|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Kina wlasnie zobaczylam Renie,fajniutka,moja siostra ma identyczna i jest bardzo zadowolona z takiego auta
No to teraz na weselicho siostry pewnie swoim autkiem pojedziecie |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cześć dziewczynki.
Dzisiaj na forum jestem pierwsza. Nie moge spać katarek mi przeszkadza. Ray nie przejmuj się tym płynnym śluzem. To jest poprostu nie trzymanie moczu. Wiele ciężarnych tak ma. Ja też się tego wystarszyłam ale lekarz mi to wytłumaczył. Najcześciej miałam tak jak po dłuższym czasie siedzenia w domciu wybierałam się na długi spacer albo do miasta załatwić pare spraw. Humorek też sobie popraw bo nasze maluszki nie lubią smutnych mamuś a już napewno nie stresujących się. Kina dziękuję ![]() gratuluję prawka i nowego autka. Teraz Twój pan może porwać Cię na romantyczną wyprawę w nieznane ![]() jeśli chodzi o Renie to napewno jest super, a wiesz dlaczego? bo my też mamy Renię hehhhe.... Nikitko dzięki za pozdrowienia i również jak możesz to pozdrów Emi i Gizelcie. Mam nadzieję że już niedługo zjawią się na forum. Dla pozostałych dziewczynek przesyłam mega buziaki i uściski ![]() Kolacyjka się wczoraj udała. Dzisiaj jedziemy na dożynki i do teściów na obiadek. Wczoraj teściu osobiście nas zaprosił i teraz nie mozna odmówić. Dobrze nam zrobi dzionek poza domkiem. Mam nadzieję że nikt mnie nie zdenerwuje bo mam zamiar odpocząć. Dobra wracam do łóżeczka bo widzę że mężuś się kręci. Poprostu brakuje mu żonki do przytulenia ![]() Całuski i życzę miłego dnia pa pa
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczorajsze oblewania hm ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
ja22 moze faktycznie masz racje bo czasem czuje jak bym sie normalnie zsiusiala ale potem mysle ze przeciez no co ja
![]() ![]() mnie denerwuje moj tradzik mam jedna wielka rane na policzkach walcze z tym i kurka nic nic mi nie wolno za bardzo ze specyfikow wiec ciezko brrrr.... chyba pojde kupie alanatan na podraznienia to je zlagodzi bo pierw sie tym zajac musze.... nawet nie wiem kiedy skora zrobila mi sie odwodniona i pelna krostek echhhh
#1805 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na weselicho pojedziemy renia oczywiscie, ja ubrana na czarno, TZ na czarno, no i renia oczywiscie pod kolor, jak mafia wpadniemy, hihi ![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie, ze kolacja sie udala i jestes happy, zycze Ci milego dzionka i zero stresow ![]() Cytat:
![]() ![]() Ray no to widze, ze objawy ciazowe dopadly Cie, ze hoho ![]() udanego dnia wszystkim dziewczynkom zycze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Mężatko... poryczałam się jak bóbr po przeczytaniu wszystkiego. Jesteś niesamowicie dzielna. Teraz będzie już tylko lepiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
kinia ano dopasly dopadly.... a co to bedzie pozniej az wole nie myslec...
teraz sobie ogladama program jak w innych krajach robia cwiczenia dla kobiet w ciazy czy swierzo upieczonych mam kurcze super sprawa przychodza mamy z nosidelkami i dzieci maja jakies atrakcje a mamay obok cwicza sobie fajne ![]() tak sobie wlasnie pomyslalam ze ja w domu siedze ciagle i moze by sie zapisac na jakies cwiczenia lubie basen bardzo i w zadadzie moglabym miec za grosiaki bo mezowi sponosruje firma.... tylko sama nie wiem roche sie boje bo mnie te grzebice mecza i moze znow beda nachodzic.... i coraz chlodniej zeby moze sie nie przeziebic chodz basen mam blisko w sumie... sama nie wiem ![]() ![]() ![]() moze sie skusze na teb basen hehhe
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
a my zaraz z TZtem do sklepu lecimy, oczywiscie po cos do autka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanko.Czy zdarza sie ze test sikany wychodzinegatywnie a bHCG dodatnio??
#1811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie jest to możliwe chociażby dlatego,że test mógł być wykonany nieprawidłowo lub mógł być nie najlepszej jakości itp...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
dzieki za odpowiedz
![]()
#1814 |
Zakorzenienie
|
Kachulka a Ty sie odzywaj jak tam u Ciebie bo maz mnie zamecza pytaniami!!! kazal do Ciebie napisac heheh
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałaś, że jak nie przyjdzie @ do niedzieli to robisz test.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Asiu, witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
dobra, mykam na obiadek, pozniej ogladamy wyscig Kubicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Info od Kachuli:
zrobiła testa ale niestety I krecha była wiec idzie do gina na wywołanie @ jest teraz w lesie na grzybach jak wróci to do nas zajrzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie lubilam zbierac grzybow
![]() boshe dziewczyny ciaza mnie wykonczy jeszcze zgaga mnie meczy matko jedyna wszystkie uroki przejde chyba ![]()
#1820 |
Raczkowanie
|
a w ktorym dniu cyklu ten tesior wyszedl I-kreskowy?
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak ![]() powiedzialam mu, ze kolezanka zaprojektowala dom i niech zobaczy jakie ciekawe rozwiazania wymyslila w kazdej jego czesci.............. byl niezle zdziwiony, ogladal to do samego konca, ale troche taki dziwny byl na twarzy....... nie wiem jak to opisac ![]() ja dzisiaj juz sama nie wiem jak sie czuje, wczoraj mialam okropny dzien, strasznie sie poklocilicmy........juz chcialam rozwodu, chcialam zeby sie wszyscy ode mnie odczepili, kazdy wie co sie stalo, a nikt nie chce pomoc, czasem to nie ma nawet kogo poprosic o zrobienie glupiej kanapki itp bo kazdy traktuje mnie jak kule u nogi................ ale ja kiedys stane na nogi i wtedy dopiero zobaczymy, zawsze jak komus byla potrzebna moja pomoc- zawsze przy nich bylam! ale teraz jak mi cos potrzeba, to raptem okazuje sie, ze kazdy ma swoje zycie... za przeproszeniem mam wszystkich w tylku, ja sobie jakos poradze, zebym nawet nie wiem jak miala skrecac sie z bolu a Kachula szkoda, ze test jest negatywny, bo jakos tez ciagle trzymalam kciuki, ale i na nia przyjdzie odpowiednia pora- juz niedlugo oczywiscie ![]() ![]() dla wszystkich milego dzionka i duzo usmiechu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu nie przejmuj sie innymi, silna dziewczyna z Ciebie, wiec dasz rade,a blizcy tez pewnie nie wiedza jak maja sie zachowywac, bo to trudna sytuacja dla nich ![]() dziekuje za zyczonka i Tobie takze zycze dnia pelnego usmiechu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
jestem w domu, pozalatwialismy co moglismy (wszystko co bylo na liscie) i teraz czeka mnie nic innego jak czekanie...a za 2 tyg o tej porze juz bedziemy po...dziwne uczucie Kina gdzie mozna zobaczyc Twoja Renie? nie moge sie jej nigdzie dopatrzyc, no i gratulki z okazji nabycia wlasnych 4 kolek ![]() uciekam bo musze dojsc do siebie i sie ogarnac, zawitam jak znajde wiecej czasu pozdrowienia dla wszytskich! |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu fajnie że jestes i że udało wam sie pozałatwiać to i owo, wiesz ze morzliwe ze 29.09. bede w Gdańsku na targach ![]() Renia była wysłana na maila przez Kinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kinia czy ja tez moge prosic o fotke? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jestem,na grzybach super!!!Pelno jest az mozna je podeptac,nazbieralismy 4 wiaderka i teraz mam co robic hehe,ale super tak polazic na swiezym powietrzu w lesie i tak wszedzie zielono,tylko przeszkadzaly mi bole piersi bo od wczoraj mnie kluja i spac ciagle mi sie chce
Widzialam ze Nikitka juz dala znac co z moim testem.tak dzis moj 38 dc i zrobilam test,wyszla jedna grubasna krecha,tydzien temu tez robilam i wyszla tez tylko i wylacznie jedna a dzis tez jedna ,ale przed chwila jak przyjechalismy i weszlam do lazienki tak jakos mimo chodem spojrzalam(test robilam o 10 rano a teraz spojrzalam na niego ok 16 wiec 6 godzin minelo) na niego bo zostawilam go i lezal sobie na pralce,myslalam ze sie przewidzialam wiec jesszcze raz spojrzalam i patrze a tam taka ledwiusko co widoczna DRUGA KRESKA!!!normalnie widac taki zarys lekki tej kreski jak sie przypatrzec,jest tak lekka ze prawie niewidoczna,odrazu polecialam z tym testem do Tz i pytam co on tu widzi ile kresek bo jak dwie to moze znaczyc ze moze jednak sie udalo albo poprostu test za dlugo lezal i wynik jest niewazny a on mnie pocalowal i powiedzial gratuluje Kurcze nie wiem co mam o tym myslec?????????????????ch yba najlepiej bedzie jak pojde na bete i wtedy juz bedzie wszystko jasne |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Nikitko, Kinia, macie cudne autko w sexownej czerni
![]() Kachula, ja bym biegla na bete jutro, ale skoro 2 kreska jest to cos mogl test wykryc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.