|
|
#1801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Dziś byłyśmy nadzwyczaj święte żadnych grzechów nie pamiętam
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Elu, ja jeszcze nie używałam tego na noc ... Używam nocnego Repairweara Clinique, ale to mocny kaliber i teraz mi trochę za ciężki się wydaje, więc może znaczę z Multi Activem
No ale teraz taka promocja w Sephorze, że szkoda byłoby nie kupić Chcesz, to mogę jutro Ci potowarzyszyć
|
#1803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co, bardzo chętnie bym polatała jutro z tobą po sephorze ale nie wiem jeszcze o której mnie wypuszczą z labu a planuje skoczyć tylko po ten krem i wracać do domu. Trzeba się na wieczór przygotować ![]() Odbijemy sobie to w środę
|
|
#1804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziekuje za info![]() Vril chyle czola
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł, dziękuję za przemiły wieczór, było naprawdę fajnie! Jak zwykle zresztą
![]() Kochanie miło było Cię poznać ![]() Kremy Clarinsa są baaardzo fajne, ale dla mnie zapach był za intensywny. Moim ostatnim odkryciem jest krem Biodermy i jak pozużywam to co mam to chyba wprowadzę go na stałe do mojej kosmetyczki. Ta maseczka Farmony jest bardzo delikatna, uwielbiam ją, zawsze mam taką gładziutką skórę po niej. Mimo, że ma glinkę i chyba kwasy(??) w skłądzie to nie podrażnia i nie zasycha.
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co wieczorem wybierasz się na Cargo ? A tego ryżowego z tego sklepu w końcu nie kupujesz? ;>
|
|
#1808 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Uaaa
dzień dobry![]() Cytat:
No a że jestem ciągle różowa przez te głupie naczynka, to różu w ogóle nie używam. Więc pędzel niespecjalnie mi potrzebny![]() Cytat:
(naklikałam się we wtorek to nie miałam czego kupować)Cytat:
Mi również było bardzo miło Cię poznać![]() Mam dzisiaj mocne postanowienie, że zrobię coś dzisiaj do pracy mgr-inż. Żeby chociaż plan jakiś, czy coś Więc zabieram się do nauki. Proszę mnie przepędzić, jak ktoś mnie tu zobaczy dzisiaj
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-03-27 o 08:57 |
|||
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Guten morgen
![]() Siedzę w pracy, narazie nudzę się i ziewam. Obejrzałam wczoraj 1 odcinek House`a i zasnęłam a dziś rano wstałam o 6 i o dziwo byłam wyspana. kochanie ja zamierzam jutro wziąć się za moją pracę licencjacką(też za zrobienie planu), więc trzymam za Ciebie dziś kciuki
|
#1810 |
|
Miss Pudernica
|
Hej
Wczoraj wieczorem zostałam prawie siłą wyciągnięta do klubu i fajnie było w końcu Tylko mi się kręci w głowie
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam mieć dziś dzień wolny, ale przesunęli mi zajęcia Umyłam włosy szamponem Fitomed i użyłam maski Sephory...Fajna ona
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nie, on ma aż 90ml! Na razie niestety mam się czym smarować
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Chwilowo jestem bezpieczna - nowe pedzle Sigmy beda dopiero pod koniec kwietnia, a pelne zestawy w ofercie od 15 maja. Uff...
Przelecialam wczoraj wszystkie apteki u siebie, nigdzie nie ma Lirene 50+ i nie zamowia, bo w hurtowniach niet, musze rozszerzyc krag poszukiwan. To jakis spisek - pedzli nie ma, kremu nie ma - naprawde mam zaczac lazic za pilnikami?
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorem podesle liste z ZSK ![]() Ustrzelilam Terracotte ale teraz tak dumam czy nie bedzie za ciemna
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hex, czy robiłaś może hialurona w proszku w połaczeniu z jakimś hydrolatem? Zrobiłam tez liste z BU i wybrałam m.in. własnie proszek i myslę nad hydrolatem do niego - wstępnie zdecydowałam sie na aloesowy lub rumiankowy. EDYCJA: HA w proszku zrobię z aloesowym i ruminakowym (i tak miałam wziąć 2x proszek i dużą butlę rumiankowego z ZSK bo bardzo dobrze działa na moją skórę Oto moje zamówienia: ZSK: Ekstrakt przeciwtrądzikowy 15 ml Ekstrakt nawilżający 15 ml Olej z pachnotki 30 ml Olej z pestek moreli 15 ml Olej Yangu 15 ml Olej z pestek arbuza 30 ml Hydrolat rumiankowy 330 ml BU: Puder bambusowy 15 g Tonik PHA 100 ml Olej z pestek czeresni 15 ml HA w proszku HA w proszku + konserwant Hydrolat aloesowy 100 ml Hydrolat z cytrynowego drz. Herb.100 ml Oleje wziełam w malych opakowaniach, jesli mi któreś wybitnie podejdą to zamówię w wiekszych
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-27 o 10:47 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() A zamiast pilników proponuję balsamy albo żele pod prysznic Tańsze i praktyczne
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Hydrolat aloesowy troche podsusza, a rumiankowy jest jak mdla herbata, mam wrazenie, ze zazolca skore, zdecydowanie polecam hydrolat z glogu - wygladza
Aante e niestety w balsamach i zelach nie zaszaleje, bo mam wrazliwa skore i uzywam tylko apetcznej serii AA z mocznikiem Lirene znalazlam w Oszolomie - faktor 6 Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-03-27 o 10:46 |
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rumiankowy mam i bardzo mi przypadł do gustu - świetnie koi skórę, uspokaja i nawilża. Aloesowego wlasnie trochę się obawiam jakos nieufna jestem do niego
|
|
#1819 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1820 | |||
|
Zakorzenienie
|
A co stęskniłaś się?
![]() Foch ![]() Cytat:
Jakich wrażeń? Nuudy przecież były jak zwykle Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle to cześć Właśnie powinnam myć włosy i jeść śniadanie,bo za godzinę wychodzę do szkoły, ale oczywiście wlazłam na Wizaż ![]() Jako, że właściwie mamy już końcówkę m-ca, mogę ogłosić, że marcowe "ogarnianie" się zakończę sukcesem (kupiłam jedynie 2 miniatury kremu i 2 miniatury maseczki Clarins) Dobrze mi poszło również zużywanie i regularne dbanie o twarz i ciało, w kwietniu chcę jedynie większą uwagę poświęcić stopom, ale największą motywację będę mieć do tego jak uda mi się schować kozaki do szafy i przesiąść się na jakieś śliczne obcasiki ![]() Isa wybrałaś już suszarkę? Ja koniecznie muszę kliknąć w weekend, bo moja doprowadza mnie do szału, wyłącza się sama co 2 min. jak się nagrzeje Miłego dnia
|
|
#1821 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć
![]() Byłam wczoraj na piwie z koleżankami i ciężko było dzisiaj podnieść się z łóżka. ![]() Miałam jechać po wpis przed fitnessem (ponad miesiąc po sesji a ja połowy wpisów nie mam ) ale nie chce mi się i odpuszczę - w końcu nie ucieknie.![]() Zjem śniadanie i zadbam o moje zapuszczone stopy a potem pomaluję paznokcie. Poszłabym na zakupy.
|
|
|
|
#1822 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mama przyjechała ![]() Tylko szafkę z kosmetykami muszę jakoś potajemnie opróżnić
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-03-27 o 11:26 |
||
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HA robie z proszku bardziej sie dla mnie kalkuluje-tylko,ze ja dodaje hydrolat rozany.Rumianku za bardzo lubie ale mialam probki i w sumie nie moglam mu nic zarzucic,podobnie jak aloesowy-ale moje ulubione to:rozany,z glogu,z kocanki,lipowy. Oleje z reguly lubie w mniejszych opakowaniach bo czesto je zmieniam choc mam kilka ulubiencow tak jak sliwkowy,ktory musi byc w max.ilosci ![]() Z liposomow wez mi prosze: -ekstrakt przeciwtradzikowy 8,60 -ekstrakt na rozszerzone i pekajace naczynia krwionosne 7,00 przy okazji pytalas sie jakie dac stezenie do takiej aplikacji z zelem HA-ile kropel dac na jednorazowa mieszanke? Olej z Zurawiny wielkoowocowej 15ml 9,90 Olej Moringa Rafinowany 30ml 9,19 Olej z Pachnotki Organiczny 65ml 13,60 To bedzie wszystko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wpisuję sobie od razu Twoje zamówienie, lada dzień będę składać Widze, że oprócz śliwkowego, bardzo lubisz też pachnotkę
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-27 o 12:08 |
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko ok ale chodzi mi o ilosc liposomow w stosunku do zelu HA ![]() Wrzuc mi dane na PW to zrobie wieczorem przelew a po niedzieli napisze co i jak z Avonem. Pachnotka rewelacyjne zastepuje mi balsamy z o wiele lepszym skutkiem i swietnie spisuje sie w pielegnacji wlosow
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dane zaraz podesle
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podlicz zamowienie ZSK i jak z przesylka wychodzi bo przyznam sie,ze nie wczytywalam sie za bardzo
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znów mi się pomylili w COKu i muszę spróbować to odkręcić, dodatkowo parkowałam na zakazie i się spieszyłam i chyba zgubiłam po drodze telefon Miłego wieczorku, będę, późno
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bez próbki pojechałam w trakcie przerwy w pracy do sephory i ją kupiłam
to nic, że prawie miałam wypadek, że przekroczyłam przerwe o 20min...skoro ją kupiłam! a wszystko przez was kusiciele jedne
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
ide dzisiaj na babski wieczor i w zwiazku z tym dostalam od taty Kahlue
troche mi szkoda puscic ja w obieg i nie wiem, czy nie podmienie jej na, na przyklad, Mandarynkowa ![]() w ogole to Soplica Staropolska kojarzy mi sie z Oriana Fallaci. nie mam pojecia dlaczego raz nawet poprosilam w sklepie o pol litra Oriany Fallaci. mina ekspedientki - bezcenna, podobnie jak moje zawstydzenie ![]() mysle, jakie buty wlozyc na wieczor. chcialabym moje niebieskie koturny ale chyba troche mi ich szkoda
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

No ale teraz taka promocja w Sephorze, że szkoda byłoby nie kupić 

dzień dobry
Więc zabieram się do nauki. Proszę mnie przepędzić, jak ktoś mnie tu zobaczy dzisiaj

jakos nieufna jestem do niego 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
raz nawet poprosilam w sklepie o pol litra Oriany Fallaci. mina ekspedientki - bezcenna, podobnie jak moje zawstydzenie