![]() |
#1801 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
Jak coś to również w kolejce stoję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() --- Jestem wodzona na pokuszenie... ![]() Sephora przysłała mi list. A w liście... Reklamówka nowych błyszczyków Clinique i kolekcji letniej. ![]() Od kopa kupię liner w słoiczku, jeżeli będzie u nas jakiś ciemny brąz z drobinkami (a na zdjęciu na taki wygląda). ![]() ![]() ![]() No i błyszczyki Long Last Glosswear, które już wypatrzyłam na niemieckiej stronie. ![]() ![]() Oprócz tego będzie u nas fajny zestaw: tusz HI, dwufaza, kosmetyczka i podwójna kredka z wiosennej kolekcji za 89zł. Do wszystkiego chcą dawać miniaturkę tuszu High Definition, co akurat mnie nie kręci, ale najfajniejsze jest to, że promocja startuje 30 maja (tzn. ta miniaturka gratis), więc wtedy kolekcja powinna być już w Sephorach. ![]() ![]() Wiedzieli komu przysłać, ulotka ma 4 strony, a ja śliniłam się do niej pół godziny. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Zaraz mi głowa pęknie ...
Mój exTZ to jednak beze mnie zginie ... Przyklad: od kilku dni wielce szuka noclegu w Kraku, pisał, że nie ma nigdzie miejsc ... Otworzyłam pierwsza lepsza strone hostelu ktory podal nr gg, zagadalm i ... sa wolne miejsca ![]() Pewnie szukal tak żeby nie znaleźć ![]()
#1804 |
Zakorzenienie
|
ice zrobilabys fotki ulotki? kunkretniej chcialabym zobaczyc szachownice
![]() ach, kusicielsko brzmi zestaw z tuszem i kredka [kredka duza czy mala?] iiii slinie sie do tuszu lash power ![]()
#1805 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Kredka chyba duża (ciekawe tylko, pewnie występuje jedna wersja kolorystyczna), a zestaw taki: http://www.clinique.de/templates/pro...T_ID=PROD80673 Szachownica to 4 kwadraty w 4 odcieniach brązu, na zdjęciach to czysty brąz. Mało Ci szachownic? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dostałam dzisiaj zakupiony na all. depilator i użyłam go po raz pierwszy. No i powiem Wam, że przeżyłam i nawet nie było tak źle jak się tego spodziewałam. Nie dałam rady zgolić całych nóg ale pierwsze koty za płoty. ![]() ![]() Net mi się ślimaczy więc mówię dobranoc, bo nie wiem czy zdołam coś jeszcze napisać. A poza tym zmęczona jestem. Do juterka, papa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1809 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Organzzo, jednak skusiły Cię cienie Clinique?
![]() I już mnie kusi zestaw z kredką i tuszem ![]() ![]()
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafka, pakosta, to dogadajcie się jakoś w sprawie tego BadGala
![]() Pakosto, on jest raczej z tych suchych ( ale nie dlatego, że juz wyschnięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Przyjaciółka KWC
|
Nosku, zestaw dla każdego.
![]() Znalazłam takie zakłamane zdjęcie szachownicy. I całego makijażu.
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1813 |
Wtajemniczenie
|
Nie znacie jakiś tanich noclegów w Radomiu może?
Ice i Ziz, maniaczki ![]() Agniesko, czekam na relacje a propos Diora, na zdjęciu wygląda pięknie ![]() Nosku, z Tobą to jest chyba tak że jak już coś kusi to po prostu to nabywasz - patrząc po ilości zbiorów ![]() Asik, brawo - mnie wydepilowanie całej łydki zajęło jakieś... 5 lat... Ale potem już było z górki ![]() --- A mnie naszła gwałtowna chęć na błyszczydło do ust. Bezdrobinkowe, w ocieniu mlecznego różu, może nawet troszkę łososiowego. Polecacie coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Marta rzuc okiem na nowe dzusi tjubsy moze
![]()
#1815 |
Zakorzenienie
|
Zestawy Clinique'a są już od jakiegoś czasu w Douglasie, jets tylko jedna wersja kolorystyczna kredki - beż z brązem. Zażyczyłam sobie ten zestaw na imieniny i zastanawiam się czy nie zrezygnować. Nie wiem czy będę używać kredki.
Poza tym widziałam w jednej Sephorze miniatury Superbalmów, kosztują albo 80 albo 90zł.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miniatury Superbalmów też widziałam; 90zł chyba kosztują.
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() Ale nie zaprzeczam, że lubię szybką realizację marzeń ![]() Więc szukam nowych domków dla białego maczka, złotego Shimmera EL, Chanela 44 i Clinique Innocent Peach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Wtajemniczenie
|
No nie wykluczam że rzucę Ziz
![]() W ogóle kupilam sobie lakier do paznokci Gosha. Na KWC zawrotna średnia 2,75, ale mnie kusiły kolorwami... Zwłaszcza 3: Diva (taki fioletowawy róż ze srebrzystą poświatą), Lovely (kremowo-perłowy, świetlisty) i Silk (matowy mleczny róż). Wzięłam Divę, kolor w ogóle nie w moim stylu ![]() Nosku - złoty shimmer ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2008-05-26 o 21:25 Powód: do Noska |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znowu miałam chwilowego wieczornego dołka ![]() ![]()
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Daria ja tez mam dzis dola, do tego dzieje sie ze mna cos dziwnego. tak, jakby ktos wypompowal ze mnie powietrze
![]()
#1821 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też nienawidzę pakowania. I rozpakowywania ![]() ******* Sorki, że znów do Was nie zaglądam, ale i weny brak i czasu i jeszcze do tego net ślimaczy. Trzymać się, trzymam, zajęć mi nie brakuje, więc za dużo nie myślę, a jak mi się myślenie włącza, to mam się komu wygadać, więc nie jest źle. Niemniej jednak tęskni mi się za Krakowem i nie mogę się doczekać aż tam wrócę, bo tu wszystko jest nie tak, jakbym chciała ![]() Dobra, idę spać, zanim zacznę smęcić... Buziaki ![]() EDIT: Coś mi cytowanie źle działa, połowa wypowiedzi sie pogubiła ![]() Organzza - myślałam, że Ty starsza jesteś, a Ty tu z maturą za rok wyskakujesz ![]() ![]() Imienin w maju nie obchodzę, a w lipcu ![]() A D-E i JT zazdroszczem ![]() ice - musiałaś o tym zestawie Clinique wspominać ![]() Poproszę tylko o sprawdzenie, jak którejś się w oczy rzuci ten zestaw, jaka tam kredeczka jest ![]() ![]() isa, Hosenka - świetne avki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Witam w słoneczny i ciepły poranek(i oby taka pogoda się utrzymała cały dzień
![]() Nie moglam spać w nocy, wieczorem bolało mnie coś co wskazywało na jajniki, ale dopiero jak się położyłam to przypomniałam sobie, że na obiad zjadłam do mięsa smażoną cebulę i ten ból to znów moje jelita, które dały o sobie znać ![]() ![]() ![]() Zaraz zmykam do nauki ![]() ![]() ![]() PS. Mag dziękuję ![]()
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy Wy dezynfekujecie jakoś swoje depilatory? ![]() ----------------- Dzień dobry Dziewczyny ![]() U mnie też świeci słonko choć zapowiadają że po południu ma padać. Zobaczymy. Miłego dnia - pracy, nauki. Zdającym egzaminy - połamania. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Wtajemniczenie
|
Boszzzzzzzzzzzzz.
Wstałam o 7 żeby się nie spóźnić na zajęcia z bloku o 9.00, bo dzisiejszy prowadzący tego niecierpi. Wyrobiłam się (tak, ja, wiecznie spóźnialska o godzinie 8.10 byłam gotowa do wyjścia) a tu kolega dzwni że podobno mamy te zajęcia o 10.30 ![]() No i faktycznie mamy... Nie ma jak być przytomnym. Teraz to na bank się spóźnię. Aż zrobię pare fotek szachownicy. Edycja: Wrzuciłam fotki szach. Coraz bardziej mnie się ona podoba ![]() I lakier Gosha, w niemoimkolorze ![]() Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2008-05-27 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Marta cudowna ta szachownica...
![]() ![]() idem dzis wydac pieniadze. w planach mam nowojorskiego, czerwonego JT, moze zestaw z HI. a TZ zaprosil mnie na obiad [kochany jest, ostatnio ciagle placze, mam humory a on to dzielnie znosi i jeszcze mnie pociesza ![]() ![]()
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jest między migdałkami? tzn jak się nazywa to śmieszne cos co sobie między nimi wisi? bo ja, odkąd się obudziłam, mam wrażenie jakby mi to coś.. spuchło? nie wiem jak to określić, po prostu cały czas to czuję jak coś łykam, nawet jak przełykam ślinę. Nie trudno się domyślić, że na początku wywoływało to odruch wymiotny ![]() ![]()
![]() |
#1827 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lakier też ładny, ale też nie w moim kolorze. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Poczytuję Was cały czas, ale co się zabiorę do pisania, to albo coś mnie odrywa, albo - co gorsza - wcina mi posty ![]() pakosta piękna ta szachownica! Ja bym się naprawde poważnie zastanawiała, czy warto się jej pozbywać. ziz co za plany zakupowe ![]() ![]() Ja postanowiłam do czasu wyjazdu na wakacje nie kupowac nic niepotrzebnego. Z kosmetyków, ciuchów i dodatków (ostatnio co wchodze do H&M, to wychodzę z czymś - to wisiorek, to torebka, to bikini... masakra, a mam ten sklep po drodze na uczelnię i blisko domu, więc cięzko się powstrzymać). Argument, bardzo przekonujący, za takim wstrzymaniem się od zakupów dał mi mój chłopak - powiedział, że jak te dwa miesiące (1,5 mies. do wyjazdu + 2 tygodnie urlopu) i potem np. jeszcze miesiąc wytrzymam bez zakupów, to uzbieram tyle kasy, że poszaleję porządnie ![]() ![]() ice a Ty mnie kusisz tym klinikowym zestawem. Kurcze, no. ![]() Chciałam tez powiedzieć, że maskara Lash Power to najgorszy tusz jakiego w życiu używałam, zresztą już się chyba wypowiadałam. Skleja i zmywa się okrutnie. Kruszy się do oczu. Ale moja mama sobie go kupiła, bo była zachwycona miniaturką - tak więc znów wychodzi, że co rzęsy, to lubią inny tusz ![]() Czekam wciąż na moją paczkę z Eskulapa - w piątek zadzwonili z informacją, że paczka do nich wróciła, bo źle ją zaadresowali, ale mam awizo i to chyba to. Mam nadzieję, że wynagrodzą mi to długie oczekiwanie i ich błąd w próbkach ![]() W sobotę zrobiłam wielkie zakupy w Rossmanie, tzn. kupiłam wszystkei kosmetyki, które potrzebowałam albo chciałam, żeby ograniczyć pokusy. Wzięłam serum Eveline, filtry Sun Ozon (30 i 20, myślę, że starczy, mam do buzi Avene 20, a dodatkowo z 10 próbek Antheliosa 30), szampon Gliss Kur Oil Nutritive - stęskniłam się za jego zapachem. No i coś tam jeszcze, ale już nie pamiętam ![]() Poza tym zmaówiłam na All maskę i szampon Solar Sublime na wyjazd. Juz nic nie potrzebuję ![]() Pewnie jeszcze coś do kogoś chciałam napisac, ale nie pamiętam ![]() Miłego dnia ![]() Aaaa i trzymajcie kciuki za mnie wieczorem, prowadze warsztaty na uczelni ![]() Daria zdrowiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
snow
![]() dzwoniłam do TŻta.... stwierdził, że będę niepocieszona, bo.. po 1. on ma 3 grosze na karcie i czeka na wypłatę, więc się nie może odezwać, po 2. po powrocie z pracy ma jazde, wiec zero kontaktu, a po 3. mecz jest ode mnie ważniejszy i nie będzie go nawet na gg, bo będzie siedział z paczką chipsów i kibicował ![]()
#1830 |
Zakorzenienie
|
Daria skąd ja znam problem z meczami
![]() ![]() Ale ja to nawet nie wiem, co za mecz dziś jest? Ostatni z tych przed Euro, Polska-ktoś? To mój pewnie też będzie oglądał ![]() Ale rozumiem Cię, mnie tez byłoby przykro, ja potrzebuję dużo bliskości jak jestem chora albo źle się czuję. Wtedy jest mi lepiej i lżej. Może jednak zrobi Ci niespodziankę i wpadnie chociaż na chwilę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.