Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-06, 16:18   #1801
elizka773
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
ale nabijasz te posty nic dziwnego, że jesteś na pierwszym miejscu !!

no przykro mi, że się tak poczuł.. on poczuł, że niby wszystko psuje zawsze, a to przecież ja
ee nudzi mi sie widzialam Aelitke to zaraz mam nadzieje nadrobi

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
ja tez zaraz wkleje moje okropne wlosy
EDIT:
Dodaje nie przestraszcie sie ;P
jakie okropne???jaaaaakie dlugie jak Ty sie z nimi obchodzisz?

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Noooooo, ja się właśnie dowiedziałam, że mój TŻ ma do mnie ODROBINĘ szacunku! Nie to co ja do niego! Nie no, to już jest, ****a, parodia... Szkoda słów, szkoda nerwów.
nie denerwuj sie.tak jak powiedzialas szkoda nerwow.dzisiaj to widac kazda ma przezycia...co ich wszystkich ugryzlo..

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-06 o 16:19
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:19   #1802
the_sania
Wtajemniczenie

Aelitka co tam skrobiesz?

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:31   #1803
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
jakie okropne???jaaaaakie dlugie jak Ty sie z nimi obchodzisz?
Myje co dwa dni, szapon z biedronki za grosze, odzywka do wlosow kreconych x2 Oto moja recepta
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:31   #1804
Soy Marisol
Rozeznanie

O mamo ale się porobiło
Luffka, kciukam kciukam

Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:33   #1805
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Myje co dwa dni, szapon z biedronki za grosze, odzywka do wlosow kreconych x2 Oto moja recepta
kurcze ja mam troche za ramiona i sie dre jak TZ pociagnie (i juz mnie wkurzaja) a co mowiac takie dlugie jak Twoje
Stary 2009-02-06, 16:35   #1806
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze ja mam troche za ramiona i sie dre jak TZ pociagnie (i juz mnie wkurzaja) a co mowiac takie dlugie jak Twoje
Ja niedlugo ide je podciac, wiesz, ja przyzwyczailam sie, czasami je zepnę, jak mnie denerwuja
Stary 2009-02-06, 16:36   #1807
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja niedlugo ide je podciac, wiesz, ja przyzwyczailam sie, czasami je zepnę, jak mnie denerwuja
dawno tak dlugich wlosow nie widzialam nie moge wyjsc z podziwu a ile Ty czasu je suszysz?(jesli suszysz)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 16:48   #1808
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
edit: TZ kazał Wam przekazać, że nie jest "księżniczką"... Ktoś nas chyba podczytuje
Niech on nie będzie taki do przodu

najfajniejsza mam nadzieję, że z mamą będzie ok! Ale guzek wcześnie wykryty, więc musi być dobrze, nawet jeśli to miał być nie daj Boziu nowotwór. Buźka i 3maj się!

Justynko gratki, zdolniacha z Ciebie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Ja zaczelam "Christine" Kinga czytac, ale wydygalam i odlozylam ja przydalo by sie ja skonczyc
Super książka, nie dygaj tylko czytaj. Wiem, że gruba, ale warto Ja to wogóle uwielbiam Kinga

Cytat:
ja tez zaraz wkleje moje okropne wlosy
EDIT:
Dodaje nie przestraszcie sie ;P
Ale dłuuuugie, ale co w nich niby takiego okropnego??

Za 15 min będzie tu TŻ, ale fajnie, bo miał pracować dziś do późna, a jak byłam w pracy to mi napisał smska, że będzie Oczywiście wcześniej go odpowiednio zachęciłam swoim smskiem Dostałam demo od jednego kamerzysty, to sobie obejrzymy. Więc jak przyjdę następnym razem, czyli jturo z rańca, to z pół godziny mi na samym czytaniu zejdzie, ehh Wy Miłego wieczorka
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:50   #1809
Grapefrutka
Zakorzenienie

No więc tak:

luffka - kciukam za Ciebie bardzo wierze w Ciebie i wiem że dasz rade. Może i jesteśmy okropne, ale to z troski
elizka773 – gratuluje objęcia prowadzenia!!
lasoa – masz śliczne włoski

Internetu mi nie odcięli tylko poszłam na zakupy, a po drodze spotkałam kumpele, więc sobie plotkowałyśmy, jest fryzjerką, więc umówiłam się z nią na mała metamorfozę po niedzieli, bo najwyższy czas zrobić coś z kudełkami
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:55   #1810
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Niech on nie będzie taki do przodu

najfajniejsza mam nadzieję, że z mamą będzie ok! Ale guzek wcześnie wykryty, więc musi być dobrze, nawet jeśli to miał być nie daj Boziu nowotwór. Buźka i 3maj się!

