![]() |
#1801 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Cytat:
nic nie mowcie!do mojego dzisiejszego nawet sie nie przyznaje ![]() to co sie nam sni przechodzi wszelkie pojecie! no,a ja dzis wybieram sie na solarke ![]() ![]() jeszcze trzy (dokladnie) tygodnie i bede w domciu ![]() Madziu-a Ty Kochana to naprawde pomysl jak nie o jakim wolnym to o milym weekendzie tylko we dwoje!dobrze Ci/Wam to zrobi!Chociazby w pieknym Ojcowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
![]()
A u mnie tez sny sa straszne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki mi zostało jeszcze ponad dziewięć miesięcy do ślubu a ja już chyba też miałam taki sen. Masakra, oczywiście w tym śnie wszystko było nie tak jak trzeba, a najgorsze było to że nie miała sukni i musiałam iść do ślubu w dżinsowej spódnicy i białej bluzce
![]() Madzia ja również proponuje jakiś malutki wypad, na pewno ci to dobrze zrobi. ![]() Była w sobotę na weselu u przyszłej szwagierki i powiedziała to samo, tyle załatwiania, zmartwień. a po wszystkim powiedziała że nie warto się tak przejmować. Ale to już każda PM mówiła po swoim weselu ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() najwazniejsze ze beda Ci na Ktorych naprawde mi zalezy! do konca tego tygodnia mamy potwierdzenia i nie wszyscy jeszcze sie okreslili,wiec ja staram sie skupic na tych co juz wiem ze beda!ale i tak juz powoli probuje sie dowiadywac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja juz chyba gdzies wspominalam ze najwiecej koszamrkow mialam zanim kupilam suknie!i czekalam na to za "wystartuje"z przygotowaniami. szlam juz do slubu w innej sukience,bez uczesania,nie umalowana,a czasem to nawet z kims innym ![]() teraz choc smi mi sie znacznie rzadziej to tez czasem jakies niestworzone rzeczy! ![]() ups!sorki za post pod postem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie nie ma co się przejmować chyba wszystkie mamy takie sny czy bliżej czy dalej ślubu i wesela.
![]() Ja to się martwię tylko teraz orkiestra bo ten problem u mnie jeszcze nie jest załatwiony. ![]() Zobaczymy jak to będzie. Ale na pewno wszystko będzie OK ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
napewno kasiaher ![]() grunt to pozytywne myslenie! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() Z gory dzieki za informacje. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
BAN stały
|
Ja mam sporo tez do załatwienia nie mam Dj'a, i wszystkiego oprócz sali i kamerzysty !!!Fakt mam jeszcze rok , ale teraz już dużo terminów było zajętych
Ale za to wczoraj przeszłam się z koleżanka do salonu Anna i jest tam sporo fajnych sukienek i wydaje mi się że najtaniej w CK! welon i halka gratis, takie bolerka z koronki są za 30zł takie jak mnie bardzo się podobają, jak ktoś przyniesie zdjęcie to uszyją niemal identyczną suknie. Już na przełomie października i listopada będą nowe wzory sukienek ![]() Uwielbiam taka obsługę, a nie tak jak w 3 salonach których jeszcze byłam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Rozeznanie
|
Daysys-gdzie ten salon sie miesci?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
BAN stały
|
To jest na rogu Kościuszki i Kopernika przed takim żółtym Pałacykiem bankiem a na przeciwko takiej dużej niebieskiej przychodni na Kościuszki
PRACOWNIA KRAWIECKA "ANNA" ANNA NIEMCZYK ul. Kościuszki 8 (róg ul. Kopernika) http://www.waszeudanewesele.pl/anna/...ubne-anna.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
BAN stały
|
Cytat:
W dodatku jeżeli któraś z Was kupi suknie z "manekina" to dostanie upust z tego tytułu, że kiedyś była mierzona mojej koleżance Pani opuściła 200 zł to przecież sporo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zadomowienie
|
ehhh szkoda że ja wcześniej nie widziałam nic o tym salonie
![]()
#1815 |
Rozeznanie
|
no wlasnie!ja tez tam nie zajrzalam
![]() dzieki Daysys |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Figusia również bardzo dziękuję. Wszystkim pannom młodym, które w tą sobotę ślubowały również składam najserdeczniejsze życzenia, dużo miłości i wyrozumiałości i mam nadzieję że ten dzień wyglądał tak jak sobie to zaplanowałyście. Paula_26 ja już miałam wieczór panieński dwa lata temu jak brałam ślub cywilny, także tym razem raczej zrezygnujemy z panieńskiego i kawalerskiego, odpoczniemy sobie przed weselem, zwłaszcza, że w tą sobotę bawiliśmy się na weselu u znajomych i trzeba teraz nóżki wykurować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zadomowienie
|
![]() przynajmniej bym troszke zaoszczędziła. ale cóż musztarda po obiedzie. teraz nalezy się cieszyć z naszych sukien. ja powiem wam juz wymyśliłam co zrobić żeby jeszcze lepiej wygladać w mojej sukni tzn wywale halkę bo ma orkopnie dużo tiulu i mnie dobija ![]()
#1818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj byłam zapisać się na próbny fryz do mojej fryzjerki. Jak wyjdę zadowolona to ją będę polecać na lewo i prawo, bo liczy sobie naprawdę mało. Póki co się u niej tylko strzygłam i farbowałam, więc nie wiem do końca jak robi upięcia. Poza tym obkupiłam się bieliźniarsko ![]() Cytat:
I potrzebuje pomocy! Nie wiecie gdzie można kupić wsuwki do włosów, ale nie lakierowane tylko matowe? Takie mi kazała fryzjerka kupić, żeby się nie wysuwały łatwo. Pół miasta zeszłam i nigdzie takich nie mieli ![]()
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
Ja troszkę zmienię temat. Miałam ostatnią przymiarkę w sklepie. Moja sukienka czeka na odbiór, ustaliłam sobie w salonie, że odbiorę ją dzień lub dwa przed ślubem, zabrałam tylko kwiatuszka do włosów, żeby pokazać fryzjerce.
