|
|
#1801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, ja prosze o jak najwiecej brunetek!
![]() olcac- wysłane
|
|
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Słońce
|
|
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm nie mam pojęcia co dzisiaj robić, może tż coś wymyśli
![]() co robicie dziewczyny w weekend majowy?? wybieracie się gdzieś?? |
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcąc nie chcac, niewielkie mam pole do popisu
![]() Muszę siedziec w domku, ewentualnie krotkie spacery wchodza w gre, ale to juz wieczorami..cóż ![]() w weekend majowy nigdzie nie wyjeżdżam, planuje tylko ognisko z moją byłą klasa z LO
|
|
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
Ja pewnie jakieś ognicho klasowe z bardziej rozrywkową częścią mojej klasy, i pewnie wyskoczymy jeszcze gdzieś na wały na igrisojka
No nie wiem, ale na pewno trzeba to jakoś oblać
|
|
|
|
#1807 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
za tydzien konczy mi sie miesieczne chorobowe.. ale ma ono trwac od 6tygodni do 2 miesiecy
![]() ale i tak, brak mi TŻ, wiec i tak bym sie nudzila
|
|
|
|
#1809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak pójdziesz do pracy to już nie będziesz o tym tyle myśleć, bo się czymś zajmiesz. a może zapisz się jeszcze na jakiś fitness, albo umów się gdzieś z koleżankami?
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie, ja mam wlasnie zakaz ruchu, a nakaz leżenia i odpoczynku, unikania slonca itd.
A chorobowe mi przedluza, lekarz mi ostatnio mowil,ze 5 maja mam przyjsc bo leczenie jeszcze potrwa, wiec mam przyjsc po przedluzenie L4. nie szkodzi
|
|
|
|
#1811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, że dostałam zaproszenie na wesele do bliskiej rodziny i muszę tam być. A teraz nie mam ochoty patrzeć na to jak inni są szczęśliwi kiedy mi się rozsypało życie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
uff.. przeanalizowalam swoja
prezentacje i mam full reklam bo w gazetach wielkie G ;/ to komisja sie ponudzi.. wszyscy wiemy jak kazdy lubi reklamy ![]() musze jeszcze dopracowac na czysto ta prace/pododawac i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() a co w majowke? podobno szykowal sie jakis biwak ze znajomymi ale nie wiem czy to wypali bo 4 mam mature ;/ wczesniej sie lage kładło to teraz trzeba bedzie cierpiec i sie uczyc ;/ |
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja pewnie w sobotę pojadę na tany tany ![]() chyba zawsze jadę na spontana, a planowane wypady nie wypalają więc nic nie planuję ![]() cashmere - świetne zdjęcia ![]() eeee tak mnie wkurzają te moje końcówki są rozdwojone, a ścinać nie chcę no bo ciągle bym stała w miejscu z zapuszczaniem nawet na lekcjach skupić się nie mogę bo je oglądam co zołz to ja jestem trochę zołzą zyskowa - głowa do góry, na poczatku będziesz cierpieć, ale niedługo ktoś inny zawróci ci w głowie ![]() nie możesz tracić życia przez jakiegoś faceta, który powinien w piekle się smażyć, bo stracił taką cudowną kobietkę 3maj się
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa!! Ja Cię bardzo proszę, koniec umartwiania się nad sobą, nic Ci to nie da, pewnie więcej kłopotów sama sobie wmawiasz, świat nadal jest piękny!
Spójrz na mnie, jestem w tkiej samej sytuacji,tyle,że ja faceta straciłam ledwie 2 dni temu, mam 20lat, planowałam z nim wspólne mieszkanie, już nawet byliśmy na etapie szukania takiego.. i czar prysł, trudno, koniec to koniec, trzeba umieć się z tym pogodzic i patrzec dalej przed siebie z uśmiechem na ustach. |
|
|
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
to widzę, że raczej nie wyjeżdżacie nigdzie na weekend. ja się wybieram na 2 dni ze znajomymi ze studiów i z tż nad jezioro Rożnowskie, a później na 2dni z tż do domku w górach mojej babci. ale zanim weekend nadejdzie czeka mnie dużo roboty
muszę zrobić prezentację i sprawozdania z zajęć![]() zyskowa może zrób coś dla siebie, albo coś co np. przez tż nie mogłaś zrobić. na pewno podobał Ci się jakiś przystojniak, no ale byłaś z tż to nie umówiłaś się z nim może spróbuj teraz
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-26 o 13:01 |
