![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
ja22 nie tylko twoja tesciowa cie wkurza.. doskonale cie rozumiem jak ja slysze glos mojej to juz sie wkurzam nie zdarzy jeszcze nic powiedziec...
po ostatnich siwetach to doslownie mam jej dosc... moja na wiesc ze bedzie wnuczka to powiedziala ze szkoda bo liczyla na chlopca.. dobre co? a teraz maz wyjechal to z grzecznosci chyba mi sms wyslala jak sobie radze... jak by nie mogla zadzwonic mialam oddzwonic ale pomyslalam a co ja bede zawsze dzwonic... skoro wyslala sms to tez jej tak odpisalam i cisza... moja tesciowa to taki dziwny czlowiek ze szkoda slow ciagle aby jeczy, narzeka, nic jej nie pasuje a dopiero ma zamiar na chrzciny przyjechac.... sadzilam ze wybierze sie po porodzie wnuczke zobaczyc ale widac z laski na chrzciny tylko przyjedzie szkoda slow na prawde... pomidora nauczycielom to dobrze ferie wakacje ![]() ![]()
#1802 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nic Wam nie powiem, bo sama nic nie wiem
![]() cos sie stalo, co dla mnie samej jest zagadka hihi, zobaczymy co sie z tym dalej bedzie dzialo ![]() ale obiecuje, ze jak juz bede cos wiedziec to napisze ![]() wrocilismy z kosciolka, a teraz pisze koledze ogloszenia o wynajem pokoju na roznych stronach, meczace to troche hehe ale niech mu tam bedzie ![]() tyle sie dzis nachodzilam, ze nogi mi odpadaja ![]() a Wy cos nic nie piszecie panienki ![]()
#1803 |
Zakorzenienie
|
mezatka
![]() a ja kurcze mysle jak moge zgrac zdjecie z aparatu tel.. hmm jakos wyslac bym chciala na kompa czy jak ale nie wiem jak... bo chcialam meilem mezowi brzuszek wyslac jak urosl heheh
#1804 |
Zakorzenienie
|
Justyna bo w zęby dostaniesz za ten tekst o narzekaniu nauczycieli
![]() ![]() ![]() ![]() Asiu, a kiedy będziesz się "dowiadywać":rolleyes : Daj od razu znać ![]() Ja jeszcze lekcje na jutro zrobię i spać idę. Więc dobrej nocki dziewczynki życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja spedziłam dzis miły dzionek z moim pio kochanym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
pomidora hihihi to tak na zarty bylo heheh nie bede cie wkurzac hehehe... nie no wiem ze za malo zarabiaja
![]() ![]() kurde a ja skurcze jakies mam brrrr..... ale niebolesne wiec git ... dziewczyny a tej siary mam tyle ze jak tyle mleka bede miala to mi eksploduja cycki ![]() ![]()
#1807 |
Zakorzenienie
|
No wiem, wiem Justynko
![]() Będziesz miała dużo mleczka dla małej, nie będzie głodować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
No i znowu zostalam sama,Tz wlasnie pojechal buuuuuuuuuu
A u mnie pietro wyzej znowu impreza ,bylo tak strasznie glosno ze nie szlo wytrzymac i nawet telewizji nie bylo slychac,juz mialam dzwonic na policje ale wlasnie w tym momencie przyjechali bo juz ktos wezwal,normalnie malolaty oszaleli taka impreze zrobili No to i ja sie pochwale ze tez mam nowy telefonik,dzis bylam w salonie i sobie wymienilam i zmienilam warunki umowy bo te co mialam to byly stare jeszcze i kupe kasy placilam za polaczenia a teraz nowy sliczniutki Ide do lozeczka i znowu sama i nie ma sie do kogo przytulic szkoda......
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki kobietki papapa
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
Ja troszkę zaniedbałam wizaż przez ten weekend ale już nadrobiłam co napisałyście ![]() Całą sobote prawie przespaliśmy z TZ ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
witam Was po weekendzie ![]() u mnie dzis pogoda paskudna, a i chorobsko jeszcze nie przeszlo ![]() ![]() na 16ta umowilam sie dzis znow do salonu sukien slubnych, zeby jeszcze jakies modele poprzymierzac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
kiniu a weźmiesz aparat ze soba, chetnie zobaczyłybyśmy Cie w jeszcze innych sukniach ???
![]() ![]() U mnie pogoda też paskudna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na zdjeciach te suknie wygladaja bombowo, ale jak to bedzie w rzeczywistosci i jeszcze na mnie, az sie boje, po ostatnich przymiarkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
a to sa te suknie:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
a na sobote mam nadzieje uda mi sie umowic jeszcze do innego salonu (ale tam nie wiem czy mozna bedzie robic zdjecia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje Emi
![]() ![]() Kiniu ladne te suknie ,ale czekamy na fotki w twoim wydaniu ![]() Pomidoro to juz nie dlugo sobie odpoczniesz kasiaiar no to troche glupio tak na tel,bo nie wiadomo co i jak planowac. kachula a jaki telefonik wybralas?? Mezatko a wjakim czasie sie dowiemy o tym czyms?? A my wczoraj mielismy oczyszczajaca rozmowe z tz bo juz sie nazbieralo i bylo ciezkie powietrze w domu heheh Wyjasnilismy sobie sprawe miedzy innymi slubu i zareczyn,i tylko wam powiem ze chyba ostatnia na tym watku wyjde za maz ![]() Zycze wam milego dnia a ja zaraz zmykam do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja ledwo wstalam bo prawie cala noc nie spalam ale mala mnie obudzila chyba glodna..
troche w nocy stracha mialam bo mialam skurcze ![]() nie moge teraz urodzic jeszcze 2-3 tyg musze dotrwac a potem juz bedzie bezpieczniej... zreszta ja nie jestem gotowa na jakis porod mowilam dzidzi ze ma tam siedziec ![]() kinia wyslij na pewno fotki z przymiarek powiem ci ze jesli jestes niska tak jak ja to najlepiej sprawdzaja sie sukienki z gorsetem odcinanym pod biustem i lekko rozkloszowany dol bo te bombki czy lejace to raczej na bardzo wysko-szczuple dziewczyny
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze, ze ten Twoj TZ to ciezki w tych sprawach jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysle Wam fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Misiu ja coś czuję, że ten Twój TZ to jest tak samo z tych baaaardzo odpowiedzialnych jak mój TZ
![]() ![]() Mój też planuje i planu sie trzyma.Jeśli chodzi o zaręczyny to czekałam dłuuugo.Ale on sobie wymyslił,że poprosi mnie o ręke jak skończy szkołe i obroni sie .I tak bylo 2 dni po obronie dostałam pierścionek potem jeśli chodzi o ślub, to wymyślił, ze dopiero jak juz awansuje i bedzie miał mocną pozycję na rynku pracy( czyli bedzi miał na tyle doswiadczenia i bedzie na tyle dobra partia dla pracodawców, ze zawsze znajdzie pracę aby nas utrzymać) no i priorytetem było też kupno mieszkania. Jesli chodzi o dzieci, to nie mam co marzyć zanim dom nie będzie urzadzony, samochód kupiony( no bo tzreba wozić dzieci do lekarza itp)i nie bedziemy mieli odłozonej sumki na koncie na czarna godzinę . I własciwie ja do tej pory nie rozumiałam tego, złosciłam sie ale teraz to doceniam, że nie muszę sie martwić, ze mogę sobie kupić taką suknię jaką chcem nie patrząć na cenę. no i jeśli chodzi o dzieci nie wybaczyłabym sobie, ze np nie mam na lekarstwa dla chorego dziecka... Więc Misiu czasem warto poczekać rok, czy dwa ![]() Aha no i wcześniej jak tak naciskałam TZ to sie głupio czułam, bo mi sie wydawało, ze go zmuszam do ślubu. Ale dałam spokój i to on pewnego pięknego dnia powrócił do tego tematu, i teraz wiem, ze mu zależy, ze jest przekonany całym sercem, duszą i ciałem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co sadzicie o sukniach a z drugiego postu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Z drugiego postu podoba mi się pierwsza- jest taka romantycznie- delikatnie- dziewczęca.
Natomiast zdecydowanie nie podoba mi się 3.Nie podoba mi się góra sukienki-taki balkonik- podtrzymywacz dla biustu.choć nie przeczę, ze może to dawać ciekawy efekt u dziewczyn z małym biustem |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Kiniu wysłałam Ci maila
![]() A myslałaś już może o sukience na poprawiny? |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myslalam o sukience, chcialabym cos za kolano, odcianne pod biustem najlepiej, ale jeszcze nie szukam, bo sukienke na poprawiny to juz w normalnym sklepie pewnie kupie. podobala mi sie co prawda jedna z Biancaneve, producenta sukien slubnych, ale pewnie bedzie droga, a juz nie chce wydawac kilku stowek na sukienke na poprawiny. myslalam o takiej: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna ta sukieneczka taka słodka ale z i seksowna ![]() Ja o ile nie znajde przypadkiem czegoś fajnego i w fajnej cenie to założę sukienke którą kupiłam 2 lata temu na sylwestra. Niestety nie mam jej tutaj wiec nie wkleję zdjęć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() Widze, że się ślubnie zrobilo ![]() Asiu, szefowo co tam kombinujesz?? Pozdrawiam dziewczynki ![]() ![]()
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co ty tak tylko na chwilke dzisiaj ![]() Asiu wlasnie tez jestem ciekawa co to za sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.