|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
hmm a mnie sie wydaje ze zanim dojdzie do implantacji zarodka to ok 7 dni i nastepne 6 czyli mamy w sumie 13 czyli mniej wiecej 2 tyg po owulacji? dobrze mysle?
|
|
|
|
#1802 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
nie wytrzymalam i kupilam test. W poniedzialek rano zrobię, to będzie 43dc.Cytat:
Pozdrawiam dziewcionki i główki do góry podnoszę podłamanym
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
Ziaaa u mnie jutro 44 dc,a teoretycznie owu mialam 33 dc...; boje sie zrobic test
|
|
|
|
#1804 | |
|
BAN stały
|
Wiecie co
normalnie jakby nie to,ze w dni plodne do niczego nie doszlo to bym normalnie myslala,ze zaskoczylam zawsze jak zmienialismy domek to sie tak cieszylam ,ze 2 dni i wszystko bylo posprzatane az lsnilo a teraz ...... co zaczne cos robic to zaraz musze odpoczywac jak moja suczka kiedys hehe chyba trzeba przestac tyle myslec zeby czlowiek do reszty nie oszalal ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
ale wiem ,ze jak myslalam ,ze wpadlam i poszlam do apteki to pani dala mi test na ktorym bylo napisane,ze dziala juz 6 dni po stosunku takze nie wiem
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Hihi Asiu a moze Ty zaciazylas i nic o tym nie wiesz???
Nie pamietam czy czytalas jak opisywalam przypadek mojej przyszlej szwagierki...Ona brala tabletki anty,przez 2 lata bez przerwy,i w zeszlym rokuw lutym dostala@ i skonczyl akurat tak ze w Walentynki miala wziasc tabletke,ale zapomniala i jak sie okazalo zaciazyla i teraz moj Tz ma wspanialego 8 miesiecznego chrzesniaka ![]() A przeciez zaraz po @ nie ma sie dni plodnych,prawda???
|
#1806 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehe wiem cos o tym no wlasnie jak sobie wyliczylam plodne to nie bylo nic bo myslalam ,ze moje sterydy moga zaszkodzic dopiero jak sie dowiedzialam,ze mozna to dzialalismy to nie byl to ten czas niestety
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
Hihih Asienko kochana,wiec wiesz ze wszystko sie moze zdarzyc
Jak ma byc dzidzia,to nawet dni plodnych nie trzeba hehehehe Wtedy nie pomoga rozne srodki ostroznosci nawet,Bozia swoje zawsze zdziala i przysle bociana tam gdzie ma byc ![]() ![]() Ja tam trzymam kciuki Zeby to Twoje zmeczenie oznaczalo piekna fasolineczke
|
#1808 |
|
BAN stały
|
Witajcie kobietki
wiec chyba jak tylko dojde troszke do siebie to lece po nastepny test i robie 2 tylko najgorsze ,ze tu test kosztuje ponad 10 funtow |
|
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
o Boze Joanna super by bylo az jestem w szoku
![]() ale fajowo jakby sie udalo,nie wiem co powiedziec...lec po drugi test i daj nam znac! |
|
|
|
#1810 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
teraz kupie chyba z 5 testo dla pewnosci zadziwiajace jest to ,ze jakby nie moj malzonek i ten wyskok z testem to by mi do glowy nie przyszlo ze wzgledu na przytulanki przed i po ale nie w terminie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
A ktory masz dzien cyklu dzis????
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- A widzisz Asiulka89 tez zaskoczyla pomimo ze nie przytulali sie w dni plodne,moze ty masz tak samo? A ja spanikowalam i nie zrobilam testu dzis tak bardzo boje sie znowu rozczarowac
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
szkoda,ze spanikowalas a moze akurat by cosik tam wyszlo trzeba zawsze byc dobrej mysli
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
Jutro bede testowac ale i tak mam zle przeczucia ehh
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu a to niespodzianka
Super, gratuluję Ci serdecznie i po cichutku zazdroszczę -pozytywnie Drugi test na pewno wyjdzie. Niech maleństwo chowa się zdrowo
|
|
|
|
#1815 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na razie jeszcze nie dziekuje podziekuje jak drugi test tez wyjdzie pozytywny ale zrobie go dopiero rano jednak bo musze isc do apteki po taki test ktory pokazuje na wyswietlaczu tygodnie ciazy wlasnie moj maz znalazl na necie i tego testu dostalam przykaz zrobienia chyba oszaleje do jutra rana---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- bedzie dobrze kochaniutka,trzeba byc dobrej mysli testuj i dawaj nam znac
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Raczkowanie
|
Taki nius z samego rana
ale poczekam jeszcze z gratulacjami na nastepny wynik.
