|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maggie o żadnym takim dokumencie nie wiedzieliśmy! ![]() ![]() ![]()
![]() W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach ![]() Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2009-08-03 o 12:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
heh ciekawe ile mój proboszcz zechce
u TŻ jesteśmy już na zapowiedziach a u mnie w parafii jakoś dalej nic dawno mnie tu nie było ![]() dziś zamówiłam bukiet w kwiaciarni do tego butonierkę, przypinkę dla świadka i bransoletkę dla świadkowej, no i wystrój auta na klamki i bukiet na maskę za wszystko 270zł tylko muszę zorientować się jak z wystrojem kościoła a bukiet w ostateczności został ten ![]() ![]() jeszcze tylko miesiąc i 9 dni kurcze jak to zleciało ![]()
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi zostalo 5 dni ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny- pelny wywiad dziala i zdaje wyniki dochodzenia: Madzialenka - zmienila nazwisko na nk i ma pysznie brzmiace nazwisko po mezu ![]() Justyna - tez zmienila juz nazwisko na nk ..... i melduje, ze zadna jeszcze nie wstawila fotek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Rybulka moja kochana tez zmienila nazwisko
![]() ![]() ![]() Rybulka, myszka_maj, Madzialenka12344321, jaga_2001, Justyna33333, miiitusia, anialaura, kikuska, groszek80 - ciekawe ktora pierwsza zda relacje ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-08-03 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Melduję się jako mężatka.
![]() Było cudownieJ W sobotę rano wstałam wcześnie, moja siostra pojechała po fryzjerkę. Fryzjerka zrobiła mi uczesanko śliczne, pomogłam siostrze ozdobić bramkę i dom, pomalowałam paznokcie mamie i siostrze, zrobiłam makijaże kuzynkomJ Ogólnie zero stresu. Ok. 12.30 już nie miałam nic do roboty i zaczęłam się nudzić trochę. Bezstresowo ogólnie ale jak malowałam siostrze paznokcie to ręka mi się trzęsła niemiłosiernie. Nie mogłam się już doczekać tego Pana MłodegoJ O 13.30 przyjechał mój fotograf, zrobił nam kilka zdjęć podczas ubierania,malowania ust. Pozostało czekać dalej… Pan Młody przyjechał o 14. Okazało się, że po drodze miał 2 bramy. Jedną zrobili mu strażacy, zrobilli akcję ratunkową na drodze i świadek ratował ich wódkąJ Jak siostra mojego Tż weszła do pokoju powiedzieć, że już są to moja siostrunia biedna się popłakała – pierwszy i nieostatni razJWyszłam do mojego narzeczonego, wyglądał przecudnie w zlotym garniturze. Dał mi piękny bukiet z bordowych candedesek. Nie mogłam mu przypiąć butonierki tak mi się ręce trzęsły. Mieliśmy prześlicznie ubrany samochód – słonecznikami. Moi rodzice popłajkali się całkowicie przy błogosławieństwie. Przyjechaliśmy do kościoła. Tż wszedł ze świadkami, ja z tatą. Kościół był pięknie ubrany słonecznikami. Ksiądz miał fantastyczne kazanie, siedzieliśmy tuż przed nim, patrzył na nas cały czas, kazanie było bardzo osobiste, wciąż podkreślał, że to „nasza” masza bo my wybieraliśmy ewangelię i czytania. Powtarzał nasze imiona, naprawdę pięknie mówił. I przysięga… Mój Pan Młody był tylko trochę zdenerwowany, ja prawie wcale. Lekko mnie ogarnęło wzruszenie przy przysiędze Tż. Przy nakładaniu obrączek ksiądz podpowiadał Tztowi, że ma wziąć mniejszaJ Po mszy życzenia – długie i bardzo ładne. Dostaliśmy mnóstwo kwiatów i prawie same koperty. Zajechaliśmy na salę, pięknie ubraną słonecznikami, rodzice przywitali nas chlebem i solą, mąż wniósł mnie po schodach na górę. Ogólnie wesele mega udane, goście bawili się bardzo dobrze, cały czas parkiet był pełny. Jedzenia na gorąco była taka masa, że mało kto jadł ze szwedzkiego. Ja nawet ciasta nie spróbowałam. Tort piękny i bardzo smaczny, kawowy. DJ super przyjęty, bardzo się podobał, grał rewelacyjnie, super zabawy prowadził. Jedyny minus – moja chrzestna zrobiła jazdę przy winietach, że nie jest w szkole i nikt jej nie będzie mówił gdzie ma siedzieć. Zenada dziewczyny. Tak się wyvbawiła, sukienka się super podobaa. Troszkę dziurawa od obcasó, brudna ale piękna. Świadkowie spisali się na medal ![]() ![]() Bawiliśmy się do 5. Przed byliśmy w hotelu. A teraz najgorsze… Jesteście w stanie pojąć, że nie mam ani jednego zdjęcia? Nikt z moich bliskich nie miał aparatu. Moje przyjaciółki mają mi wysłać pod wieczór jakieś zdjęcia więc mam nadzieję, że coś będę mieć. A nasz fotograf wraca dopiero za 2 tygodnie z urlopu, wyedy też plener. Od razu jak tylko się zorientuję kto ma jakieś zdjęcia to zamieszczęJ
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-08-03 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
justynka gratulacje!!!!! piekna relacja dlugiego szczesliwego zycia
![]() a jak pierwszy taniec???? daliscie rade??
![]() |
![]() |
#1810 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ach musiało być cudnie ![]()
![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki!!!
Nie wiem jak Wy, ale ja zawsze mam łzy w oczach jak czytam relacje naszych PM-ek. Mnie zostało jeszcze 39 dni.... ale już chce być po tych wszystkich przygotowaniach. Mam kilka pytań - może mi pomożecie: 1. Czy któraś z Was ma może szablon na podziękowania dla gości w formie krzesełek? Chcemy je zrobić sami. 2. Byłam w sobotę na ślubie koleżanki z pracy.... dziewczyny jak wyglądała cudnie!!!!! Miała suknie z długim trenem i dłuuuuugi katedralny welon - czy któraś z Was może taki zamawiała na necie i mogłaby mi podrzucić jakiegoś linka? Baaardzo mi się to podobało. A tak poza tym to w piątek mają już być nasze obrączki!!!!!!!!! Jak głupia nie moge się ich doczekać ![]() ![]() Właśnie - jak zamawiałyście napoje? Moja sala daje 1l soku na osobę + woda mineralna, kawa, herbata pod dostatkiem. A jak liczyć np dodatkowe ilości soków i coli? Podpowiedzcie pls. Dalej czekam na telefon od salonu, że mam się zjawić na przymiarke... rany dziewczyny... jeszcze tyle czasu a mnie już motylki latają, żołądek się ściska... masakra jakaś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() ![]() Justyna33333 ---- GRATULUJĘ ![]() ![]() ![]() ![]() moniqac - ja już też zaczynam odczuwać stresik. Jak tak dalej będzie to @ dostanę w dzień ślubu. Już o dwa dni mi się przesunął :/ PS. MAM BUTKI ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-08-03 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze dwa
![]()
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
justys ale slicznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Justyna33333 super relacja... swietnie ze wam sie tak pieknie wsyztko udalo.. a chrzestna sie nieprzejmuj
![]() ![]() ![]() ![]() to co napisala juz Justyna i groszek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A pytałam, bo moja koleżanka zbiera przybory szkolne ![]() Myślę, że ta informacja jest bardzo cenna i pozwoli uniknąć w/w sytuacji innym osobom ![]() Dziękuję ![]()
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-08-03 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zgadza się ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Justyna33333 Gratuluje zamążpójścia ![]() ![]() ![]() Mam już suknie w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Justynko, ale ślicznie wyglądałaś
![]() ![]() A to zdjecie pod zieloną .. bramą? łukiem? w każdym razie slicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Rozeznanie
|
Justynko fantastycznie wyglądaliście!!! Gratuluje! Jaki kolor sukni miałaś bo prezentuje się ślicznie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Suknie miałaś prześliczną! Chciałam identyczną widziałam na allegro do sprzedania ale była za krótka na mnie. Strasznie mi się podoba. Cieszę się że wszystko się udało a chrzestna to pewnie chciała zwrócić na siebie uwagę haha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka zmieniłam nazwisko na nk
![]() ![]()
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Justynko gratuluje
![]() U nas ciąg dalszy odmawiania, denerwują mnie Ci goście ![]() Jutro przymiarka, nie mogę się doczekać. No i udało mi się znaleźć fotografa, bo kolega który miał robić zdjęcia nas olał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Justyna piękna relacja! Super, że wszystko się udało, a wyglądaliście pięknie!
Ciekawe jak reszta żonek z ubiegłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Suknię miałam ecru ze złotą koronką i kwiatami w kolorze toffi przy szyi i z boku sukni. Samochód ślicznie ubrany słonecznikami
![]() ![]() I cudownie być żoną ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1829 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.