Wirtualne przyjaciółki cz.III - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-14, 12:28   #1801
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

A ja jezdze raz na jakis czas 12h pociagiem! I uwierzcie, ze to mozna wytrzymac
Chcialam dzis zjesc na sniadanie nalesniki z TZtem, ale nam sie nie udalo - ani jemu ani mi Wyszly za to dziwne racuchy

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 13:01   #1802
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaPa Pokaż wiadomość
A ja się boję jeździć pociągami
a dlaczego się boisz?

dziewczyny! Udała mi się lekcja z 5 klasą jestem z siebie dumna -wy też bądźcie jutro 6 klasa, a w środę czwarta i powoli leci czas

w ogóle ostatnio mi bardzo mocno usta wysychały, dziś aż mi skóra zaczęła schodzić i dziś nauczycielka poleciła mi balsam Tisane i już po pierwszym nałożeniu czuć ulgę mam nadzieję, że to koniec moich problemów z suchymi ustami

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 13:12   #1803
nafiyqa
Zakorzenienie

kat, gratulacje
Tez uzywalam tego balsamu, na poczatku faktycznie pomagal, skora juz nie schodzila, ale nadal byla sucha i musialam go zmienic Nadal szukam czegos nowego...

Stary 2009-09-14, 14:03   #1804
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
kat, gratulacje
Tez uzywalam tego balsamu, na poczatku faktycznie pomagal, skora juz nie schodzila, ale nadal byla sucha i musialam go zmienic Nadal szukam czegos nowego...

ja kiedyś używałam wazelinki do ust -fajna była, ale tylko pod względem zapachu, koloru... Bo działania na mnie nie miała żadnego, a znowu moja koleżanka ubóstwia wazelinki i ma sto tysięcy kolorów i smaków i nigdy nie ma spierzchniętych ust a ja to już desperatka byłam -ani pomadki nivea, ani błyszczyki -nic nie pomagało i usta wyschły a ja nie wystawiam się na słońce, ani wiatr... Po prostu mam wiecznie suche usta, zawsze je czymś smaruje, ale nawet pod pomadkami czułam suchość i łuszczenie no masakra po prostu... A terazz nie czuję, mam nadzieję, że to mój lek
nafiyqa -> a próbowałaś nivea tej jasnoniebieskiej (wodnej)? Podobno chwalą ją sobie ludzie, ja kiedyś używałam, ale mnie uczuliła

Dół od 11.04.2015.

Edytowane przez kat123
Czas edycji: 2009-09-14 o 14:04
Stary 2009-09-14, 14:54   #1805
MaPa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
a dlaczego się boisz?

dziewczyny! Udała mi się lekcja z 5 klasą jestem z siebie dumna -wy też bądźcie jutro 6 klasa, a w środę czwarta i powoli leci czas

w ogóle ostatnio mi bardzo mocno usta wysychały, dziś aż mi skóra zaczęła schodzić i dziś nauczycielka poleciła mi balsam Tisane i już po pierwszym nałożeniu czuć ulgę mam nadzieję, że to koniec moich problemów z suchymi ustami

Za dużo naoglądałam się filmów Gratuluję

MaPa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 15:44   #1806
201701300931
Konto usunięte

Tisane moja mama regularnie używa Mi jak zimą pierzchły usta to najbardziej pomagała wazelina z Ziaji kupiona za grosze No i dobre są sztyfty aloesowe do ust
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 16:46   #1807
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
Ale tak z raz to bym chciala potesknic
Taka tęsknota to czasem dobrze robi Ale chyba nie chciałabyś tak co chwile musieć tak długo tęsknić?

Cytat:
I szukanie kogo to wina.
Nauczyciela, że nie dopilnował - takie są potem zdania rodziców.

Cytat:
Dobra dobra w glowie tam pewnie mialalas ze mogly 5 postawic
Wcale nie, ja chciałam wpis i do domu
A ja dziś gafę walnęłam Ustalam z profesorem datę kolejnego terminu chłopakom i mnie pyta dlaczego tak mało osób zalicza? A ja bo nas profesor męczy.... (Miałam na myśli tego od wykładów) Jak on mu to powtórzy

Cytat:
Zostawilas mi kawalek?
Hm trochę się spóźniłaś, chyba już nic nie ma...

Cytat:
Ooo jak milo ze zauwazylas ze mnie nie bylo
Kochana
W szkkole bylam a wczoraj po szkole na weselu wrocilam o 6.15 a o 7 wyjazd do szkoly wiec nawet nie spalam i cud ze teraz mi sie nie chce spac
Oczywiście, że zauważyłam!
Na tym studium zaczęły Ci się już zajęcia?

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

A ja dziś jestem od 4 na nogach i wcale nie jestem zmęczona I cały dzień latania Ja to chyba jestem do tego stworzona, siedzenie na tyłku mnie jednak męczy I jakiego miłego mamy pana przy rezerwacji sal na uczelni Werka, tym razem poszłam sama rezerwować Od razu mu powiedziałam, którą chcę na kiedy i nawet się okazała wolna
I miły pan konduktor w pociągu Nawet pani w kasie dziś o dziwo taaaaka miła Zwykle jak by mogła to by pogryzła wszystkich, którzy chcą kupić bilet!

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Kat gratuluję! Oczywiście jesteśmy z Ciebie dumne! Kiedy kończysz praktyki? Końcem września? Cały miesiąc masz?

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

A ja nie lubię pociągów! Spóźniają się, trzeba na nie czekać, niewygodnie czasem w nich jest - wiecie mój hrabiowski tyłeczek Dużo ludzi, nieprzyjemne dworce... Zdecydowanie wolałabym mieć swój samochodzik

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Ale się nagadałam

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 17:36   #1808
kat123
Zakorzenienie

no niestety cały miesiąc 90 godzin muszę zrobić

ja tez wolę samochody, ale mnie to trzeba wozić

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-14, 17:41   #1809
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze 2 tygodnie

Ah bo Ty prawka nie masz Marsz na kurs!

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-09-14, 17:51   #1810
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Ah bo Ty prawka nie masz Marsz na kurs!
Nie!

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-14, 17:57   #1811
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Nie!
Już! Dlaczego?

♥♥♥
Narzeczonka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-14, 18:13   #1812
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Już! Dlaczego?
Bo ja nie dorosłam psychicznie, bo jestem nieskoordynowana ruchowo i nie mam podzielnej uwagi -muszę do tego dojrzeć
a tak poważnie to może w czerwcu 2010 -"10" to moja szczęsliwa liczba (czyli pewnie zdam za 10 razem )

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-14, 18:17   #1813
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja nie dorosłam psychicznie, bo jestem nieskoordynowana ruchowo i nie mam podzielnej uwagi -muszę do tego dojrzeć
a tak poważnie to może w czerwcu 2010 -"10" to moja szczęsliwa liczba (czyli pewnie zdam za 10 razem )
Hahaha a dlaczego akurat czerwiec?
Nie taki diabeł straszny,...

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-09-14, 18:18   #1814
201701300931
Konto usunięte

Ja moje prawko zdałam 4 czerwca, w dzień meczu Polska-Korea na Mistrzostwach Świata 2002 Później cały mecz przespałam, taka zmęczona byłam
Stary 2009-09-14, 18:20   #1815
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja moje prawko zdałam 4 czerwca, w dzień meczu Polska-Korea na Mistrzostwach Świata 2002 Później cały mecz przespałam, taka zmęczona byłam
A moje jest wydane 8 marca

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-09-14, 18:24   #1816
201701300931
Konto usunięte

W ogóle teściowa dzisiaj do mnie dzwoniła Bo mój TŻ oczywiście nie wie, jakie wymiary ma mieć obrus... I mówiła, że coś tam zobaczymy, jak przyjedziemy... Tyle, że ja nie wiem, kiedy przyjadę, bo zaczynają mi się zjazdy. Oj, będzie niepocieszona Ale ważne, że w końcu mnie lubi
Stary 2009-09-14, 19:05   #1817
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha a dlaczego akurat czerwiec?
Nie taki diabeł straszny,...
czerwiec, bo będę po sesji nie mam zamiaru w czasie studiów zawracać sobie głowy jeszcze czymś co mi się kompletnie nie podoba i na dodatek dla tego odbierać wolne chwile, których i tak mam mało dlatego jak będę po egzaminach to się w 3 miesiące zmobilizuję i może zdam

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-14, 20:14   #1818
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
czerwiec, bo będę po sesji nie mam zamiaru w czasie studiów zawracać sobie głowy jeszcze czymś co mi się kompletnie nie podoba i na dodatek dla tego odbierać wolne chwile, których i tak mam mało dlatego jak będę po egzaminach to się w 3 miesiące zmobilizuję i może zdam
Ależ to relaks w między czasie pojeździć sobie autkiem
To jednak nie 10 razy?

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-09-14, 20:19   #1819
madlen345
Zakorzenienie

Dobry wieczor
Co tam u Wa slychac widze ze rozmawiacie o prawie jazdy :P
zrobilam kurs, poszlam na egzamin ale na testach oblalam....nie mialam czasu sie ich nauczyc a teraz do poprawki jakos mi nie spieszno no ale powaznie trzeba bedzie w koncu je zrobic co jakos by sie przydalo inaczej przemieszczac niz taksowkami lub autobusem
Akurat siedze z moim TZ i pizze robie przy okazji wybaczcie ze mnie nie ma tutaj aktywnie ale chcialam chociaz te kilka dni ktore mam spedzic z TZ jak przyjechal..wiecie jak to jest zwiazek na odleglosc to kazda sekunda dla nas jest cudowna
Milego wieczoru zycze Wam i caluje wszystkie
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-14, 21:06   #1820
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

ja kiedyś używałam wazelinki do ust -fajna była, ale tylko pod względem zapachu, koloru... Bo działania na mnie nie miała żadnego, a znowu moja koleżanka ubóstwia wazelinki i ma sto tysięcy kolorów i smaków i nigdy nie ma spierzchniętych ust a ja to już desperatka byłam -ani pomadki nivea, ani błyszczyki -nic nie pomagało i usta wyschły a ja nie wystawiam się na słońce, ani wiatr... Po prostu mam wiecznie suche usta, zawsze je czymś smaruje, ale nawet pod pomadkami czułam suchość i łuszczenie no masakra po prostu... A terazz nie czuję, mam nadzieję, że to mój lek
nafiyqa -> a próbowałaś nivea tej jasnoniebieskiej (wodnej)? Podobno chwalą ją sobie ludzie, ja kiedyś używałam, ale mnie uczuliła
Ja tez niestety mam wrazenie, ze wiecznie mam suche usta i kompletnie nic nie pomaga. Nawet ta pomadka nivea, o ktorej mowisz - mam juz druga, bo dalam jej jeszcze jedna szanse. Chwile po uzyciu jest super, ale to uczucie nie trwa zbyt dlugo...

Cytat:
Tisane moja mama regularnie używa Mi jak zimą pierzchły usta to najbardziej pomagała wazelina z Ziaji kupiona za grosze No i dobre są sztyfty aloesowe do ust
Wazelina z Ziaji faktycznie jest dobra, ale ten zapach... Przypomina mi smar

Cytat:

Dolaczam do grona hrabianek, ktore lubia byc wozone :d (czyt.do tych, ktore nie maja prawa jazdy)

Ehh a ja nadal zrozpaczona jestem brakiem mieszkania... Zaczynajac szukac patrzylam na oferty za 500 zl, potem zdecydowalam sie zaplacic nawet 550, a teraz za te kwote to moge marzyc tylko o pokoju dwuosobowym..Nie wiem co sie dzieje z cenami, ci wlasciciele zwariowali czy po prostu teraz jest taki goracy okres?

Stary 2009-09-14, 21:15   #1821
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Dobry wieczor
zrobilam kurs, poszlam na egzamin ale na testach oblalam....nie mialam czasu sie ich nauczyc a teraz do poprawki jakos mi nie spieszno no ale powaznie trzeba bedzie w koncu je zrobic co jakos by sie przydalo inaczej przemieszczac niz taksowkami lub autobusem
Akurat siedze z moim TZ i pizze robie przy okazji wybaczcie ze mnie nie ma tutaj aktywnie ale chcialam chociaz te kilka dni ktore mam spedzic z TZ jak przyjechal..wiecie jak to jest zwiazek na odleglosc to kazda sekunda dla nas jest cudowna
No pewnie! Naciesz się TŻtem

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Ehh a ja nadal zrozpaczona jestem brakiem mieszkania... Zaczynajac szukac patrzylam na oferty za 500 zl, potem zdecydowalam sie zaplacic nawet 550, a teraz za te kwote to moge marzyc tylko o pokoju dwuosobowym..Nie wiem co sie dzieje z cenami, ci wlasciciele zwariowali czy po prostu teraz jest taki goracy okres?
Wiem, co czujesz, bo też szukam i u mnie jest to samo. Niektórzy z nich powariowali z tymi cenami

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-09-14, 21:16   #1822
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Wiem co czujesz, bo też szukam i u mnie jest to samo. Niektórzy z nich powariowali z tymi cenami
Dlatego my z naszymi współlokatorami trzymamy się rękami i nogami naszego mieszkania i nie zamierzamy go opuszczać
Stary 2009-09-14, 21:24   #1823
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja gdyby nie chory wlasciciel tez bym tu chciala zostac... I na dodatek facet sobie wymyslil, ze mam mu placic 20 zl jak moj TZ chce u mnie nocowac - kpiny!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-14, 21:27   #1824
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Dobry wieczor
rozumiem -udanego wspólnie spędzonego czasu
Cytat:
Ależ to relaks w między czasie pojeździć sobie autkiem
To jednak nie 10 razy?
Dla mnie to jakieś takie nierealne -jakoś nie umiem sobie siebie za kółkiem wyobrazić samochody mnie przerażają ja to bym się o każdego piesk ai kotka i ptaszka się martwiła, a nie daj boże by mi coś wskoczyło pod koła... bo celowo bym nigdy nie przejechała. Ale i tak bym sobie nie wybaczyła, że pozbawiłam jakies stworzonko życia... A ostatnio z TŻ nocą jechaliśmy i jakbym nie zaczeła wrzeszczeć, to byśmy lisa przejechali (TŻ mi powiedział, że mu zycie uratowałam, bo on się zagapil na samochód w oddali) -dlatego ja sie jakos nie spiszę
Cytat:
Ja tez niestety mam wrazenie, ze wiecznie mam suche usta i kompletnie nic nie pomaga. Nawet ta pomadka nivea, o ktorej mowisz - mam juz druga, bo dalam jej jeszcze jedna szanse. Chwile po uzyciu jest super, ale to uczucie nie trwa zbyt dlugo...

Dolaczam do grona hrabianek, ktore lubia byc wozone :d (czyt.do tych, ktore nie maja prawa jazdy)

ja Ci powiem, że mi juz od tego balsamu znikło spękanie i długo się utrzymuje ten balsamik u mnie, i ten zapach miodu... mniam chyba może to startować na mój ideał, bo nigdy nic tak szybko nie nawilżyło mi ust
a jeszcze jest taka jedna pomadka nivea, droższa od tych normalnych -do ust wrażliwych czy coś w tym stylu... ale ja jej nigdy nie uzywałam -próbowałaś może?

Ja to sie nawet trochę ciesze, że prawka nie mam, bo TŻ nie może pić za czesto, bo driveruje (wiem, wredna jestem ) -a jak on mnie do prawa jazdy namawia już nawet chce mnie uczyć swoim nowym autkiem jeździć ale co z tego jak ja się boję nawet bieg zmienić <hahaha> a ostatnio robie postępy i się bawię centralnym zamkiem tak, że widzicie, że ja jestem oporna

wiem, że ciężko mieszkanko znaleźć -sama o mały włos nie musialam szukać. Ale u mnei w ZG ceny niższe... Bynajmniej ja mam jednoosobówkę za 400 (w zeszłym roku płacilam 300), ale też widze, że są tak po 450 około... Ceny chyba idą w górę, bo opłaty są coraz droższe.... prąd, woda itp.... "Kryzys"

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-15, 08:33   #1825
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
wiem, że ciężko mieszkanko znaleźć -sama o mały włos nie musialam szukać. Ale u mnei w ZG ceny niższe... Bynajmniej ja mam jednoosobówkę za 400 (w zeszłym roku płacilam 300), ale też widze, że są tak po 450 około... Ceny chyba idą w górę, bo opłaty są coraz droższe.... prąd, woda itp.... "Kryzys"
We Wrocławiu normą są miejsca w pokojach dwuosobowych za 500-550zł + rachunki oczywiście... Generalnie w trzyosobowych pokojach też są ceny 500zł + rachunki... Ostatnio jak czytałam artykuł o spadkach cen wynajmu, to sami zaznaczyli, że to się nie tyczy Wrocławia
Stary 2009-09-15, 09:48   #1826
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
ja Ci powiem, że mi juz od tego balsamu znikło spękanie i długo się utrzymuje ten balsamik u mnie, i ten zapach miodu... mniam chyba może to startować na mój ideał, bo nigdy nic tak szybko nie nawilżyło mi ust
a jeszcze jest taka jedna pomadka nivea, droższa od tych normalnych -do ust wrażliwych czy coś w tym stylu... ale ja jej nigdy nie uzywałam -próbowałaś może?