Justynko gratki, zdolniacha z Ciebie

Super książka, nie dygaj tylko czytaj. Wiem, że gruba, ale warto Ja to wogóle uwielbiam Kinga

Za 15 min będzie tu TŻ, ale fajnie, bo miał pracować dziś do późna, a jak byłam w pracy to mi napisał smska, że będzie Oczywiście wcześniej go odpowiednio zachęciłam swoim smskiem Dostałam demo od jednego kamerzysty, to sobie obejrzymy. Więc jak przyjdę następnym razem, czyli jturo z rańca, to z pół godziny mi na samym czytaniu zejdzie, ehh Wy Miłego wieczorka
milego i Tobie.bo bedzie chyba baaaardzo mily

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
No więc tak:

luffka - kciukam za Ciebie bardzo wierze w Ciebie i wiem że dasz rade. Może i jesteśmy okropne, ale to z troski
elizka773 – gratuluje objęcia prowadzenia!!
lasoa – masz śliczne włoski

Internetu mi nie odcięli tylko poszłam na zakupy, a po drodze spotkałam kumpele, więc sobie plotkowałyśmy, jest fryzjerką, więc umówiłam się z nią na mała metamorfozę po niedzieli, bo najwyższy czas zrobić coś z kudełkami
ja juz myslalam ze internet szwankuje i Cie nie bedzie juz dzis i ja ide chyba w nast tyg do fryzjera bo juz mam dosyc Aelitka wybacz ale nudze sie i Ci miejsce zajelam,myslalam ze bedzie cos pisac bo byla a tu cicho sza...
Stary 2009-02-06, 17:00   #1811
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
milego i Tobie.bo bedzie chyba baaaardzo mily

ja juz myslalam ze internet szwankuje i Cie nie bedzie juz dzis i ja ide chyba w nast tyg do fryzjera bo juz mam dosyc Aelitka wybacz ale nudze sie i Ci miejsce zajelam,myslalam ze bedzie cos pisac bo byla a tu cicho sza...
no Aelitka pisała coś, że dzisiaj wraca do domu, więc pewnie się teraz wita z TŻ'tem po całym tygodniu, cos mi się wydaje, że przez weekend jej tutaj nie zobaczymy

no ja jeszcze nie wiem co wymodzimy ale jakoś się nie boję, jak coś to szybko odrosną
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 17:05   #1812
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
no Aelitka pisała coś, że dzisiaj wraca do domu, więc pewnie się teraz wita z TŻ'tem po całym tygodniu, cos mi się wydaje, że przez weekend jej tutaj nie zobaczymy

no ja jeszcze nie wiem co wymodzimy ale jakoś się nie boję, jak coś to szybko odrosną
i w koncu to kolezanka to nie zwali..ja to jz urazy mam i nienawidze chodzic do fryzjerow
Stary 2009-02-06, 17:07   #1813
Soy Marisol
Rozeznanie

Grape ja Cię podziwiam, że idziesz do fryzjerki
Ja nie mam odwagi po moich doświadczeniach z dwoma takimi pindami Ale , że to Twoja kumpela, to istnieje szansa, że wyjdziesz z tego cało. Żartuję Na pewno wymyśli Ci jakąś ładną fryzurkę. Wiesz? nie wychodzę z podziwu to tym jak przeczaytałam to jak naszczekałaś na TŻa Luffki Lubię konkretne osoby

Stary 2009-02-06, 17:10   #1814
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
i w koncu to kolezanka to nie zwali..ja to jz urazy mam i nienawidze chodzic do fryzjerow
się okażę, bo ona jest fryzjerka, ale niepraktykującą od dawna i sama mi powiedziała, że robi to na moją własną odpowiedzialność, ale jakoś ja wierze w jej umiejętności, już nie jednego cudaka miałam na głowie a że włosy mi szybko rosną to się nie boję najwyżej będę chodzić w kapturze cały czas

edit:
Soy Marisol - dziękuję, potraktuję to, jako komplement no ja z natury jestem osobą szczerą do bólu, zawsze mówię, co myślę nie patrząc czy komuś się to spodoba czy nie i tego samego oczekuję od znajomych i ludzi, z którymi mam do czynienia.

