|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Lumiere:)
cześć dziewczyny miślicie że będą jakieś promocji ? albo może ktoś posiada kod rabatowy
bo nie dostałam jeszcze grudniowego zamówienia !!! ale tam tylko base zamawiałam a już podkład mnie się kączy więć jak by jakaś dobra duszyczka odpowiedziałą byłabym wdzięczna
Edytowane przez leana1 Czas edycji: 2011-06-06 o 09:57 |
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze szybko dojdzie..
|
|
#1803 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja z Lumiere dalej zadowolona
chociaż raz mi się podkład zwarzył nie wiem, dlaczego, niczego nowego w pielęgnacji nie używam, ani nic... Może za szybko po kremie nałożyłam ale to na razie jednorazowy przypadek, więc póki co - wybaczam Przy okazji wklejam zdjęcie szminki, z której jestem baaardzo zadowolona (bo tak się kończyły eksperymenty z odcieniami czerwieni na mnie).W dodatku kupiona za całe 3$ Odcień: Daylight (według strony - brązowawy (tutaj również podkład Lumiere - w dalszym ciągu
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2010-02-04 o 12:26 |
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Insane nie poznałam cię
super wyglądasz! bardzo ładny makijaż szminka rzeczywiście w sam raz, na mnie też czerwienie wyglądały wcześniej... jakbym szła na nocną zmianę
Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2010-02-04 o 12:56 |
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo wszystko pięknie |
|
|
|
|
#1806 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() Myślę, że to naprawdę kwestia monitora - bo np. już u mnie w pracy wyglądam jak koszmarek (za jasno na pewno było w makijażu a'la stylizacja z tą grubą krechą )qję
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie czy w Lumiere mogę zamówic próbki na inny adres niz jest podany na paypalu?
rozumiem, ze 5 darmowych próbek kosztuje 1 cent + przesyłka 5$? i moge je zamówic osobno bez innych produktów? Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-06 o 11:40 |
|
|
|
#1808 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziwczyny i prosze Was o pomoc
![]() Otóż zamierzam zamówic soebie podklad lumiere ale mam problem z doborem odcienia. Uzywalam Olive Fair z EDM i kolor byl idealny, czy wiecie moze który z odcieni lumiere jest zblizony do olive fair? (jasny i zółtawy). Zastanawialam sie nad Fair Golden i Light golden ale boje sie ze moga byc za ciemne (tak wygladaja na zdjeciu) a to sa najjasniejsze w tej tonacji.
How people treat you is their karma, how you react is yours. Wayne Dyer Edytowane przez TsaiNu Czas edycji: 2010-02-07 o 07:55 |
|
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
witajcie
miałam ostatnio okazję przetestować podkłady lumiere i wydaję mi się, że formuła cashmere jest dla mnie bardzo dobra. Czy któraś z Was używała ich primera? (jestem w połowie wątku, widziałam, że dziewczyny go chyba zamawiały, ale nie było żadnych opinii) |
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy ja ślepa jestem czy nie ma tam nigdzie próbek cieni ? Dałabym sobie głowę uciąć, że wczoraj jeszcze były
Chodzi mi o te w woreczkach strunowych za 1$.
"Najlepszym sposobem na poprawienie sobie humoru jest poprawienie humoru komuś innemu" Mark Twain Edytowane przez agool Czas edycji: 2010-02-09 o 11:16 Powód: dopisek |
|
|
|
#1812 |
|
biegam dla Zabawy
|
A były takie?
|
|
|
|
#1813 |
|
Rozeznanie
|
Tak mi się wydawało ale możliwe, że coś pokręciłam. Chciałam popróbować ich cieni ale najtańszy pojedynczy cień kosztuje 5$ i przy chęci potestowania kilku odcieni to strasznie drogo wychodzi
Chyba poczekam aż będą jakieś zniżki i wrzucę sobie wtedy kilka do koszyka.Nie rozumiem czemu nie mają próbek cieni
|
#1814 |
|
biegam dla Zabawy
|
Kiedyś były opakowania za 2,5 $ - nie jestem pewna czy czasem nie takie same jak te teraz za 5, nic tanszego/mniejszego nie pamiętam.
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cienie najbardziej opłaca się wziąć w tym kicie po 10 cieni :p , jeszcze lepiej jak akurat promocja jest.
|
|
|
|
#1815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie się czaję na ten kit i czekam na promocję
"Najlepszym sposobem na poprawienie sobie humoru jest poprawienie humoru komuś innemu" Mark Twain Edytowane przez agool Czas edycji: 2010-02-09 o 13:57 |
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nie wziął by ktoś ze mną na pół rozświetlacza z lumiere(xxlarge za 12$) w odcieniu sundew lub winter silk na wspólnych u Faa
Najchetniej to wziełabym oba , ale takiej ilości w życiu nie zużyje |
|
|
|
#1817 |
|
Przyczajenie
|
słuchajcie zamierzałam zamówić puder lumiere ale nigdy nie robiłam zakupów przez internet;/ gdzie mogę znaleźć "promo code" ??
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1819 |
|
Przyczajenie
|
dzięki
|
|
|
|
#1820 |
|
Raczkowanie
|
Witam fanki Lumiere
![]() Przez ten wątek trochę łatwiej się przebić niż przez EDM ![]() Miałabym pytanie, ponieważ wprawdzie znalazłam swój odcień w EDM i jest nim Light Olive, ale żadna z formuł nie powaliła mnie na kolana, to chciałabym zapytać ekspertek od Lumiere, które mają również doświadczenie z EDM, który odcień jest zbliżony najbardziej do Light Olive? Ech, formuła intensive zbyt teatralna, matte to jakaś porażka, o-glo - cóż... świecę się równo wszędzie Do przejścia byłaby semi-matte, ale nie jestem przekonana na 100%. Dlatego będę próbować z innymi firmami jeszcze.Pomożecie? |
|
|
|
#1821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie FF daje maskę ale też i ładnie kryje, najbardziej podoba mi się Cashmere bo jej praktycznie nie widać na mojej twarzy, Luminesse - też jest ok, ale trochę za bardzo podkreśla pory.
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
czy podkłady Lumiere są bardziej "mokre" niż EDM? EDM podkreśla mi suche skórki, wchodzi w pory i jest widoczny. Dziękuje za odpowiedzi
![]() Za 1 centa można zamówić 5 próbek? to jakaś promocja czy zawsze tak jest? jestem na stronie Lumiere i niestety nie widzę tego. Tylko sample baggie za 1$. Edytowane przez My Life Czas edycji: 2010-02-17 o 09:57 Powód: dopisek |
|
|
|
#1823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lumiere sa bardziej 'kremowe' niz EDM, mniej wysuszajace. Najbardziej do suchej skory polecana jest formula FF (ale jest ona najbardziej kryjaca, nie kazdemu musi to odpowiadac) Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2010-02-17 o 10:10 |
|
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie wolę Lumiere niż EDM właśnie za to że mniej wysuszają i nie podkreślają porów i zmarszczek. Chociaż idealne też nie są
formuła FF dobrze się sprawdza, ale trzeba nakładać ją małymi warstwami żeby sobie maski nie zrobić. Ja nakładam primem CS Diva, podkład Lumiere i na to jeszcze trochę pudru diamentowego BU - i jest ok - chociaż testuje jeszcze inne możliwości
|
|
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
oki - bardzo dziękuję za podpowiedź
Wezmę sobie jakieś próbki, bo faktycznie formuły EDM są ze mną jakoś niekompatybilne, albo muszę jeszcze popróbować.A co jeszcze wg fanek Lumiere ma fajniejsze niż inne firmy mineralne?
|
|
|
|
#1827 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Czy któraś z Was dostała może już chociaż maila potwierdzającego wysyłkę pędzli Pre-Buy
?9 lutego dostałam maila, że "lada dzień wysyłają", a tu cisza.... Niesamowicie przeciągnęli to w czasie heh nie wiem, czy się martwić, czy czekać
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
Hejka,
Mnie też bardzo pasuje Lumiere jak na razie - chociaż używam króciutko bo tylko dwa dni, ale: 1. nie przetłuszczam się tak szybko i ekstremalnie jak przy EDM (EDM to dla mnie niestety porażka, tłuści się, waży i spływa z twarzy) 2. buźka wygląda naturalnie, a koloryt skóry ładnie wyrównany 3. krycie zadowalające przy formule kaszmirowej, ciekawa jestem VV ;-) 4. puderek jest taki milusio mięciutki i kremowy i rozprowadza mi się naprawdę lepiej niż EDM Pod koniec dnia trochę się wyciera i widać go ociupinkę w zmarszczkach, ale bez tragedii, zresztą wiem, że muszę popracować nad pielęgnacją, bo tu chyba pies pogrzebany. Używam Light Med Golden Cashmere, ale mam na stanie jasniutki Sand w wersji VV (zdecydowanie za jasny) i jakieś dwa beżyki Luminesse (też za jasne dla mnie) - jak ktoś chętny to służę ![]() Poćwiczę jeszcze trochę na próbce, przetestuję EGM na które czekam i jak stan zadowolenia się utrzyma to chyba pójdę w BIGa
|
#1829 |
|
Rozeznanie
|
Wie ktoś jaki odcień podkładu Lumiere jest zbliżony najbardziej do Olive Neutral EDM? Najlepiej w formule VV
|
|
|
|
#1830 |
|
Jestem groszek... ;)
|
http://www.87px.net/mmf/viewtopic.ph...&t=998&start=0
http://www.87px.net/mmf/viewtopic.ph...=104&start=160 Tak będą wyglądały nasze pędzlaki ![]() Chyba trzeba sie zalogować ale pewna nie jestem
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.

bo nie dostałam jeszcze grudniowego zamówienia !!! ale tam tylko base zamawiałam
a już podkład mnie się kączy więć jak by jakaś dobra duszyczka odpowiedziałą byłabym wdzięczna 

chociaż raz mi się podkład zwarzył
nie wiem, dlaczego, niczego nowego w pielęgnacji nie używam, ani nic... Może za szybko po kremie nałożyłam
ale to na razie jednorazowy przypadek, więc póki co - wybaczam

Chodzi mi o te w woreczkach strunowych za 1$.

Chyba poczekam aż będą jakieś zniżki i wrzucę sobie wtedy kilka do koszyka.
Wezmę sobie jakieś próbki, bo faktycznie formuły EDM są ze mną jakoś niekompatybilne, albo muszę jeszcze popróbować.