Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-26, 12:26   #1801
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
nie ma sie co dziewczyny przejmować , myślę ze każdą z nas coś takiego dopada...u mnie teraz jest podobnie, zaproszenia leza , pare spraw jeszcze do zalatwienia a ja zwlekam ze wszystkim ale zwalam wszystko na jakaś taka dziwna pogode

a jesli chodzi o sny...rany z moich to by mozna jakas brazylijska telenowele sklecic

nic nie mowcie!do mojego dzisiejszego nawet sie nie przyznaje
to co sie nam sni przechodzi wszelkie pojecie!

no,a ja dzis wybieram sie na solarkezakupilam sobie przyspieszacz do opalania,troszke lece skorke brazerkiem i juz widze ze bardzo biala nie jestem tylko delikatnie brazowa
jeszcze trzy (dokladnie) tygodnie i bede w domciuwiec za 3,5tyg-nasz slub!!!

Madziu-a Ty Kochana to naprawde pomysl jak nie o jakim wolnym to o milym weekendzie tylko we dwoje!dobrze Ci/Wam to zrobi!Chociazby w pieknym Ojcowiedam Ci namiar na fajna kwatere gdzie mozecie naprawde wypoczac wsrod lasow i gorek
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 12:27   #1802
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Smile Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

A u mnie tez sny sa straszne i dotego slub sie zbliza a tu osoby odmawiaja dzis tylko 6 osob odmowilo a co bedzie dalej hmmm
paula_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 12:34   #1803
kasiaher
Wtajemniczenie

dziewczynki mi zostało jeszcze ponad dziewięć miesięcy do ślubu a ja już chyba też miałam taki sen. Masakra, oczywiście w tym śnie wszystko było nie tak jak trzeba, a najgorsze było to że nie miała sukni i musiałam iść do ślubu w dżinsowej spódnicy i białej bluzce. KOSZMAR

Madzia ja również proponuje jakiś malutki wypad, na pewno ci to dobrze zrobi.
Była w sobotę na weselu u przyszłej szwagierki i powiedziała to samo, tyle załatwiania, zmartwień. a po wszystkim powiedziała że nie warto się tak przejmować. Ale to już każda PM mówiła po swoim weselu
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 12:36   #1804
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula_26 Pokaż wiadomość
A u mnie tez sny sa straszne i dotego slub sie zbliza a tu osoby odmawiaja dzis tylko 6 osob odmowilo a co bedzie dalej hmmm
paula-ja przestalam sie przejmowac tymi ktorzy odmawiaja
najwazniejsze ze beda Ci na Ktorych naprawde mi zalezy!
do konca tego tygodnia mamy potwierdzenia i nie wszyscy jeszcze sie okreslili,wiec ja staram sie skupic na tych co juz wiem ze beda!ale i tak juz powoli probuje sie dowiadywac.
Stary 2008-08-26, 12:41   #1805
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dziewczynki mi zostało jeszcze ponad dziewięć miesięcy do ślubu a ja już chyba też miałam taki sen. Masakra, oczywiście w tym śnie wszystko było nie tak jak trzeba, a najgorsze było to że nie miała sukni i musiałam iść do ślubu w dżinsowej spódnicy i białej bluzce. KOSZMAR

ja juz chyba gdzies wspominalam ze najwiecej koszamrkow mialam zanim kupilam suknie!i czekalam na to za "wystartuje"z przygotowaniami.
szlam juz do slubu w innej sukience,bez uczesania,nie umalowana,a czasem to nawet z kims innym...raz sie smalam a raz prawie plakalam..
teraz choc smi mi sie znacznie rzadziej to tez czasem jakies niestworzone rzeczy!

ups!sorki za post pod postem
Stary 2008-08-26, 12:45   #1806
kasiaher
Wtajemniczenie

Pewnie nie ma co się przejmować chyba wszystkie mamy takie sny czy bliżej czy dalej ślubu i wesela.
Ja to się martwię tylko teraz orkiestra bo ten problem u mnie jeszcze nie jest załatwiony.
Zobaczymy jak to będzie. Ale na pewno wszystko będzie OK
Stary 2008-08-26, 12:47   #1807
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
Pewnie nie ma co się przejmować chyba wszystkie mamy takie sny czy bliżej czy dalej ślubu i wesela.
Ja to się martwię tylko teraz orkiestra bo ten problem u mnie jeszcze nie jest załatwiony.
Zobaczymy jak to będzie. Ale na pewno wszystko będzie OK

napewno kasiaher
grunt to pozytywne myslenie!
Stary 2008-08-26, 12:54   #1808
tygrys11
Przyczajenie

Czesc dziewczyny ja planuje swoj slub na wrzesien 2009 i bardzo sie ciesze,ze trafilam na wasze forum chcialam sie zapytac czy slyszalyscie moze o sali w Woli Kopcowej (otworzyli ja jakos rok temu)? bo ja chyba sie na nia zdecyduje i bylam ciekawa czy ktoras z was byla tam na jakiejs imprezie.
Z gory dzieki za informacje.
Pozdrawiam
tygrys11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 12:59   #1809
Daysys85
BAN stały

GG do Daysys85

Ja mam sporo tez do załatwienia nie mam Dj'a, i wszystkiego oprócz sali i kamerzysty !!!Fakt mam jeszcze rok , ale teraz już dużo terminów było zajętych
Ale za to wczoraj przeszłam się z koleżanka do salonu Anna i jest tam sporo fajnych sukienek i wydaje mi się że najtaniej w CK! welon i halka gratis, takie bolerka z koronki są za 30zł takie jak mnie bardzo się podobają, jak ktoś przyniesie zdjęcie to uszyją niemal identyczną suknie.
Już na przełomie października i listopada będą nowe wzory sukienek Jestem zachwycona obsługą,Pani naprawdę zna się na rzeczy !!! Rozmawiałyśmy dość długo i nawet jak usłyszała , że mój ślub jest za rok to i tak informowała mnie o wielu rzeczach!
Uwielbiam taka obsługę, a nie tak jak w 3 salonach których jeszcze byłam :P
Daysys85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 13:07   #1810
DORIS0208
Rozeznanie

Daysys-gdzie ten salon sie miesci?
Stary 2008-08-26, 13:19   #1811
Daysys85
BAN stały

GG do Daysys85

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
Daysys-gdzie ten salon sie miesci?
To jest na rogu Kościuszki i Kopernika przed takim żółtym Pałacykiem bankiem a na przeciwko takiej dużej niebieskiej przychodni na Kościuszki

PRACOWNIA KRAWIECKA "ANNA" ANNA NIEMCZYK

ul. Kościuszki 8 (róg ul. Kopernika)

http://www.waszeudanewesele.pl/anna/...ubne-anna.html
Stary 2008-08-26, 13:26   #1812
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daysys85 Pokaż wiadomość
To jest na rogu Kościuszki i Kopernika przed takim żółtym Pałacykiem bankiem a na przeciwko takiej dużej niebieskiej przychodni na Kościuszki

PRACOWNIA KRAWIECKA "ANNA" ANNA NIEMCZYK

ul. Kościuszki 8 (róg ul. Kopernika)

http://www.waszeudanewesele.pl/anna/...ubne-anna.html
spoko to może ja tam się przejadę, chyba mi już wspominałaś o tym salonie i nawet wkleiłam zdjęcie sukni która mi się spodobała. Ja to tylko stronę w internecie przeglądałam, ale nie omieszkam się tam zjawić
Stary 2008-08-26, 13:37   #1813
Daysys85
BAN stały

GG do Daysys85

Cytat:
spoko to może ja tam się przejadę, chyba mi już wspominałaś o tym salonie i nawet wkleiłam zdjęcie sukni która mi się spodobała. Ja to tylko stronę w internecie przeglądałam, ale nie omieszkam się tam zjawić
Naprawdę warto ceny maja bardzo przystępne osobiście widziałam najtańsza sukienka 500 zł bardzo ładna skromna taka w moim stylu, najdroższa 1750 bo ma dużo koronek ręcznie haftowana itd.
W dodatku jeżeli któraś z Was kupi suknie z "manekina" to dostanie upust z tego tytułu, że kiedyś była mierzona mojej koleżance Pani opuściła 200 zł to przecież sporo!
Stary 2008-08-26, 13:45   #1814
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

ehhh szkoda że ja wcześniej nie widziałam nic o tym salonie
Stary 2008-08-26, 13:47   #1815
DORIS0208
Rozeznanie

no wlasnie!ja tez tam nie zajrzalam
dzieki Daysys
Stary 2008-08-26, 13:49   #1816
bartolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
bartolina tyle razy już pisałam Hurtownia na Rolnej 2 nie trzeba Nip sprzedają w detalu co chcesz np.:
- balony duże małe, serca, duży pękający balon itp.
- sztuczne kwiaty,
- dekoracje na samochód,
- tablice rejestracyjne,
- winietki, naklejki, kotyliony
- zaproszenia,
- kieliszki do wina, do wódki,
- figurki na tort, serca do dekoracji sali i inne,
- podziekowania rodzicom, dyplom świadka,
- wstążki itd..
Ceny są niskie np moje kieliszki w sklepie widziałam za 45 zł a ja kupiłąm za 28zł, balony tez tam kupiłam, kwiaty na samochód, tablice, podziękowania dla rodziców za 14zł a nie 21. Warto zajrzeć naprawdę.

W Dandzie trzeba mieć Nip, kiedyś kupowałam tam zabawki a tu jest raczej większy wybór a ta sama odległość bo ulice przy sobie leżą.
Dziękuje bardzo, dwa dni mnie tu nie było i znowu mi się czytania nazbierało.
Figusia również bardzo dziękuję.

Wszystkim pannom młodym, które w tą sobotę ślubowały również składam najserdeczniejsze życzenia, dużo miłości i wyrozumiałości i mam nadzieję że ten dzień wyglądał tak jak sobie to zaplanowałyście.

Paula_26 ja już miałam wieczór panieński dwa lata temu jak brałam ślub cywilny, także tym razem raczej zrezygnujemy z panieńskiego i kawalerskiego, odpoczniemy sobie przed weselem, zwłaszcza, że w tą sobotę bawiliśmy się na weselu u znajomych i trzeba teraz nóżki wykurować.
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 13:56   #1817
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
no wlasnie!ja tez tam nie zajrzalam
dzieki Daysys

przynajmniej bym troszke zaoszczędziła. ale cóż musztarda po obiedzie. teraz nalezy się cieszyć z naszych sukien.
ja powiem wam juz wymyśliłam co zrobić żeby jeszcze lepiej wygladać w mojej sukni tzn wywale halkę bo ma orkopnie dużo tiulu i mnie dobija
Stary 2008-08-26, 14:11   #1818
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie właśnie takie koszmarki najczęściej się pojawiały jak zaczynałam planowac ślub, potem coraz rzadziej, sporadycznie tylko coś tam teraz zaczyna mi się śnić, w sumie to zaczynam też więcej o tym myśleć bo ten dzień zbliża się wielkimi krokami.

Dzisiaj byłam zapisać się na próbny fryz do mojej fryzjerki. Jak wyjdę zadowolona to ją będę polecać na lewo i prawo, bo liczy sobie naprawdę mało. Póki co się u niej tylko strzygłam i farbowałam, więc nie wiem do końca jak robi upięcia.

Poza tym obkupiłam się bieliźniarsko Mam komplet bielizny już czyli biustonosz, majteczki, pas do pończoch i pończochy. Tylko o podwiązce zapomniałam, ale na to jest jeszcze czas. Ehhh, nawet nie wiecie jak trudno dostać pończochy ecru rozmiar 3. Aż w szoku byłam!

Cytat:
paula-ja przestalam sie przejmowac tymi ktorzy odmawiaja
najwazniejsze ze beda Ci na Ktorych naprawde mi zalezy!
do konca tego tygodnia mamy potwierdzenia i nie wszyscy jeszcze sie okreslili,wiec ja staram sie skupic na tych co juz wiem ze beda!ale i tak juz powoli probuje sie dowiadywac.
U nas juz praktycznie komplet potwiedzeń, no ale na zaproszeniu było do 15 sierpnia a i tak się sporo spóźniło. Mile zaskoczyła mnie moja rodzina, miało odpaść sporo osób, a odpadły może ze 4. Za to od strony TŻ-ta trochę więcej, widzę że teściowa troszkę zawiedziona z tego powodu (piszę o teściowej, bo mój TŻ to jakoś się tym za bardzo nie przejmuje)

I potrzebuje pomocy! Nie wiecie gdzie można kupić wsuwki do włosów, ale nie lakierowane tylko matowe? Takie mi kazała fryzjerka kupić, żeby się nie wysuwały łatwo. Pół miasta zeszłam i nigdzie takich nie mieli

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 14:25   #1819
bartolina
Raczkowanie

Ja troszkę zmienię temat. Miałam ostatnią przymiarkę w sklepie. Moja sukienka czeka na odbiór, ustaliłam sobie w salonie, że odbiorę ją dzień lub dwa przed ślubem, zabrałam tylko kwiatuszka do włosów, żeby pokazać fryzjerce.
Wreszcie ustalone jest też menu, cały czas były jakieś zmiany wprowadzane.
Byłam u fotografa, ustaliłam godziny i jak ma cała "sesja" wyglądać, ale pomimo wszystko i tak jeszcze trochę spraw do załatwienia mi zostało.
Miałam mieć tylko zdjęcia w dniu ślubu (dom, plener, kościół, wesele), ale możemy za dodatkową opłatą w jakiś inny dzień zrobić sobie zdjęcia prze parę godzin w miejscach zaproponowanych przez fotografa (tory, ruiny, zachód słońca , pole, siano itp.) lub w miejscach które my mu wskażemy i chyba się na coś takiego zdecydujemy - widziałam takie zdjęcia bardzo mi się podobały.

Aha i dziś jedziemy do poradni rodzinnej mam nadzieję że uda nam się coś załatwić, ślub już za niecałe dwa tygodnie
Martyna_martyna mam nadzieję, że panieński się udał???

Agunia82 podejrzewam, że Ty menu też już masz ustalone?
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 14:28   #1820
DORIS0208
Rozeznanie

dzwonilam do salonu nie ma jeszcze mojej kiecuszki
kombinuje jak kon pod gorkeobdzwanialam wszystkich dookola i pobuje znalezc bolerko pasujace do mojej sukni z koronki-bez rezultatow-moze Wy mi cos doradzicie? zamowilam co pradwda w salonie z satyny ale ta koroneczka nie daje mi spokoju..!ale to wazne aby byla taka sama jak przy sukni!
Stary 2008-08-26, 14:41   #1821
agunia82
Zakorzenienie

bartolina tak do końca jeszcze nie. potrawy mamy wstępnie już wybrane, do tego teściowa spotkała się z kucharkami które tam gotują i już wiemy mniej więcej co i jak, ale właścicielowi jeszcze nie podawaliśmy, to jakoś w przyszłym tyg dogramy

doris a może z tej strony coś Ci podpasuje:

www.pphmercator.com.pl

mają dwa koronkowe z tego co widzę

EDIT: doris przypomnij mi Twoją suknię, może uda mi się pomóc

Stary 2008-08-26, 14:45   #1822
Daysys85
BAN stały

GG do Daysys85

Cytat:
dzwonilam do salonu nie ma jeszcze mojej kiecuszki
kombinuje jak kon pod gorkeobdzwanialam wszystkich dookola i pobuje znalezc bolerko pasujace do mojej sukni z koronki-bez rezultatow-moze Wy mi cos doradzicie? zamowilam co pradwda w salonie z satyny ale ta koroneczka nie daje mi spokoju..!ale to wazne aby byla taka sama jak przy sukni!
Doris jak będziesz w ck ... hmmm to może zajrzyj tam do tej Anny, samo bolerko z krótkim rękawkiem w koronką kosztuje 30zł wydaje mi się , że to tanio.
Stary 2008-08-26, 15:11   #1823
DORIS0208
Rozeznanie

oto moja suknia
Ikonki załączonych zdjęć

przypominam

do Anny juz dzwonilam i jutro mam miec odpowiedz czy koronka ktora jest przy sukni bedzie dostepna u nich lub chociaz podobna.
ceny tak sa bardzo niskie(30zl bolerko)ale to zalezy od tego jaka to jest ta koronka , samo uszycie niewiele kosztuje.
w sumie to nie moge szukac na stronkach bo nie wiem na ile mi sie to"zgra"z moja w sukni i w tym jest problem!eeeeeeeeeh normalnie sie zawzielam...!
tak namietnie szukalam ze juz za to dostalam punkty karne
wiec teraz to tylko moge na Was Moje Kochaniutkie liczyc!
Stary 2008-08-26, 15:15   #1824
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
oto moja suknia
Ikonki załączonych zdjęć

przypominam
pokazuje mi się tak małe zdjęcie że nie jestem w stanie nawet koronki się tam dopatrzeć

Stary 2008-08-26, 15:42   #1825
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

powiem ci doriso ze ... jeśli na twojej sukni jest koronka to też bym kupowała bolerko koronkowe
jakoś tak lżej będzie wygladać i bardziej bedzie pasować
Stary 2008-08-26, 15:50   #1826
agunia82
Zakorzenienie

Ja to w ogóle kocham bolerka koronkowe, i jak tylko do sukni pasuje, to tylko takie i żadne inne!

Stary 2008-08-26, 17:03   #1827
DORIS0208
Rozeznanie

Och,dziewczyny-tez bym takie chciala,nawet bardzo,w salonie za identyczne jak w sukni licza sobie ok.600-800zl no tyle to za samo bolerko nie dam!
wiec tak kombinuje ale chyba nic nie wymysle,zostane przy satynie i bede mocno liczyc na piekna pogode zeby go nie wkladac

agunia82,wiem ze zdjecie jest bardzo male(i nie oddaje jej rzeczywistego wygladu,dlatego nie przejmuje sie ze mi ja A.widzial na zdjeciu-w rzeczywistosci jest piekniejsza!) ale tylko takie mam dostepne.
jest to kolekcja Urszuli Mateji 731.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 17:25   #1828
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Och,dziewczyny-tez bym takie chciala,nawet bardzo,w salonie za identyczne jak w sukni licza sobie ok.600-800zl no tyle to za samo bolerko nie dam!
wiec tak kombinuje ale chyba nic nie wymysle,zostane przy satynie i bede mocno liczyc na piekna pogode zeby go nie wkladac

agunia82,wiem ze zdjecie jest bardzo male(i nie oddaje jej rzeczywistego wygladu,dlatego nie przejmuje sie ze mi ja A.widzial na zdjeciu-w rzeczywistosci jest piekniejsza!) ale tylko takie mam dostepne.
jest to kolekcja Urszuli Mateji 731.
o rany 600-800zł. normalnie masakra jakaś
pogoda będzie wyjątkowo śliczna
Stary 2008-08-26, 18:21   #1829
Daysys85
BAN stały

GG do Daysys85

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
o rany 600-800zł. normalnie masakra jakaś
pogoda będzie wyjątkowo śliczna
Masakra ale nie dziwcie się cena może to są koronki ręcznie robione!!! Albo coś w stylu adidas czyli płacimy za metkę :P
Stary 2008-08-26, 19:34   #1830
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

kurde nie mam pomysłu na paznokcie ani na to kiedy i gdzie je zrobić

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości