Panny Młode 2009 cz.II - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-29, 16:03   #1801
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

A ja mam obecnie problem z zespolem. Sala zaklepana, fotograf prawie tez (jutro sie z nim idziemy spotkac i byc moze od reki spiszemy umowe ). Ale zespol... Mielismy jeden fajny, ale okazalo sie, ze termin zajety. I tak jest z kazdym do ktorego dzwonie. Jeden trafil sie, gdzie maja nasz termin, ale nie wiem jak graja, choc ciagle napotykam na pozytywne opinie. Niestety nie maja strony internetowej. W poniedzialek mamy dzwonic by umowic sie na spotkanie. Kamerzysta tez w poniedzialek. Jesli zespol nam sie nie spodoba to bedziemy musieli wszystkie termin po raz n-ty przekladac, by dopasowac sie wlasnie pod ten pierwszy zespol Wiemy, ze ladnie graja, bo grali na weselu, na ktorym byli starszymi i bylo super. Kurcze, traf chcial, ze wszystkie terminy wolne orpcz naszego A umowe na ten termin podpisali tydzien temu...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 16:11   #1802
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
A ja mam obecnie problem z zespolem. Sala zaklepana, fotograf prawie tez (jutro sie z nim idziemy spotkac i byc moze od reki spiszemy umowe ). Ale zespol... Mielismy jeden fajny, ale okazalo sie, ze termin zajety. I tak jest z kazdym do ktorego dzwonie. Jeden trafil sie, gdzie maja nasz termin, ale nie wiem jak graja, choc ciagle napotykam na pozytywne opinie. Niestety nie maja strony internetowej. W poniedzialek mamy dzwonic by umowic sie na spotkanie. Kamerzysta tez w poniedzialek. Jesli zespol nam sie nie spodoba to bedziemy musieli wszystkie termin po raz n-ty przekladac, by dopasowac sie wlasnie pod ten pierwszy zespol Wiemy, ze ladnie graja, bo grali na weselu, na ktorym byli starszymi i bylo super. Kurcze, traf chcial, ze wszystkie terminy wolne orpcz naszego A umowe na ten termin podpisali tydzien temu...

jejku wspolczuje ci ... tym bardziej ze co niektore umowy masz juz podpisane a jesli nie znajdziesz zespolu to bedzie musiala wszystko zmieniac no ale co z tym zespolem ktorzy nie maja strony ale slyszalas same pozytywne opinie na ich temat ?... umowcie sie jak najszybciej zeby ich jakos przesluchac ... bo jak bedziecie zwklekac to pozniej znowu moze byc problem z sala albo kamerzysta ....
ja pierwsze co to dzwonilam do muzyki a pozniej o sale i narazie mamy tylko to zalatwione ....
3mam kciuki zeby sie jakos ulozylo
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 16:24   #1803
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
jejku wspolczuje ci ... tym bardziej ze co niektore umowy masz juz podpisane a jesli nie znajdziesz zespolu to bedzie musiala wszystko zmieniac no ale co z tym zespolem ktorzy nie maja strony ale slyszalas same pozytywne opinie na ich temat ?... umowcie sie jak najszybciej zeby ich jakos przesluchac ... bo jak bedziecie zwklekac to pozniej znowu moze byc problem z sala albo kamerzysta ....
ja pierwsze co to dzwonilam do muzyki a pozniej o sale i narazie mamy tylko to zalatwione ....
3mam kciuki zeby sie jakos ulozylo
jak na razie z nikim nie mam podpisanej umowy, nawet z sala, ktora mamy zaklepana, bo o nia sie nie martwie
Z muzykami jestesmy umowieni, ze dzwonimy w poniedzialek, wiec bedziemy sie umawiac na nastepny dzien, bo chce to jak najszybciej zalatwic. Najbardziej obawiam sie o fotografa, bo na nim najbardziej mi zalezy a ma wlasnie problemy z terminami, bo jest oblegany. Kamerzysta tez mowil, ze ma sporo ludzi, ktorzy u niego pracuja i jak nie jeden bedzie krecil to drugi, wiec o to tez sie nie martwie. Najwazniejsze, ze jestem juz oficjalna Panna Mloda 2009 Tylko jeszcze nie wiadomo, w ktorym miesiacu

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-29, 16:30   #1804
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
jak na razie z nikim nie mam podpisanej umowy, nawet z sala, ktora mamy zaklepana, bo o nia sie nie martwie
Z muzykami jestesmy umowieni, ze dzwonimy w poniedzialek, wiec bedziemy sie umawiac na nastepny dzien, bo chce to jak najszybciej zalatwic. Najbardziej obawiam sie o fotografa, bo na nim najbardziej mi zalezy a ma wlasnie problemy z terminami, bo jest oblegany. Kamerzysta tez mowil, ze ma sporo ludzi, ktorzy u niego pracuja i jak nie jeden bedzie krecil to drugi, wiec o to tez sie nie martwie. Najwazniejsze, ze jestem juz oficjalna Panna Mloda 2009 Tylko jeszcze nie wiadomo, w ktorym miesiacu
o sorki zle przeczytalam myslalam ze to wy macie podpisana umowe
no to mozliwe ze nie bedziesz musiala zmieniac daty slubu bo jesli spodoba sie wam ten 2 zespol to problem bedzie z glowy
no ale zeczywiscie pech chcial ze wszystkiego daty maja woolne a waszej nie ....
Stary 2008-03-29, 17:02   #1805
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
o sorki zle przeczytalam myslalam ze to wy macie podpisana umowe
no to mozliwe ze nie bedziesz musiala zmieniac daty slubu bo jesli spodoba sie wam ten 2 zespol to problem bedzie z glowy
no ale zeczywiscie pech chcial ze wszystkiego daty maja woolne a waszej nie ....
mozna bylo tak sadzic, zwlaszcza, ze napisalam, ze sala "zaklepana" Na tyle ufam tym ludziom od sali, ze nie podpisuje z nimi umowy Wiem, ryzykowne, ale jakoze Ci ludzie zawierzyli ustnie memu TZ i jego ojcu to mozemy i im zawierzyc. A nie jedno wesele organizowali w rodzinie TZ, komunia u nich tez w maju bedzie tak wiec znamy sie praktycznie "jak lyse konie" Ciesze sie, bo za na prawde niewielkie pieniadze bedziemy miec wszystko (7! dan goracych, przystawki, napoje i to Coca Cola, Sprite, Fanta a nie Helena owoce, ciasta, nawet tort, nad ktorym sie zastanawiam czy z niego nie zrezygnowac, bo nie za bardzo mi smakuje, jak dla mnie za duzo ma kremu, ktory jak dla mnie jest zbyt mdly w smaku, ale tylko do tego tortu moge sie przyczepic i 'wiejska chate'; nas intereseowac bedzie tylko alkohol). Bede musiala tylko pogadan nad menu, bo zamiast kolorowego makaronu, ktory jest podawany przy jednym z dan wole juz zdecydowanie ryz lub polksiezyce ziemniaczane No i apartament jeszcze dostaniemy

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-29, 17:20   #1806
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
mozna bylo tak sadzic, zwlaszcza, ze napisalam, ze sala "zaklepana" Na tyle ufam tym ludziom od sali, ze nie podpisuje z nimi umowy Wiem, ryzykowne, ale jakoze Ci ludzie zawierzyli ustnie memu TZ i jego ojcu to mozemy i im zawierzyc. A nie jedno wesele organizowali w rodzinie TZ, komunia u nich tez w maju bedzie tak wiec znamy sie praktycznie "jak lyse konie" Ciesze sie, bo za na prawde niewielkie pieniadze bedziemy miec wszystko (7! dan goracych, przystawki, napoje i to Coca Cola, Sprite, Fanta a nie Helena owoce, ciasta, nawet tort, nad ktorym sie zastanawiam czy z niego nie zrezygnowac, bo nie za bardzo mi smakuje, jak dla mnie za duzo ma kremu, ktory jak dla mnie jest zbyt mdly w smaku, ale tylko do tego tortu moge sie przyczepic i 'wiejska chate'; nas intereseowac bedzie tylko alkohol). Bede musiala tylko pogadan nad menu, bo zamiast kolorowego makaronu, ktory jest podawany przy jednym z dan wole juz zdecydowanie ryz lub polksiezyce ziemniaczane No i apartament jeszcze dostaniemy
o to podobnie jak u nas .. my tez tylko musimy kupic alkohol a reszta nas nie interesuje pjj jak dobrze przynajmniej nie bedzie latania za kucharka kelenrkami .... i kupowania wszystkiego z 2 tygodniowym wyprzedzeniem mamy tez wliczona dekoracje sali ale ja zdecydowalam ze sama chce ja udekorowac

a duze bedziecie miec wesele?
Stary 2008-03-29, 17:27   #1807
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
o to podobnie jak u nas .. my tez tylko musimy kupic alkohol a reszta nas nie interesuje pjj jak dobrze przynajmniej nie bedzie latania za kucharka kelenrkami .... i kupowania wszystkiego z 2 tygodniowym wyprzedzeniem mamy tez wliczona dekoracje sali ale ja zdecydowalam ze sama chce ja udekorowac

a duze bedziecie miec wesele?
na 120 osob, ale moze wyjsc 100, bo doza czesc gosci ode mnie na bank nie przyjdzie, ale zaprosic zaprosze. Jesli dobrze pojdzie to bedziemy slubowac w tym samym dniu Tylko nie wiem jak wlasnie bedzie z tym zespolem...

AV by jaga_2001

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 17:31   #1808
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
na 120 osob, ale moze wyjsc 100, bo doza czesc gosci ode mnie na bank nie przyjdzie, ale zaprosic zaprosze. Jesli dobrze pojdzie to bedziemy slubowac w tym samym dniu Tylko nie wiem jak wlasnie bedzie z tym zespolem...
no wlasnie u nas tez duzo gosci za granica i nie wiadomo czy dadza rade przyjechac ...

ooo tak ty wy tez macie date na 25 lipca? -

a z tym zespolem nie martw sie jakos sie ulozy daj znac jak bedziesz wiedziala cos wiecej
Stary 2008-03-29, 17:54   #1809
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Super wiadomość Jaga Fajnie, że w końcu TZ sie zdecydował i pobierzecie się w 2009 roku a nie później

Dzisiaj nocuje u TŻ i ogromnie się cieszę. Jego rodzice pojechali, więc spędzimy razem noc Ale niestety nie możemy się sobą za bardzo nacieszyć, bo TZ się uczy w innym pokoju do obrony, którą ma w poniedziałek, a ja sobie wizażuje
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 19:10   #1810
jaga_2001
Zakorzenienie

zaaaabcia, tak, drugi raz ustalilismy na 25 lipca, ale byc moze ze przelozymy o tydzien ze wzgledu na zespol, ale to dopiero bedziemy wiedziec jutro czy fotografowi bedzie pasowac...

anuulaa, tez sie ciesze. Kurcze, od poczatku udzielam sie w tym watki i zebym rzeczywiscie nie miala wziac w 2009 roku slubu?

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-29, 19:51   #1811
ktosia86
Zakorzenienie

Jejku dziewczyny, naprawdę trudno za Wami nadążyć
Mam akurat zjazd, więc wpadłam na chwilkę dla relaksu.
Widzę, że jestem daleko w tyle za Wami z przygotowaniami ślubnymi, oprócz sali i organisty nie mamy jeszcze nic. Umowy też jeszcze żadnej nie podpisaliśmy, ale o to się akurat nie martwię. Właściciel sali, w której będziemy mieć wesele jest znajomym taty i tata nawet ostatnio pytał go, czy mamy wpłacić zaliczkę albo coś, to ten odpowiedział mu, że dosyć ma swoich pieniędzy i nasze mu na razie nie są potrzebne Mimo wszystko we wakacje pewnie pójdziemy podpisać umowę, wpłacić jakąś kaskę i będzie z głowy.
W tym tygodniu będziemy się umawiać z jakimś kamerzystą, bo nie mamy nikogo konkretnego na oku, więc będziemy chcieli najpierw się umówić na prezentację, a później będziemy wybierać.

Poza tym cieszę się, bo promotor sprawdził pierwszy rozdział mojej pracy i w sumie poza kosmetycznymi poprawkami ma to ręce i nogi A szczerze to się bałam, że wrzuci to wszystko w kosz.
No i jeszcze szef zgodził mi się na urlop letni tak jak chciałam, mimo że koleżanka z działu idzie prawie w tym samym terminie (1 tydzień nam się pokrywa), a zasada jest taka, że nie powinny nam się pokrywać urlopy, bo te osoby co zostają w firmie wtedy mają lekki zapierdziel.
Także może rzeczywiście wczoraj był jakiś szczęśliwy dzień

A poza tym to mamy z tż mały dylemat. Otóż tż dostał propozycję od kolegi, żeby jeździł na dyskoteki jako ochroniarz. Z jednej strony propozycja kusząca, bo zawsze to dodatkowa kasa, ale z drugiej strony praktycznie co sobotę tż miał by zajęty wieczór. W sumie to jeszcze nawet nie zdążyliśmy pogadać na ten temat, bo tż mi tylko napisał smsa, pewnie jutro jak wrócę ze szkoły to pogadamy na spokojnie i rozważymy wszystkie za i przeciw.

No dobra, kończę już bo się rozpisałam, że hej Miłego wieczorku
Stary 2008-03-29, 19:58   #1812
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość
no własnie przyjechalismy z TZ z zakupów ,wyjeżdzalismy była taka piekna pogoda a teraz pada ... znowu...
dziś moja mama(my narazie mieszkamy w innym mieście) była u księdza i zamówiła nam godzinę 18,chcieliśmy na 17 ,ale niestety o 17 jest msza jako że to jest pierwsza sobota miesiąca .w sumie dobrze jest o 18 jeszcze widno i nie musimy robić zadnych nauk przedmałzeńskich ,dlatego że mamy swiadectwo ze szkoły średniej z ukonczenia kursu i uczestniczylismy na religię no i skonczylismy studia(nie wiem co to ma do rzeczy) także nauki mamy z głowy;za msze w kosciele plus organista plus kościelny płacimy 800zł
no wiec wszystko juz mamy załatwione teraz tylko pozostaje nam czekać dobra idę gotowac obiad bo TZ krzyczy zę głodny hehehe
800 zl? duzo.. tak mysle... my max 500.. z siostra zakonna ktora gra na organach i pieknie spiewa..

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Super wiadomość Jaga Fajnie, że w końcu TZ sie zdecydował i pobierzecie się w 2009 roku a nie później

Dzisiaj nocuje u TŻ i ogromnie się cieszę. Jego rodzice pojechali, więc spędzimy razem noc Ale niestety nie możemy się sobą za bardzo nacieszyć, bo TZ się uczy w innym pokoju do obrony, którą ma w poniedziałek, a ja sobie wizażuje
grunt ze noc bedzie wspolna

Cytat:
zaaaabcia, tak, drugi raz ustalilismy na 25 lipca, ale byc moze ze przelozymy o tydzien ze wzgledu na zespol, ale to dopiero bedziemy wiedziec jutro czy fotografowi bedzie pasowac...

anuulaa, tez sie ciesze. Kurcze, od poczatku udzielam sie w tym watki i zebym rzeczywiscie nie miala wziac w 2009 roku slubu?
musi byc 2009 nie oddamy cie do watku 2010;d
Stary 2008-03-29, 19:58   #1813
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:

no no, gratuluje widzę w końcu przycisnęłaś TZ-ta

kurcze nie było mnie kilka dni a nasmarowałyscie tyle, że aż trudno nadąrzyc za wami

ech...jak miło wrócić tu....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 20:12   #1814
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
musi byc 2009 nie oddamy cie do watku 2010;d
mam nadzieje No i ciesze sie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
no no, gratuluje widzę w końcu przycisnęłaś TZ-ta

kurcze nie było mnie kilka dni a nasmarowałyscie tyle, że aż trudno nadąrzyc za wami

ech...jak miło wrócić tu....
nie, nie przycisnelam No, moze troche. Ale przyznam, ze wiekszosc spraw on sam zalatwia.

No tak, bo jak sie po innych forach chodzi i tu sie nie zaglada to pozniej trudno nadrobic zaleglosci.

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-29, 20:33   #1815
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
No tak, bo jak sie po innych forach chodzi i tu sie nie zaglada to pozniej trudno nadrobic zaleglosci.
heh.... ja Ci dam....
a jak mam tam nie siedziec jak ciągle pw dostaje a zreszta trzeba obadać sytuacje.....
ale obiecuje poprawe, bede tu czesciej zaglądać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 20:37   #1816
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh.... ja Ci dam....
a jak mam tam nie siedziec jak ciągle pw dostaje a zreszta trzeba obadać sytuacje.....
ale obiecuje poprawe, bede tu czesciej zaglądać
A co mi dasz? Bo wiesz, ja wiele chce?

A PW dosajesz, bo sama jako pierwsza PW napisalas. Ano wlasnie, trzeba obadac sytuacje... Ja to z tymi zespolami sie pochlastam normalnie. Slyszalas jakies opinie o zespole Spike?

No, mam nadzieje, ze sie poprawisz.

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-29, 20:41   #1817
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
A co mi dasz? Bo wiesz, ja wiele chce?

A PW dosajesz, bo sama jako pierwsza PW napisalas. Ano wlasnie, trzeba obadac sytuacje... Ja to z tymi zespolami sie pochlastam normalnie. Slyszalas jakies opinie o zespole Spike?

No, mam nadzieje, ze sie poprawisz.
hehe zależy co bys chciała

hmm...a ten zespół Spike to disco-polo czy taki 'normalny' ?

Stary 2008-03-29, 20:43   #1818
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

niooo Jaguś gratuluję rozpoczęcia przygotowań cieszę się ze Tż wreszcie wziął się do rzeczy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 20:49   #1819
jaga_2001
Zakorzenienie

MisQa, wlasnie nie wiem. Sa dwa? Mnie ich polecil inny zespol, niby z tych lepszych, ale namiarow nie dal bo nie mial, ma napisac smsa w poniedzialek... Inny nr niby do tego zespolu znalazlam w necie, wiec nie wiem... I pisz wszystko co wiesz

Dzieki Samba

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-29, 21:08   #1820
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
MisQa, wlasnie nie wiem. Sa dwa? Mnie ich polecil inny zespol, niby z tych lepszych, ale namiarow nie dal bo nie mial, ma napisac smsa w poniedzialek... Inny nr niby do tego zespolu znalazlam w necie, wiec nie wiem... I pisz wszystko co wiesz

Dzieki Samba
hmm..jeżeli to ten Spike disco-polo to gra w nim mój ziomek ale lubi wypić, więc nie polecam....
Ale nie wiem czy mówimy o tym samym zespole.... A wiesz jak ma na imie wokalista?

Stary 2008-03-29, 21:18   #1821
jaga_2001
Zakorzenienie

Nie, nic wlasnie nie wiem na temat tego zespolu...
moge ew podac nr do tego zespolu, byc moze bedziesz znac. Przeslac?

Zastanawiam sie jeszcze nad Hammerem. SLuchalam ich w necie i calkiem ladnie graja. Tylko nie wiem czy beda mieli nasz termin. Jesli nie to nie pozostaje nam nic innego jak przekladac termin.

Moze masz namiary do Kenetu?

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-29, 21:28   #1822
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Nie, nic wlasnie nie wiem na temat tego zespolu...
moge ew podac nr do tego zespolu, byc moze bedziesz znac. Przeslac?

Zastanawiam sie jeszcze nad Hammerem. SLuchalam ich w necie i calkiem ladnie graja. Tylko nie wiem czy beda mieli nasz termin. Jesli nie to nie pozostaje nam nic innego jak przekladac termin.

Moze masz namiary do Kenetu?
na Keneta wlasnie nie znalazłam nigdzie namiarów

a jak cos to wyslij mi ten numer na pw, oki?

Stary 2008-03-29, 21:29   #1823
jaga_2001
Zakorzenienie

ale do Kenetu czy do Spike? Bo juz sie zamotalam

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-29, 21:31   #1824
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
ale do Kenetu czy do Spike? Bo juz sie zamotalam
hehe to wyslij numer do spike, to Ci powiem czy to ten zespól, w ktorym wlasnie gra mój znajomy

Stary 2008-03-29, 21:34   #1825
Zottel
Raczkowanie

Witajcie kobietki! Nie jestem na razie w stanie nadrobic wszystkiego co naskrobalyscie przez czas kiedy mnie nie bylo Probowalam dzis juz troche poczytac ale ledwie mala czesc mi sie udalo przeczytac.

Wiecie, w swieta sie rozczarowalam bo w rodzinie TZ praktycznie nie praktykuje sie zadnych wielkanocnych tradycji. strasznie smutno mi sie z tego powodu zrobilo ze nawet porzadnej pisanki ani prawdziwego wielkancnego sniadania nie mialam u tesciow No coz, wtedy sie dowiedzialam ze w Niemczech nie ma takiej tradycji wielkanocnego sniadania. Za to na Boze Narodzenie jedziemy do moich rodzicow to TZ zobaczy co znaczy prawdziwa tradycja

annfas widzialam ze zajelas sie kalendarzem- moj slub cywilny z 18 kwietnia mozesz wykreslic, koscielny 2 maja na razie zostaje.

U mnie ruszaja przygotowania do cywilnego. W USC juz wszystko zalatwione, nawet juz ta sale obejrzelismy gdzie ceremonia ma sie odbyc. Wybralismy juz tez menu na uroczysty obiad po slubie. Jeszcze sukienki brakuje, ale w ciagu nastepnych 2 tygodni musze jakas znalezc. Potem jeszcze dobrac jakies ozdoby na stoly itp.

A jutro po poludniu lecimy z TZ na 2 tygodnie do Polski, do moich rodzicow Mam nadzieje ze zalatwimy te najwazniejsze sprawy jak sala, DJ, fotograf itp. Bede sie starac pisac na bierzaco jak cos zalatwimy
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 21:40   #1826
jaga_2001
Zakorzenienie

MisQa, pw poszlo

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-29, 21:47   #1827
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
.A jutro po poludniu lecimy z TZ na 2 tygodnie do Polski, do moich rodzicow Mam nadzieje ze zalatwimy te najwazniejsze sprawy jak sala, DJ, fotograf itp. Bede sie starac pisac na bierzaco jak cos zalatwimy
oo bedziecie miec DJ?
Stary 2008-03-29, 21:56   #1828
Zottel
Raczkowanie

Cytat:
oo bedziecie miec DJ?
Chcielibysmy Dj'a bo bedziemy miec tez gosci z Niemiec wiec chcemy zeby wszyscy mogli sie dobrze bawic. Mam nadzieje ze znajdziemy jakiegos dobrego DJ'a ktory dodatkowo bedzie umial zabawic gosci.
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 22:04   #1829
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
Chcielibysmy Dj'a bo bedziemy miec tez gosci z Niemiec wiec chcemy zeby wszyscy mogli sie dobrze bawic. Mam nadzieje ze znajdziemy jakiegos dobrego DJ'a ktory dodatkowo bedzie umial zabawic gosci.
no wsumie masz racje jesli bedziecie miec tez gosci z niemczech to DJ jak najbardziej pasuje
Stary 2008-03-30, 00:02   #1830
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)Ja właśnie jestem w trakcie poszukiwań materiałów i robienia kosztorysów do remontu łazieneczki naszej : planowany termin rozpoczęcia lipiec 2008
U nas właśnie trwa remont naszej łazienki

Cytat:
Napisane przez Kama24 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o ten egzamin to oblałam na mieście, 7 maja poprawka
Nie martw się Następnym razem zdasz na pewno. Poza tym pewnie pojawi się tu jeszcze więcej Panien Młodych 2009 i wszystke będziemy trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)a co do dzisiejszej daty, to wiecie słyszałam dzis w radiu, ze dzis był najszczęsliwszy dzien w roku (tylko nie pamietam od kórej godziny) i bedzie trwał do jutra do 11 godziny - a to ze wzglądu na jakies specyficzne ustwienie sie planet hehe
Ja też o tym słyszałam. Hmmm... moim zdaniem coś w tym było

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Lubię być śpiochem
Ja też, ja też

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)ja wybieram tylko plener, nielubie zdjec w studio sa dla mnie stuczne... plener tez chce miec jak najmniej pozowany.. najlepiej spontaniczy.. zreszta moj fotograf z tego slynie ze nieustawia tylko poporostu pstryka(...)
Ja też zdecydowanie wolę plener. Podzielam Twoje poglądy. Naturalne i spontaniczne zdjęcia to jest to!

Cytat:
Jaguś, trzymam kciuki, żeby wszystko Wam się udało pięknie zgrać

Cytat:
no wsumie masz racje jesli bedziecie miec tez gosci z niemczech to DJ jak najbardziej pasuje
My też mamy DJ'a, ale gości z Niemiec nie
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości