tabletki YAZ - zbiorczy! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-06, 22:30   #1801
Amani
Zakorzenienie

Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!

Ja nie wiem co mi jest Dziś boli mnie głowa i cały czas mam mdłości... Z tego wszystkiego przychodzą mi do głowy RÓŻNE myśli

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 22:35   #1802
Rosaline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co mi jest Dziś boli mnie głowa i cały czas mam mdłości... Z tego wszystkiego przychodzą mi do głowy RÓŻNE myśli
a ja mam wilczy apetyt
muszę postarać się go opanować
Stary 2009-05-06, 23:42   #1803
klaudynka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rosaline Pokaż wiadomość
a ja mam wilczy apetyt
muszę postarać się go opanować
Kurcze,ja mam takie samo wrażenie Nie wiem z czego to wynika, nie chcę tego od razu zrzucać na tabletki, ale od tygodnia(a tyle je zażywam)coraz częściej i szybciej staje się głodna, a czasem mam tak nieodpartą chęć na jakiś przysmak, że nie potrafię się pohamować Najgorsze jest to, że od 2 miesięcy trzymam dietę, zrzuciłam już 6-7 kg i chciałam jeszcze co najmniej 4 kg, a obawiam się, że z takimi zachciankami jak teraz łatwo nie będzie...No nic zważę się w sobotę i sprawdzę jak zmiana wagi-jeśli coś wzrosło to zacznę poważniej nad tym rozmyślać...

klaudynka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 09:24   #1804
Szilka87
Przyczajenie

ja tez z powodu przytycia po plastrach zmienilam i dostałam te, i również o 21 mam nadzieje ze te mi nie przeszkodza w pozbyciu sie kilku zbednych kg, pozdrawiam Was
Szilka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 09:53   #1805
MegNavy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiagent Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanie: otóż dostałam okres w sobotę a nie miałam przy sobie tabletek, bo mój narzeczony zapomniał mi je dowieźć do rodziców
dopiero dziś mogę wziąć 1 tabletkę. Są to moje pierwsze w życiu tabletki. Na ulotce napisane jest że można wziąć od 2 do 5 dnia okresu, i zabezpieczać się dodatkowo przez 7 dni ale ja zastanawiam się czy czy wasi gin. coś mówili na ten temat? Bo nie wiem czy brać, czy czekać do następnego okresu, a tego bym nie chciała
Mam nadzieję,że zażyłaś tabletki.Mi wręcz gin zalecił wziąć tabletki w 5 dniu cyklu.Z tym,że przez pierwsze 7 dni musisz się dodatkowo zabezpieczać.
Przetestowałam to na sobie i zaraz jak minęło 7 dni zaszalałam.I w ciąży nie jestem

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez helenka131088 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak to jest z tym kiedy się zaczyna brać tabletki... jedne piszą że trzeba w pierwszym dniu okresu zacząć brać... ja zaczęłam brać w piątym dniu okresu, bo tak zalecił lekarz... źle zrobiłam\??
Mi też tak zalecił lekarz.Dobrze zrobiłaś.Tylko teraz przez 7 kolejnych dni musisz sie dodatkowo zabezpieczać.I wszystko będzie ok
MegNavy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 10:05   #1806
agusiagent
Przyczajenie

Hmm, ja zaczęłam w 4 dniu cyklu... Skoro w ulotce było napisane 2-5 dzien cyklu, wiec wzielam w 4... Ale teraz jak czytam wasze wypowiedzi to moze lepiej bylo poczekac do 5..??

Czy to nie wielka rzecz, znaczyć dla kogoś wszystko?
agusiagent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 10:16   #1807
LAPIEL
Zakorzenienie

witam , mam pytanie to tych dziewczyn co tez po Yaz okresu nie dostaly , bylyscie u lekarza z tym ? ja juz drugi raz nie dostalam i trace cierpliwosc bo do tego zle sie czuje ....wiem ,ze organizm musi sie przyzwyczaic do nowych tabletek i moze to trwac 3 mies ale ten brak okresow mnie niepokoi ....do tego nie mam zadnych plamien nic a tylko o tym mi lekarka mowila , nie uprzedzila mnie ,ze moge okresow nie miec ....
zmienilam tabletki poniewaz mialam straszne migreny i mam wrazenie ,ze sobie jeszcze bardziej pogorszylam , glowa mnie nie boli ale za to wciaz zmeczona jestem , z lozka sie "dzwignac" z rana nie moge ,wieczorem padam , ciagle mi slabo i niedobrze ,no i w brzuchu mi z 1,5 mies non stopes jezdzilo ...w ogole na nic nie mam ochoty , bym najchetniej spala i nic nie robila ...takze te tabsy sa anty na maxa ...na wszystko anty
ja bedac w ciazy sie tak nie czulam , dopiero teraz wiem co to sa objawy ciazowe bo tak to chyba wyglada ....

zastanawiam sie tylko co lekarz w takiej syt pomoze czy co poradzi ???
ktoras mi cos powie na ten temat ?

wezcie mnie tu pocieszcie ,ze to wszystko minie i brak okresow jest normalny ....

pozdrawiam serdecznie

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

wlasnie wzielam 3 biala tabletke z drugiego opakowania, a okresu nie widac .. cos czuje ze bede tą ktora zaszla w ciąże przy tabletkach anty chociaz regularnie je stosuje...
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................
olunia

witam w klubie ....jejus jak dobrze ,ze to napisalas bo ja dzis tez biore ostatnia tabl z drugiego opak. i tez okresu brak ....tez nerwowa jestem , po pierwszym braku test robilam bo w panike wpadlam ,choc prawdopodobienstwo ciazy tez mi sie wydawalo znikome ....

myslisz ,ze powinnysmy do lekarza isc ? tak sie zastanawiam

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2009-05-07 o 10:17
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 10:29   #1808
_nietoperek_
Raczkowanie

GG do _nietoperek_

Cytat:
Napisane przez agusiagent Pokaż wiadomość
Hmm, ja zaczęłam w 4 dniu cyklu... Skoro w ulotce było napisane 2-5 dzien cyklu, wiec wzielam w 4... Ale teraz jak czytam wasze wypowiedzi to moze lepiej bylo poczekac do 5..??
A niby dlaczego miałaś zrobić źle skoro zastosowałaś się do wskazań zawartych w ulotce.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez LAPIEL Pokaż wiadomość
witam , mam pytanie to tych dziewczyn co tez po Yaz okresu nie dostaly , bylyscie u lekarza z tym ? ja juz drugi raz nie dostalam i trace cierpliwosc bo do tego zle sie czuje ....wiem ,ze organizm musi sie przyzwyczaic do nowych tabletek i moze to trwac 3 mies ale ten brak okresow mnie niepokoi ....do tego nie mam zadnych plamien nic a tylko o tym mi lekarka mowila , nie uprzedzila mnie ,ze moge okresow nie miec ....
zmienilam tabletki poniewaz mialam straszne migreny i mam wrazenie ,ze sobie jeszcze bardziej pogorszylam , glowa mnie nie boli ale za to wciaz zmeczona jestem , z lozka sie "dzwignac" z rana nie moge ,wieczorem padam , ciagle mi slabo i niedobrze ,no i w brzuchu mi z 1,5 mies non stopes jezdzilo ...w ogole na nic nie mam ochoty , bym najchetniej spala i nic nie robila ...takze te tabsy sa anty na maxa ...na wszystko anty
ja bedac w ciazy sie tak nie czulam , dopiero teraz wiem co to sa objawy ciazowe bo tak to chyba wyglada ....

wezcie mnie tu pocieszcie ,ze to wszystko minie i brak okresow jest normalny ....
Ja Cię pocieszać nie będę ale jeśli po 3 opakowaniu dalej będziesz się źle czuła to w grę wchodzi tylko zmiana tabletek. Nie ma co się niepotrzebnie męczyć. Może lekarzowi uda się dobrać taki środek, po ktorym nie będziesz odczuwać żadnych skutków ubocznych
A jeśli okres nadal nie wystąpi to dostaniesz pewnie tabletki w układzie 21+7 bo w 24+4 przerwa jest za krótka.
Stary 2009-05-07, 13:19   #1809
limonka1988
Raczkowanie

Ja mam takie pytanie: czy jak będę chciała żeby lekarz rodzinny wypisywał mi recepty na yaz to muszę mieć zaświadczenie od ginekologa, że biorę te tabletki czy wystarczy, że powiem lekarzowi?
limonka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 16:25   #1810
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez limonka1988 Pokaż wiadomość
Ja mam takie pytanie: czy jak będę chciała żeby lekarz rodzinny wypisywał mi recepty na yaz to muszę mieć zaświadczenie od ginekologa, że biorę te tabletki czy wystarczy, że powiem lekarzowi?
zalezy od lekarza.

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 17:21   #1811
FaberCastell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez limonka1988 Pokaż wiadomość
w sumie wystarczy powiedzieć ewentualnie możesz pokazać opakowanie ( bo lekarze rodzinni mogli się nie spotkać z tymi tabletkami ) - mi lekarz to przepisał bez żadnego problemu tylko spytał się tylko od kiedy są w Polsce i czy łykam się je codziennie - więc bez obaw
FaberCastell jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 17:57   #1812
_nietoperek_
Raczkowanie

GG do _nietoperek_
Dot.: YAZ - gdzie i za ile

Nie wiecie czy zmieniło się coś w Katowicach?
Stary 2009-05-07, 18:20   #1813
olunia969
Raczkowanie

Cytat:

pozdrawiam serdecznie

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

wlasnie wzielam 3 biala tabletke z drugiego opakowania, a okresu nie widac .. cos czuje ze bede tą ktora zaszla w ciąże przy tabletkach anty chociaz regularnie je stosuje...
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................
olunia

witam w klubie ....jejus jak dobrze ,ze to napisalas bo ja dzis tez biore ostatnia tabl z drugiego opak. i tez okresu brak ....tez nerwowa jestem , po pierwszym braku test robilam bo w panike wpadlam ,choc prawdopodobienstwo ciazy tez mi sie wydawalo znikome ....

Mysle że skoro tak dlugo nie masz okresu to powinnas sie udac do gina. A co do mnie to wlasnie dostalam krwawienia tzn przed 4 biala tabletka
olunia969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 18:34   #1814
redjelly
Raczkowanie

Mam problem.
Otoz w niedziele zapomnialam wziasc tabletke.Wzielam ja tzn ta niedzielna dopiero w poniedzialek po 16 i pozniej ok 21 poniedzialkowa zgodnie z planem.W sobote wieczorem wzielam tez o normalnej porze tabletke i pozniej zaszalalam sobie z moim TŻ.Problem w tym ze doczytalam ( nie wiem moze zle to zrozumialam)w ulotce ze jesli zapomnialo sie ktorejs tabletki z pierwszego rzedu (1-7) w moim przypadku to byla 7 tabletka to przez nastepne 7 dni trzeba sie dodatkowo zabezpieczac i jesli wspolzylo sie tez 7 dni wstecz od pominiecia tabletki to istenieje ryzyko ciazy.Jesli dobrze to zrozumialam to chyba za jakis tydzien moge sobie zrobic test ciazowy jedynie
no chyba ze zle mysle i ktos mnie wyprowadzi z bledu....
redjelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 20:05   #1815
MissMiss
Rozeznanie

Cytat:

pozdrawiam serdecznie

olunia

Jesli kilka razy z rzędu nie wystąpiło krwawienie z odstawienia to ja proponowałbym jednak wizyte u ginekologa. Może ta przerwa jest za krótka. Zawsze można zmienic na Yasminelle -ten sam skład, tylko schemat inny.

Cytat:
Napisane przez redjelly Pokaż wiadomość
Mam problem.
Otoz w niedziele zapomnialam wziasc tabletke.Wzielam ja tzn ta niedzielna dopiero w poniedzialek po 16 i pozniej ok 21 poniedzialkowa zgodnie z planem.W sobote wieczorem wzielam tez o normalnej porze tabletke i pozniej zaszalalam sobie z moim TŻ.Problem w tym ze doczytalam ( nie wiem moze zle to zrozumialam)w ulotce ze jesli zapomnialo sie ktorejs tabletki z pierwszego rzedu (1-7) w moim przypadku to byla 7 tabletka to przez nastepne 7 dni trzeba sie dodatkowo zabezpieczac i jesli wspolzylo sie tez 7 dni wstecz od pominiecia tabletki to istenieje ryzyko ciazy.Jesli dobrze to zrozumialam to chyba za jakis tydzien moge sobie zrobic test ciazowy jedynie
no chyba ze zle mysle i ktos mnie wyprowadzi z bledu....
Prawda. Obowiązuje Cie dodatkowe zabezpieczenie przez kolejne 7 dni. Niebezpieczny jest ten pierwszy tydzień, jesli się zapomniało a współżyło przedtem. Ryzyko jest, ale zyczę Ci powodzenia i nie martw się

Btw test najwcześniej po 14 dniach od stosunku, albo BETA HCG po 10 dniach.
MissMiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 20:57   #1816
redjelly
Raczkowanie

zaczynam sie mocno martwic i do tego jeszcze tyle musze czekac zeby zrobic test
Stary 2009-05-07, 21:24   #1817
Szizu
Raczkowanie

pyt.przyjmuję pigulke ale w tym miesiacu nie wystapilo u mnie krwawienie. czy jestem w ciazy?

jezeli przyjmuje sie tabletki regularnie, prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest bardzo male. preparat yaz charakteryzuje sie duza skutecznoscia. jezeli nie wystapilo krwawienie nie musi to oznaczac ciazy. mozliwe ze wyściółka macicy nie pogrubila sie wystarczajaco i dlatego nie ulegla zluszczeniu i wydaleniu. niemniej jednak przed rozpoczeciem kolejnego opakowania preparatu nalezy zasiegnac porady lekarza.

napewno jest wszysko git skutecznosc tabletek obniza ciezka biegunka i wymioty wystepujace w okresie pierwszych 3-4godz. po przyjeciu tabletki. oczywiscie tez papierosy i podobno grejfruty

Edytowane przez Szizu
Czas edycji: 2009-05-07 o 21:27
Szizu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 21:49   #1818
salysa
Przyczajenie

Pomocy!

Biorę tabletki YAZ od 3 tygodni. Są to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne. Zaczęłam je brac w pierwzym dniu okresu i wciąż mam plamienie. Parę dni bylo mniej obfite, zaś znowu mam typowa miesiaczke ( trwajaca 21 dni ). Czy to normalne?

pozdrawiam
salysa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 21:52   #1819
_nietoperek_
Raczkowanie

GG do _nietoperek_

Cytat:
Napisane przez salysa Pokaż wiadomość
Pomocy!

Biorę tabletki YAZ od 3 tygodni. Są to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne. Zaczęłam je brac w pierwzym dniu okresu i wciąż mam plamienie. Parę dni bylo mniej obfite, zaś znowu mam typowa miesiaczke ( trwajaca 21 dni ). Czy to normalne?

pozdrawiam
Mój ginekolog powiedział mi, że krwawienie może trwać nawet przez cały pierwszy miesiąc brania tabletek i jeśli by się tak zdarzylo to nie powinnam się martwić.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 22:22   #1820
kasiaso
Raczkowanie

GG do kasiaso

Cytat:
Napisane przez salysa Pokaż wiadomość
Pomocy!

pozdrawiam
a jak się poczyta całe forum, to mozna znalezc, ze wiekszosc ma plamienia i to przez 2-3 opakowania i to tez jest normalne bo organizm przyzwyczaja sie do hormonów
Stary 2009-05-07, 22:33   #1821
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
zaczynam sie mocno martwic i do tego jeszcze tyle musze czekac zeby zrobic test
Nie martw się, jesteśmy dwie... Mnie też się wydaje, że mam już chyba wszystkie oznaki ciąży, chociaż zwykle szczególną panikarą nie jestem. Zastanawiam się nad odstawieniem tabsów, coś mi mówi, że nie są dla mnie...

-26kg

Stary 2009-05-07, 22:38   #1822
redjelly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Nie martw się, jesteśmy dwie... Mnie też się wydaje, że mam już chyba wszystkie oznaki ciąży, chociaż zwykle szczególną panikarą nie jestem. Zastanawiam się nad odstawieniem tabsów, coś mi mówi, że nie są dla mnie...
eh no nie podniosla mnie Twoja wypowiedz na duchu ja bede czekac jeszcze te 1,5 tyg do zrobienia testu bo czekac na okres ktory mam miec niby na koniec maja to chyba nie dam rady .... juz teraz boli mnie brzuch z nerwow,a wszytsko przez jedna mala tableteczke,oszukuje sie ze moze ta tabletka z soboty mnie zabezpieczyla,bo w ta reakcja wsteczna nie chce wierzyc
Stary 2009-05-07, 23:04   #1823
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
eh no nie podniosla mnie Twoja wypowiedz na duchu ja bede czekac jeszcze te 1,5 tyg do zrobienia testu bo czekac na okres ktory mam miec niby na koniec maja to chyba nie dam rady .... juz teraz boli mnie brzuch z nerwow,a wszytsko przez jedna mala tableteczke,oszukuje sie ze moze ta tabletka z soboty mnie zabezpieczyla,bo w ta reakcja wsteczna nie chce wierzyc
Pomyśl, że podczas całego cyklu, moment, w którym możesz zajść w ciążę jest naprawdę bardzo krótki. Zresztą sytuacje z zapomnianą/niewchłoniętą tabletką tylko w małym stopniu zmniejszają zabezpieczenie, a nie całkiem je eliminują Naprawdę, musiałoby zajść wieeele zbiegów okoliczności, żebyś zaszła w ciążę

W moim przypadku, miałam niedawno komplikacje w braniu tabletek (nie wchłonęła się jedna z ostatniego tygodnia), dokładniej mówiąc przeszłam wcześniej do białych. Z "ulotkowego" punktu widzenia, postąpiłam ok. Sęk w tym, że od paru dni naprawdę dziwnie się czuję, a nie odczuwałam już od dość dawna żadnych skutków ubocznych. Po prostu najpierw odczuwam jakiś symptom, a dopiero potem kojarzę go z ciążą... A do okresu jeszcze tyle czasu! (w kwietniu miałam dwa razy z powodu opisanej wyżej sytuacji )

-26kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-08, 05:56   #1824
klaudynka18
Rozeznanie

Redjelly,nie martw się Ja wychodzę z takiego założenia jak Amani-możliwość zajścia w ciążę to tylko maleńki moment w całym Twoim cyklu, tak więc prawdopodobieństwo zajścia w ciążę(tym bardziej biorąc tabletki)nie jest duże Głowa do góry i myśl pozytywnie, z własnego doświadczenia wiem, że jak coś jest nie tak,to człowiek na siłe doszukuje się u siebie symptomów ciąży

klaudynka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 07:29   #1825
oomarysia
Przyczajenie

GG do oomarysia

ej? napreawde papierosy moga obnizyc skutecznosc? az tak ze moge wpasc? gdy juz biore drugiew opakowanie tzn jestem na 1 tabl. drugiego opakowania.
oomarysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 07:55   #1826
kasiaso
Raczkowanie

GG do kasiaso

Cytat:
Napisane przez oomarysia Pokaż wiadomość
ej? napreawde papierosy moga obnizyc skutecznosc? az tak ze moge wpasc? gdy juz biore drugiew opakowanie tzn jestem na 1 tabl. drugiego opakowania.
GDYBY PAPIEROSY OBNIZAŁY SKUTECZNOSC TO ZAMAST DWOJKI DZIECI miałabym czyba ze 20
Stary 2009-05-08, 08:52   #1827
Dziumdzia
Raczkowanie

dziewczyny mam pytanie - biorę Yaz drugi miesiąc, wcześniej sporo czasu byłam na Regulonie. Potrzebuję przesunąć sobie okres (umówiłam się na zabieg krioterapii w jedynym wolnym terminie, a wypada mi to akurat przed miesiączką, a ponoć jeśli się zrobi krio i potem dostanie się okres to trudniej się goi). Zamierzam nie brać tych 4 tabletek placebo tylko od razu przejść do drugiego opakowania. Wiem, że nie daje to 100% pewności, ale jestem ciekawa czy któraś z was już tak robiła i jakie to przyniosło efekty?
Dziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 11:19   #1828
Tereskaa
Zakorzenienie

Ja mam dziś 3 dzień krwawienia, które dostałam na 2 placebo i muszę powiedzieć, że okres jest bardzo dziwny - skąpy i brzuch nie boli Dziś leci mi trochę mocniej, ale dwa pierwsze dni to nawet podpaski nie zakładałam, bo wkładki wystarczyły Też tak miałyście? I ciekawe kiedy okres się skończy Dziś zaczynam drugie opakowanie

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 12:00   #1829
nstk
Przyczajenie

hej mam pytanie czy okres przed tabletkami placebo jest możliwy? dwa dni przed tabletkami placebo czyli jeszcze na jasnoróżowych pobolewał mnie brzuch jak przed okresem i wystąpiło plamienie bo krwawieniem nie mogę tego nazwać? Okres czy krwawienie śródcykliczne? jest się czym martwić? Pozdrawiam
nstk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 13:04   #1830
_nietoperek_
Raczkowanie

GG do _nietoperek_

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Ja mam dziś 3 dzień krwawienia, które dostałam na 2 placebo i muszę powiedzieć, że okres jest bardzo dziwny - skąpy i brzuch nie boli Dziś leci mi trochę mocniej, ale dwa pierwsze dni to nawet podpaski nie zakładałam, bo wkładki wystarczyły Też tak miałyście? I ciekawe kiedy okres się skończy Dziś zaczynam drugie opakowanie
Dokładnie ja po 2 opakowaniu miałam zamiast 6 dniowego krwawienia 3 dniowe i to jeszcze wkładki w zupełnosci wystarczyły, nie zużyłam ani jednej podpaski. A jak bedzie teraz to zobaczymy bo zostało mi kilka tabletek do końca 3 op.

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości