![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Kasiula oby Oli szybko przeszło... Katar to koszmar
![]() Wysłałam właśnie tz z Tymciem do sklepu, ja mam troszkę prasowania a po południu pojedziemy do teściowej, bo ma urodziny i imieniny |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
u nas tez noc nie taka straszna, poszlam raz kolo 23 i spala potem prawie do 8
![]() ![]() ![]() Cestia - ale macie cudne miejsca na spacery ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulka - a prosze cie bardzo, oto moje zdobycze-takie lumpki na codzienne jesienne spacery ![]() http://www.allegro.pl/item730653091_..._9_12_mcy.html http://www.allegro.pl/item734206779_..._sweterek.html http://www.allegro.pl/item735166581_..._up_80_cm.html zwroccie uwage na ost. aukcję-czas mojej licytacji ![]() ![]() a foty wozka i byc moze roczkowe znajda sie niebawem w albumie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
jak Mala podziwiam krajobraz u Cestii.. pieknie tam u Was
![]() ![]() Cestia u mnie dopiero dzis sie ruszylo.. oj placzu bylo, dzis zero mleka, tylko jogurciki, sliweczki, gruszeczki, cukinia gotowana.. Jej, ja wole nei myslec co u mnie bedzie jak pojawi sie katar.. mam nadzieje, ze sie nie pojawi. Bylismy dzis na spacerku w parku, w koncu sie troche zrelaksowalam, mlody byl w siodmym niebie, latal za pilkami innych, tata za nim, a mama korzystala z pieknego sloneczka ![]() Jutro zaczynaja sie u nas targi miedzynarodowe, ciekawe co z Polski wystawia, pewnie znowu bursztyn. Nie rozumiem dlaczego tylko bursztyn wystawiaja jako ten reprezentujacy Polske, jest tyle fajnych wyrobow, czym mozna by bylo sie pochwalic. Wiecie ja tez sie pochwale fajna sasiadka. Mieszka taka na przeciwko nas, balkon w balkon, co to nie ukrywa sie ze sie gapi rosto na nas, co sie u nas dzieje. Niestety nie zaslaniamy okna, bo jest bardzo goraco, wiec baba ma pole do popisu. Wczoraj ja spotkalam, a ta d mnie ze dzis wieczorem znowu bezie sie patzyc jak bede karmc mlodego..no normlanie baba zeby chociaz sprawiala wrazenie, ze sie ne gapi.. mamy w planie wystawic jej tylki niech se popatrzy.. albo jakas orgietke..bedzie miala o czym rozmyslac |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
hello
byliśmy na wsi odwiedzić kociaki i psa ![]() Kasiulko ja nie mogę dojść do siebie po filmie Ostatni dom po lewej ![]() ![]() klimat zagadek, trzymający w napięciu uwielbiam, ale tak realistyczne zbliżenia zadawania bólu to nie na moj żołądek, normalnie robi mi sie ![]() ![]() czeka mnie jeszcze ogarnięcie mieszkania z nieładu, ale czekam aż hrabia sie obudzi, bo biedak nie mógł zasnąć na spokojnej wsi ![]() ![]() własnie jesteśmy po wiosennym obiadku w to prawie jesienne sobotnie popołudnie , skonsumowałam ziemniaki duszono-smażone na maśle z rozmarynem, sałata z vinegretem, oraz jaja sadzone , ale sie obżarłam że fest ![]() chyba na deser zapodam sobie kostkę czekolady z Lidla tej z migdałami całymi, w mlecznej zalewie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Wtajemniczenie
|
hej
mam rodzicow u siebie, wiec czasu zero. Czuje sie beznadziejnie, caly czas mdlosci i zmeczenie.... Odezwe sie jak wyjada, czyli w nastepny week end. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Hej babencje
Kataru ciąg dalszy dziś zbijałam tempkę nurofenem bo doszło do 38,4 i stwierdziłam że więcej nie czekam. Zbiłam i teraz jest całkiem git... a nurofen już chyba nie działa więc mam nadzieję, że gorączka nie będzie skakać. Biedna ta moja córa, ma po prostu katar gigant. Najgorsze że drze się i bordowieje jak obdzierana ze skóry przy fridzie, ale cóż począć. Przynajmniej chwilę po odciąganiu nie furczy jej w nosie. Aniu ![]() ![]() ![]() Czekam, aż Olcia zaśnie żeby pójść się umyć. Maluśna prześliczne ciuszki, cudne mnie się bardzo podobają, szczególnie komplecik ![]() i jak Wy byście nie chciały proszę dajcie mi link bo rozpaczam ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item734204875_...a_idealna.html
#1807 |
Zakorzenienie
|
witam i ja
![]() jestesmy w szczyrku ![]() ![]() Piter wymeczony bo nabiegal sie dzisiaj, nachodzil, naskakał itd ![]() ![]() niestety wczoraj przyszedl wieczorem katarek, dzis gile lecialy jeden za drugim, albo na zeby, albo oslabiony organizm po szczepieniu ![]() Mam nadzieje, ze gorskie powietrze dobrze mu zrobi, podaje mu cebion multi, frida poszla juz w ruch i nasivin, bo tylko po tych kroplach potrafi spac bez furczenia ![]() Jutro wracamy, wszak impreza trwa do 15.30, to my jedziemy kolo 11.00 bo sa rozgrywki sportowe i jakas olimpiada, a my z dzidziolem za bardzo z tego nie skorzystamy, wiec po sniadanku spacerek po osrodku sportu i rekreacji i na obiad przyjedziemy do mamy ![]() pozdrawiam was dziewczyny ![]()
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
a ja padam. za dużo tlenu
![]() Iga padła, bo spała w ciągu dnia całe 25min. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- ja czekam właśnie na zakończenie jednej aukcji. mam 1% szans na sukces ale i tak spróbuję ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- przegrałam ![]() może toi lepiej bo miałam maks. 390 (10zeta za ciuch) (choć małżowi i tak trudno by to było zrozumieć ![]() ale i tak boli ![]() ![]() http://allegro.pl/item734492518_baje...24m_39szt.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Helou
![]() ![]() Marticia, pozazdrościć sąsiadki ![]() Maluśna, super ciuszki ![]() ![]() ![]() A moja córa zaczyna biegać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Jowisz, zarąbisty ten zestaw ![]() Zwłaszcza ten płaszczyk z kwiatuszkami mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() już mam inny zestaw na oku,nie tak obłędny i przyszłościowy (bo tylko 80-86) ale mogłabym go mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesien sie powoli zaczyna, pogoda sie zmienia i niestety teraz jest full wirusow, u nas w przychodni tlumy... A ja sie narobilam! Caly wieczor w kuchni. Bylismy u znajomych kolo Nysy...masakra zmarla im 3 mies. coreczka...nie wykryto u niej wrodzonej wady serca, zrobili operacje dopiero jak miala okropna dusznosc w Zabrzu i po niej dostala tam gronkowca,. Po operacji serduszka bylo juz ok, a tu nagle to gów.. dostala bidulka zakazenia i szybko 2 po operacji przewiezli takie malenstwo w karetce do Opola...przyjechala z temp.39,9...ach poprostu kosmos. Oddaja sprawe do sadu, bo wlasciwie to nikt tego nie wykryl, a ona mowila u pediatry, ze mala ma dusznosci, ale gadali, ze jest przewrazliwiona...a to powinien wykryc juz ginekolog przy usg... normalnie kosmos, poplakalam sie tam dzis u nich...nie wiedzielismy czy jechac z Borysem, czy sami...ale ona powiedziala, ze wogole zebysmy sie nie zastanawiali nawet, bo wogole tak nie mysli o innych dzieciach i zeby przyjechac z nim.... Posiedzielismy u nich na dzialce, bo kupili ja po smierci malej. Cale szczescie, ze ja maja, bo chociaz mieli tam duzo roboty i nie mysleli tak o tej calej sprawie...bo ona nie pracuje i w domu to by chyba ja musieli do Lubiaza wiezc.. Przywiezlismy 2 reklamowki sliwek i 1 jablek i musialam cos z tym zrobic. 1 sprzedalam mamie na konfiture co by do bigosu na swieta bylo,a druga musialam sama obrobic ![]() Normalnie nie moge zapomniec o tej ich coreczce...Niby wszystko bylo ok, zdrowe dziecko, a tu taka tragedia! A to wszystko przez niedopatrzenie lekarzy! ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- hehe, w zlobku to babeczkom najwygodniej jak maluchy sa w rajtuzach i body, heh biegaja takie szkraby w tych smiesznych wdziankach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkie te które jeszcze siedzą i te co już ucinają komara
Kasiulka zdróweczka dla Oluni veronko to naprawdę straszne, przeżyć śmierć własnego dziecka no i zapomniałam co miałam napisać mam dalej dylemat czy iść na to wesele do kuzynki czy nie bo nadal nie mam gdzie dzieciaków zostawić Anisiu gdybym miała wolny weekend to bym się też wybrała na równice ale niestety wczoraj jechaliśmy do gór a dziś wracaliśmy i jechaliśmy prosto do chrześniaka na urodzinki jutro też idziemy na urodziny do innego chrześniaka |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry. ciekawa jestem co porabiacie w taką pogodę, że żadna nie zajrzała
![]() ja zaliczyłam tylko zakupy w lidlu. Młoda po obiedzie (pulpety z mięsa indyczego - MNIAM !) i właśnie usypia. jakaś taka marudna jest jakby jej coś dokuczało i mam nadzieję, że to ząb a nie zbliżający się katar ![]() chyba dziś ktoś podjedzie obejrzeć wózek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() wczoraj u teściowej ybło super, Tymek grzeczny, bawił całe towarzystwo ![]() ![]() No nic lecę bo słyszę wyjca... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Cześc kochane
Ja nie zajrzałam bo nie miałam kiedy wcześniej, wstaliśmy o 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baby udało mi się z tym dresem! Ta osobna, która wygrała zrezygnowała i sprzedająca napisała do mnie czy chcę za 55 zł już z wysyłką, nio pewnie że chcę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Zapomniałam oczywiście. Jowiszku super był ten komplet, trzeba się było lać!!! Piękności ![]()
#1816 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
dobrze, ze ta leniwa niedziela sie konczy
![]() ![]() ![]() zaczelam wystawiac ciuszki na all, ale z naszym zapalem to pewnie ze 2 dni zejda ![]() Kasiulka - ciesze sie, ze lumpki ci sie podobaja-zobaczymy jak przyjda ![]() ![]() ![]() ![]() Jowiszku - no jak moglas przegrac ![]() ![]() aaa wazylismy Majke dzis i wychodzi, ze 10,2 wazy wiec chyba nie tak malo? Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2009-09-13 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
heloł,
ale mam kaca... ![]() ![]() ![]() dzis leb napitala okrutnie ![]() Monia, Piter jest lzejszy od Majki na to wyglada ![]()
#1819 |
Zakorzenienie
|
Anisia no pięknie
![]() Jowisz komplet super !!!! szkoda że Ci go sprzątneli sprzed nosa. Kwota wysoka ale za tyle ciuchów-warto ![]() ![]() u nas kapiel trwa, super bo zaraz dzieciak bedzie spałłłł a my siądziemy na "czas honoru". Po waszych opiniach wczoraj oglądaliśmy "ostatni dom po lewej"-świetny film!!!! kasiulka masz coś jeszcze w tym stylu??? Rzuc jakimś tytułem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
moja już siedzi w pidżamie na narożniku i wpinkala butlę.
na następną aukcję ustawiam snipa, dziś już opłaciłam 20 strzałów, nie dam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
moj juz od 1,5h spi...
![]() katarek go wymeczyl i podroz ![]()
#1822 |
Zakorzenienie
|
Judi kochana na szybciocha to tak:
Udręczeni - na faktach super! Jeźdźcy Apokalipsy Abecadło mordercy Nienarodzony Teraz będziemy oglądać "Echo" o gościu który wyszedł z kicia i widzi jak jakiś koleś, nie wiem z naprzeciwka chyba dręczy swoją rodzinę... nio lookniemy to zobaczę czy warto ![]() Maluśna ten dresik na Olcię chyba też za duży będzie, ale będę podwijać rękawki, taka bluza jest naprawdę super ciepła, wiem bo miałam identyko dresik w mniejszym rozmiarze (identyko tzn. z tego samego materiału). Majunia super waży, faktycznie nie tak malutko ![]()
#1823 |
Zakorzenienie
|
mój małż przypomniał sobie właśnie,że pon.-śr. pracuje w godz. 14-22. rychło w czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku słusznie nie daj się, ja choć kocham kupować ciuchy Oli serio się opanować muszę. Wkleję Wam kiedyś zdjęcie mojej szafy... nie mam jak tam pakować, jak chcę pajace upchnąć, muszę z przodu swetry powyciągać...
