![]() |
#1801 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczna para, a Ty coś widzę, często kolorek włosów zmieniasz, chyba, że to zależne od światła na zdjęciach jest. Tata musi dawać dobry przykład to synuś będzie gentelmenem ![]() Gratulacje ![]() Ja zaraz idę gotować obiadek, a potem czekam aż TŻ wróci z pracy i jedziemy na małe zakupy.
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie, Domi ostatnio bardzo dociekliwa jest
![]() Ja powiem tylko, ze moj tz az tak egzotycznie nie wyglada, mimo ze z Chile ![]() Karenina, ladniautka z was para ![]() ![]()
#1803 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() ja wczoraj poczytalam was troszke ale bylam taka zmeczona grilowaniem na slasku ze chyba zasnela zanim ulozylam glowe na poduszce ![]() a teraz ucze sie do testow na prawko i 99% wychodzi ze zdalam wiec prosze o kciuki jutro ![]() jutro tez wizyta u gina ktorej sie troche obawiam ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.. Kareninka wlasnie bardzo podobnie sobie Ciebie wyobrazalam ![]() ![]() wracam narazie do nauki kochane.. mam chwile spokoju bo chlopcy pojechali do castoramy wiec jest cicho.. zajrze pozniej..
#1804 |
Zakorzenienie
|
Kropko
![]() ![]()
#1805 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kolejna do Klubu - bardzo dobrze ![]() A co do wlosow...to zmienilam kolor dawno, bo ponad rok temu z blond na moj naturalny braz tylko, ze caly czas wylaza mi te blond pasemka wredne... ![]() Cytat:
Prawda prawda....ale niech tatus daje dobry przyklad a co... ![]() Cytat:
Dzieki ![]() Ucz sie ucz kochana a my za egzamin kciuki trzymamy... ![]()
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() oki uciekam juz ciao
#1807 |
Zadomowienie
|
Kropcia to grill musial byc udany
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- A ty Bravurko nigdzie sie nie wybieraj. Poczekaj z tą odchowalnia na nas. Póki co Patryś rośnie w inkubatorze a inne bobasy w brzuchach wiec to nas "różni"- i być moze nie wszystkie tematy ciazowe sa interesujące ale za to my baaardzo jesteśmy zwiazane z Tobą i Patrykiem i czekamy na każda wiadomość od ciebie- cieszymy się każdym dniem razem z tobą... |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja właśnie ogłosiłam konkurs dla moich sióstr na wybranie imienia dla mojej Córci! bo ja juz sama nie wiem, no żadne imię nie powala mnie na kolana! A z TZem nie możemy się dogadać, co wymyślę jakieś imię, to kiwa na nie i tam cały czas! Z chłopcem nie byłoby problemu, bo mieliśmy 2 typy, a z dziewczynką to kazdego dnia mam inny pomysł, który następnego dnia już mi się nie podoba ![]() dobrze, ze jeszcze troszkę czasu jest... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A skoro mówisz, ze dla dziewczynki łatwiej to poproszę o zestaw fajnych imion ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No wyskoczyłam z tymi żeńskimi chociaz tez nie mam żadnych szczególnych typów- podoba mi sie kilka imion ale pewnie jakbym musiał cos wybrać to tez niewiem jak by sie to skończyło... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Ale nauczyłam sie jednego ze jak juz wybiore jakies imię to nie bede pytała o opinie innych bo zauważyłam ze zawsze ktos mi skutecznie obrzydzi mój "typ"... Najwazniejsze to zgodzić sie z TZ-tem - a z tym tez jest duzzzy problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego my jak wybrali imie to my sie nikogo nie pytali tylko oznajmili ze bedzie KAMILKA i nikt sie do tego nie wtracal a to co sobie pomyslal to jego sprawa ![]()
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
My postawimy wszystkich przed faktem dokonanym, czyli, gdy sie mala urodzi, to im powiemy kim jest
![]()
#1815 |
Zakorzenienie
|
malina81 imię Daria to mojej mamy typ dla mojej córeczki(oprócz tego Paula i Amelia
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
My sie tam nikogo o zdanie nie pytalismy w kwestii imienia...w koncu to nasze dziecko...
![]() Dziewczynki, ja uciekam na masaz i potem na Szkole Rodzenia... ![]() ![]() ![]()
#1817 |
Zakorzenienie
|
a może Dominika?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dla dziewczynki bylo kilka typów... ![]() Cytat:
Dla dziewczynki: Aleksandra, Emilia, Lena, Kornelia bardzo mi sie tez podoba. A z chłopcem? Noramlanie nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo dobrze zrobiliście.
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Aleksandra jak najbardziej
![]() ![]() ![]() A co do imion meskich, to jakby byl chlopiec to chcielismy Feliksa albo Jana, a ja osobiscie uwielbiam tez imie Arkadiusz, Edward i Krzysztof. Jeszcze podoba mi sie Oliver.
#1820 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też chciałabym się się zgadzać z TZ co do imienia, ale są konflikty ![]() Cytat:
![]() Też jest na mojej liście Twoje imię ![]() Cytat:
![]() Aleksandra i Emilia też sa na mojej liście, hihi (moja lista jest troszkę długa), ale Lena i Kornelia to nie podobają mi się. A Emilia nie pasuje mi za bardzo do nazwiska, dlatego się zawachaliśmy! I wczoraj własnie wymyśliłam Aleksandrę, która baaardzo pasuje do nazwiska, ale TZowi sie nie podoba! No i ciągle coś..... Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-08-11 o 14:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Rozeznanie
|
Wczoraj wpadłam tu na chwilę pochwalić się zdjęciami i zauważyłam, że nowe kolejne stronki naszego wątku powstają w bardzo szybkim tempie
![]() Muszę to nadrobić ![]() A póki co chcę poinformować, że idziemy dzisiaj z TŻ podejrzeć Dzidka i mam wieeelką nadzieję, że w końcu poznamy płeć! Dziś zaczynamy 22 tydzień, więc najwyższa pora ![]() A jak poznam płeć to zacznę robić zakupki ![]() Jeju, dziewczyny, ja to nadal jestem jakos tak oszołomiona tym ślubem i weselem, że trudno mi się przestawic na "normalność" ![]() ![]() Moje Maleństwo chyba lubi disco polo, bo w sobotę rano, gdy włączyłam sobie piosenkę "Żono moja", żeby sie wczuć w weselny klimat ![]() ![]() Nareszcie to poczułam!!! Bo już Wam zazdrościłam! ![]() A teraz będę nadrabiać nieobecność na Wizażu ![]()
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
az sobie ide właczyć te piosenke ![]() Trzymam kciuki za wizyte, Dzidzia sie koniecznie musi ujawnić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
BAN stały
|
Cytat:
z głowa w chmurach. zanczy w pierwszym tygodniu to było słodkie lenistwo miodowy miesiac w domu Gratuluje;* slicznie wygladaliście razem ![]() szczescia na nowej drodze zycia ![]() oby dzidzi pokazała co tam ma miedzy nózkami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Sexy Body stawiam na róż- ostatnio trafiłam wiec są szanse ze się i tym razem nie mylę ( poza tym twój brzuszek mowi mi ze to dziewczynka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Sexy body trzymam mocko kciuki za wizyte zeby dzidzia sie ujawnila
![]() ![]() Ja tez stawiam na dziewczynke
![]() ![]() 17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] ![]() Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2009-08-11 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Ja tam z Dariami mam dobre doswiadczenia. Moze na pierwszy rzut oka zdaja sie byc odrobine
![]() ![]()
#1828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale dziekuję że chociaz próbowalaś... ![]() Cytat:
łukasz, łukasz czego szukasz? ![]() ![]() spadam, ale wymyślajcie dalej.. moze jakas buzra mozgów? Sexy powodzenia na wizycie!
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Nic to mamusie, ja tez juz uciekam i w domku klade sie spac, bo padam. Ale hurra, kolejny dzien z glowy. Zostaly jeszcze dwa.
#1830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj widzicie ze trudno z tymi imionami! Z męskich imion jeszcze podoba mi sie Michał, Bartek, Piotr, Paweł... takie proste ale ładne Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-08-11 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.