Wreszcie ustalone jest też menu, cały czas były jakieś zmiany wprowadzane. Byłam u fotografa, ustaliłam godziny i jak ma cała "sesja" wyglądać, ale pomimo wszystko i tak jeszcze trochę spraw do załatwienia mi zostało. Miałam mieć tylko zdjęcia w dniu ślubu (dom, plener, kościół, wesele), ale możemy za dodatkową opłatą w jakiś inny dzień zrobić sobie zdjęcia prze parę godzin w miejscach zaproponowanych przez fotografa (tory, ruiny, zachód słońca , pole, siano itp.) lub w miejscach które my mu wskażemy i chyba się na coś takiego zdecydujemy - widziałam takie zdjęcia bardzo mi się podobały. Aha i dziś jedziemy do poradni rodzinnej mam nadzieję że uda nam się coś załatwić, ślub już za niecałe dwa tygodnie ![]() Martyna_martyna mam nadzieję, że panieński się udał??? Agunia82 podejrzewam, że Ty menu też już masz ustalone? |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Rozeznanie
|
dzwonilam do salonu nie ma jeszcze mojej kiecuszki
![]() kombinuje jak kon pod gorke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
bartolina tak do końca jeszcze nie. potrawy mamy wstępnie już wybrane, do tego teściowa spotkała się z kucharkami które tam gotują i już wiemy mniej więcej co i jak, ale właścicielowi jeszcze nie podawaliśmy, to jakoś w przyszłym tyg dogramy
doris a może z tej strony coś Ci podpasuje: www.pphmercator.com.pl mają dwa koronkowe z tego co widzę EDIT: doris przypomnij mi Twoją suknię, może uda mi się pomóc
#1822 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Rozeznanie
|
oto moja suknia
![]() Ikonki załączonych zdjęć przypominam ![]() do Anny juz dzwonilam i jutro mam miec odpowiedz czy koronka ktora jest przy sukni bedzie dostepna u nich lub chociaz podobna. ceny tak sa bardzo niskie(30zl bolerko)ale to zalezy od tego jaka to jest ta koronka , samo uszycie niewiele kosztuje. w sumie to nie moge szukac na stronkach bo nie wiem na ile mi sie to"zgra"z moja w sukni i w tym jest problem!eeeeeeeeeh normalnie sie zawzielam...! tak namietnie szukalam ze juz za to dostalam punkty karne ![]() wiec teraz to tylko moge na Was Moje Kochaniutkie liczyc! |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
pokazuje mi się tak małe zdjęcie że nie jestem w stanie nawet koronki się tam dopatrzeć
![]()
#1825 |
Zadomowienie
|
powiem ci doriso ze ... jeśli na twojej sukni jest koronka to też bym kupowała bolerko koronkowe
![]() jakoś tak lżej będzie wygladać i bardziej bedzie pasować ![]()
#1826 |
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle kocham bolerka koronkowe, i jak tylko do sukni pasuje, to tylko takie i żadne inne!
#1827 |
Rozeznanie
|
Och,dziewczyny-tez bym takie chciala,nawet bardzo,w salonie za identyczne jak w sukni licza sobie ok.600-800zl
![]() wiec tak kombinuje ale chyba nic nie wymysle,zostane przy satynie i bede mocno liczyc na piekna pogode zeby go nie wkladac ![]() agunia82,wiem ze zdjecie jest bardzo male(i nie oddaje jej rzeczywistego wygladu,dlatego nie przejmuje sie ze mi ja A.widzial na zdjeciu-w rzeczywistosci jest piekniejsza!) ale tylko takie mam dostepne. jest to kolekcja Urszuli Mateji 731. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pogoda będzie wyjątkowo śliczna ![]()
![]() |
#1829 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zadomowienie
|
kurde nie mam pomysłu na paznokcie ani na to kiedy i gdzie je zrobić
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.