![]() |
#1801 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zadomowienie
|
Julik - gratulacje dla Jarka!!
Ana - super że będziecie w Polsce na dłużej, mam nadzieję że uda się skręcić jakieś spotkanko!! Gratuluje szybkiego pozbycia się aparatu no i tego finału, będę trzymać kciuki, przecież Niemcy nie mogą wygrać - nie to żebym była jakoś uprzedzona!! Monia - śliczne fotki, pojazd PRZEfajny ![]() Esti napisała, że u nich wszystko ok, że po tym weekendzie wracają do domku, że Jula już odstawiona od cyca, że jak wróci to nam opisze wszystko ze szczegółami, no i że tęskni i szlocha za nami po nocach ![]() Wczoraj Milka mi się rozbiła na chodniku, przewróciła się tak biegła do mnie na przywitanie. Podwinęła jej się rączka i uderzyła policzkiem o chodnik, ma trochę starty i czerwony, zbity. Tak się cieszyła na widok mamy, radość przeszła w rozpacz, tak mi było jej szkoda, biedulka. Na szczęście jakoś mocno się nie uderzyła, rozpacz była straszna ale krótka. Wracamdo robotki, jeszcze tylko 1,5 godzinki i do domku!!! I WEEKEND!! ![]()
#1803 |
Wtajemniczenie
|
Jutka a nie mówiłam, że Jarek to mądry i dobry chłopak? Czasami mu "odbija" jak każdemu w jego wieku, ale teraz mam nadzieję że wszystko skręci na dobre tory. Bardzo się cieszę, że tak mu dobrze poszło
![]() No i super, że Twój tata ma przewagę w sądzie, oby tak dalej. A byłaś takiej złej mysli, zawsze trzeba mieć nadzieję ![]() Hadżi a za co ja mam dostać w tyłek? Przecież ja mu tych petów w japę nie wsadzałam ![]() ![]() Freddy nie wiem co napisać... Ja ciągle wierzyłam że może jednak... ![]() Trzymaj się Ewa, bo dla Ciebie to też bolesne przeżycie i pamiętaj że jeste mybz Wami ![]() Garnuszki świetną furę ma Olafek, ale on i tak jest świetniejszy ![]() Kaśka333 ![]() Synta współczuję ospy w domu, oby szybko przeszła ![]() Konrad dostał kataru, gdzieś musiało go przewiać. Kupiłam mu już krople, ale nie mam czym odciągać tych glutów ![]() Właśnie przyszły koła do pływania dla Trollów, bo w niedzielę mieliśmy w planach basen, ale teraz to nie wiem czy się wybierzemy. Zależy czy Konradkowi przejdzie katarek i czy będzie ładna pogoda. Tutaj pogoda jest bardzo zmienna- raz jest gorąco, za chwilę słońce się chowa i wieje zimny wiatr. I pewnie gdzieś Konrada przewiało ![]() Przed chwila na dooopsko usiadłam, bo od 7 rano ciągle na nogach- a to karmienie, ubieranie, śniadanie dla nas, no i sprzątanie, bo znowu mój dyżur ![]() ![]() U Trollów obsesyjne jedzenie nadal trwa. Wczoraj byliśmy w barze na "lunchu" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Wtajemniczenie
|
Angie dzia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za info od Esti ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
hej
dziękujemy za komplementy HAdzi Olaf nie umie jeszce pedałować, tata go pchał co widać na fotce hehe. to autko nie jest nasze tylko tych włascicieli u których mieszkamy, jeździły nim ich dzieci gdzi euwaga najmłodsze ma 40 lat!!! więc garbusek to zabytek wiecie co jestem zmęczona codziennością, mam odsyć garów, prasowania gotowania itd no i tej deszczowej pogody wrrrrrrrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Wtajemniczenie
|
Angie
Ucałuj mocno w policzek swoją Gwiazdeczkę ![]() ![]() Czasem jak Miś w coś walnie i się rozpłacze to "dobrze zagadany" po wzięciu na ręce już po minucie , dwóch leeeeeci bawić się dalej. Czarinko W dupsko ![]() ![]() No dobrze, już dobrze, wyzbierałaś , niebezpieczeństwo zażegnane ![]() ![]() Właśnie dlatego że Malce biorą wszystko do buzi bardzo pilnuję naszego Grzmotka bo nigdy nie wiem co wygrzebie z trawnika ![]() Mnóstwo zdrówka dla Kondziorka ![]() Napisz nam co z tym oczkiem się dzieje ! ! !. OK ,spadam na poczę
#1807 |
Wtajemniczenie
|
Hadżi no niestety nie jestem w stanie zrobić wszystkiego. Nie pierwszy i nie ostatni raz Konrad czy Ala wsadzają coś do buzi, przewracają się, spadają itp. Zresztą nawet gdybym stawała na głowie, to nie jestem w stanie ochronić je przed każdym brudem, czy potknięciem. Myślę że Ty też nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() gratki dla jarka ![]() ![]() freddy - to takie przykre, mlodzi ludzie a juz ich dotyka taka tragedia,musicie byc teraz wsparciem dla sylwii, ech.... gdzie jest ten Bóg??? dysia - my nad morze jechalismy pociagiem - 7godz. podrozy, wzielam witowi jakies zabawki, picie, pieluche, w tamta strone zasnal nam po 3 godz. walki, a z powrotem zasnal po godzinie zabawy i spal do samego wroclawia, wie bylo lepiej, nie wiem jak bysie zachowywal w samochodzie, wiec nie bardzo pomoge
![]() |
#1809 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Angie: ![]() Czarina: a widzisz.... niby Anglia to cywilizowany kraj a nawet gruchy do nosa nie mają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Wtajemniczenie
|
ech... Piotrek zmarł dzis w poludnie... zdązył jeszcze wyszeptać Sylwii "ucałujecie Szymonka"...
Wiedzialam juz wczesniej, ale nie mialam weny tu wejść i napisac te smutne słowa... Dołączam zdjecie Piotrka z Szymonkiem... Mam nadzieje, że na drugim świecie jest mu już dobrze i że będzie czuwał nad Sylwią i nad nami...
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Ewunia - tak mi przykro, nie wiem co napisac, szczere wyrazy wspolczucia dla rodziny,
#1812 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() bardzo mi przykro
#1813 |
Wtajemniczenie
|
Ewuś
![]() ![]()
![]() |
#1814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ewa, bardzo mi przykro. Nie ma slow na takie tragedie.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
Ewus,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zadomowienie
|
Pisze drugiego posta,bo nie chcialam laczyc tego co bede pisala teraz z tym wczesniejszym...
![]() Ogolnie to ochota na pisanie kompletnie mi odeszla wiec napisze tylko krociutko: Synta,zdroweczka dla Pauli,niech sie szybko kuruje z tej ospy.Trzymam kciuki zeby Piotrunio nie zalapal chorobska choc w tej sytuacji bardzo prawdopodobne ze tez za jakis czas go wysypie... ![]() Angie, ![]() ![]() Julitko,Hadzi,gratuluje Wam wspanialego i madrego Syna ![]() ![]() ![]() Ciesze sie,ze i sprawa w sadzie zmienila troche swoj bieg-oby tak dalej! Czarinko,trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie Kondziorka,no bo jak juz sa te kola to trzeba je przeciez szybciorem wykorzystac ![]() ![]() ![]() Garnuszki,swietny ten garbusek,a Olaf jest przeuroczy ![]() Julitka sie chwali swoim Jarkiem,to i ja sie pochwale moim Julkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic,koncze,bo skupic sie nie moge...mialam jeszcze Wam o czyms napisac ale wypadlo mi z glowy i za ch***re nie moge sobie przypomniec. |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Wtajemniczenie
|
Ewuś... bardzo mi przykro. Nie wiem co napisać, w takich momentach można zrobić tylko to
![]() To wszystko jest tak cholernie niesprawiedlwe... Spojrzałam na jego zdjęcie i się poryczałam... Przytulam Was bardzo mocno ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Wtajemniczenie
|
Ana gratuluję zdolego syna
![]() ![]() Synta ano nie mają w aptekach takiego cuda jak grucha do nosa ![]() ![]() Konradek dostał krople do oczu z antybiotykiem. Jak po 5 dniach nie przejdzie to mamy się pokazać. Dzisiaj lekarza nie było, także rozmawialiśmy z nim tylko przez telefon, a w przychodni czekała na nas recepta ![]() Za to lek mamy za friko, do 16 roku życia dzieci mają leki za darmo. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Wam Wszystkim za wsparcie... Moze nie powinnam Wam tu glowy zawracac,ale jakos czlowiekowi lzej jak sie wysmuci razem...
Ciekawa jestem jak sie Sylwia trzyma... Ach... pewnie siedzi u rodzicow... Dzwonic nie ma co... Tztet w pracy to tez nic nie wie... Nie wiem nawet kiedy pogrzeb... pewnie w pponiedzialek... Trzeba sie wziąśc w garsc... Kazdego to czeka... Tylko zal jak czlowiek umiera tak mlodo... i to jeszcze na raka.... Wierze że Sywli ktos to wynagrodzi... Ze znajdzie dobra prace i ulozy sobie jakos zycie... ma dopiero 29 lat. na poczatku zawsze ciezko... jeszcze jak nie ma sie pracy a opłaty gonią.... ale po malutku po malutku i stanie na nogi! Ma przeciez nas... rodzina zawsze pomoze... Jula i Ana gratuluje zdolnych synow... ![]() Kuba mi wlazi na stol... co za rozrabiaka...
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
Ewa bardzo mi przykro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Rozeznanie
|
Ewuś:
![]() ![]() ![]() No i łzy mi poleciały mimo, iż nie znałam osobiście Piotrka Kolega mi kiedyś powiedział: "Życie to choroba, na którą się umiera"..... i tak się teraz nad tym zastanawiam... U nas też smutno.. bo babcię tz-ta zabrało pogotowie na sygnale. Bardzo słabe serce..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Wtajemniczenie
|
Czarinka
![]() ![]() ![]() Synta mam nadzieję, że szybciutko ustabilizują serduszko Babci Mareczka ![]() ![]() Wygania mnie ten żandarm od kompa bo film chce oglądać jakowyś ![]()
![]() |
#1824 |
Zadomowienie
|
Melduję, że dziś przyjechaliśmy.
