![]() |
#1801 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Cytat:
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Od dawna was podczytuje i mam już kilka dobrych staników w mojej szufladzie ![]() Ostatnio kupiłam śliczną Dalię i poza lekko wbijającymi się fiszbinami w mostek jest śiwetna. Mam pytanie do dziewczyn ze śląska: gdzie są dobre sklepy z bielizną wiem że jeden jest na Al. Korfantego w Katwoicach i tam własnie kupiłam dalię a czy mozecie mi jeszcze jakiś sklep polecic ze stanikami panache i FREYA? |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
już zerkam DZIĘKUJE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
|
Freya - Sosnowiec Outlet Fashion Hause
#1807 |
Zakorzenienie
|
w outlecie często jesem ale ceny Freya mnie tam POWALAJĄ
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyznam, że tej firmy akurat nie znam, ale ten stanik ma szeroki mostek i pewnie bedzie odstawał, a powinien przylegać. Pozatym takie push-upy powinno się zakładać na specjalne okazje, jakieś iprezy itp, bo długotrwałe używanie push-upów spłazcza piersi i są jeszcze mniejsze, jak byś chciała coś powiękzającego to proponuje sławnego żelka: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/products/166/p/177 O i dowód, że uświadomione małobiuściaste nie boją się miękkich staników: http://balkonetka.pl/katalog/bra/panache-cleo-brooke-6 I ja w miękkim, a też jestem małobiuściasta, zwróć uwagę na efekt w bluzce; http://balkonetka.pl/katalog/bra/freya-eleanor-11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
Mogę się mylić, ale według mnie nie jest to najlepszy wybór dla małych piersi.
http://balkonetka.pl/katalog/bra/panache-inferno-4 mnie osobiście taki efekt się nie podoba |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zadomowienie
|
Trzeba szukać na Allegro i ebayu. Ja tam kupuje staniki po 60-70 zł z Freya. Taka jest prawda nie zapłacę za stanik w sklepie 180 zł skoro taki sam model kupie na Allegro za 70 zł. I wydaje mi się, że skoro są tacy ludzie co na All sprzedają ciągle staniki nowe i z meetkami za 70 zł to oni przecież też muszą na nich zarabiać. Czyli kupują od kogoś jeszcze taniej. Zresztą wydaje mi się, że mało kogo stać na zakup staników za 200 zł w sklepie, ale może się mylę.
Dziewczyny mam prośbę doradźcie mi proszę jakie staniki tworzą efekt "jabłuszek w koszyczku"? Bardzo podoba mi się np Panache Maia ale z tego co wiem to nie wwszystkie takie staniki nadają się dla małobiuściatych polećcie mi proszę coś. Aha i jeszcze jeden problem z Freya noszę 60 E czasem 65D a Panache ma rozmairówkę od 65 i czy te rozmiary są adekwatne z rozmiarówką Freya? Czyli czy 65 D u Freya jest takie jak 65 D u panache?? Troche zamotałąm wiem ale mam nadzieję że ktoś mnie zrozumie ![]() ![]()
#1813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zadomowienie
|
no nie wiem jak chcesz możesz próbować, widziałam na allegro aukcje od 40zł, więc jeszcze nie taka strata, jak będziesz miała koniecznie wstaw zdjęcia, chętnie zobaczę efekt.
oj freyki są drogie, fakt i jak dla mnie szkoda kasy na te ze sklepu, ja mam dwie: eleanor kupiłam na ebayu za 17 f (razem z przesyłką), a u mnie w sklepie stacjonarnym kosztuje 3of, kupiłam nową, miała metkę z ceną sklepową, akurat była jakaś wyprzedaż, nie miała żadnych wad. Mam jeszczę gretę za 70zł z allegro, też nowa z metką, więc można trafić na co tańzego, ale trzeba szukać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, jeśli kupię do dodam zdjęcia, nie ma sprawy ![]() ![]() Ale ciekawe jak z rozmiarem... Bo tu już D bym się obawiała. Zaraz sobie poszukam jakiś tabelek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widze, że wszystki emacie duże biusty i tylko ja z tymi moimi bąbelkami mam problem... Zamówiłam sobie stanik Discover Mademoiselle Spice. Jeszcze nie miałam stanika z tej firmy. Podobno ma robić jabłuszka ale już sama nie wiem. Gdzieś czytałam że half-cupy robią jabłuszka ale nie wszystkie są ok dla małobiuściastych. Może jest tu jeszcze jakaś taka małobiuściata jak i ja? hehe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny potrzebuję pomocy
![]() Otóż upatrzyłam sobie Panache Porcelain OASIS Moduled rozmiar 30DD(65DD) mając 86 cm w biuście luźno mierzone i 68 pod biustem mierzone na lekkim wydechu, ściśnięte ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że większość pewnie sobie myśli, że im takie wady nie przeszkadzają i wolą kupić taką Freyę na ebayu za 70-80 zł niż nową w sklepie, ale trzeba też zauważyć, że ktoś kto jednak tę Freyę kupuje w sklepie płaci za jakość, więc nie ma mowy o sprzedawaniu rejectów. Ktoś wyżej pisał, że większości ludzi nie stać na stanik za 200 zł - uwierz, jest sporo ludzi, których na to stać ![]() I faktycznie to nie jest tak, że każdy kupuje tą samą Freyę za grosze od producenta, a potem na ebayu ktoś sprzedaje za 70, a sklepy sobie sprzedają za 200. To są zupełnie dwie różne sytuacje ![]() ![]() Uff, tyle celem wyjaśnienia. Cytat:
A miska modulowana to znaczy termicznie modelowana - usztywniana po prostu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzieki..fajnie ze mi napisałas. Zeczywiscie teraz uswiadomilam sobie ze zawsze nosilam zle rozmiary biustonoszy. MIerzyłam sie teraz jeszcze raz i wychodzi mi tak: 66-67 pod biustem i 77-78 w biuście. Dodam ze praktycznie zawsze nosilam push-up i moze dlatego moze odnosze wrazenie ze sa mniejsze i bardzij splaszczone ![]() Powiedzcie mi prosze gdzie mge szukac biustonoszy tych rozmiarów? Dodam ze nie chcialabym zamawiac przez internet, bo juz sie pogubilam w tych rozmiarach( kazda marka ma inne rozmaiarówki-raz mi wychodzi 60 C a u innego producenta 65A- idzie zgłupieć ). Nicko wysłalas mi zdjecie dziewczyny w biustonoszu-widzialam jej rozmiary, sa takie sama jak moje praktycznie. Wiesz moze gdzie kupuje te biustonosze? jaka to forma jest? Własnie takie chcialabym ale usztywniane. A co do LA SENCA -to wysłama mi linka Nylen, tylko to jest strona brytyjska, a gdzies w Polsce moge dostac te biustonosze z tej właśnie firmy? Gdzies w Krakowie np?? Aha to badzo wazne: dzwonilam dzis do sklepu z biustonoszami brytyjskimi w krakowie na ul, Wysłouchów, maja tam moje rozmarówki- ale ceny to ok 200 zł- jak dla mnie za drogo niestety. Poradzie mi gdzie mogłabym kupic i poprzymiezac te biustonosze i to nie w takiej wygurowanej cenie, no i ta la senca : LaSenca.ca.uk Pozdrawiam gorąco ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- P.S Przepraszam za błedy ort. ![]()
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Przyszła moja India Berry.Miałyście rację,32ff leży idealnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Jak to jest z kupowaniem stanika na e-bayu??
Jak sie za to zabrac?? Ja zwykle paypalem place jak kupuje cos ze Stanow, ewentualnie z Kanady z innych krajow jeszcze nie kupowalam... to chyba troche ryzykowne jesli nie mozna zwrocic stanika? Ja nadal szukam tego push upa z odpinanymi ramiaczkami w małym rozmiarze... ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-10-20 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zadomowienie
|
dopisuję się
![]() ale ciekawa jestem co nowego w biuściastym świecie ![]()
#1826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zakładasz sobie konto na polskim eBayu i szalejesz na całym świecie. Płacąc za stanik masz potem automatyczne przekierowanie do PayPala. Naprawdę nic trudnego. Jak kupujesz u sprzedawcy, który ma "sklep" to w 90% możesz zwrócić stanik, ale zwykle bardziej opłaca się go sprzedać na Allegro. Ja kupiłam w czwartek Cleo Robyn za pomocą eBaya, w piatek został wysłany a dzisiaj do mnie doszedł. Tempo szybsze niż ma poczta polska, a ceny za stanik sporo niższe niż w Polskich sklepach stacjonarnych i internetowych (oczywiście mówię o pełnowartościowym produkcie a nie o rejectach). Mam już 5 stanikow z Ebaya (miałam więcej, ale niedobre poszły w świat) z czego jeden jest aż z Australii, a reszta z UK. Wchodz na ebay i sie loguj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() (to oczywiście było do Incorrect ![]() Edytowane przez Tapioka Czas edycji: 2009-10-21 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=789401725 albo milena toffino, tylko jego wadą jest to, że spłaszcza: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=776972468 Noi niedługo mają być w sprzedaży takie effuniaki, więc możesz poczekać: http://ewamichalak.blogspot.com/ Edytowane przez nicko Czas edycji: 2009-10-21 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
a do mnie idzie panache 32 E ARAGON ciekawe jaki bedzie efekt kupiłam go za sumę trzycyfrową ( a i tak był sporo tańszy od sklepowego)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zadomowienie
|
Jak dojdzie wstaw zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.