|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
I tak mi jakoś cudem minie
Kolejny dzień ze szklaneczką Martini |
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, bo wake up mam przewidziany na 7.30...
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
"You suddenly appeared, it was cloudy before, now it's so clear" kocham ten fragment chyba najbardziej z calej piosenki
![]() spadam po raz setny, ale teraz prawdziwy. Ciężko stąd pójść
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Majkelki z samego ranca
ja juz na stanowisku pracy - kawa wypita czas smignac drugaCytat:
MychaMycha co do angielskiego, mnie wlasnie Majki natchnal by sie uczyc tego jezyka, chcialam rozumiec co on do mnie mowi w swoich tekstach. Szczescie mialam na tyle duze ze w liceum odeszla baba z rosyjskiego i w jej miejsce wskoczyl nauczyciel angielskiego, bylismy pierwszym rocznikiem uczacym sie angielskiego - eeech kiedy to bylo ale takim przykladem jest Anisia ona pzniej zabierala mi te ksiazki i pytala a co to znaczy a co tamto znaczy i sie uczyla tego angielskiego na wlasny rachunek. Potem byl w szkole a pozniej juz tylko praktyka. A ze razem pracujemy w hamerykanskiej korporacyji to angielski to nasz codzienny chleb jezd. Tak ze dziolszka masz fart o tyle ze mozna gro lekcji popsciagac, sa bardzo fajne stronki i mozna sie uczyc za moich czasow byly tylko ksiazki i kasety a teraz masz komputerki multimedia - nie zastanawiaj sie ucz sie jezyka Majkiego, on wart jest tego
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny śnił wam sie Majkelowski?? bo mi tak
taki z okresu thrilerra i usiadl obok mnie a potem zaczal spiewac i nikt juz nie zwracal uwagi na tematen zespol tylko na niego........obudzilam sie i chcialam pamietać ten sen do konca zycia! Jak usiadl obok i jak sie smial.......![]() DZIEN BOBEREK ![]() dzien dobry Bafi ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- i ściągnał mi sie koncert HISTORY tour kurcze ale sie ciesze a jakość jaka fajna jak Wy bedziecie w multi ja obejrze sobie to ![]() jakby któraś z was miała linka to innych (szzególnie trasy BAD to prosze wklejcie mi linki
Fading In The Twinkling Of An Eye Gone Too Soon ![]() Edytowane przez donay Czas edycji: 2009-07-28 o 08:10 |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
O matko
Ostatni post napisany ponad godzinę temu i nie ma nikogo w wątku ![]() Kuniec świata!! Dzień dobry |
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Kuperek!
![]() Na chwilę zaglądam i muszę znikać. Zabieram Mike'a nad wodę pofikać* *Hee hee, dobrze mieć marzenia Zamiast fikania orka zmęczenia
|
|
|
|
#1809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Cytat:
I właśnie byłam ciekawa, czy można się fajnie podszkolić samej coś robiąc. ![]() Cytat:
Kurcze a do mnie to nigdy nie przyjdzie we śnie, tak, żeby ten sen miał jakąś fabułę. Raz tylko przyszedł, ale w ogóle mnie pamiętam, czy cokolwiek tam robił.
|
||
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
heloł heloł
wybaczcie moja absencje wieczorami.. mam maly remont w domu, wiec przychodzi mi szorowac podlogi na kolanach, bo TZ zapomnial ze istnieje cos takiego jak tektura ktora nalezy polozyc na podlodze, gdy sie maluje Ania, twoje wiersze wymiataja! jestes moim guru w tej materii Co do spiewania pod prysznicem, to czas nieograniczony ale jak ktora bedzie gotowa to dawac znac ![]() Donay, gratulacje snu z Majkim widac w koncu trafił do Ciebie ![]() Margo, spadajaca gwiazda podczas myslenia o MJ zryła mi beret ![]() Asia, koszulka gites! Tez taka ciem! Niom, czas na give in to me (Poddaj sie mi)
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Anisia
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny sen miałaś
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki szum medialny w sprawie 4 dziecka naszego MJ-a nie slabnie - kolejne info tym razem na WP
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...l?ticaid=1876a szczerze nawet jesli by sie okazalo ze to jego syn - to tylko chwala mu za to przynajmniej mamy czasteczke Majka w jego dzieciach.
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
hał du du?
![]() bo ja wam zapomnialam powiedziec, ale jestem rowniez corka MJ ![]()
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widziałyście?
Fani piosenkarza rozpoczęli kampanię zbierania podpisów na rzecz uhonorowania Króla Popu pośmiertną pokojową nagrodą Nobla. http://www.newsweek.pl/artykuly/sekc...cksona,41816,1
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
witam was dziewczyny. Z tą nagrodą to pierwsze słysze, mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie, Majki jak najardziej zasłużył
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
podpatruję was od jakiegoś czasu i doszłam do wniosku, że strasznie chciałabym wstąpić do Waszego Majkelowskiego Świata
pytanie tylko czy mnie przyjmiecie ? mam strrraszną obsesję na jego punkcie
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w tym linku, który zamieściłam jest przekierowanie do petycji. Ja już oddałam głos!
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie newsy z faktów na tvp 3: Najprawdopodobniej do śmierci Michaela przyczynił się "błąd w sztuce lekarskiej" lekarza Majka. Ten podał mu lek, który już od dawna nie podaje się w domach tylko jak już to wyłącznie w szpitalu. Mimo to lekarz wciąż zostaje w kręgu "podejrzanych" w razie, gdyby znów pojawiły się teorie co do zabójstwa.
|
|
|
|
#1823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra jakość (jak na tamte czasy), piekny Majkuś...i sporo tego jest, się dość szybko ściąga ![]() A co do snu ![]() Mi sie dziś śniły...dzieci Majka Był jakiś koncert. Prince i Paris sobie tańczyli, tak radośnie, nie jakoś Majkelowo - normalnie jak se dzieci podrygują. I po chwili wyszedł Blanket I zaśpiewał "I'll be there" płacząc przy tym ![]() Ja kce wesołe sny z Majkim - jak miała Donay ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny MJ, kolejna ma do obskoczenia
|
|
#1825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Juz wracam spowrotem na stronę |
||
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na pewno nie lekarskiej ![]() Konowałskiej
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
o mother Mycho!
gdzies sie tyle czasu szlajała??
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o tego całego lekarza to mam wątpliwości co do jego czystych intencji... nie wierzę w to, że śmierć Michaela była spowodowana tym, że sam sobie coś podał. w końcu, z tego co wiem, to był uzależniony nie od wczoraj, a od kilku lat więc mniej więcej wiedział jaka dawka da mu ukojenie. chociaż wiadomo jak to jest z nałogami...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

taki z okresu thrilerra
a potem zaczal spiewac i nikt juz nie zwracal uwagi na tematen zespol tylko na niego........obudzilam sie i chcialam pamietać ten sen do konca zycia! Jak usiadl obok i jak sie smial.......

Ostatni post napisany ponad godzinę temu i nie ma nikogo w wątku 

Kurcze a do mnie to nigdy nie przyjdzie we śnie, tak, żeby ten sen miał jakąś fabułę.
Raz tylko przyszedł, ale w ogóle mnie pamiętam, czy cokolwiek tam robił.
ale jak ktora bedzie gotowa to dawac znac 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)