|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
| chłopiec |
|
23 | 41,82% |
| dziewczynka |
|
11 | 20,00% |
| nie wiem |
|
21 | 38,18% |
| Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
acha pamiętacie jak pisałam ze swędza mnie cycki i ze chyba rosna.........no wlasnie wczoraj tż stwierdzil ze urosly!!
no ja bym tak nie nazwala czegos co uroslo minimalnie......nawet stare staniki mam dobre, tylko w obwodzie robia sie ciasne
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko was podczytuje i podglądam i jakoś trudno mi się zabrać za pościk malutki.
Zakupy mnie wypmpowały, a jeszcze obiad na jutro muszę dla męża wyczarować do pracy ![]() Ja spodnie ciążowe noszę od dłuższego czas, no i brzuch mi się zrobił mocno zaokrąglony.Tłumaczę sobie, że w końcu połowa ciązy to brzuch musi być
|
|
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
czekoladka21 to się chłopina ucieszył
a tu dopiero początki
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz mój tż zawsze lubił moje cycuszki- taki ot sportowy rozmiar....powtarzal tez ze jemu duze cycki kojarzą sie z takimi żyłami i ze dobrze ze takich balonów nie mam.....
jak widac juz na moje ktore urosly minimalnie mowi balony, to co bedzie potem? ja tam nie pogardze jak jeszcze troszke urosną
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się piersi też powiększyły
Tak troszkę, ale jednak.Ładnie wyglądają![]() Majka słodki masz brzusio
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
![]() ...a na wizażu jak co weekend troszkę spokojniej...przynajmniej szybciej można nadrobić Ja niestety miałam cięzki weekend...wczoraj pokłóciłam się z Tż-tem, dzisiaj rano niby ok...zaczęłam go zaczepiać by ze mną pogadał i znowu awantura...pół dnia zeszło na jego fochach... Przykro mi strasznie...taki miał być fajny weekend a tu lipa...teraz wyjechał, a mi tak źle Dlaczego to faceci mają humory i My musimy ich po główkach głaskać jak to powinno do nich należeć...ehhhh do dupy z tym wszystkim
|
#1807 |
|
Raczkowanie
|
część dziewczyny
gratuluje nowo kopniętym mamą dziękuje za słowa otuchy- kochane jesteście jutro najpierw rano do pracy a na 16.00 wizyta u ginekologa. Jak zwykle już jestem cała nerwowa czy nie wynajdzie jakiejś nieprawidłowości czy czegoś tam bo jutro usg połówkowe. ciekawe co powie na te wyniki z przeciwcial na ospę ![]() a dopiero ciekawe czy poznam płeć bo zazwyczaj jak mi na czymś bardzo zależy i umieram z ciekawości to życie robi mi jakiś figiel i uczy cierpliwości![]() ![]() proszę trzymajcie kciuki ( bo ostatnio to pomogło) żeby wszystko było ok i żeby powiedział że to będzie.......![]() ![]() ![]() CAŁUJE I lecę coś zjeść. obiecuje zaraz po wizycie się odezwać
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
|
|
#1809 |
|
Przyczajenie
|
na samym poczatku ciazy myslalam ze bedzie chlopiec,a teraz cos czuje ze jednak bedzie dziewczynka
mam strasznie mieszane uczucia,dlatego mam naprawde wielka nadzieje ze dowiem sie przy najblizszej wizycie
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
to masz dokladnie tak samo jak ja!! ciekawa jestem czy nasze przeczucia sie sprawdza?
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mój małż jest zachwycony nowym biustem bolą mnie i swędza, a mężuś cały czas chce je tarmosić, a mnie to boli nawet głaskanie ![]() i tak źle i tak niedobrze
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
witam, ale naskrobałyscie
hihi Gratuluje nowo kopniętym, ja nadal czekam i jedynie co mnie kopie to psiur jak sie obraca w nocy jak spi z niami w łożku. czytalam ze podobno jak sie ma łozysko na przedniej scianie to nie odczuwa sie kopniec dziecka i ze to troche moze potrwac i ogolnie ze zalezy od temperametru dzidziolka.
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
...bardzo dobry wniosek
![]() ![]() tego będę się trzymać....dziękuję aż się uśmiechnęłam...a dzisiaj brakowało mi tego
|
#1816 |
|
BAN stały
|
nie chcę się wyrywać za mocno, ale siedziałam przed kompem i trzymałam ręke na brzuszku i poczułam lekki kopnięcie
uff, ulżyło mi. napisze jutro po wizycie, buziaki |
|
|
|
#1817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak ich kochamyCytat:
z całych sił Będzie dobrze, zobaczysz
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie ze troszke cie rozbawilam ![]() ciekawe czemu musicman sie nie odzywa........a jest aktywna!!!
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-02-22 o 19:50 |
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje kopniaka
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Finka a sprawdzalas plec w tym chinskim kalendarzu?????mi wychodzi ze dziewczynka.....
|
#1821 |
|
BAN stały
|
mi też że dziewczynka i gdzieś indziej też wyszło ze dziewczynka - a ja czuję że chłopak.
słuchajcie, polecam do przeczytania książkę Manueli Gretkowskiej " Polka" - opisuje swoją ciążę i przeżycia z tym związane. ja dostałam jeszcze w czasie studiów - wtedy jeszcze od narzeczonego - i przeczytałam, ale teraz muszę do tego wrócić |
|
|
|
#1822 |
|
Przyczajenie
|
sprawdzalam,i wyszlo ze chlopiec,ale nie wiem czy tak do konca wierze w to wierze,niby sie sprawdza,kto wie :P
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa tez przypadki ze kalendarz sie nie sprawdzil......ja tez jakos specjalnie nie wierze, chyba ze lekarz potwierdzi plec i okaze sie zgodna z kalendarzem ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
#1825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi co prawda się sprawdziło, bo rzeczywiście będzie córeczka tak jak wychodziło z kalendarza... ![]() Cytat:
|
|
#1826 | |||
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki
znów mam chyba 6 stron do nadrobienia Wczoraj byliśmy na imieninach u kolegi ... faaajnie było! Cytat:
Cytat:
... ale Oni tego nie rozumieją! Cytat:
... a ja mu tłumaczę co chwilę że to boli
|
|||
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
o ktoś mnie zauważył ![]() WIęc nie odzywam się ale czytam regularnie, po prostu piszecie w takim tempie, że chciałabym na to wszystko odpowiedzieć ale nie umiem cytować kilku postów na raz, a postów przybywa i przybywa. Więc tylko czytam i czytam i jakoś tak mi schodzi. ALe u mnie wszystko dobrze, dzidziuś siedzi bardziej po lewej stronie i kopie wieczorami tak intensywnie, że mój mąż już czuje ruchy gdy przyłoży dłoń lub ucho do brzucha. Poza tym mam mało siły i troszkę złapałam doła, że nie jestem w stanie pracować na normalnych obrotach. |
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej wiemy ze wszystko ok u ciebie!! a power ci wroci zobaczysz.......cierpliwo ści!
|
|
#1829 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale faceci tak mają, oczywiście mój też. ![]() Minie mu ![]() Cytat:
i smacznego, ja też zaraz zmykam coś wszamać![]() Cytat:
Czego i Tobie życzę![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem, ale czasem to ich chyba trzeba mocno w odwłok kopnąć, żeby im się wszystko ładnie tam poukładało, bo wiadomo, że głową to oni rzadko ruszają, żeby pomyśleć ![]()
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
spadam kobietki, nie moge za dlugo siedziec przed kompem bo mam problemy ze szczypiacymi oczami niestety........sZczegoln ie wieczorem!!
do jutra
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

no ja bym tak nie nazwala czegos co uroslo minimalnie......nawet stare staniki mam dobre, tylko w obwodzie robia sie ciasne

Tak troszkę, ale jednak.Ładnie wyglądają
NIE LUBIĘ TROLLI

hihi