Urlop do (_I_) ...Jestem zmęczona... Na działce robią nam ogrodzenie, ale dlaczego nie miałoby być coś pod wiatr.... Wszechmogąca AMBA zamaskowała nam gdzieś 3 kamienie graniczne.... Nie ma. Jest meksyk za to. Jakimś cudem, za pomocą rozciągania sznurków i kopania TZta odnalazła się butelka w jednym punkcie (geodeci pod kamieniami wkopują takie butelki, właśnie na wypadek, gdyby AMBA zajumała kamień). Niestety w dwóch pozostałych punktach sztuczki ze sznureczkami i szpadlem nie da się zrobić, bo są to nietypowe załamania... Generalnie we wtorek będzie geodeta i będzie nam szukał... Ula śmiesznie tańczy. Kto ją tego nauczył? Jak ona zabawnie rączkami rusza..... Nagramy to i Wam wstawię. Nie mam siły pisać bo Ula już 3 raz przebudziła się po zaśnięciu. A zasnęła późno - po 21.00. Wczoraj położyliśmy ją spac u rodziców w domu (przed 22) i pojechaliśmy do miasta na neta. Mama za niedługo dzwoni i prosi o powrót, bo Ula tak mocno płacze i nie można jej uspokoić. Chciała cyca i drze się bardzo wtedy... Ewuniu płakać mi się chce.... To ładnie, że wstawiłaś zdjęcie Piotra. Przez to właśnie chce mi się bardziej płakać, bo On był jak nasz. Tak dużo nam o Nim pisałaś. A teraz jeszcze to zdjęcie. Jakiś bliższy przez to... Bądźcie dzielni... ![]() Zaraz pójdę do sąsiadów i zrobię dym, bo znowu impreza... A jestem podatna dziś BARDZO na nerwy, bom przed @... i bez kija nie podchodź.... Nic nie czytałam. Przeleciałam tylko ostatanią stronę... Nie nadrobię już. W poniedziałek do roboty.... ![]() Buziaki dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zadomowienie
|
Ewa przykro mi bardzo, zdjęcie Piotra z dzieckiem... czuję to co dziewczyny. Ogromnie mi żal Sylwi i Szymonka, mam nadzieję, że Bóg w zamian za Piotra da im siłę, żeby to przetrwać, choć w takich chwilach trudno wierzyć w Boga... I nie przepraszaj Ewa, że nam smucisz. W takich chwilach właśnie powinniśmy się najbardziej wspierać... Całuję Was mocno, trzymajcie się
![]() No i nic więcej nie napiszę, dobranoc... |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Wtajemniczenie
|
Ewuś ściskamy najmocniej jak tylko się da
![]() ![]() ![]() To prawda że Piotr był "nasz" ![]() ![]() ![]() ![]() Odechciało mi się pisać. Julitka i Ana gratki za super wyniki chłopaków ![]() Odebrałam wczoraj auto.Foty muszę zrobić.Może jutro na wsi jeśli nim pojedziemy.Jeździ się super.Gabaryty w ogóle mi nie przeszkadzają.Zaliczyłam już kilka równoległych.Komfort o niebo większy.Bagażnik też większy - dziś go testowałam na zakupach marketowych.Bartulowi też się podoba.Jojcałam trochę że wolę moją 190 ale jednak zmieniam zdanie.To jest prawdziwa fura. [B]Marta[/B]Synta zapisuję się do klubu udchudzaczek ![]() ![]() Martuś jakie ćwiczenia robisz? Nie mam w wakacje aerobicu o jest przerwa i kombinuję coś sama. Dobranoc
#1827 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie znałam Piotra, ale byłam z nim związana emocjonalnie, właśnie poprzez Twoje posty. I tak jak Gołąbek ciągle wierzyłam że jednak mu się uda... I naprawdę jest mi bardzo smutno, tak jakbym straciła kogoś, kogo znałam. [*] I popieram post Kasi333- po to tu jesteśmy, by dodać Ci otuchy ![]() Ściskam Cię mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Ewunia wyrazy wspolczucia to malo w takiej sytuacji. Strasznie przykro jak ktos tak mlody umiera
![]() ![]() A to zdjecie po prostu zwalilo mnie z nog. Piotr jest na nim szczesliwy z synkiem ![]()
#1829 |
Zadomowienie
|
Cos spac dzis w nocy nie moglam...przed chwila jeszcze raz spojrzalam na Piotrka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogolnie jakas niespokojna jestem,nie wiem o co kaman ![]() upal u nas niemilosierny,az sie z domu wychodzic nie chce.Moze po poludniu przejedziemy sie na plaze (ze wzgledu na moja siostre i Isia),a jutro jedziemy na caly dzien do tesciow. Nie mam weny...sorry. |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Raczkowanie
|
freddy tak bardzo mi przykro i smutno
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.