Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-15, 22:50   #1801
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Kina wlasnie zobaczylam Renie,fajniutka,moja siostra ma identyczna i jest bardzo zadowolona z takiego auta
No to teraz na weselicho siostry pewnie swoim autkiem pojedziecie
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 05:51   #1802
ja22
Zadomowienie

GG do ja22
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cześć dziewczynki.
Dzisiaj na forum jestem pierwsza.
Nie moge spać katarek mi przeszkadza.

Ray nie przejmuj się tym płynnym śluzem. To jest poprostu nie trzymanie moczu. Wiele ciężarnych tak ma. Ja też się tego wystarszyłam ale lekarz mi to wytłumaczył. Najcześciej miałam tak jak po dłuższym czasie siedzenia w domciu wybierałam się na długi spacer albo do miasta załatwić pare spraw.
Humorek też sobie popraw bo nasze maluszki nie lubią smutnych mamuś a już napewno nie stresujących się.

Kina dziękuję
gratuluję prawka i nowego autka. Teraz Twój pan może porwać Cię na romantyczną wyprawę w nieznane
jeśli chodzi o Renie to napewno jest super, a wiesz dlaczego?
bo my też mamy Renię hehhhe....

Nikitko dzięki za pozdrowienia i również jak możesz to pozdrów Emi i Gizelcie. Mam nadzieję że już niedługo zjawią się na forum.

Dla pozostałych dziewczynek przesyłam mega buziaki i uściski

Kolacyjka się wczoraj udała. Dzisiaj jedziemy na dożynki i do teściów na obiadek. Wczoraj teściu osobiście nas zaprosił i teraz nie mozna odmówić.
Dobrze nam zrobi dzionek poza domkiem. Mam nadzieję że nikt mnie nie zdenerwuje bo mam zamiar odpocząć.

Dobra wracam do łóżeczka bo widzę że mężuś się kręci. Poprostu brakuje mu żonki do przytulenia

Całuski i życzę miłego dnia pa pa
Stary 2007-09-16, 06:11   #1803
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Mezatko strasznie mi przykro ze przeszlas takie pieklo w tym szpitalu to moj zabieg w porownaniu z Twoim to pestka,mnie nic nie bolalo,dobrze sie czulam fizycznie bo z psychika gorzej
Ale nie martw sie ,czas goi rany i wszystko sie ulozy

A ja jutro jade sobie na grzybki,oj jak ja uwielbiam chodzic po lesie
Fajnie ci sama bym poszła na grzyby, a ja na targi musze isc ale dzis juz koniec na szczescie

Wczorajsze oblewania hm chyba troche za duzo wypiłam bo dzis dziwnie sie czuje

Miłego dnia dziewczyny
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 07:27   #1804
Ray
Zakorzenienie

ja22 moze faktycznie masz racje bo czasem czuje jak bym sie normalnie zsiusiala ale potem mysle ze przeciez no co ja a moze faktycznie to jakies nietrzymanie moczu o gaciu heheheh szczegolnie rano jak mi sie strasznie siusiac chce moze przez sen cos tam popuszczam ale to troszkie, matko co te kobiety musza w ciazy przechodzic

mnie denerwuje moj tradzik mam jedna wielka rane na policzkach walcze z tym i kurka nic nic mi nie wolno za bardzo ze specyfikow wiec ciezko brrrr.... chyba pojde kupie alanatan na podraznienia to je zlagodzi bo pierw sie tym zajac musze.... nawet nie wiem kiedy skora zrobila mi sie odwodniona i pelna krostek echhhh
Stary 2007-09-16, 09:24   #1805
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Kina wlasnie zobaczylam Renie,fajniutka,moja siostra ma identyczna i jest bardzo zadowolona z takiego auta
No to teraz na weselicho siostry pewnie swoim autkiem pojedziecie
dzieki Kachulko, widze, ze duzo osob ma takie samochodziki i sa zadowoleni, wiec mam nadzieje, ze i nam bedzie sie dobrze sprawowac
a na weselicho pojedziemy renia oczywiscie, ja ubrana na czarno, TZ na czarno, no i renia oczywiscie pod kolor, jak mafia wpadniemy, hihi
Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Kina dziękuję
gratuluję prawka i nowego autka. Teraz Twój pan może porwać Cię na romantyczną wyprawę w nieznane
jeśli chodzi o Renie to napewno jest super, a wiesz dlaczego?
bo my też mamy Renię hehhhe....

Kolacyjka się wczoraj udała. Dzisiaj jedziemy na dożynki i do teściów na obiadek. Wczoraj teściu osobiście nas zaprosił i teraz nie mozna odmówić.
Dobrze nam zrobi dzionek poza domkiem. Mam nadzieję że nikt mnie nie zdenerwuje bo mam zamiar odpocząć.

Całuski i życzę miłego dnia pa pa
dzieki Karolinko, widze, ze my tu jestesmy jedna wielka rodzinka renault
fajnie, ze kolacja sie udala i jestes happy, zycze Ci milego dzionka i zero stresow
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Fajnie ci sama bym poszła na grzyby, a ja na targi musze isc ale dzis juz koniec na szczescie

Wczorajsze oblewania hm chyba troche za duzo wypiłam bo dzis dziwnie sie czuje

Miłego dnia dziewczyny
Nikitko, no to wczoraj zaszalalas, milego spokojnego dnia

Ray no to widze, ze objawy ciazowe dopadly Cie, ze hoho

udanego dnia wszystkim dziewczynkom zycze

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 09:43   #1806
Kasiulka22
Zakorzenienie

Mężatko... poryczałam się jak bóbr po przeczytaniu wszystkiego. Jesteś niesamowicie dzielna. Teraz będzie już tylko lepiej
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 09:56   #1807
Ray
Zakorzenienie

kinia ano dopasly dopadly.... a co to bedzie pozniej az wole nie myslec...

teraz sobie ogladama program jak w innych krajach robia cwiczenia dla kobiet w ciazy czy swierzo upieczonych mam kurcze super sprawa przychodza mamy z nosidelkami i dzieci maja jakies atrakcje a mamay obok cwicza sobie fajne

tak sobie wlasnie pomyslalam ze ja w domu siedze ciagle i moze by sie zapisac na jakies cwiczenia lubie basen bardzo i w zadadzie moglabym miec za grosiaki bo mezowi sponosruje firma.... tylko sama nie wiem roche sie boje bo mnie te grzebice mecza i moze znow beda nachodzic.... i coraz chlodniej zeby moze sie nie przeziebic chodz basen mam blisko w sumie... sama nie wiem ale raz w tyg czy dwa chetnie bym poszla na basen nawet z mezem odprezyc sie kiedys chodzilam i sie super czulam po nim i nie lapaly mnie infekcje chyba moj orga imz ogolnie cioazow szybko lapie te grzybki echh

moze sie skusze na teb basen hehhe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-16, 10:09   #1808
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
kinia ano dopasly dopadly.... a co to bedzie pozniej az wole nie myslec...

teraz sobie ogladama program jak w innych krajach robia cwiczenia dla kobiet w ciazy czy swierzo upieczonych mam kurcze super sprawa przychodza mamy z nosidelkami i dzieci maja jakies atrakcje a mamay obok cwicza sobie fajne

tak sobie wlasnie pomyslalam ze ja w domu siedze ciagle i moze by sie zapisac na jakies cwiczenia lubie basen bardzo i w zadadzie moglabym miec za grosiaki bo mezowi sponosruje firma.... tylko sama nie wiem roche sie boje bo mnie te grzebice mecza i moze znow beda nachodzic.... i coraz chlodniej zeby moze sie nie przeziebic chodz basen mam blisko w sumie... sama nie wiem ale raz w tyg czy dwa chetnie bym poszla na basen nawet z mezem odprezyc sie kiedys chodzilam i sie super czulam po nim i nie lapaly mnie infekcje chyba moj orga imz ogolnie cioazow szybko lapie te grzybki echh

moze sie skusze na teb basen hehhe
Ray super sprawa z tym basenem, a jesli firma meza jescze sponsoruje, to juz w ogole git, tylko moze najpierw porozmawiaj z ginem, co by Ci doradzil, czy isc czy moze lepiej na jakies inne cwiczonka dla kobiet w ciazy

Mąż i żona...
Stary 2007-09-16, 10:11   #1809
kina2807
Zakorzenienie

a my zaraz z TZtem do sklepu lecimy, oczywiscie po cos do autka, no to sie zaczelo, hihi

Mąż i żona...
Stary 2007-09-16, 10:25   #1810
avialle
Raczkowanie

GG do avialle

A ja mam pytanko.Czy zdarza sie ze test sikany wychodzinegatywnie a bHCG dodatnio??
Stary 2007-09-16, 10:54   #1811
joasiunial
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez avialle Pokaż wiadomość
A ja mam pytanko.Czy zdarza sie ze test sikany wychodzinegatywnie a bHCG dodatnio??
Może tak się zdarzyc - np gdy ciąża jest jeszcze wczesna

Marek

Zosia
joasiunial jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-16, 10:56   #1812
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie jest to możliwe chociażby dlatego,że test mógł być wykonany nieprawidłowo lub mógł być nie najlepszej jakości itp...
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 11:22   #1813
avialle
Raczkowanie

GG do avialle

dzieki za odpowiedz
Stary 2007-09-16, 11:52   #1814
mezatka07
Zakorzenienie

Kachulka a Ty sie odzywaj jak tam u Ciebie bo maz mnie zamecza pytaniami!!! kazal do Ciebie napisac heheh i zebys w koncu powiedziala ze w ciazy jestes okropny jest.......
mezatka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 12:16   #1815
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Kachulka a Ty sie odzywaj jak tam u Ciebie bo maz mnie zamecza pytaniami!!! kazal do Ciebie napisac heheh i zebys w koncu powiedziala ze w ciazy jestes okropny jest.......
właśnie kachulka
Pisałaś, że jak nie przyjdzie @ do niedzieli to robisz test....
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 12:35   #1816
kina2807
Zakorzenienie

Asiu, witaj ! jak sie dzis czujesz? pokazalas wtedy mezowi "fajne tyleczki"?

Mąż i żona...
Stary 2007-09-16, 12:41   #1817
kina2807
Zakorzenienie

dobra, mykam na obiadek, pozniej ogladamy wyscig Kubicy, a po 16tej powinnam wpasc na wizazyk, do zobaczonka Kochane

Mąż i żona...
Stary 2007-09-16, 14:11   #1818
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Info od Kachuli:
zrobiła testa ale niestety I krecha była wiec idzie do gina na wywołanie @
jest teraz w lesie na grzybach jak wróci to do nas zajrzy
Stary 2007-09-16, 14:19   #1819
Ray
Zakorzenienie

nigdy nie lubilam zbierac grzybow

boshe dziewczyny ciaza mnie wykonczy jeszcze zgaga mnie meczy matko jedyna wszystkie uroki przejde chyba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-16, 14:39   #1820
avialle
Raczkowanie

GG do avialle

Cytat:
Info od Kachuli:
a w ktorym dniu cyklu ten tesior wyszedl I-kreskowy?
Stary 2007-09-16, 14:49   #1821
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Info od Kachuli:
no kurcze a juz myslalam, ze ciocia zostane, a moze jednak jeszcze nie wszystko stracone

Mąż i żona...
Stary 2007-09-16, 14:50   #1822
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
a w ktorym dniu cyklu ten tesior wyszedl I-kreskowy?
Chyba jest juz około 40dc u naszej Kachuli
Stary 2007-09-16, 14:54   #1823
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Asiu, witaj ! jak sie dzis czujesz? pokazalas wtedy mezowi "fajne tyleczki"?

tak tak
powiedzialam mu, ze kolezanka zaprojektowala dom i niech zobaczy jakie ciekawe rozwiazania wymyslila w kazdej jego czesci..............
byl niezle zdziwiony, ogladal to do samego konca, ale troche taki dziwny byl na twarzy....... nie wiem jak to opisac

ja dzisiaj juz sama nie wiem jak sie czuje, wczoraj mialam okropny dzien, strasznie sie poklocilicmy........juz chcialam rozwodu, chcialam zeby sie wszyscy ode mnie odczepili, kazdy wie co sie stalo, a nikt nie chce pomoc, czasem to nie ma nawet kogo poprosic o zrobienie glupiej kanapki itp bo kazdy traktuje mnie jak kule u nogi................
ale ja kiedys stane na nogi i wtedy dopiero zobaczymy, zawsze jak komus byla potrzebna moja pomoc- zawsze przy nich bylam! ale teraz jak mi cos potrzeba, to raptem okazuje sie, ze kazdy ma swoje zycie...
za przeproszeniem mam wszystkich w tylku, ja sobie jakos poradze, zebym nawet nie wiem jak miala skrecac sie z bolu

a Kachula szkoda, ze test jest negatywny, bo jakos tez ciagle trzymalam kciuki, ale i na nia przyjdzie odpowiednia pora- juz niedlugo oczywiscie:ju pi: powodzonka

dla wszystkich milego dzionka i duzo usmiechu
mezatka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 15:03   #1824
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
tak tak
powiedzialam mu, ze kolezanka zaprojektowala dom i niech zobaczy jakie ciekawe rozwiazania wymyslila w kazdej jego czesci..............
byl niezle zdziwiony, ogladal to do samego konca, ale troche taki dziwny byl na twarzy....... nie wiem jak to opisac

ja dzisiaj juz sama nie wiem jak sie czuje, wczoraj mialam okropny dzien, strasznie sie poklocilicmy........juz chcialam rozwodu, chcialam zeby sie wszyscy ode mnie odczepili, kazdy wie co sie stalo, a nikt nie chce pomoc, czasem to nie ma nawet kogo poprosic o zrobienie glupiej kanapki itp bo kazdy traktuje mnie jak kule u nogi................
ale ja kiedys stane na nogi i wtedy dopiero zobaczymy, zawsze jak komus byla potrzebna moja pomoc- zawsze przy nich bylam! ale teraz jak mi cos potrzeba, to raptem okazuje sie, ze kazdy ma swoje zycie...
za przeproszeniem mam wszystkich w tylku, ja sobie jakos poradze, zebym nawet nie wiem jak miala skrecac sie z bolu

a Kachula szkoda, ze test jest negatywny, bo jakos tez ciagle trzymalam kciuki, ale i na nia przyjdzie odpowiednia pora- juz niedlugo oczywiscie:ju pi: powodzonka

dla wszystkich milego dzionka i duzo usmiechu
hiih, chcialabym zobaczyc mine meza
Asiu nie przejmuj sie innymi, silna dziewczyna z Ciebie, wiec dasz rade,a blizcy tez pewnie nie wiedza jak maja sie zachowywac, bo to trudna sytuacja dla nich
dziekuje za zyczonka i Tobie takze zycze dnia pelnego usmiechu

Mąż i żona...
Stary 2007-09-16, 16:00   #1825
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

jestem w domu, pozalatwialismy co moglismy (wszystko co bylo na liscie) i teraz czeka mnie nic innego jak czekanie...a za 2 tyg o tej porze juz bedziemy po...dziwne uczucie

Kina gdzie mozna zobaczyc Twoja Renie? nie moge sie jej nigdzie dopatrzyc, no i gratulki z okazji nabycia wlasnych 4 kolek

uciekam bo musze dojsc do siebie i sie ogarnac, zawitam jak znajde wiecej czasu

pozdrowienia dla wszytskich!
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 16:04   #1826
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

jestem w domu, pozalatwialismy co moglismy (wszystko co bylo na liscie) i teraz czeka mnie nic innego jak czekanie...a za 2 tyg o tej porze juz bedziemy po...dziwne uczucie

Kina gdzie mozna zobaczyc Twoja Renie? nie moge sie jej nigdzie dopatrzyc, no i gratulki z okazji nabycia wlasnych 4 kolek

uciekam bo musze dojsc do siebie i sie ogarnac, zawitam jak znajde wiecej czasu

pozdrowienia dla wszytskich!

Madziu fajnie że jestes i że udało wam sie pozałatwiać to i owo, wiesz ze morzliwe ze 29.09. bede w Gdańsku na targach
Renia była wysłana na maila przez Kinie
Stary 2007-09-16, 16:14   #1827
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu fajnie że jestes i że udało wam sie pozałatwiać to i owo, wiesz ze morzliwe ze 29.09. bede w Gdańsku na targach
Renia była wysłana na maila przez Kinie
Nikitko, to niedaleko bedziesz miala do mojej miescinki, zapraszam w takim razie

Kinia czy ja tez moge prosic o fotke?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-16, 16:18   #1828
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Nikitko, to niedaleko bedziesz miala do mojej miescinki, zapraszam w takim razie

Kinia czy ja tez moge prosic o fotke?
dzieki ale nie ma pewności czy pojade ja czy ktos inny z firmy i czy wogule tam będziemy

Wyslałam ci fotki Reni
Stary 2007-09-16, 16:27   #1829
kachula27
Zakorzenienie

Dziewczynki jestem,na grzybach super!!!Pelno jest az mozna je podeptac,nazbieralismy 4 wiaderka i teraz mam co robic hehe,ale super tak polazic na swiezym powietrzu w lesie i tak wszedzie zielono,tylko przeszkadzaly mi bole piersi bo od wczoraj mnie kluja i spac ciagle mi sie chce

Widzialam ze Nikitka juz dala znac co z moim testem.tak dzis moj 38 dc i zrobilam test,wyszla jedna grubasna krecha,tydzien temu tez robilam i wyszla tez tylko i wylacznie jedna a dzis tez jedna ,ale przed chwila jak przyjechalismy i weszlam do lazienki tak jakos mimo chodem spojrzalam(test robilam o 10 rano a teraz spojrzalam na niego ok 16 wiec 6 godzin minelo) na niego bo zostawilam go i lezal sobie na pralce,myslalam ze sie przewidzialam wiec jesszcze raz spojrzalam i patrze a tam taka ledwiusko co widoczna DRUGA KRESKA!!!normalnie widac taki zarys lekki tej kreski jak sie przypatrzec,jest tak lekka ze prawie niewidoczna,odrazu polecialam z tym testem do Tz i pytam co on tu widzi ile kresek bo jak dwie to moze znaczyc ze moze jednak sie udalo albo poprostu test za dlugo lezal i wynik jest niewazny a on mnie pocalowal i powiedzial gratuluje
Kurcze nie wiem co mam o tym myslec?????????????????ch yba najlepiej bedzie jak pojde na bete i wtedy juz bedzie wszystko jasne
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 16:30   #1830
Mijalea
Zakorzenienie

Dzieki Nikitko, Kinia, macie cudne autko w sexownej czerni

Kachula, ja bym biegla na bete jutro, ale skoro 2 kreska jest to cos mogl test wykryc poczytaj ulotke, tam czesto pisza cos na temat wynikow
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości