Panny Młode 2010 cz. II - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-07, 09:43   #1801
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć ja nie moge mówić bo zdarłam gardło

jak czytam o tym co szykujecie na noc poślubną to mam juz dość ja będę spała raczej po tylu godzinach nie będe miała natchnienia na amory...
ja nie planuje w noc poślubną takich cudów, bo bym padła ze zmęczenia, tylko w którąś noc po ślubie - to tez będzie noc poślubnaW dniu ślubu tylko coś na szybciora w naszym apartamencie hehe
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 09:49   #1802
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
i jak wymyśliliście z TZ coś z tymi poprawinami?
TZ chce poprawiny i rodzice też chca więc będą
Cytat:
a takich nocy PO ślubnych będzie mmm wielka ilość jest co planować albo lepiej nie planować
a to to rozumiem ja kupiłam gorset jak TZ wrcał w tym roku w sierpniu po 2 miesiącach niewidzenia się

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 09:52   #1803
szana
Zadomowienie

Cytat:

a to to rozumiem ja kupiłam gorset jak TZ wrcał w tym roku w sierpniu po 2 miesiącach niewidzenia się
aha no to masz sprawę rozwiązaną

to musiała być dla Niego niespodzianka
ja taki gorsecik to kupię na jedną z PO ślubnych nocek niech ma a co
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 09:54   #1804
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to musiała być dla Niego niespodzianka
no tym bardziej, że on zawsze mówił, że mu się podobają teraz mam prezechlapane bo cały czas rząda gorsetu haha

Stary 2008-11-07, 09:59   #1805
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz mam niejeden (mowilam, ze TZ lubi mnie w gorsetach )
ale kazdy nastepny to cos nowego
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 10:04   #1806
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

ja kupiłam po półtora tygodnia niewidzenia sięWłaśnie muszę teraz coś pomyśleć z okazji Mikołaja

Z tymi poprawinami dobrze, że juz macie jasnośćA jak to jest - po południu się to robi?
U mnie nawet rodzice nie chcąTzn chcą ale z najbliższą rodziną u nas w ogrodzie

Śniły mi się okropnie brzydkie suknie ślubne, ble
Wczoraj jak zasypiałam to sobie uswiadomiłam, że tż ma dla mnie coraz mniej czasu przez tą pracę Wczoraj jedna dziewczyna od niego z pracy powiedziała, że odchodzi to cos tam niby próbowali ją zatrzymać, że może jakieś awanse będą. Ale tż powiedział, że on i tak odejdzie jak znajdzie coś fajnego, nawet jakby mu ten awans wciskali. W sumie to jest mi strasznie smutno, ostatnio dużo sie działo i nie zauważalam, że coraz mniej sie widujemy Teraz to mi sie juz w ogóle zepsuł humor...
Stary 2008-11-07, 10:08   #1807
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Z tymi poprawinami dobrze, że juz macie jasnośćA jak to jest - po południu się to robi?
u nas ok 16:00 jest obiad a później dalej balujemy do ok 24:00 ale bardziej na luzie

Stary 2008-11-07, 10:09   #1808
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj jak zasypiałam to sobie uswiadomiłam, że tż ma dla mnie coraz mniej czasu przez tą pracę Wczoraj jedna dziewczyna od niego z pracy powiedziała, że odchodzi to cos tam niby próbowali ją zatrzymać, że może jakieś awanse będą. Ale tż powiedział, że on i tak odejdzie jak znajdzie coś fajnego, nawet jakby mu ten awans wciskali. W sumie to jest mi strasznie smutno, ostatnio dużo sie działo i nie zauważalam, że coraz mniej sie widujemy Teraz to mi sie juz w ogóle zepsuł humor...
"może jakieś awanse beda"??
moj TZ jak odchodzil uslyszal ze "moze niedlugo sie cos zmieni"...
to 'moze' to dlugie i szerokie
uszy do gory. TZ sam widzi ile go kosztuje ta praca, sam chce odejsc, wiec wszystko na najlepszej drodze... gorzej gdyby go tak pochlonal pracoholizm, ze nie widzialby problemu... a tak to jest ok. usmiech prosze
Stary 2008-11-07, 10:15   #1809
kaska87
Zakorzenienie

ja wysłałam właśnie maila do Flosmana we wrocku z pytaniem o cenę sukni Robel(bo Rangun jest podobany, ale go nie będą mieli) czekam na odpowiedź

Stary 2008-11-07, 10:17   #1810
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
przykro mi trzymam kciuki aby Twój TZ znalazł lepsza prace i przed wszystkim by miał więcj czasu dla Ciebie

Stary 2008-11-07, 10:33   #1811
lain
Zakorzenienie

hmm pozno wstalam i tak sie zastanawiam czy w ogole ma jeszcze sens jedzenie sniadania chyba od razu zrobie obiad za jakas godzine spaghetti

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 10:42   #1812
szana
Zadomowienie

Samoa główka do góryTwój TZ pewnie znajdzie lepszą pracę i będziecie się częściej widywać a po ślubie to sobie wyobraź ile czasu razem będziecie teraz zarabia na to żebyście byli szczęśliwi!
Stary 2008-11-07, 10:45   #1813
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
"może jakieś awanse beda"??
moj TZ jak odchodzil uslyszal ze "moze niedlugo sie cos zmieni"...
to 'moze' to dlugie i szerokie
uszy do gory. TZ sam widzi ile go kosztuje ta praca, sam chce odejsc, wiec wszystko na najlepszej drodze... gorzej gdyby go tak pochlonal pracoholizm, ze nie widzialby problemu... a tak to jest ok. usmiech prosze
a w którym banku Twój tz zaczynał?W ogóle przekozak, że na drugim roku zaczął. Jak mojego tżta zatrudniali to był dla nich precedens na skalę krajową, że studenta wzięliAle później już z górki było, bo zaczęli przyjmować studentów, bo taniej
Tzta właśnie w tej firmie nawet awans nie zatrzyma, z resztą nie będę pisac jakie firma ma praktyki ciekawe, ale krótko mówiąc dla nich on jest za bardzo wyluzowanyWszystko robi dobrze i rozumie co robi, ale im się nie podoba, że przy tym ma czas na żarty, bo wg nich powinien siedzieć posrany ze stresu przy kompie.
A wczoraj jak rozmawialiśmy to powiedział, ze te awanse i tak sa wirtualne i on sie w tej firmie juz nic nie nauczy.O dzwoniMam mu relacjonować walkę Gołoty
Przy okazji mu się rozpłakałam

Cytat:
ja wysłałam właśnie maila do Flosmana we wrocku z pytaniem o cenę sukni Robel(bo Rangun jest podobany, ale go nie będą mieli) czekam na odpowiedź
Super, szkoda tylko , że Cie nie poprosiłam, żebys tez wysłała prośbę cenę tych moich pozostałych. Mam nadzieję, że ta literówka to na wizażu tylko, bo to jest roble a nie robelTa rangun miała ładniejszy tył.
Stary 2008-11-07, 10:53   #1814
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
, szkoda tylko , że Cie nie poprosiłam, żebys tez wysłała prośbę cenę tych moich pozostałych. Mam nadzieję, że ta literówka to na wizażu tylko, bo to jest roble a nie robelTa rangun miała ładniejszy tył.
no szkoda, ale tez możesz napisac do Madonny to Ci podadzą cene
w mailu napisałam Roble tutaj mi się walneło

Stary 2008-11-07, 10:55   #1815
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a w którym banku Twój tz zaczynał?W ogóle przekozak, że na drugim roku zaczął.
w BPH smiesznie tak, bo np. jego kolezanka w tym samym banku musiala sie dostawac na jakies specjalne studenckie staze, gdzie placili grosze i dopiero po paru latach dostala normalna umowe, a on tak wpadl do banku, zostawil cv i juz praca.
czasem mu zazdroszcze, bo ma charyzme i na prawde potrafi przekonywac ludzi juz moje wszystki ciotki sa nim zachwycone jaki obrotny jest i w ogole wspanialy

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-07 o 10:57

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 11:14   #1816
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
hmm pozno wstalam i tak sie zastanawiam czy w ogole ma jeszcze sens jedzenie sniadania chyba od razu zrobie obiad za jakas godzine spaghetti
ja zjadłam przed chwilą

Cytat:
Samoa główka do góryTwój TZ pewnie znajdzie lepszą pracę i będziecie się częściej widywać a po ślubie to sobie wyobraź ile czasu razem będziecie teraz zarabia na to żebyście byli szczęśliwi!
Juz jest do góryZawsze wystarczy, że mi jedna łezka poleci i juz jest okAha, no i tż mówi wtedy ojej i juz jest superDzięki dziewczynki

Cytat:
no szkoda, ale tez możesz napisac do Madonny to Ci podadzą cene
w mailu napisałam Roble tutaj mi się walneło
dzwoniłam do Madonny i mi nie chciała babka podac cen.

Cytat:
w BPH smiesznie tak, bo np. jego kolezanka w tym samym banku musiala sie dostawac na jakies specjalne studenckie staze, gdzie placili grosze i dopiero po paru latach dostala normalna umowe, a on tak wpadl do banku, zostawil cv i juz praca.
czasem mu zazdroszcze, bo ma charyzme i na prawde potrafi przekonywac ludzi juz moje wszystki ciotki sa nim zachwycone jaki obrotny jest i w ogole wspanialy
moja rodzinka tez tżtem zachwycona, bo jest czymPoza tym on jest wygadany i konkretny i ma łatwośc nawiązywania kontaktów, więc nie siedzi mi taki mruk przy rodzinie i nie miesza widelcem w sałatceZ reszta po tylu latach to juz go znają dobrze. I mówią, że sie dobraliśmy, bo ja też taka do przodu jestem

Nie spodziewałam się tego po bphA mój w multi zaczynał od stażu i po stażu go zatrudnili, bo mądry i ładny chłopak z niego
Stary 2008-11-07, 11:24   #1817
szana
Zadomowienie

Cytat:
ja zjadłam przed chwilą

Juz jest do góryZawsze wystarczy, że mi jedna łezka poleci i juz jest okAha, no i tż mówi wtedy ojej i juz jest superDzięki dziewczynki

dzwoniłam do Madonny i mi nie chciała babka podac cen.

moja rodzinka tez tżtem zachwycona, bo jest czymPoza tym on jest wygadany i konkretny i ma łatwośc nawiązywania kontaktów, więc nie siedzi mi taki mruk przy rodzinie i nie miesza widelcem w sałatceZ reszta po tylu latach to juz go znają dobrze. I mówią, że sie dobraliśmy, bo ja też taka do przodu jestem

Nie spodziewałam się tego po bphA mój w multi zaczynał od stażu i po stażu go zatrudnili, bo mądry i ładny chłopak z niego
no to super,że już Ci lepiej

ja napisałam właśnie maila do Madonny i mam nadzieję,że mi odpiszą.

Mój TZ jak najbardziej odpowiada mojej rodzince i na szczęście nie mam problemów z tym moi rodzice i dziadkowie to już go traktują jakbyśmy byli małżeństwem u niego w rodzince jest podobnie więc jest OK mam nadzieję,że tak pozostanie
oczywiście nie zakładam,że zawsze będzie słodko bo bez zgrzytów chyba nigdy nie ma,bo rodzinka się czasem będzie pewnie wtrącała w cosik ,chodź mam nadzieję,że to w granicach zdrowego rozsądku będzie znając życie i nasze rodziny to tak

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-07 o 11:27
Stary 2008-11-07, 11:33   #1818
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no to super,że już Ci lepiej

ja napisałam właśnie maila do Madonny i mam nadzieję,że mi odpiszą.