|
|
|
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiu tak sobie czytam o Twoich objawach i normalnie jakbyś pisała o mnie z tą różnicą, że u mnie przytulanki były zaraz po @. Co prawda w tym czasie już nie brałam leku na alergię, ale .... nie wiem jak długo wypłukuje się on z organizmu. Jakoś dziwnie mnie boli podbrzusze, nerki (te mnie bolały na @ czasem) a wczoraj kręgosłup - oczywiście zwalam to na ten upał.
Dziś mam wesele, a ja śpiąca jak nigdy - też przez pogodę, bo od rana leje Mam nadzieję, że przejdzie bo będę cała mokra, a z włosów to mi loczki popłyną.Trzymam kciuki by na drugim wyszły II krechy i nie gratuluję jeszcze
|
|
|
|
#1818 |
|
BAN stały
|
Asiu trzymamy kciuki
![]() ![]() Oby sie ten test nie mylil !!! ![]() U nas tutaj tez sa testy, ktore pokazuja tez tydzien ciazy (clearblue z wyswietlaczem) ... Myslalam o kupieniu, ale sama juz nie wiem :P Ale z tego co sie orientuje to tu kosztuja ok 10 euro! |
|
|
|
#1819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może lepiej zrobić. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Kicia coś ostatnio się mijamy na tym forum U mnie ok.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie ranne staraczki i fasolki.
Za test Joanny trzymam kciuki i zaczynam powoli pakować się nad morze. Jedziemy w poniedziałek, ale dzisiaj impreza rodzinna u TZta więc czasu mało zostało. Mam nadzieję, że podróż nad morze minie spokojnie- ja siedzę całą drogę za kółkiem. Czy oprócz częstych przystanków macie jakieś rady dla początkującej mamy za kierownicą? (właśnie zdałam sobie sprawę, że po raz pierwszy nazwałam siebie mamą...ale dziwnie...) |
|
|
|
#1821 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
czyli do jutra z samego rana pewnie z teego wszystkiego jak sie polozylam spac to dopiero wstalam ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
dokladnie o tym samym tescie mowimy kurcze u nas on kosztuje 12.50 funta,drogi jak cholerka ale skoro mezus tak bardzo chce to nie ma problemu tylko,ze on by chcial abym juz teraz go zrobila i ciezko mu wytlumaczyc ,ze do @ mam jeszcze 3 dni i lepiej poczekac do jutra rana tylko,ze facetom zreszta cokolwiek ciezko wytlumaczyc bo dla nich skoro jeden wyszedl plus to drugi tez powinien
|
||
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu ja mialam tak samo jak ty
wogole wtedy nic w dni plodne nie bylo takze tfrzymam kcuiki
|
|
|
|
#1823 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
u mnie przytulanki byly tez zaraz po @ a pozniej po plodnych dniach tak bynajmniej wyliczylam,no i moj mowi mi wczoraj,ze chyba w ciazy jestem bo jestem inna niz zawsze (zawsze pelna energii,siedzaca po nocach a odsypiajaca rano ,zawsze chetna na jakas mala klotnie )wiec kupil tesciora i wyszedl dodatni ale dla pewnosci powtorze rano moj juz rozmawial z moja ciotka gin i ta mu powiedziala,ze ponoc akurat w te strone testy sie nie myla ale dla pewnosci trzeba zrobic drugi bo ja to taki niedowiarek jestem mnie tez brzucho boli dziwnie tak jakos dolem,ciezko to wytlumaczyc rob,rob tescik moze sie wkoncu cos tutaj u nas ruszylo chcialabym zeby w koncu wszystkie sie POSYPALY ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
jak my czasem sobie wyliczamy a bynajmniej nie u kazdej z nas
|
||
|
|
|
#1824 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ...dzisiaj już 41 dzień bez@@@...chciałam dzisiaj jechac do kliniki ale Irlandzcy lekarze nie robią badania "ręcznego" ... tylko USG więc zostaje mi poczekac do następnego tygodnia aż zarejestruję się w Polskiej przychodni...także troszkę się obawiam ....mam nadzieję że będzie dobrze ...pozdrawiam
|
|
#1825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki za Ciebie i za siebie. A powiedz mi jak sie czujesz? Bo ja w sumie... normalnie, jakbym w ogole na okres nie czekała (poza bólem jak zwykle piersi) Ja w poniedzialek zrobię test i pojde sie zarejestrowac do lekarza. Czy wyjdzie negatyw czy pozytyw to i tak muszę iść. Jeśli wyjdzie pozytyw- to wtedy w sprawie ciąży, a jeśli negatyw...co żeby mi coś zrobił na uregulowanie tej przeklętej @ Asiu trzymam kciuki i czekam do jutra!!!!!!!!!!!!! ![]() Pepuś, Kicia, Asiulka, Aneczka, Panienko: co u Was? jak humorki? jak starania? ) buzioki przesyłam, bo ostatnio rzadko tu jestem, w ogóle rzadko przy kompie...rodzice nad morzem- więc jestem Panią domu- obiadki, sprzątanie etc a dodatkowo sprzeczki z TŻtem, czasem mam już dość tych sprzeczek... wczoraj mu powiedziałam, że nie chce żebyśmy przez te sprzeczki się oddalali od siebie.. Ale czasem to nieuniknione. Bleh
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
Ziaaa doslonale cie rozumiem tez ostatnio z TZ nie moge dojsc do porozumienia oby to bylo chwilowe
![]() A ja testuje jutro,i w sumie to teraz zaluje ze nie zatestowalam dzisiaj-bo mialabym juz z glowy a tak stres bedzie az do jutra.Pewnie i tak wyjdzie jedna kreska ale lepiej wiedziec bo dosyc mam juz tego nakrecania sie. Okres wg moich wyliczen powinien byc wtorek-sroda Buziaki dla wszystkich ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- A powiedzcie mi co moze oznaczac zolty sluz?? nie mam go duzo-wczesniej byl bialy a teraz zmienil kolor na taki zoltawy
|
|
|
|
#1827 |
|
BAN stały
|
Ja mam pytanko juz do zafasolkowanych
bo ja niestety juz nie pamietam albo po prostu nic nie mialam takiego wczesniej a mianowicie chodzi mi o bole podbrzusza bo tak mnie jakos dziwnie boli jak na okres albo jak podczas okresu i sama nie wiem co o tym wszystkim mam myslec a tutaj zanim pojde do lekarza a raczej zanim sie dostane do niego to troszke czasu minie a pozatym do 3 miesiaca jak sie poroni to dla nich jest naturalne a dla mnie to wszystko dziwne z ta sluzba zdrowia
|
|
|
|
#1828 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niektore kobiety podobno odczuwaja tak tez zagniezdzanie sie jajeczka, ale nie wiem ile w tym prawdy:p Jesli jednak bol bedzie sie nasilal i zacznie towarzyszyc krwawienie to szybko to lekarza !
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na 6 sierpnia kurcze jeszcze 2 tygodnie troszke dlugo ale tutaj nie mam takiej mozliwosci zeby isc prywatnie nawet jak bede chciala zaplacic jakies to chore |
|
|
|
|
#1830 |
|
Raczkowanie
|
Laski, ktora z Was (oprocz mnie
) stara sie o pierwsze dziecko i nie jest jeszcze w ciazy?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

nie wytrzymalam i kupilam test. W poniedzialek rano zrobię, to będzie 43dc.
....a @@@ jak nie było tak nie ma...to już 4o dni...dobija mnie ta niepewnośc....wolałabym dostac @ i miec to z głowy
normalnie jakby nie to,ze w dni plodne do niczego nie doszlo to bym normalnie myslala,ze zaskoczylam
zawsze jak zmienialismy domek to sie tak cieszylam ,ze 2 dni i wszystko bylo posprzatane az lsnilo a teraz ...... co zaczne cos robic to zaraz musze odpoczywac
jak moja suczka kiedys hehe chyba trzeba przestac tyle myslec zeby czlowiek do reszty nie oszalal 
Zeby to Twoje zmeczenie oznaczalo piekna fasolineczke 

wiec chyba jak tylko dojde troszke do siebie to lece po nastepny test i robie 2 tylko najgorsze ,ze tu test kosztuje ponad 10 funtow

...pozdrawiam