![]() |
#1801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
no mam nadziej ze masz racje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zadomowienie
|
puma super, że z fasolką wszystko ok
![]() Usg u nas 200zł. U nas też teraz nie za bogato, szczypiemy się właśnie z kasą ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o twardniejący brzuch, to pytałam na ostatniej wizycie. Mam brać magnez- paprotka może kup sobie w aptece magnezin- on ma 130mg jonów magnezowych. Ja biorę 3 razy dziennie, a jak coś boli to zwiększam dawkę. Podobno brzuszek twardnieje, bo macica przygotowuje się do porodu, albo dzidzia się wierci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Wtajemniczenie
|
dzieki majkla
![]() wiecie co musze iść poszukac moich witamin na necie jadłam prenatal classic skończyły mi sie i zamówiłam prenatal z kwasami DHA i czytam skład a tam tylko jakis olej z tuńczyka i nie widze żeby pisało czy ma jkaieś inne witaminy ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- dobrze ide robic frytki. zaraziłyście mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaale mi się nudzi!!! Co robicie? Ja nie gotuje dziś jednak bo babcia coś robi na dole to Tż sobie zje z rodzicami
![]() Spać mi się chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Wtajemniczenie
|
to cyba ta pogoda
![]() ja czekam na tz bo miał w drodze z pracy olej do frytek kupić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Wtajemniczenie
|
Jak to z koncentratem?
![]() Mi też chce się jeść... Zjadłam trochę zupki ale mi mało ![]() Fajnie fryty będziesz jeść, daj trochę ![]() Iwo mi strasznie szaleje w brzuszku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
ja zaszalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z tego co mi wiadomo jak brzuszek twardnieje to se te przedskurcze czy cos takiego.. ja mam tak prawie caly czas i biore duphaston z zalecenia learza i mam bardziej miekki i mnie nie boli... ja dostane fotke dzisiaj dzidziulka to zaraz wklejam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 |
Wtajemniczenie
|
Czekamy na zdjątko
![]() Asiulka to może przyjdź i u mnie też posprzątaj ![]() ![]() Taaaka jestem zmęczona ![]() Wiecie co mi brzuch czasem twardnieje po przytulankach z Tż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
A mnie coś porozkładało, chyba Asiuulka mnie zaraziłaś
![]() Wchodzi mi tylko herbatka z miodem, bo do mleka z czosnkiem to nawet nie podejdę. Ten katar mnie dobija. Dziewczyny, jeździcie w samochodzie w pasach?
#1810 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
Ja powtórzę, to co mówiłam u nas na mamusiowym.
W pasach jednak bezpieczniej, ale mnie pasy doprowadzają do szału i bez ciąży, więc wczoraj sobie wymyśliłam tak, że zapięłam tylko przez siedzenie i weszłam pod tę część piersiową, tak, że ten pas na brzuch mam na plecach, jest o niebo lepej. Ale z nikim mądrym tego nie konsultowałam.
#1812 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jestem tylko pasażerem, więc jak jadę to ręką trzymam pasy żeby nie uciskały na brzuszek ![]() Byłam na spacerze, kupiłam gruszeczki takie soczyste ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
Majkela, taaa, już widzę to moje leżenie przy Amelce. Niestety do soboty ominie mnie ta przyjemność. Zostaje mi tylko wylegiwanie się w nocy.
Wniosek prosty, chorujcie ile wlezie, bo przy dziecku się nie da ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Wypadało by już zacząc temat, co dziś na kolację, bo godzina chyba już najbardziej odpowiednia, a koncentrat jakoś mnie na razie nie przekonuje, zobaczymy może za parę miesięcy.
#1816 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Puma supcio, ze z dzidziolkiem oki ![]() ![]() Asiulka czekam na focie ![]() Glukoza była bleeeee i mdląca ale nie taka straszna :P tylko źle się ją pije przez to, ze naczczo, bo taka słodka a człowiek głodny ![]() Byłam też w lumpku i kupiłam pomarańczowy sweter z motylkiem hehehe przynajmniej cieplusi i dłuższy- póki co zakrywa brzucho a kosztował całe 4,40zł Odwiedziłam znajomą co urodziła 3 tyg temu... ech dzidziolki są śliczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
no i wszystko jasne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale sie ginek musial nameczyc masakra... Zuzia nie chciala wogole sie pokazac 20 min ja ogladalismy szturchal i nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tutaj Zuzia chcialaby sie przywitac z ciotkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Wtajemniczenie
|
PIERWSZA!!!!! Biorę się za czytanie
![]() Ło jak mało miałam do nadrobienia ![]() Asiulka super, że z Małą okej!!! Cioci Samanthcie baaardzo podoba się Twoja córusia ![]() ![]() Mój mężuś dziś zaspał i nie pojechał na pierwsze ćwiczenia.. Dopiero teraz jedzie, eh... A wczoraj zrobiłam mu placki ziemniaczane i był zachwycony ![]() Dziś gotuję zupkę pomidorową - tak sobie zażyczył ![]() No wstawajcie już bo nudno tu! Samotna jestem ![]() Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-10-07 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() juz wstajemy juz.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Wtajemniczenie
|
A jak się to robi?
![]() Ja dzisiaj jak zwykle przed wizytą u gina zaczynam się denerwować... ![]() Zawsze się martwię, że powie, że coś jest nie tak, że coś się dzieje i takie tam... Masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie sie nie boje bo ide z mysla ze zobacze moja niunie
![]() ![]() wiesz co to miesko to kupie przyprawy do karkowki posypie zostawie na troche kluski kupie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Wtajemniczenie
|
Heh też bym pewnie kupiła większość potrzebnych rzeczy a nie bawiła się w robienie
![]() Nie mam kostki rosołowej do zupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
no pogoda beznadzieja... wlansie przez taka ogode kurde musze isc kupic kurtke bo zamarzam a nie mieszcze sie w stara
![]() ja tak czy siak nic nie mam wiec musze isc do sklepu a sklep mam 2 min z domu wiec sie porzejde ![]() Jarzynowa ja lubie ale za to moj tzet nie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz jest 3chłopców:2 dziewczynki. I tak prowadzimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurczę też nie wiem jak się ubierać. W kółko noszę to samo. W lumpiku oprócz jednego polarka nic nie wygrzebałam. Jakoś dla siebie nie umiem nic znaleźć. Poczekam do wypłaty może wtedy coś kupię żeby nie zmarznąć 1 listopada. Mój tz też nie lubi jarzynowej, śmieciuchy itp a ja uwielbiam lekko strawne zupki. ---------------------------------------------------------------------------- Wczoraj po wizycie nie miałam już siły na nic. Tak mnie wkurzyła baba w recepcji, że aż mi ciśnienie skoczyło. Tz nie wytrzymał i była awantura ![]() ![]() Jeśli chodzi o samą wizytę to wszystko w porządku, pozamykana jestem na 4 spusty. Mały zasłonił buzię rączkami, nie chciał z nami współpracować. Lekarz próbował go przekręcić i ![]() A mały klocek waży już 1kg ![]() ![]() Jeśli chodzi o twardnienie brzuszka, to mam dalej brać magnezin 130mg i tyle pastylek ile uważam- bo magnezu nie da się przedawkować a nadmiar wydalany jest z organizmu. No i nospa. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Wtajemniczenie
|
a więc tak: majkela dziekuję za info w sprawie brzuszka uspokoiłas mnie
![]() ![]() pumcia zdrowiej tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() samnthha czekmy na relacje co tam u gina. i tak pewnie wszystko supe no ale i tak czekamy ![]() aha samanthha jak nie masz kostki rosołowej to nie szkodzi. możesz dać do pomidorowej sama marchefke pietrusze sele, potem jak to wyciągniesz to bedzie dobra. troche wegety by sie przydało. ostatnio tez przypomniałam sobie ze takie coś istnieje ![]() a ja mam dzisiaj najlepszy obiad. nie zgadniecie. PIEROGII ![]() ![]() ![]() a co do tego koncentratu to ja tak juz jadłam przed ciążą.. pychaaa... ![]() ![]() ![]() a frytki mi nie weszły wczoraj.. jakos tak sie kiepsko po nich czułam... |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
jeju jak tu u nas dzisiaj cicho.. wooow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Wtajemniczenie
|
Ja też się biorę za gotowanko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Hejka,
Asiulka, gratuluję córci. Samanthha, nie martw się, napewno wszystko jest ok, zobaczysz Iwo i napewno sie uspokoisz ![]() Majkela, dzięki już mi chyba troszkę lepiej, naszczęście dopadł mnie tylko straszny katar i gardło coś pobolewa, nic więcej. Inaczej chyba bym nie dała rady, i mężuś by musiał wziąć ze dwa dni wolnego, ale na szczęście nie musi. Paprotka, wyślij mi trochę pierogów ![]() Zebra, dobrze, że cię nie zemdliło po tej glukozie, bo jak moja znajoma piła, to robiła się zielona na twarzy ![]() A ja w końcu dzisiaj robię parówki wg przepisu Samanthhhy, bo przedwczoraj mężuś zrobił tak gigantyczny obiad, że zostało do wczoraj i musieliśmy resztki pokończyć. Tylko nie wiem, z czym je zrobić, może frytki? A Samanthha, próbowałaś do tej bułki tartej dodać potarkowany ser? bo mnie korci, żeby tak spróbować, tylko nie wiem, czy mi się doklei do tej parówy.
#1829 |
Wtajemniczenie
|
Pumcia nie próbowałam
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz co? Zesr***ałam zupę pomidorową!!! ![]() ![]() ![]() I w końcu robię jarzynową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
![]() Asiulka gratuluję córci ![]() ![]() Puma nie ominie Cię picie glukozy, bo z tego co widzę to badanie to standard po 24 tygodniu ![]() Samanthhha ja pomidorową robię normalnie jak rosół, a od rosołku różni się tylko tym, ze na koniec dodaje pzrecier pomidorowy i śmietanę i tyle:| Nigdy nei zdarza się żeby nie wyszła Nic mi się nie chce nadal nie kupiłam butów:P Masakra- kurtka też by się przydała... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.