Ja tez na poczatku bylam zadowolona z Tisane (nie mowie, ze Ty nie bedziesz pozniej ), ale potem cos przestal mi sluzyc. Jako ze niestety mam tendencje do dawania kosmetykom drugich szans, to pewnie i w tym przypadku sie na to skusze
Tej do wrazliwych z nivea tez kiedys probowalam i jak zwykle NIC. Moje usta wyjatkowo oporne musza byc.

Danaeee
, a moge zapytac z ciekawosci ile Ty placisz? Ja dotychczas za jednoosobowy pokoj (nie w centrum miasta) 500zl..I tak myslalam, ze do 550 jestem w stanie dac, ale widze po ogloszeniach, ze za te cene nic nie znajde. Zdarzaja sie nawet takie za 800! Jak to mowi moj tata: scyzoryk sie w kieszeni otwiera

Stary 2009-09-15, 09:54   #1827
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Danaeee, a moge zapytac z ciekawosci ile Ty placisz? Ja dotychczas za jednoosobowy pokoj (nie w centrum miasta) 500zl..I tak myslalam, ze do 550 jestem w stanie dac, ale widze po ogloszeniach, ze za te cene nic nie znajde. Zdarzaja sie nawet takie za 800! Jak to mowi moj tata: scyzoryk sie w kieszeni otwiera
My płacimy po 350zł od osoby (1400zł za całe mieszkanie, 2 pokoje) + czynsz (ostatnio 150zł - podskoczył) + rachunki... Średnio wychodzi 450zł. Chociaż latem mniej, a zimą znowu podskoczy, bo mamy ogrzewanie elektryczne, więc za prąd płacimy horrendalne kwoty. Ale lepiej się przemęczyć przez 3-4 miesiące z wyższymi rachunkami, a potem przez większość roku mieć mniejsze Szczególnie, że za taką cenę nic byśmy nie znaleźli innego
Stary 2009-09-15, 11:19   #1828
tagogirl
Wtajemniczenie

Hej
Wy tu Dziewczyny narzekacie że tyle godzin pociągiem a ile ja bym dała żeby móc tyle jeździć do mojego kochanego tyle godzin w pociągu to byłby dla mnie akurat najmniejszy problem

Używam tej Nivea Hydro Care i jest fajna

Zrobiłam dzisiaj sobie wolne bo coś mnie chyba na chorobę bierze.

U mnie w mieszkaniu to jakiś cyrk z cenami za czynsz i ogrzewanie... I to jeszcze wykupione mieszkanie jest.

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

Edytowane przez tagogirl
Czas edycji: 2009-09-15 o 11:20
tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 13:04   #1829
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
We Wrocławiu normą są miejsca w pokojach dwuosobowych za 500-550zł + rachunki oczywiście... Generalnie w trzyosobowych pokojach też są ceny 500zł + rachunki... Ostatnio jak czytałam artykuł o spadkach cen wynajmu, to sami zaznaczyli, że to się nie tyczy Wrocławia
Bo Breslau to piękne (czyt.: drogie) miasto jest ja na szczęście mam tam babcię i gdybym się zdecydowałam na mgr w Wrocku to nie będę miała problemu Ale trzeba przyznać, że Wrocław od dawien dawna jest jednym z droższych miast w PL, może nawet najdroższym ale i jednocześnie jednym z piękniejszych i czystszych, albo i najpiękniejszym (wg mnie).
Cytat:
Ja tez na poczatku bylam zadowolona z Tisane (nie mowie, ze Ty nie bedziesz pozniej ), ale potem cos przestal mi sluzyc. Jako ze niestety mam tendencje do dawania kosmetykom drugich szans, to pewnie i w tym przypadku sie na to skusze
Tej do wrazliwych z nivea tez kiedys probowalam i jak zwykle NIC. Moje usta wyjatkowo oporne musza byc.
moje też są oporne ale póki co Tisane mi się podoba (odpukać!) tym bardziej, że nałożyłam go rano na usta i do teraz się trzyma

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-15, 13:06   #1830
czarnulkax
Zakorzenienie

Zaliczyłam!!

♥♥♥
Narzeczonka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości