|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Organizatorka
|
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Wiem, wiem
![]() Cytat:
![]() Udanego egzaminu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dziekuje, ten egzamin to jest redukcjia liczby studentow na roku.. ale jeszcze mam nadzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, jak oglądam swatche, to te szminki jakoś bardzo się od siebie różnią. Mam wrażenie, że kolory się różnią pod tą samą nazwą.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziewczyny, wiele zależy od samych usta, nawet ta sama szminka może się różnić kolorystycznie jeśli nałożymy ją na różne usta-na tych kolor inaczej się utleni, na innych czerwień wargowa jest mocniejsza itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1110378 8]W sumie, mogę już zacząć organizować kolejne zamówienie, z doświadczenia wiem, że zajmuje to trochę czasu.
![]() [/quote] Sun i ja się piszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
|
Ostatecznie moje zamówienie wynosi 30,5$
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Konto usunięte
|
Princess, mieli wysłać w środę, zaginiony pigment szedł ostatnio 8dni, więc liczę, że pod koniec tego tygodnia glitterek już u mnie będzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też
![]() Dziewczyny trzeba rozważyć podzielenie zamówienia. Jeśli raz złapali zamówienie sun, raczej na pewno złapią drugie - zwłaszcza, że szykuje się kolejne zamówienie za 200$ [albo więcej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
Ojej, myślałam, że po ostatnim to dłużej poczekacie na kolejne zbiorowe... Mogę się dołączyć jakby coś?
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1111447 3]Princess, mieli wysłać w środę, zaginiony pigment szedł ostatnio 8dni, więc liczę, że pod koniec tego tygodnia glitterek już u mnie będzie.
![]() Ok! To super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Sun, moje zamówienie to 10$
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Rozeznanie
|
Hej, a czy ja też mogłabym dołączyć się do zamówienia? Wynosiłoby około 30$.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Konto usunięte
|
Nie pytajcie czy możecie dołączyć, bo dołączyć może każdy, o czym kilkukrotnie pisałam przy okazji poprzednich zamówień.
Po prostu się zgłaszajcie podając kwotę zamówienia i tyle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zadomowienie
|
To ja się chyba jeszcze nie załapię na to zamówienie...
![]() ![]() edit: Ok, dla mnie zamówienie na 7$
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! Edytowane przez gabs Czas edycji: 2009-02-23 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie ogladam swatche szminek i mam liste tych, ktorych nigdy nie wezme raczej, te ktore innym razem i te ktore teraz.. hehehe one za kazdym razem inaczje wygladaja
![]() a ktos z was moze wie jak na ustach prezentuje sie queen of africa blyszczyk lub wild orchid? wild orchid juz znalazlam Edytowane przez lele Czas edycji: 2009-02-23 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Rozeznanie
|
Jest ktoś szczęśliwym posiadaczem szminek: thalia, peach albo snow white? polecacie je?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Wtajemniczenie
|
Melduję, że również przyłączam się do zamówienia
![]() ![]() ![]() Moja kwota zamówienia to 22.5$ czekam na instrukcję co i jak dalej ![]()
#1819 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Basieńko, mam nadzieję, że bedziesz zadowolona ze swoich zakupów |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1821 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeśli kogoś pominęłam lub jeśli ktoś jeszcze chce się dołączyć - pisać od razu z kwotą zamówienia. Wieczorem obliczę koszty wysyłki. ---------- Dopisano o 05:18 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ---------- Narazie kwota zamówienia to 197$, czyli wysyłka 40$. Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-02-24 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
![]()
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1113132 8]Wow, sporo.
![]() Jeśli kogoś pominęłam lub jeśli ktoś jeszcze chce się dołączyć - pisać od razu z kwotą zamówienia. Wieczorem obliczę koszty wysyłki. ---------- Dopisano o 05:18 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ---------- Narazie kwota zamówienia to 236$, czyli wysyłka aż 60$.[/quote] mogę zmienić jeszcze kwotę zamówienia z 36$ na 27,5$- bo cholerka jednak trochę kasy z konta wybyło
![]() resztę zostawie na kolejne zamówienie ![]()
strona mojej firmy "PASJONATA" SZAFA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post17170265 STARA szafa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=334788 Edytowane przez Pusia7 Czas edycji: 2009-02-24 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
a nie lepiej by moze bylo podzielic zamowienie w takim razie na dwa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Konto usunięte
|
tak czy siak złapie UC, bo będzie powyżej 100$ (już przy poprzednim zamówieniu cudem uniknęliśmy VATu, bo paczka była w UC Poznań i miała zostać opodatkowana, ale dlaczego tego nie zrobili pozostaje dla mnie tajemnicą)
i wtedy wysyłka wyjdzie 80$ (po 40$ na jedno zamówienie), a nie 60$, więc dodatkowe koszty wysyłki wyjdą prawie tyle co VAT no, ale dobra niech się tylko reszta wypowie ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- albo żeby było prościej kto chce znowu składać zamówienie ze mną, proszę pisać i tyle ![]() a osoby, którym coś nie pasuje, złożą same ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-02-24 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
![]() Ja składam teraz zamówienie na kwotę 27,5$
Już prawie mam przygotowane pieniązki na moim koncie ( też mam mBank , więc jak by co to szybko do Ciebie pójdą ) czekam tylko na dalsze instrukcje . A teraz tak patrząc na $ to następne zamówienie było by pewnie przy jeszcze wyższym kursie dolara więc chyba teraz im szybciej tym lepiej ...
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Pusia7 dolicz też sobie podatek, bo duże zamówienie na pewno zostanie oclone i ovatowane
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Sunprince, ja zdania nie zmieniam
![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
czyli mam np doliczyć sobie 22% z 27,5$ ?? (no ale podatek to później bedziemy płaciś więc w razie czego dozbieram nową kasę
![]() a koszt przesyłki dla jednej osoby (z dużego zamówienia) to jak sie oblicza ?? Jak ja mam te 27,5 $ to ile mniej wiecej mnie wyjdzie za przesyłkę , bo nie wiem na jaką kwotę się przygotowac psychicznie ![]()
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
licząc dzisiejszy kurs sprzedaży dolara - 3,65
Twoje zamówienie 27,5$ przy wspólnym zamówieniu za 250$: przesyłka 6,6$ VAT - 6,05$ opłata celna - przy tylu osobach chyba nie więcej niż 1zł/os całość około 150zł + przesyłka w PL
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2009-02-24 o 14:43 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.