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie możesz się tak zamartwiać, a jak masz okazję żeby iśc na jakąś imprezkę to idź rozerwiesz się i przestaniesz o tym myśleć, wśród ludzi będziesz starała się jakoś trzymać, trzymam kciuki żeby ci się wkońcu ułożyło płacz naprawdę nic nie zmieni.wreszcie nadrobiłam. prawie cały dzień wczoraj z tż-tem spędziłam, miło było taka piękna pogoda a ja zaraz się muszę budownictwa uczyć A ja w weekend majowy mam urodziny, więc mam nadzieje że miło spędzę, ale żadnego wyjazdu nie planuję i weekend będę mieć już od czwartku
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)renatka prosze;p podam Ci mój mail w prywatnej wiadomości dziewczyny, wkleje zdjęcia mojej figury w galerii, oceńcie ją prosze, wyglądać aż tak mega chudo??? mam obsesje juz na tym punkcie;/ zacząć ćwiczyć na mięsnie? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1820 | ||||
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() mam lekkiego kaca, dostałam okres i cały dzień leżę w domu i nie ruszam sie nawet na krok imprezka udana tylko bardziej siedziąco pijaca a ja sie na tańce nastawiłam ale fajnie spotkać się ze znajomymi. poza tym Kopenhaga w sobotni wieczór (jeszcze taki ciepły) to jest cos niesamowitego. masa imprez, ludzi, swiatła, no super klimat w domku bylismy koło drugiej bo Tż na 10tą dzis do pracy. tylko ja sie lenie![]() Cytat:
ale znam swoje włosy. chociaż teraz bym juz tak nie zrobiłaCytat:
zaraz wyślę maila na PWCytat:
:czarne legginsy, biała dłuższa, prosta bluzka, taka za tyłek, cekinowy pas (ten co miałam na weselu), te moje piaskowe szpilki z deichmanna, brązowa ekoskórka, beżowa lakierowana torebka na złotych łańcuszkach + bizuteria Cytat:
). i najlepsze jest to że mogę iść bez makijażu, bez fryzury w dresiku, adidasach, bluzie i okularach słonecznych a i tak są zaczepki (no przesada). nie chcę żeby to zabrzmiało jakoś że się uważam za niewiadomo kogo ja wogóle nie lubię takiego zaczepiania na ulicy.mi chodzi bardziej o jakąś taką pewność siebie, która bije z Twoich wypowiedzi. mi po prostu zawsze sie wydaje że nie jestem wystarczajaco dobra, że zawsze jest ktoś lepszy, kto robi cos tam lepiej ode mnie. jakiekolwiek porazki przeżywam strasznie. każde złe słowo i każdą krytykę. a wiem że są ludzie którzy maja to totalnie w d*pie. i właśnie taka niepewność siebie i chyba swego rodzaju perfekcjonizm wpędziły mnie w pewne problemy z którymi się zmagam od dłuższego czasu (ale o tym kiedy indziej, bo pisałam juz że to długa historia i nie chcę nikogo zanudzac )
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa - to Twoj pierwszy pwoazny zwiazek? Wydaje mi sie ze tak bo masz takie same 'objawy' jak ja po rozstaniu z moim pierwszym facetem z ktorym bylam 3,5 roku.. i wiem ze Ci ciezko, ze takie wyjscia wydaja Ci sie bez sensu, ale posluchaj 'doswiadczonych' kolezanek, ktore tez to przezywaly i nie popelniaj naszych/moich bledow! Wyjdz z domu, rozerwij sie, umow sie z kolezankami, idz na zakupy!! Do fryzjera, zrob cos, pomaluj paznokcie na kolorowo
przysiegam Ci ze takimi drobnymi kroczkami wyjdziesz z tego okropnego humoru, tylko musisz zaczac cos robic!!---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- ja tez chce zolzy, prosze ckin2u@wp.pl :P w ogole mam ochote isc na zakupy cos kupic sobie, poprawic humor.. smsowalam z 'moim' i ehm
|
|
|
|
#1822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nikogo nie zanudzasz |
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
nie jestem wkręcona w pisanie ale widze ze piszecie na ciekawy temat,jesli chodzi o chłopaków ja też sie niby im podobam ale przyciagam tych nieodpowiednich i w ogóle ...jakoś chciałabym spotkac w koncu normalnefo fajnego chlopaka który byłby we mnie zakochany i miał szczere zamiary....a jak dotąd chodzi im tylko o jedno wiem dziwnie to brzmi tym bardziej ze wyglądam normalnie wiecie rurki,itd raczej nigdy nie ubieram sie wyzywająco(no czasem w lato zaloze krótkie spodenki czy coś no ale to normalne) raczej dziewczęco no i w sumie straciłam nadzieje na to ze spotkam swoja miłość pozatym zauwazyłam ze mam strach przed zaangażowaniem jakos sotykam kogoś podobam mu sie ale gdzies coś automatycznie sprawia ze jak widze ze mu na mnie zalezy to zwiewam mi ze on tez mi sie podoba dziwne co nie ![]() aha i mam pytanko ma któras z was moze farbowane blond włoski i ma jakies sposoby zeby nie wyglądały na zniszczone? ![]() a jesli chodzi o dołek to najgorsze siedziec i rozmyslac ja proponuje wyskoczyc na zakupy,na spacerek z koleżanką,jakies zakupy,czekolada lody czy fajna muzyczka mi zawsze to poprawia humor chociaz fakt trudno bardzo zapomniec ja lubie sobie iść do klubu ze znajomymi potańczyc ale ostatnio poszłam i co?kojarzył mi sie tylko z Nim bo tam jeszzcze neidawno sie bawilismy aaa ![]() ale myślmy pozytywnie
pewność siebie i radość życia. dbam o siebie. rozwój intelektualny/praca/mod. Edytowane przez Śnieżka Czas edycji: 2009-04-26 o 13:44 |
|
|
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
cashmere śliczne foteczki
Agnesta super że dalej z nami jesteś. nie uciekaj nawet jakbys musiała zrobic przerwę to wracaj do nas zyskowa kochana trzymaj się. wiem że teraz są ciężkie dni dla Ciebie. no cóż stara prawda...czas leczy rany. tez przeżywałam kilka razy w życiu silne zawody miłosne. wtedy wydawało mi sie że świat mi runął. z biegiem czasu to wszystko słabło a co do majowego weekendu to chyba nic nie będę robić. w Dani nie obchodzą tego "święta" tż pewnie będzie pracował a ja też muszę się w końcu zabrać za obrazy bo mam 6 zamówień+ściany w pokoju dziecięcym u znajomych a od przyjazdu nic jeszcze nie zrobiłam w następnym tygodniu juz muszę zakupić płótna, farby i do roboty
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, zaraz Wam Zołzy porozsyłam, tylko zrzucę muzykę USB, bo jak zrobię to i to naraz to mi komputer zwariuję, mój grat kochany
|
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
zyskowa wiem jak boli zerwanie, bo moje życie miłosne też nie jest zbyt poukładane.
zerwało ze mną 2 chłopaków i co gorsza z każdym byłam tylko 3,5 miesiąca, zawsze po tym czasie ktoś ze mną zrywał. już myślałam, że może to jakieś fatum nade mną ciąży ![]() nie warto użalać się nad sobą przez mężczyzn, zerwaliście, trudno, jeszcze nie wie co stracił, doceni dopiero po stracie-tak jest zawsze. a Ty kobietko przede wszystkim musisz porządnie wziąć się w garść, ja zawsze po zerwaniu wychodziłam częściej gdzieś, bardziej dbałam o siebie, jakieś metamorfozy-jako nowy rozdział życia-ten lepszy bez niego. łatwiej może Ci będzie, jak wypiszesz sobie jego wady które Cie zawsze denerwowały w nim, ogólnie zmieszasz go z błotem, albo napiszesz do niego list-którego nigdy nie wyślesz, co o nim myślisz itd co czujesz, i spalisz to.. to pomaga uwierz praktykowałam!!zapewne będziesz widziala teraz więcej zakochanych par itd, bo to normalne, człowiek nagle po zerwaniu zauważa to co miał sam obok siebie, czyli miłość, a wcześniej jakoś tego nie dostrzegał u innych, bo miał to u siebie. zrób się na bóstwo i zastosuj metode podrywu i śmiechu!! im więcej się będziesz uśmiechać do mężczyzn, tym częściej będziesz podrywana ![]() głowa do góry dziewczyno, świat stoi u Twych stóp!!!!!!!! musisz tylko w to uwierzyć, i mówi Ci to dziewczyna, która już po kresie swoich związków, powiedziała NIE miłości;p a jednak, na nowo kocham ![]() powodzenia!!! |
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Utknęłam na 54 stronie
![]() Wiecie co? jednak poszłam na tą imprezę w białych rurkach + białych pep toe + czarna koronkowa bluzka i skóra. Dobrze, że się nie stroiłam, bo to była impreza w plenerze. Nawaliłam się i nic nie pamiętam, a ja nigdy nie piję i niedużo mi trzeba. Jestem na siebie zła, bo teraz fatalnie się czuję
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam pff chlopakami sie przejmowac
możnaby zwariowac ![]()
|
#1829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może go przeraża fakt, że się tak katujesz żeby być taką piękną to dlatego Ci tak mówi. Niech myśli, ze jesteś taka piękna z natury :P A jak chłopak ma brzydszą, niezdbaną dziewczynę to ogląda się za innymi, nie daj Boże powiedzieć że coś więcej. Tak więc najlepiej jak ma przy boku taką, żeby mógł być z niej dumny Renatka ja też proszę o tą książkę! Zaraz wysyłam maila na PW. Tymczasem idę się kąpać.
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
kims trzeba
![]() z nimi idzie zwariowac, a bez nich tym bardziej ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
Ladnie napisane ![]() calkowicie sie z Toba zgadzam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

jak pójdziesz do pracy to już nie będziesz o tym tyle myśleć, bo się czymś zajmiesz. a może zapisz się jeszcze na jakiś fitness, albo umów się gdzieś z koleżankami?

tak mnie wkurzają te moje końcówki