Byłe tableciary plotkary II - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-20, 20:18   #1801
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

ja22 nie tylko twoja tesciowa cie wkurza.. doskonale cie rozumiem jak ja slysze glos mojej to juz sie wkurzam nie zdarzy jeszcze nic powiedziec...

po ostatnich siwetach to doslownie mam jej dosc... moja na wiesc ze bedzie wnuczka to powiedziala ze szkoda bo liczyla na chlopca.. dobre co?

a teraz maz wyjechal to z grzecznosci chyba mi sms wyslala jak sobie radze... jak by nie mogla zadzwonic mialam oddzwonic ale pomyslalam a co ja bede zawsze dzwonic... skoro wyslala sms to tez jej tak odpisalam i cisza...

moja tesciowa to taki dziwny czlowiek ze szkoda slow ciagle aby jeczy, narzeka, nic jej nie pasuje a dopiero ma zamiar na chrzciny przyjechac.... sadzilam ze wybierze sie po porodzie wnuczke zobaczyc ale widac z laski na chrzciny tylko przyjedzie szkoda slow na prawde...

pomidora nauczycielom to dobrze ferie wakacje a jeszcze narzekaja ze malo placa hehe
Stary 2008-01-20, 20:49   #1802
mezatka07
Zakorzenienie

Dziewczyny nic Wam nie powiem, bo sama nic nie wiem
cos sie stalo, co dla mnie samej jest zagadka hihi, zobaczymy co sie z tym dalej bedzie dzialo
ale obiecuje, ze jak juz bede cos wiedziec to napisze

wrocilismy z kosciolka, a teraz pisze koledze ogloszenia o wynajem pokoju na roznych stronach, meczace to troche hehe ale niech mu tam bedzie

tyle sie dzis nachodzilam, ze nogi mi odpadaja
a Wy cos nic nie piszecie panienki mam malo do czytania!!
Stary 2008-01-20, 20:50   #1803
Ray
Zakorzenienie

mezatka

a ja kurcze mysle jak moge zgrac zdjecie z aparatu tel.. hmm jakos wyslac bym chciala na kompa czy jak ale nie wiem jak... bo chcialam meilem mezowi brzuszek wyslac jak urosl heheh
Stary 2008-01-20, 21:58   #1804
Pomidora
Zakorzenienie

Justyna bo w zęby dostaniesz za ten tekst o narzekaniu nauczycieli Ja od 17 dziś robiłam dziennik i dopiero przed pięcioma minutami skończyłam. Nie mówię o sprawdzianach, zeszytach i innych "dodatkach" nauczycielskich. Gdyby nie wakacje i ferie to możnaby zwariować A płaca jest naprawdę malutka, uważam, że za nauczanie i często wychowywanie cudzych dzieci dużo za mała Więc proszę bez takich tutaj

Asiu, a kiedy będziesz się "dowiadywać":rolleyes : Daj od razu znać

Ja jeszcze lekcje na jutro zrobię i spać idę. Więc dobrej nocki dziewczynki życzę

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 22:01   #1805
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nic Wam nie powiem, bo sama nic nie wiem
cos sie stalo, co dla mnie samej jest zagadka hihi, zobaczymy co sie z tym dalej bedzie dzialo
ale obiecuje, ze jak juz bede cos wiedziec to napisze

wrocilismy z kosciolka, a teraz pisze koledze ogloszenia o wynajem pokoju na roznych stronach, meczace to troche hehe ale niech mu tam bedzie

tyle sie dzis nachodzilam, ze nogi mi odpadaja
a Wy cos nic nie piszecie panienki mam malo do czytania!!
mezatka choc nie wiada co to jest trzymam kciuki za pomyslnosc tego czegos:kc iuki:
a ja spedziłam dzis miły dzionek z moim pio kochanym no i oczywiscie z Kacprem było bardzo fajnie normalnie ciesze sie jak dziecko!!no i na koniec wzieło mnie na amory ale nici z tego bo raz był Kacper a dwa był juz spiacy noi nici z amorów... pozostało czekac az pio znów z trasy wróci mam nadzieje ze wtedy juz nie bedziemy sie co dziennie kłucic...
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 22:09   #1806
Ray
Zakorzenienie

pomidora hihihi to tak na zarty bylo heheh nie bede cie wkurzac hehehe... nie no wiem ze za malo zarabiaja mam ciocie nauczycielke wiem ile czasu po pacy siedzi nad klasowkami i innymi rzeczami

kurde a ja skurcze jakies mam brrrr..... ale niebolesne wiec git ... dziewczyny a tej siary mam tyle ze jak tyle mleka bede miala to mi eksploduja cycki rano sie budze w plamach doslownie nawet na przescieradle
Stary 2008-01-20, 22:36   #1807
Pomidora
Zakorzenienie

No wiem, wiem Justynko
Będziesz miała dużo mleczka dla małej, nie będzie głodować Pewnie mały żarłoczek z niej będzie

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 23:08   #1808
kachula27
Zakorzenienie

No i znowu zostalam sama,Tz wlasnie pojechal buuuuuuuuuu

A u mnie pietro wyzej znowu impreza ,bylo tak strasznie glosno ze nie szlo wytrzymac i nawet telewizji nie bylo slychac,juz mialam dzwonic na policje ale wlasnie w tym momencie przyjechali bo juz ktos wezwal,normalnie malolaty oszaleli taka impreze zrobili

No to i ja sie pochwale ze tez mam nowy telefonik,dzis bylam w salonie i sobie wymienilam i zmienilam warunki umowy bo te co mialam to byly stare jeszcze i kupe kasy placilam za polaczenia a teraz nowy sliczniutki

Ide do lozeczka i znowu sama i nie ma sie do kogo przytulic szkoda......

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 23:08   #1809
kachula27
Zakorzenienie

Dobrej nocki kobietki papapa

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 06:22   #1810
kasiasiar
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki

Ja troszkę zaniedbałam wizaż przez ten weekend ale już nadrobiłam co napisałyście
Całą sobote prawie przespaliśmy z TZ A wczoraj byliśmy w stavanger na pizzy i deserze więc weekend znowy zleciał z predkościa swiatła. Dzisiaj mam wolne i jutro najprawdopodobniej też. Bo zapomniałam Wam chyba napisać , że ta koleżanka, która wróciła do pracy, przez co ja mam mniej godzin tak całkowicie nie zrezygnowała z pracy na poczcie.Czasem, gdy bedzie wększe zapotrzebowanie, bedą do niej wieczorem dzwonić, ze następnego dnia rano ma przyjść na pocztę.Więc wtedy będą też dzwonić do mnie, ze ja mam przyjść.. więc nie znam dnia ani godziny... ale kiedyś im tak zrobię, że powiem, że nie moge oprzyjść bo mam już inne plany

Miłego dnia
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 08:34   #1811
kina2807
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki

witam Was po weekendzie

u mnie dzis pogoda paskudna, a i chorobsko jeszcze nie przeszlo, ale jakos trzeba to przetrzymac

na 16ta umowilam sie dzis znow do salonu sukien slubnych, zeby jeszcze jakies modele poprzymierzac, ale juz sobie powiedzialam, ze jesli zadna suknie nie pobije tej na leb, to decyduje sie wlasnie na ta, ktora Wam pokazywalam

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-21, 08:37   #1812
kasiasiar
Zakorzenienie

kiniu a weźmiesz aparat ze soba, chetnie zobaczyłybyśmy Cie w jeszcze innych sukniach ???

U mnie pogoda też paskudna
Stary 2008-01-21, 08:47   #1813
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
kiniu a weźmiesz aparat ze soba, chetnie zobaczyłybyśmy Cie w jeszcze innych sukniach ???

U mnie pogoda też paskudna
Kasiu pewnie, ze wezme. Przesle Wam zdjecia, jesli bede wygladac dobrze w sukni, bo jesli nie, to nie chce, zeby ktos na mnie patrzal

na zdjeciach te suknie wygladaja bombowo, ale jak to bedzie w rzeczywistosci i jeszcze na mnie, az sie boje, po ostatnich przymiarkach

Mąż i żona...
Stary 2008-01-21, 08:49   #1814
kina2807
Zakorzenienie

a to sa te suknie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1197910060_08_Manantial.jpg (79,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1197994128_19_Malvasia.jpg (92,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1197994732_37_Mireia.jpg (94,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1197995127_49_Milano.jpg (80,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1199280429_28_Sidney.jpg (79,8 KB, 15 załadowań)

Mąż i żona...
Stary 2008-01-21, 08:54   #1815
kina2807
Zakorzenienie

a na sobote mam nadzieje uda mi sie umowic jeszcze do innego salonu (ale tam nie wiem czy mozna bedzie robic zdjecia) i bede chciala przymierzyc takie suknie (jesli oczywiscie jeszcze sa, mam nadzieje, ze te ktore chcialabym mierzyc dzisiaj tez wszystkie sa):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 26-04.jpg (17,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 26-14.jpg (21,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27-40.jpg (24,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27-50.jpg (22,9 KB, 9 załadowań)

Mąż i żona...
Stary 2008-01-21, 09:01   #1816
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
przepraszam cie juz sie naprawiam
dziekuje Emiale se usmialam
Kiniu ladne te suknie ,ale czekamy na fotki w twoim wydaniu
Pomidoro to juz nie dlugo sobie odpoczniesz
kasiaiar no to troche glupio tak na tel,bo nie wiadomo co i jak planowac.
kachula a jaki telefonik wybralas??
Mezatko a wjakim czasie sie dowiemy o tym czyms??

A my wczoraj mielismy oczyszczajaca rozmowe z tz bo juz sie nazbieralo i bylo ciezkie powietrze w domu heheh
Wyjasnilismy sobie sprawe miedzy innymi slubu i zareczyn,i tylko wam powiem ze chyba ostatnia na tym watku wyjde za maz

Zycze wam milego dnia a ja zaraz zmykam do pracy
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 09:02   #1817
Ray
Zakorzenienie

hej dziewczyny ja ledwo wstalam bo prawie cala noc nie spalam ale mala mnie obudzila chyba glodna..

troche w nocy stracha mialam bo mialam skurcze niby niebolesne ale nie umiem rozrzuznic ktore sa iebezpieczne a ktore tylko cwiczeniami, skurcze trwaly pare godzin raz co doslownie chwile za chwile co jakis czas i tak na zmiane juz momentami zglupialam... o co chodzi... nawet nospa nic nie pomagala.... jak sie powtorzy to dzis to chyba pojade na ktg zeby sprawdzili czy tymi skurczami trzeba sie martwic czy nie...

nie moge teraz urodzic jeszcze 2-3 tyg musze dotrwac a potem juz bedzie bezpieczniej... zreszta ja nie jestem gotowa na jakis porod mowilam dzidzi ze ma tam siedziec

kinia wyslij na pewno fotki z przymiarek powiem ci ze jesli jestes niska tak jak ja to najlepiej sprawdzaja sie sukienki z gorsetem odcinanym pod biustem i lekko rozkloszowany dol bo te bombki czy lejace to raczej na bardzo wysko-szczuple dziewczyny
Stary 2008-01-21, 09:04   #1818
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
dziekuje Emiale se usmialam
Kiniu ladne te suknie ,ale czekamy na fotki w twoim wydaniu
Pomidoro to juz nie dlugo sobie odpoczniesz
kasiaiar no to troche glupio tak na tel,bo nie wiadomo co i jak planowac.
kachula a jaki telefonik wybralas??
Mezatko a wjakim czasie sie dowiemy o tym czyms??

A my wczoraj mielismy oczyszczajaca rozmowe z tz bo juz sie nazbieralo i bylo ciezkie powietrze w domu heheh
Wyjasnilismy sobie sprawe miedzy innymi slubu i zareczyn,i tylko wam powiem ze chyba ostatnia na tym watku wyjde za maz

Zycze wam milego dnia a ja zaraz zmykam do pracy
czesc Misiu
widze, ze ten Twoj TZ to ciezki w tych sprawach jest, mam jednak nadzieje, ze spadnie na niego nagle jakies olsnienie i zrozumie, ze pragnie Cie pojac za zone i to mam nadzieje jak najszybciej

Mąż i żona...
Stary 2008-01-21, 09:06   #1819
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja ledwo wstalam bo prawie cala noc nie spalam ale mala mnie obudzila chyba glodna..

troche w nocy stracha mialam bo mialam skurcze niby niebolesne ale nie umiem rozrzuznic ktore sa iebezpieczne a ktore tylko cwiczeniami, skurcze trwaly pare godzin raz co doslownie chwile za chwile co jakis czas i tak na zmiane juz momentami zglupialam... o co chodzi... nawet nospa nic nie pomagala.... jak sie powtorzy to dzis to chyba pojade na ktg zeby sprawdzili czy tymi skurczami trzeba sie martwic czy nie...

nie moge teraz urodzic jeszcze 2-3 tyg musze dotrwac a potem juz bedzie bezpieczniej... zreszta ja nie jestem gotowa na jakis porod mowilam dzidzi ze ma tam siedziec

kinia wyslij na pewno fotki z przymiarek powiem ci ze jesli jestes niska tak jak ja to najlepiej sprawdzaja sie sukienki z gorsetem odcinanym pod biustem i lekko rozkloszowany dol bo te bombki czy lejace to raczej na bardzo wysko-szczuple dziewczyny
Ray jedz lepiej do lekarza, bo to na prawde nie wiadomo co sie dzieje z tymi skurczami, mam nadzieje, ze Ala poczeka na tatusia, no ale lepiej to sprawdzic u lekarza, bedziesz wtedy spokojniejsza

wysle Wam fotki, my niskie dziewczyny to na prawde mamy problem z tymi suknienkami

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-21, 09:08   #1820
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu czy suknie z pierwszego postu to La sposa?
moja koleżanka miała chyba na slubie tą suknie Na żywo nie prezentowała się tak ładnie
Stary 2008-01-21, 09:15   #1821
kasiasiar
Zakorzenienie

Misiu ja coś czuję, że ten Twój TZ to jest tak samo z tych baaaardzo odpowiedzialnych jak mój TZ

Mój też planuje i planu sie trzyma.Jeśli chodzi o zaręczyny to czekałam dłuuugo.Ale on sobie wymyslił,że poprosi mnie o ręke jak skończy szkołe i obroni sie .I tak bylo 2 dni po obronie dostałam pierścionek
potem jeśli chodzi o ślub, to wymyślił, ze dopiero jak juz awansuje i bedzie miał mocną pozycję na rynku pracy( czyli bedzi miał na tyle doswiadczenia i bedzie na tyle dobra partia dla pracodawców, ze zawsze znajdzie pracę aby nas utrzymać) no i priorytetem było też kupno mieszkania.

Jesli chodzi o dzieci, to nie mam co marzyć zanim dom nie będzie urzadzony, samochód kupiony( no bo tzreba wozić dzieci do lekarza itp)i nie bedziemy mieli odłozonej sumki na koncie na czarna godzinę .

I własciwie ja do tej pory nie rozumiałam tego, złosciłam sie ale teraz to doceniam, że nie muszę sie martwić, ze mogę sobie kupić taką suknię jaką chcem nie patrząć na cenę. no i jeśli chodzi o dzieci nie wybaczyłabym sobie, ze np nie mam na lekarstwa dla chorego dziecka...
Więc Misiu czasem warto poczekać rok, czy dwa

Aha no i wcześniej jak tak naciskałam TZ to sie głupio czułam, bo mi sie wydawało, ze go zmuszam do ślubu. Ale dałam spokój i to on pewnego pięknego dnia powrócił do tego tematu, i teraz wiem, ze mu zależy, ze jest przekonany całym sercem, duszą i ciałem
Stary 2008-01-21, 09:23   #1822
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu czy suknie z pierwszego postu to La sposa?
moja koleżanka miała chyba na slubie tą suknie Na żywo nie prezentowała się tak ładnie
tak Kasiu to La Sposa, az sie boje jak beda wygladac na zywo

a co sadzicie o sukniach a z drugiego postu?

Mąż i żona...
Stary 2008-01-21, 09:35   #1823
kasiasiar
Zakorzenienie

Z drugiego postu podoba mi się pierwsza- jest taka romantycznie- delikatnie- dziewczęca.
Natomiast zdecydowanie nie podoba mi się 3.Nie podoba mi się góra sukienki-taki balkonik- podtrzymywacz dla biustu.choć nie przeczę, ze może to dawać ciekawy efekt u dziewczyn z małym biustem
Stary 2008-01-21, 09:44   #1824
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Z drugiego postu podoba mi się pierwsza- jest taka romantycznie- delikatnie- dziewczęca.
Natomiast zdecydowanie nie podoba mi się 3.Nie podoba mi się góra sukienki-taki balkonik- podtrzymywacz dla biustu.choć nie przeczę, ze może to dawać ciekawy efekt u dziewczyn z małym biustem
dzieki Kasiu za opinie, a mnie kiedys ta 3 podobala sie najbardziej wlasnie ze wzgledu an te koronkowe ramiaczka, ale jak to wyglada w rzeczywistosci, widzialam dziewczyne w tej sukni bez tych ramiaczek i wygladala swietnie

Mąż i żona...
Stary 2008-01-21, 09:54   #1825
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu wysłałam Ci maila

A myslałaś już może o sukience na poprawiny?
Stary 2008-01-21, 10:10   #1826
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu wysłałam Ci maila

A myslałaś już może o sukience na poprawiny?
dzieki Kasiu, juz widzialam, odpisalam Ci

myslalam o sukience, chcialabym cos za kolano, odcianne pod biustem najlepiej, ale jeszcze nie szukam, bo sukienke na poprawiny to juz w normalnym sklepie pewnie kupie. podobala mi sie co prawda jedna z Biancaneve, producenta sukien slubnych, ale pewnie bedzie droga, a juz nie chce wydawac kilku stowek na sukienke na poprawiny. myslalam o takiej:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg poprawiny.JPG (21,1 KB, 18 załadowań)

Mąż i żona...
Stary 2008-01-21, 10:29   #1827
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dzieki Kasiu, juz widzialam, odpisalam Ci

myslalam o sukience, chcialabym cos za kolano, odcianne pod biustem najlepiej, ale jeszcze nie szukam, bo sukienke na poprawiny to juz w normalnym sklepie pewnie kupie. podobala mi sie co prawda jedna z Biancaneve, producenta sukien slubnych, ale pewnie bedzie droga, a juz nie chce wydawac kilku stowek na sukienke na poprawiny. myslalam o takiej:

fajna ta sukieneczka taka słodka ale z i seksowna

Ja o ile nie znajde przypadkiem czegoś fajnego i w fajnej cenie to założę sukienke którą kupiłam 2 lata temu na sylwestra. Niestety nie mam jej tutaj wiec nie wkleję zdjęć Ma kolor ciemnej sliwki, kopertowy dekold, jest za kolano.
Stary 2008-01-21, 10:46   #1828
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
fajna ta sukieneczka taka słodka ale z i seksowna

Ja o ile nie znajde przypadkiem czegoś fajnego i w fajnej cenie to założę sukienke którą kupiłam 2 lata temu na sylwestra. Niestety nie mam jej tutaj wiec nie wkleję zdjęć Ma kolor ciemnej sliwki, kopertowy dekold, jest za kolano.
Kasiu to wlasnie cos w moim stylu, ta suknienka o ktorej piszesz, a ta mi sie spodobala ze wzgledu na kroj wlasnie, ale na poprawiny nawet taki kolor moglby byc

Mąż i żona...
Stary 2008-01-21, 11:08   #1829
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Widze, że się ślubnie zrobilo

Asiu
, szefowo co tam kombinujesz??

Pozdrawiam dziewczynki zycze milego dzionka

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 11:10   #1830
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Widze, że się ślubnie zrobilo

Asiu
, szefowo co tam kombinujesz??

Pozdrawiam dziewczynki zycze milego dzionka
Marcelko Tobie takze milego dzionka ze sloneczkiem, ktorego u mnie brak
a co ty tak tylko na chwilke dzisiaj

Asiu wlasnie tez jestem ciekawa co to za sprawa

Mąż i żona...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości