomowienie
|
a ja jestem ciekawa czy ktokolwiek z sfer wyższych zainteresuje się gestami Hamiltona wobec wyprzedzanych kierowców.
bosz, co za frajer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.