Co do fryzjerów ja zawsze miałam w drugą stronę musiałam toczyć boje żeby mnie obcięli więcej niż 2 cm, zawsze słyszałam, że nie obetną, bo szkoda, bo takie ładne teraz już nie są takie ładne i gęste jak kiedyś, bo niestety eksperymenty zrobiły swoje
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-02-06 o 17:17
Stary 2009-02-06, 17:21   #1815
Soy Marisol
Rozeznanie

Cytat:
Soy Marisol - dziękuję, potraktuję to, jako komplement no ja z natury jestem osobą szczerą do bólu, zawsze mówię, co myślę nie patrząc czy komuś się to spodoba czy nie i tego samego oczekuję od znajomych i ludzi, z którymi mam do czynienia.

Co do fryzjerów ja zawsze miałam w drugą stronę musiałam toczyć boje żeby mnie obcięli więcej niż 2 cm, zawsze słyszałam, że nie obetną, bo szkoda, bo takie ładne teraz już nie są takie ładne i gęste jak kiedyś, bo niestety eksperymenty zrobiły swoje
Zazdroszczę Ci tych fryzjerów
A możesz to potraktować jak chcesz. Jedno Ci powiem - dobrze gadasz!

Stary 2009-02-06, 17:36   #1816
justyna_dt
Zakorzenienie

lasoa - bardzo ładne włoski
Claris - dziękuję

Taa, co się będę denerwować (cwana jestem, bo gg wyłączone, a rozmowę zakończyłam życząc mu, żeby się wypchał, co nie było zbyt inteligentne z mojej strony, ale przez ten jego atak dzisiejszy to się wściekłam niezmiernie). Kupiłam 2 piwka, 2 paki chipsów, odebrałam aparat - z zewnątrz jest ładny (tylko zapachu nie mogę znieść, jak środkiem na mole czy coś), futerał trochę brudny, ale to siła rzeczy, więc wyprałam. Czy działa to nie wiem, bo się wszystkie baterie u mnie w domu wzięły i wyczerpały więc czekam aż się naładują
Teraz zabieram się za powieść niejakiego Joe Alexa, zalatuje mi angielskim kryminałem w stylu Holmesa, ale to się okaże, nie chcę sprawdzać chociaż... a, sprawdzę, fajnie będzie jak się okażę, że wyczułam literaturę po pierwszych dwóch zdaniach

EDIT: Jezu, ale wtopa, Joe Alex to pseudonim artystyczny polskiego pisarza Macieja Słomczyńskiego... i ja dziś zdałam współczesną na 4
EDIT2: Ha, ale to rzeczywiście angielski kryminał w stylu Holmesa!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2009-02-06 o 17:39
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 17:38   #1817
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ci tych fryzjerów
A możesz to potraktować jak chcesz. Jedno Ci powiem - dobrze gadasz!
dziękuję

jak do tej pory to nie trafiłam na takiego, co by mi tak bardzo zaszkodził, do tej pory widocznie trafiałam na fryzjerów z prawdziwego zdarzenia

edit:
justyna_dt no to całkiem przyjemnie zakończyłaś tą rozmowę, ale skoro sobie zasłużył to niech ma. Zapowiada się ciekawa imprezka przy książce skoro takie masz zaopatrzenie Aparat na pewno będzie się dobrze spisywał a futerał wiadomo, często się brudzi. W takim razie miłej lekturki życzę
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Czas edycji: 2009-02-06 o 17:43
Stary 2009-02-06, 17:39   #1818
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
dawno tak dlugich wlosow nie widzialam nie moge wyjsc z podziwu a ile Ty czasu je suszysz?(jesli suszysz)
Nie susze, suszarka zabija moje loki i robi sie "siano" na mojej głowie. Same schną, ok 2 godziny

Cytat:

Miej je na tydzien Bedziesz miala dosc, w ogole dogadac czasami się z nimi nie moge
Stary 2009-02-06, 17:45   #1819
Biska
Zakorzenienie

Cytat:

To jest trzecia ksiazka Kinga, ktora czytam i musze powiedziec, ze coraz bardziej lubie tego faceta Christine zaczelam czytac o 24 i o 3 bylam juz tak wydygana (ehh ta moja wyobraznia), ze wolalam odlozyc i tak jakos lezy, ale wroce do niej

Edit: Nie denerwuja Was te wszystkie reklamy i wystawy walentynkowe? Mnie cos trafia, ludzie chca zarobic na uczuciach innych

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-02-06 o 17:50
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 17:54   #1820
Grapefrutka
Zakorzenienie

jak do tej pory najlepszą książką, która przeczytałam i którą polecam każdemu to „Cień wiatru” Zafon Carlos Ruiz, gruba, ale warto, teraz czekam na „Gra Anioła”, jak będę w Pl to się zaopatrzę, bo na necie się raczej nie doczekam, bo to nowość a nawiązuje do „Cienia Wiatru”.
Bardzo lubię też Coelho Paulo, bo podoba mi się język, jakim pisze no i ostatnio cała saga Meyer Stephenie przypadła mi do gustu

edit:
Cytat:
Edit: Nie denerwuja Was te wszystkie reklamy i wystawy walentynkowe? Mnie cos trafia, ludzie chca zarobic na uczuciach innych
nie znoszę tego "kochania" na pokaz, facet ma mi okazywać, że mnie kocha cały rok a nie tylko jednego dnia
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Czas edycji: 2009-02-06 o 17:56
Stary 2009-02-06, 17:55   #1821
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
lasoa - bardzo ładne włoski
Claris - dziękuję

Taa, co się będę denerwować (cwana jestem, bo gg wyłączone, a rozmowę zakończyłam życząc mu, żeby się wypchał, co nie było zbyt inteligentne z mojej strony, ale przez ten jego atak dzisiejszy to się wściekłam niezmiernie). Kupiłam 2 piwka, 2 paki chipsów, odebrałam aparat - z zewnątrz jest ładny (tylko zapachu nie mogę znieść, jak środkiem na mole czy coś), futerał trochę brudny, ale to siła rzeczy, więc wyprałam. Czy działa to nie wiem, bo się wszystkie baterie u mnie w domu wzięły i wyczerpały więc czekam aż się naładują
Teraz zabieram się za powieść niejakiego Joe Alexa, zalatuje mi angielskim kryminałem w stylu Holmesa, ale to się okaże, nie chcę sprawdzać chociaż... a, sprawdzę, fajnie będzie jak się okażę, że wyczułam literaturę po pierwszych dwóch zdaniach

EDIT: Jezu, ale wtopa, Joe Alex to pseudonim artystyczny polskiego pisarza Macieja Słomczyńskiego... i ja dziś zdałam współczesną na 4
EDIT2: Ha, ale to rzeczywiście angielski kryminał w stylu Holmesa!
czasem tak trzeba ostro,ostro i o podloge ehh piwka..napilabym sie a jakos nie chce mi sie isc do sklepu

Cytat:
Nie susze, suszarka zabija moje loki i robi sie "siano" na mojej głowie. Same schną, ok 2 godziny

Miej je na tydzien Bedziesz miala dosc, w ogole dogadac czasami się z nimi nie moge

tak krotko Ci schna? moje 3 razy krotsze wlosy schly wiecej

Cytat:
To jest trzecia ksiazka Kinga, ktora czytam i musze powiedziec, ze coraz bardziej lubie tego faceta Christine zaczelam czytac o 24 i o 3 bylam juz tak wydygana (ehh ta moja wyobraznia), ze wolalam odlozyc i tak jakos lezy, ale wroce do niej

narazie widzialam tylko jedna wystawe i ze 2 reklamy wiec nie denerwuja.
Stary 2009-02-06, 17:57   #1822
Biska
Zakorzenienie

Elizka Gratuluje objecia prowadzenia !

Edit: Ciekawe co u Luffki

Stary 2009-02-06, 18:00   #1823
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Elizka Gratuluje objecia prowadzenia !

tak to jest jak sie nudzi.wygryzlam Aelitke wlasnie niedawno sie tez nad tym zastanawialam co u niej

a tak wogole jak wy macie na imie?:p

Czas edycji: 2009-02-06 o 18:01
Stary 2009-02-06, 18:01   #1824
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:

no czekamy, czekamy
mam nadzieje, że mimo wszystko będzie w końcu szczęśliwa, bo przecież zasługuje na szczęście
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-02-06, 18:06   #1825
Biska
Zakorzenienie

Wlasnie TŻ napisal, ze przyjdzie za jakies 30 min i bedziemy film ogladac ("To nie tak jak myslisz, kotku" (?) ) Czyzby sie "odbraził" ?

No nic, zobaczymy co powie.

Robie sobie zielona herbatke, reflektuje ktoras?

Stary 2009-02-06, 18:06   #1826
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

Kinga mam cały folder w sumie lubię jego adaptacje filmowe, ale książek nie czytałam chyba w ogóle. Ja uwielbiam skrajnie: albo ciężki thriller, kryminały, powieści medyczne, bardzo dokładne opisy zbrodni, obdukcji, sekcji zwłok, psychologiczne analizy zawikłanych umysłów zabójców... no jednym słowem sieka a z drugiej strony powieści łatwe, lekkie i przyjemne, obyczajowe, literatura "na obcasach", śmieszne w stylu Sophie Kinsella, którą wprost ubóstwiam

Sprawdziłam aparat, jestem baaaaaardzo dumna z tego zakupu

EDIT: A było pod koniec poprzedniego wątku o imionach prawie wszystkie mają niepowtarzalne
Biska - cóż... FACECI na zieloną herbatkę ja, ja reflektuję!

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2009-02-06 o 18:08
Stary 2009-02-06, 18:09   #1827
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
no czekamy, czekamy
mam nadzieje, że mimo wszystko będzie w końcu szczęśliwa, bo przecież zasługuje na szczęście
alez oczywiscie tak jak kazdy. wiadomo w kazdym zwiazku byly,sa i beda klotnie(mniejsze czy wieksze) ale ten jej TZ to naprawde przesadza,a czy Luffka chce jakies zlote gory? wogole ta jego wypowiedz o rownouprawnieniu to jakby moj tak sie zachowywal to juz by lezal 3 metry pod ziemia ze tak sie brzydko wyraze

justyna to super ze jestes zadowolona okej to zmykam do poprzedniego watku:P

Czas edycji: 2009-02-06 o 18:11
Stary 2009-02-06, 18:10   #1828
Biska
Zakorzenienie

Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Kinga mam cały folder w sumie lubię jego adaptacje filmowe, ale książek nie czytałam chyba w ogóle. Ja uwielbiam skrajnie: albo ciężki thriller, kryminały, powieści medyczne, bardzo dokładne opisy zbrodni, obdukcji, sekcji zwłok, psychologiczne analizy zawikłanych umysłów zabójców... no jednym słowem sieka a z drugiej strony powieści łatwe, lekkie i przyjemne, obyczajowe, literatura "na obcasach", śmieszne w stylu Sophie Kinsella, którą wprost ubóstwiam

Sprawdziłam aparat, jestem baaaaaardzo dumna z tego zakupu
Niedawno tez sciagnelam kilkanascie jego ksiazek, nawet taka nagrana, jak ktos czyta (jak to sie nazywa? slowa mi zabraklo )

Super, ze udal Ci sie zakup

Cytat:

EDIT: A było pod koniec poprzedniego wątku o imionach prawie wszystkie mają niepowtarzalne
Biska - cóż... FACECI na zieloną herbatkę ja, ja reflektuję!
Zapraszam serdecznie ciacho tez sie znajdzie

Edit: o rany, post pod postem Wybaczcie

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-02-07 o 11:37 Powód: post pod postem
Stary 2009-02-06, 18:21   #1829
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Niedawno tez sciagnelam kilkanascie jego ksiazek, nawet taka nagrana, jak ktos czyta (jak to sie nazywa? slowa mi zabraklo )

Super, ze udal Ci sie zakup
Audiobook albo słuchowisko radiowe fajna rzecz, ja sobie jakiś czas temu znalazłam na necie słuchowisko "Podróż ludzi księgi" Olgi Tokarczuk, niewiele z tego wiem, połowę przespałam, ale zaoszczędziłam mnóstwo czasu, a przyznam szczerze, że dzięki temu podniosłam sobie ocenę dziś na egzaminie, bo miałam o poezji Miłosza i debiutach prozatorskich w latach 90-tych, czyli m.in. Tokarczuk właśnie
Cytat:
Zapraszam serdecznie ciacho tez sie znajdzie
Bez ciacha się obejdzie nawet, ale mam manię na punkcie wszelkich herbatek

Stary 2009-02-06, 18:33   #1830
Biska
Zakorzenienie

Audiobook, jak moglam zapomniec? Jakias ciemnosc umyslu mnie dopadla

Ja uwielbiam biala herbate
no ale skonczyla mi sie, wiec musi mi wystarczec zielona

Uciekam, bo wlasnie chyba TZ puka ehhh...

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-02-06 o 18:36
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości