![]() |
#1801 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Pograłam trochę, żeby się zmęczyć i też idę spać, mam nadzieję, że zasnę odrazu.
Dobrej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc... ja sobie pognije do rana nad umowa (na 8) :ziewa: jeszcze tylko 20 stron....
Nat
#1803 |
BAN stały
|
Dobranoc Rachel, dobranoc! (trza było nie szaleć na KWC
![]() Pachniałem Life Aramisa, wywietrzały daaawno temu... ![]() jeszcze nie mam, termin oddania indeksu minął 18, podobno...) |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Witam, młego dnia wszystkim życzę.
Dziś Sander for men. |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Miss Dior Cherie
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Otuliłam się Pure Poison.Jaka piękna mgła za oknem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Już za chwilę będzie Hiris Hermesa.
Nic innego mi dziś nie pasuje.
#1808 |
Zakorzenienie
|
Rano, gdy suszyłam włosy, poczułam jakiś zapach wokół siebie. Wróciły do mnie wspomnienia z zeszłej jesieni i poprzedniej, bardzo miłej pracy. Używałam wtedy namiętnie Innocenta, HP, Trouble, A*mena. To co poczułam, to HP. Poczułam, że to jest ten dzisiejszy zapach i żaden inny. Musiałam użyć. Zapomniałam już, że on taki piękny
![]() Miłego dnia wszystkim ![]()
#1809 |
Zakorzenienie
|
Zapowiada sie słoneczny dzien!Pachne 212 Herrery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Wczorajszy dzień upłynął mi w towarzystwie Code, dzisiejszy będzie z Piątą Alejką.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Dianthus, mam nadzieję, że na dobry dzień
![]() od siódmej jestem na nogach, a ostatnie spotkanie mam o 18.30, po weekendowym lenistwie ostro biorę się do pracy |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() Zapowiada sia kolejny sloneczny dzien ![]() ![]() Pachne dzisiaj dyskretnie ![]() ![]()
#1813 |
Zakorzenienie
|
Mgliście dziś i chłodno
![]() ![]() Pokiełbasiła mi się czcionka, nie widzę cześci postów, siet. |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zadomowienie
|
Witam porannie i ogromnie dziekuje wszystkim za zyczenia - poskutkowaly, bo od switu czuje sie o niebo lepiej
![]() Nie pachne niczym - ale o 14 ide do lekarza, to sie czyms psikne, niech lekarz ma troche perfumeryjnej radosci, skoro ja nie moge miec ;-)). (no, chyba, ze jako chodzace zwloki psikne sie jakims Messe albo Avignonem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
niecnotliwa dziewica
|
Angel Violette i prawie go na sobie nie czuje. A, może to i dobrze.
Khy, dużo zdrówka ![]() W temacie wagowym - 162cm i (wczoraj jak Was tak poczytałam to się specjalnie zważyłam) - 55kg. Za grubą się nijak nie uważam, a świadomość tego, że mogłabym stracić ze 2 - 3kg owszem mam, ale tak jak jest, tez mi dobrze. Przynajmniej się TŻ o kości nie pobija ![]()
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
hmmm, narazie niczym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Raczkowanie
|
Belle de Minuit
![]()
#1818 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczeta
![]() U mnie dzis wspaniala pogoda - tak jak i wczoraj.Niebo bez jednej chmurki ! Musze sie nacieszyc sloneczkiem , bo to pewnie ostatnie podrygi ![]() Dzis Incanto Dream ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dziś podobnie- piękna pogoda i bardzo ciepło. Zamierzam wrócić do domu przed 13 i od razu wskoczyć na leżak z jakąś przyjemną książką w ręce. Jeszcze a propos wagi i zdjęcia Keiry: wg mnie wygląda paskudnie, wygląda po prostu na chorą. A przecież to taka piękna dziewczyna. Kolejna, która- na własne życzenie- potwornie się oszpeca... Keira ma 1,70 cm wzrostu, a waży z pewnością poniżej 50 kg. Sama mam 174 i ważę 54 kg i ten stan rzeczy utrzymuje się już od dawna. Bardzo dobrze się czuję w takiej wadze i nie chcę niczego zmieniać. W temacie: znów muszę być elegancka, w czym pomaga mi Tresor. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
BAN stały
|
Cytat:
Szczerze mówiąc nigdy o tym tak nie myslałam. Mój post był wyrazem złości po weekendzie gdzie podczas przyjęcia słyszałam opinie o sobie. Fakt ważę malo, ale ta waga jest dla mnie wystarczajaca i w trybie życia jaki prowadzę też wystarcza. Nie wiem gdybym musiała np. biegać czy przenosić ciezkie rzeczy ok. grać w piłke. Ale teraz, mając 26 lat nie jestem "lebiegą" i to że nie mam mięśni mi w życiu nie przeszkadza. Szczupłośc kojarzy mi się z niewinnością, pieknem, delikatnością. Dlatego nie wyobrażam sobie siebie innej.Poza tym nie lubię jeść. Jem bo muszę - ale gdyby można było żyć bez jedzenia, ja tak bym żyła. Jak pisałam mój post był reakcją na uwagi znajomych o anorektycznym wyglądzie. Ja nigdy nie skrytykowałabym kogoś z powodu nadwagi tak aby to słyszał. To byłoby niekulturalne. Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-09-24 o 09:13 Powód: dorobiłam cytat ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Alien będzie, idę do dentysty
![]()
#1822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Wtajemniczenie
|
Pachnę klasycznym Scentem z próbeczki i Scent Intense dopsikanym z flaszki dla porównania. Ale nie mam chyba dobrego dnia na testy prawie nie czuję obu a przecież oba są bardzo mocne
![]() ![]() Brrrrr... mam nadzieję że szybko mi to przejdzie ![]()
#1824 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzis pachnę Ambre Sultan ( Eenax, jeszcze raz dziekuję za poratowanie mnie odlewką tego cuda ![]() Dziewczyny, chciałabym sie z Wami pożegnać ,bo nie będzie mnie od jutra na Wizażu przez jakiś czas, jeszcze nie wiem jak długo może kilka tygodni, a może kilka miesięcy. Wszystkich serdecznie pozdrawiam, będę za Wami tęsknić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Nie tylko nie mam monopolu na poczucie piękna, ale i (co istotniejsze) nie wydaje mi się, by tylko człowiek z poważną niedowagą (a o takich tu przecież mówimy) mógł być urodziwy. Na szczęście. Szczupłość nie kojarzy mi się z pięknem, delikatnością, czy niewinnością ![]() ![]() Za to nadmierna, podkreślam - nadmierna szczupłość, kojarzy mi się ze słabością, brakiem zaradności, niemożnością uczestniczenia w niektórych formach aktywności życiowej. Skazywanie się dobrowolnie na takie upośledzenie funkcji życiowych to coś zdecydowanie nie dla mnie. Nota bene nadmierna otyłość też jest kłopotliwa. Na szczęście granice normy są tak szerokie, że nie jest kłopotem się w nich zmieścić. ![]() Ale ja jestem dziwną osobą, która uważa, że ciało ma, przede wszystkim, dobrze działać. A wówczas i o dobry wygląd łatwiej. ![]() Witajcie w poniedziałek. Życzę miłego dnia wszystkim chudszym i mniej chudym pięknym Paniom.. ![]() ---------------- Pachnę Rose Aoud
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
dziś Yria, wczoraj skromny 1 psik Lolity na szyi
w pojedynku ja:katar zaczynam wygrywać ![]() ![]() ![]() mój jest super ![]() nic nie boli (nawet bez znieczulenia), jedynie leżąca pozycja jest trochę problematyczna, bo mam wrażenie, że jeszcze chwila i zjadę z fotela głową w dół ![]() ale i tak dentysta to zdecydowanie mój ulubiony lekarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Biedny dentysta.
![]() ![]() Znowu temat wagowo-Keirowy? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Image. W Warszawie słoneczny, jesienny, suchy dzień, więc wilgotno-liściasty Image pasuje mi jak ulał.
#1829 |
Zakorzenienie
|
Ja w tym tygodniu również do dentysty się wybieram
![]() Będzie dobrze ![]() ![]()
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5363152]Dziewczyny, chciałabym sie z Wami pożegnać ,bo nie będzie mnie od jutra na Wizażu przez jakiś czas, jeszcze nie wiem jak długo może kilka tygodni, a może kilka miesięcy. Wszystkich serdecznie pozdrawiam, będę za Wami tęsknić.
![]() Kijanko, będzie tu Ciebie brakowało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.