![]() Anisia zazdroszczę śpiącego Piterka.Ola robi przemeblowanie w łóżku chciałam jej poduszkę poprawić znowu wszystko przestawia, mówię że potem zaśnie jak żul pod płotem... co ja mam z tą córą ![]()
#1825 |
Zakorzenienie
|
u nas w szafie to raczej posucha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
To ja mam tak : stertę ubrań letnich - różności. Kupkę bodziaków, stos spódnic i spódniczek, kupkę pajaców, wielką górę swetrów i bluz, kupę dresów, stertę bluzek ale tu muszę machnąć przegląd co jest za małe. Górę rajstop (jakies 20 par) Mount Everest ze skarpetek, opaski, czapeczki, mnóstwo spodni (jakieś 20-25 par), kurtkę jesienną, puchatkowy komplet, kurtkę polarową. Teraz zamówiłam futerko, przyjedzie dresik i kukam tu jeszcze na jedną kurtkę i płaszczyk
![]() ![]()
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po domu nie mam sumienia ubierać ją w spodnie typu dżins/sztruks, długa kiecka co to się ciągnie jak się nieodpowiednio usiądzie. bo sama w życiu bym tak po domu nie łaziła, musi być miękko i wygodnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
hello
mnie nie było bo w meblowym dzis kiblowałam ![]() Majeczka faktycznie taka maluśna to nie jest wagowo ![]() u Mikiego cała szafa-słupek zapakowana, bo też przyszłościowe rzeczy na 2-3 latka juz tam kiblują, na zimę obkupiony, brak jeszcze rajstop, ale to moze na jakimś straganie dorwę a i zimową czapę trzeba zalansować obecnie to brakuje mi cieńszych niż dżinsowe spodni , na taką pogodę troszkę słońce troszkę deszcz, bo przecież hrabia zaliczy zabawy na placu i wsio do prania sie nadaje ![]() Jowiszku ja pulpety uwielbiam, sosy i mięsko miekkie dla mnie git, kasza,czy ziemniaki plus surówka jakaś, lub sałata to jest pyszota ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-09-13 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
laski,ja was normalnie podziwiam z tymi ciuchami!
nie wiem, moze to z chlopakami inaczej, a moze ze mna hehe. moj ma tylko duzo szt. body bo brudzi je niemilosiernie, duzo koszulek z krotkim rekawem, troche z dlugim, i sporo spodni, ale duzej ich czesci wogole nie zalozy, bo zawsze o nich zapominam, albo mi nie pasuja i tak pozniej je odnajduje jak juz sa za male. ale te spodnie, to zazwyczaj od bratowej, po chrzesniaku moim. bylam dzis na zakupach i chcialam kupic jemu jakies bluzy, ale niet. oczywiscie same dla dziewuszek. ja chce rozpinana z kapturem i tylko takie mi pasuja, ale byla w sumie jedna ktora mi odpowiadala to w wojciku kosztowala 85zl, wg mnie to duuuza przesada, za bluze na 92cm! pogielo ich...no ale moze ludzie maja inne zdanie na ten tem. ja jej nie kupilam. borys ma duzo butkow, ale w sumie z wiekszosci juz wyrosl, teraz ma 3 pary na teraz. no i kupilam mu nowe kapciuszki, bo juz z 3 innych wyrosl, ma rozm. 23 i sa takie fajne w "Dziecko" (bratowa mi kiedys z madziarów takie przywiozła) z gumową, miękką podeszwą i ogolnie to bylam w szoku, bo kosztowaly tylko 15zl!, a te co sprzedaja w wiekszosci sklepow, to jak stanie nimi komus na stope, to jak by jakas cegla przylozyl. mamy tez 3 kurtki, jedna taka na teraz, jedna cieplejsza- taki sweterek z jakims misiem od srodka (dostalam) i 3 na zime i w sumie nie wiem czy cos jeszcze potrzebne...w tych zestawach co pokazujecie to tyle rzeczy jest! normalnie nie wiem co bym z nimi robila. musze jeszcze ze 3 pizamki kupic, bo spiochow itp to nie mamy juz od wiosny. pozatym to taki glupi rozmar teraz jest, te niemowlece to juz takie troche malawe, a te juz dzieciece jeszcze za duze. teraz mamy 86-92, a na all gdzies znalazlam przed chwila w opisie, ze to ubranka dla 2-3 latka?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku Ola taka wylansowana na co dzień biega
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.