Mój TZ jak najbardziej odpowiada mojej rodzince i na szczęście nie mam problemów z tym moi rodzice i dziadkowie to już go traktują jakbyśmy byli małżeństwem u niego w rodzince jest podobnie więc jest OK mam nadzieję,że tak pozostanie
oczywiście nie zakładam,że zawsze będzie słodko bo bez zgrzytów chyba nigdy nie ma,bo rodzinka się czasem będzie pewnie wtrącała w cosik ,chodź mam nadzieję,że to w granicach zdrowego rozsądku będzie znając życie i nasze rodziny to tak
a to moze ja napiszę maila do tego flosmana?Ciekawa jestem czy Ci odpiszą z Madonny - a do którego miasta wysłałaś?
Nas też jak stare małżeństwo, a jak sie zaręczyliśmy to sie strasznie wszyscy cieszyli i było cos w stylu no nareszcie
nas nasze rodziny znają i wiedzą, że lepiej dla nich się nie wtrącać
Jem sobie ferrero rondnoir na poprawienie humoru - w ogóle to teraz jak się zacznie okres świąteczny to mama zacznie przynosic czekoladki i różne różności z pracy, bo pracuje w dziale sprzedaży i na święta zawsze dostaja od kontrahnetówA jedna firma dała im teraz już prezenciki, ale chyba jescze nie świąteczne
Stary 2008-11-07, 11:34   #1819
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym on jest wygadany i konkretny i ma łatwośc nawiązywania kontaktów, więc nie siedzi mi taki mruk przy rodzinie i nie miesza widelcem w sałatce
o to to moj TZ ma umiejetnosc rozmawiania z kazdym. pogada i z prezesem i z menelem na Plantach

tak mi sie czasem wydaje, ze bycie czarna owca w rodzinie duzo mu pomoglo, bo mial co udowadniac. ma starsza siostre, ktora zawsze byla wzorowa uczennica, coreczka tatusia, oczkiem w glowie, grzeczna i religijna. a TZ oceny mial przecietne, roznego rodzaju wpadki, taki luzak byl (raz nawet uciekl z domu na pare dni ). po gimnazjum rodzice mu mowili zeby nie szedl do liceum tylko do zawodowki, bo przynajmniej zawod bedzie mial. nie posluchal ich - poszedl do liceum. potem jak poszedl na studia to sie pukali w glowe... a juz jak wymyslil finanse i bankowosc to mama (ksiegowa) o malo sie nie przewrocila... a jego siostra w tym samym czasie byla wzorowa studentka na bezprzyszlosciowym kierunku. ogolnie wszyscy podchodzili z nastwieniem "co tez sobie znow wymyslil, na pewno sobie nie poradzi".

no a teraz TZ zarabia wiecej niz rodzice, nie wspominajac o siostrze nauczycielce...
i wydaje mi sie, ze dopiero teraz sa z niego dumni.

Cytat:
w ogóle to teraz jak się zacznie okres świąteczny to mama zacznie przynosic czekoladki i różne różności z pracy, bo pracuje w dziale sprzedaży i na święta zawsze dostaja od kontrahnetów
moja mama caly rok przynosi, bo dostaje od pacjentow

a kiedys jak bylam mala to zawsze od ojca z firmy dostawalam wielka torbe slodyczy tylko,ze kiedys lubilam sobie zjesc czekoladke, a teraz to juz tak srednio

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-07 o 11:39

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 11:43   #1820
szana
Zadomowienie

Cytat:
a to moze ja napiszę maila do tego flosmana?Ciekawa jestem czy Ci odpiszą z Madonny - a do którego miasta wysłałaś?
Nas też jak stare małżeństwo, a jak sie zaręczyliśmy to sie strasznie wszyscy cieszyli i było cos w stylu no nareszcie
nas nasze rodziny znają i wiedzą, że lepiej dla nich się nie wtrącać
Jem sobie ferrero rondnoir na poprawienie humoru - w ogóle to teraz jak się zacznie okres świąteczny to mama zacznie przynosic czekoladki i różne różności z pracy, bo pracuje w dziale sprzedaży i na święta zawsze dostaja od kontrahnetówA jedna firma dała im teraz już prezenciki, ale chyba jescze nie świąteczne
Do Katowickiego salonu napisałam zobaczymy,od razu dam Wam znać jak odpiszą
No u mnie też już było gadane:"nareszcie" i takie tam podobne z taką niesamowitą radością,prawie jak moją wtedy hehe

Lain
Cytat:
o to to moj TZ ma umiejetnosc rozmawiania z kazdym. pogada i z prezesem i z menelem na Plantach

tak mi sie czasem wydaje, ze bycie czarna owca w rodzinie duzo mu pomoglo, bo mial co udowadniac. ma starsza siostre, ktora zawsze byla wzorowa uczennica, coreczka tatusia, oczkiem w glowie, grzeczna i religijna. a TZ oceny mial przecietne, roznego rodzaju wpadki, taki luzak byl (raz nawet uciekl z domu na pare dni ). po gimnazjum rodzice mu mowili zeby nie szedl do liceum tylko do zawodowki, bo przynajmniej zawod bedzie mial. nie posluchal ich - poszedl do liceum. potem jak poszedl na studia to sie pukali w glowe... a juz jak wymyslil finanse i bankowosc to mama (ksiegowa) o malo sie nie przewrocila... a jego siostra w tym samym czasie byla wzorowa studentka na bezprzyszlosciowym kierunku. ogolnie wszyscy podchodzili z nastwieniem "co tez sobie znow wymyslil, na pewno sobie nie poradzi".

no a teraz TZ zarabia wiecej niz rodzice, nie wspominajac o siostrze nauczycielce...
no to Ty też możesz być niesamowicie dumna super,że pomimo przeciwności jakie miał tak daleko zaszedł Musi być niesamowicie uparty w dążeniu do celu i to dobrze!
Stary 2008-11-07, 11:45   #1821
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no to Ty też możesz być niesamowicie dumna
jastem baaaaaardzo dumna
Stary 2008-11-07, 11:46   #1822
kaska87
Zakorzenienie

a ja wysłałam tez maila do chodowli labladorków

Stary 2008-11-07, 11:52   #1823
szana
Zadomowienie

Lain i tak ma być

Kasiu chcesz pieska? czy coś mnie ominęło jak pisałaś o tym?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 11:53   #1824
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

moja mama caly rok przynosi, bo dostaje od pacjentow

a kiedys jak bylam mala to zawsze od ojca z firmy dostawalam wielka torbe slodyczy tylko,ze kiedys lubilam sobie zjesc czekoladke, a teraz to juz tak srednio
Haha, mój też - raz nawet gadaliśmy z panem żulem, który prosił nas o kase na mózga a ja sie go pytam a co to mózg?No to tż mi odpowiada no mózgoj...b Kochanie
Zapomniałaś dodać, że jeszcze robił dziewczynom na koloniach malinki Fajnie, że im pokazał, że potrafiA mój był ze zdolnych ale leniwych, ale jak ja sie pojawiłam to miał motywacje, żeby sie uczyć, żeby do Krk na studia przyjść A jak powiedział dziadkom ile zarabia to mu przestali dawać kasę, bo tak to jak ich odwiedzał to babcia zawsze cos tam dała biednemu studentowi

Wysłałam maila do flossmanaJak mi nie odpisza to zaspokoje ciekawośc za rok na jesień. O

Ja dostawałam i od mamy i od taty, teraz już nie dostaję od mamy a tata ma swoja firme i kurka nie wiem dlaczego nie zrobił zarządzenia, że dzieci maja dostawać paczki, zwłaszcza, że jego pracownicy młodzi są i nie mają dzieci, więc tylko ja i brat wchodzilibyśmy w rachubęA jak jeszcze pracował w takiej jednej firmie to dostalismy paczki, w których były m.in. kapcie króliczki ale za małe na nas, bo tata wygląda młodo i ci co robili paczki nie spodziewali się, że ma juz takie duże dzieci
Stary 2008-11-07, 12:16   #1825
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałaś dodać, że jeszcze robił dziewczynom na koloniach malinki Fajnie, że im pokazał, że potrafi
no ladnie to byl z niego casanova
moj mial przede mna jedna dziewczyne (i tak dobrze jak na 15-latka) a ich zwiazek polegal na siedzeniu na lawce w parku
a ta dziewczyna jest teraz nasza dobra znajoma i moja kolezanka z roku
choc TZ jak mowi cieszy sie, ze przejrzal na oczy i z nia szybko zerwal ( i zabral sie za mnie), bo lepsza z niej kolezanka niz dziewczyna
Stary 2008-11-07, 12:30   #1826
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no ladnie to byl z niego casanova
moj mial przede mna jedna dziewczyne (i tak dobrze jak na 15-latka) a ich zwiazek polegal na siedzeniu na lawce w parku
a ta dziewczyna jest teraz nasza dobra znajoma i moja kolezanka z roku
choc TZ jak mowi cieszy sie, ze przejrzal na oczy i z nia szybko zerwal ( i zabral sie za mnie), bo lepsza z niej kolezanka niz dziewczyna
Miałam Ciebie na myśli, ja z nim na kolonii nigdy nie byłam
Mój miał parę dziewczyn, ale nic poważnego, nawet pamietam ile, wiem tylko, że to były związki w stylu nie ma o czym mówić

Aha, a z tym, że fajnie, że im pokazał, że potrafi to miałam na myśli rodziców, że im pokazał, że potrafi sobie poradzic i w ogóle, że jest super i sie myliliA nie o oto, że pokazał laskom, że sobie potrafi z nimi poradzić

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-07 o 12:32
Stary 2008-11-07, 12:44   #1827
kaska87
Zakorzenienie

mój TZ miał tylko jedna dzieczynę z tym, że to ona chciała z nim chodzić a on...nie umiał odmówić haha chodził do niej az tydzień i za każdym razem dzwonił do kumpli jak ona szła do kuchni by po niego przyjechali haha

ale chyba się z nia nawet nie całował

Stary 2008-11-07, 12:56   #1828
Nati02
Zakorzenienie

Zazdroszczę Wam tych beztroskich rozmów... Ja jestem właśnie po kłótni z Tż. Dodam, że kłótni przez gg...
Moi rodzice zaoferowali że sprzedadzą część działki by opłacić nam nadbudowę domu. Wszystko super bo 100tyś nie musimy brać na kredyt. Ale Tż wymyślił sobie, że skoro wystarczy nam wziąć jakieś 30tyś na koniec przyszłego roku to zrobi sobie staż w kole łowieckim. Koszt takiej imprezy (razem ze sprzętem i wkupieniem się w koło) bagatela 10-15 tyś.

I wg niego wyszło, że jestem pazerna
Stary 2008-11-07, 12:59   #1829
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam tych beztroskich rozmów... Ja jestem właśnie po kłótni z Tż. Dodam, że kłótni przez gg...
Moi rodzice zaoferowali że sprzedadzą część działki by opłacić nam nadbudowę domu. Wszystko super bo 100tyś nie musimy brać na kredyt. Ale Tż wymyślił sobie, że skoro wystarczy nam wziąć jakieś 30tyś na koniec przyszłego roku to zrobi sobie staż w kole łowieckim. Koszt takiej imprezy (razem ze sprzętem i wkupieniem się w koło) bagatela 10-15 tyś.
ile on ma lat, że tak zapytam skoro rodzice chca Wam dac na remont to lepiej Wasza kase na np meble przeznaczyć a nie na jakies koło łowieckie

przepraszam, ale mnie to rozbawiło

a z TZ będzie dobrze

Stary 2008-11-07, 13:04   #1830
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam Ciebie na myśli, ja z nim na kolonii nigdy nie byłam
haha a ja zrozumialam, ze o swoim piszesz
malinke zrobil jednej dziewczynie

Cytat:
ile on ma lat, że tak zapytam skoro rodzice chca Wam dac na remont to lepiej Wasza kase na np meble przeznaczyć a nie na jakies koło łowieckie
tez tak mysle...Nati nie przejmuj sie. nie jestes pazerna tylko rozsadna

ehhh mi sie tesknotka wlaczyla
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości