|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Przyczajenie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część III.
http://img86.imageshack.us/img86/4494/pa110141xk9.jpg
Na 1. zdjęciu od lewej: -Błyszczyk z H&M -Mini-błyszczyk z Avonu -Fabolous Sorbet Miss Sporty(2) -Wibo Juicy Kiss -Eveline Crystal show -Błyszczyk Wibo -to jest mój pierwszy błyszczyk niestety nazwy nie pamietam http://img99.imageshack.us/img99/9069/pa110143ri3.jpg Na 2 zdjeciu od lewej: u góry: - tusz do rzęs Wibo -Dwie kredki do oczu -Tusz do rzęs Miss Sporty na dole: -Paletka cieni Elizabeth -Cień Avon Color Trend -Cień miss sporty -Podwójny tusz do rzęs wibo -cień okrągły Ados(miałam jeszcze dwa ale jeden mi sie wykruszył a drugi spadł i się rozbił zanim zdążyłam go użyć) -Błyszczyk Kameleon Avon -Błyszczyk do oczu Miss sporty -Błyszczyki do oczu Avon -Tusz do rzęs Eveline http://img99.imageshack.us/img99/9069/pa110143ri3.jpg Na 3. zdjęciu od góry: -Paletka cieni do oczu, pudru i różu, H&M -Lip gloss uniwersalny -Paletka cieni i błyszczyków Sephora Edytowane przez sylwia834 Czas edycji: 2007-11-04 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Moja koloróweczka
![]() 1. błyszczyki 2. sziminki 3. pudry + podkłady 4. róże 5. cienie 6. cienie sypkie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-10-28 o 10:43 Powód: poprawa kolejności :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czy mozesz cos powiedziec na temat 3 blyszczykow Avon z prawego gornego rogu??? widze tez ze lubisz cienie sypkie, szczerze mowiac nigdy nie probowalam uzywac takich, polecasz? Cytat:
![]() wybieram sie dzisiaj ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-10-28 o 11:30 Powód: post pod postem, przypominam o edycji |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Raczkowanie
|
Jak oceniasz kredkę Big Colour z Avonu ? Fajnie się prezentuje na oczach ? Błyszczy subtelnie czy bardziej nachalnie ;-) ?
Uff to tyle ![]()
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cienie sypkie bardzo lubię ![]() Z kredki jestem zadowolona. Mam kolor Chocolate - jest to ciemny brąz z delikatnie połyskujacymi złotymi drobinkami. Jednak jak dla mnie jest trochę za miękka przez co źle się ją nakłada na powiekę jako cień.
![]() |
#1807 |
Wtajemniczenie
|
moja aktualizacja
![]() malam t zrobic wczoraj ale niestety zdjecia wychodzily za ciemne wieczorem ![]() Estee Lauder puder brazujacy rozswietlajacy Bronze Goddness oraz YSL limitowane cienie Love Collection ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Larissa przede wszystkim w HK sa dostepne wszelkie mazidla podkladowe i pudry dla bladolicych nie dostepne na rynku europejskim. Do tego wiele firm wypuszcza specjalne limitowane edycje rozswietlaczy i cieni tylko na rynek azjatycki i tak, gdy cala reszta swiata musi wybierac dajmy na to sposrod 3 odcieni danego produktu, to na dalekim wschodzie oferta jest dwukrotnie wieksza. Ehh...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Raczkowanie
|
A ja dziś dokupiłam pędzel do meteorytów.
Edytowane przez Larissa123 Czas edycji: 2007-10-28 o 11:12 Powód: urwało mi w połowie zdania |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
dziękuję za odp Larissa
![]()
#1812 |
Raczkowanie
|
Justitia:Ale ładne opakowanie mają te cienie YSL (jestem maniaczką eleganckich puzderek). A jak z jakością? Nie osypują się?
Edytowane przez Larissa123 Czas edycji: 2007-10-28 o 11:18 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Rozeznanie
|
Justitia jak sie sprawuje puder brazujacy z EL? Ja mialam go wczoraj kupic ale w koncu zdecydowalam sie na lancome bamboo powder.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Wtajemniczenie
|
Mariolas
jest to limitowanka, seria Love Collection ![]() ![]() w sumie to sa kolory metaliczne ale niezbyt intensywne, na dzien wolebardziej delikatne kolory bo te sa naprawde blyszczace ![]() zakmniete sa w pieknym "lustekowym"opakowani u ktore jest cale "obpalcowane" (trzeba je ciagle wycierac by lsnilo....) ![]() z tego co widze, nie sa wydajne, bo uzylam raz a ubytek juz duuuuzy!!!! kosztuja 33funty... niestety Cytat:
byly dwa odcienie do wyboru, jeden bardzo blyszczacy, mnostwo zlotych drobinek a drugi troche "spokojniejszy". Biorac pod uwage fakt, ze zazwyczaj mam usta blyszczace i lsniace zdecydowalam sie na ten spokojniejszy ![]() ![]() mam zamiar dzis kupic Meteoryty, ktore nablyszczaja, wiec chcialam jednen nablyszczacz miec troche bardziej stonowany ![]() przyznam sie szczerze, ze myslalam tez nad Lancome, ale koniec koncem kupilam EL ![]() Larissa 123 troche sie rozczarowlam tymi cieniami, tak jak napsalam wyzej, pudeleczko mnie troche denerwuje, bo wszystko na nim sie odbija, szczegolnie moje palce, cienie sa malo wydaje a trzymaja sie na bazie pod cienie Artdeco znakomicie, nie osypuja sie Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-10-28 o 11:32 Powód: post pod postem, przypominam o edycji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Larissa123, justitia-proszę o nie pisanie posta pod postem. Istnieje opcja edycji i multicytowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny piekne zakupy,widac ze pudry prazujace praktyczne sa nie tylko latem.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
moze ktos chcialby mi dac link do zdjec zbiorow agabil1?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
dobra myśl
![]() ![]()
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Jestem za, z chęcią obejrzę nowe zdjęcia. Duuuużo nowych zdjęć.
Daria, a u Ciebie jakieś zmiany, może też pora na aktualizację? ![]()
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, śliczne cienie IsaDory
![]() Larissa pędzel do Meteorytów jest śliczny ![]() ![]()
![]() |
#1823 |
po prostu Em :)
|
sylwia834, wkleiłaś dwa razy to samo zdjęcie.
![]()
![]() |
#1824 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki tobie kupilam ten roz Miss Sporty i jest moim ulubionym -bardzo dobrze mi sluzy ![]() Roze Loreala tez bardzo fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche odetchnelam z ulga, ze mnie nie skusza raczej kolejne brazowe, metaliczne cienie ![]() ![]() Za mna chodza pojedyncze limitowane cienie MAC i te mnie raczej skusza ![]() ![]()
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta mam pytanko.....Wy napewno będziecie wiedziały...
Czy kolorówkę z Sephory można kupić gdzieś w jakimś internetowym sklepie??bo u mnie nie ma Sephory ![]() p.s. pomijam allegro ![]() pozdrawiam ii z z góry dziękuję za odpowiedź...proszę o link jakby co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
myszka1706
![]()
#1828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super kolekcja ![]() Co robi z cerą baza Diora? Ujednolica? Rozświetla? Jesteś z niej zadowolona. Jestem totalnie zielona jeśli chodzi o bazy wiec jeśli moje pytanie jest głupie to wybacz - nie znam się ![]() Cytat:
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Od lewej: pędzel do pudru - kocham go
![]() pędzel do bronzera, modelowania twarzy - może być, choć wolę nr 1; pędzel do różu, pędzel do podkładu - syntetyczne włosie 4 pędzle do cieni - pierwszy i drugi syntetyki, można nimi robić kreski, cieniowac itp; duży pędzel do jasnego cienia na całą powiekę i mój ulubiony do cieniowania i przydymionych oczu ![]() pedzel do eyelinera Chanel - syntetyk pędzel Art Deco do cieni pędzle We-Ma - naturalne, ale w porównaniu z Sephora słabo wypadają. Dwa do cieni, jeden do załamania powieki, jeden do ust. A mi Dior bardzo podchodzi, naprawde daje efekt mocno podkreslonych oczu, tylko jest gesty i trzeba sie nim szybko malowac, bo inaczej potrafi posklejac.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.