|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
mamrociu gratulacje
![]() ![]() piję Wasze zdrówko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Mamrotko- gratulacje dla mamy i powitanie dla Gabrysi!!!
![]() Niech się dobrze i zdrowo chowa ![]()
#1803 |
Zakorzenienie
|
Mamrotko!!!!!!!!! Gratuluję!!!!!!!
Gabrysiu witaj!!!!! Całuski od wizażowej ciotki!!! ![]() ![]() ![]() Dzień dobry! Do znajomych w końcu nie poszliśmy bo przypomniało im się, że mają szkolenie, ale przyjechała koleżanka z Wawy, skrzyknęła towarzycho i poszliśmy do pubu. Było fajnie dopóki piwo się nie skończyło ![]() Teściowa właśnie pojechała, jakoś o 13 idziemy do brata na urodziny a wieczorkiem z kumpelą na grzańca. A co u Was, skarby? ![]()
#1804 |
Wtajemniczenie
|
Mamarotko gratulacje zostanie mamusią a Ciebie Garbysiu witamy na świecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Wtajemniczenie
|
hhihi już pisałam mamrotce, ale napiszę jeszcze raz tutaj oficjalnie: Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee eeeee!
Ściskam mocno i całuję Was obie kochane kruszynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1806 |
Zadomowienie
|
Mamrotko ode mnie też szczere gratulacje
![]() ![]() ![]() ooooo a jakie poruszenie na wąteczku sie zrobiło hihih ![]() ![]()
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry,
U mnie smutno..., choć zycie toczy sie dalej, ciezki tydzien mnie czeka - przygotowania do imprezy rodzicow i mamy imienin, caly weekend pracowalam, troche jestem zmeczona, zaraz ide na zakupy. miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
Mamrotko! Gratulacje!!!
Witamy Gabrysię na świecie ![]() Malinn - gdzie do USA? Masz tam rodzinkę? Ja też chcę, ja też! Zabierzesz mnie ze sobą? Obiecuję nosić za Tobą zakupy, sprzątać i zmywać przez następne pół roku ![]() Kostko - tak mi przykro z powodu kota! Ja mojego miałam 8 lat i jak odszedł też bardzo cierpiałam ![]() Ja przepraszam, że ostatnio tak rzadko bywam. Czytam Was regularnie tylko mam mało energii ostatnimi czasy i nie odpisuję. Zaczęłam z mamą chodzić na gimnastykę, więc akcja "więcej ruchu" trwa i ma się dobrze. Niestety nie idzie to w parze z dietetycznym jedzeniem, ale cóż, nie można mieć wszystkiego ![]() Dzisiaj też zaczynam korki z moim kuzynem, bo chce się przygotować do matury, a ja sobie chętnie dorobię ![]() Trzymajcie się lasencje! |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
Kostko moze po prostu zwolnij trszokę i sie wyspij porządnie, to czasem pomaga
![]() Joyce Sky u mnie właśnie też jakoś brak enerii na pisanie, ale obiecuję poprawę ![]() Widzę, iż z mamą układa się bardzo dobrze i oby tak dalej ![]() Virginio jak tam po urodzinowej imprezie ![]() Malinn jak tam znajomośc z tym kolegą się rozwija ..??? ![]() A co tam u reszty słychac .... ![]() Ja w sobotę byłam na małej imprezie w sensie dyskotece, ale w zasadzie w ogóle mi się nie podobało ![]() Ponadto co tam u mnie jeszcze ciekawego...?? Wojtek mnie zaczoł strasznie drażnic, powiedziałam mu że chce byc tylko jego koleżanką, ale do niego chyba to nie dociera, ciagle pisze, chce się umawiac, dzwoni (czasem już nawet nie odbieram, bo sama nie wiem co mam mu powiedziec ![]() ![]() Ponadto musze się przyznac, że poznałam kogoś innego.... i co najlepsze ten ktoś chyba zaczoł strasznie mi się podobac. Nie spotkałam chyba jeszcze nigdy takiego chłopaka z którym tak świetenie by mi się rozmawiało....Może nawet nie jest w moim typie tak wizualnie, ale mi to nie przeszkadza, gdyż nadrabia to swoim charakterem.... ![]() piszcie co tam u Was!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-11-30 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja siedze i mysle jak by to zrobic by sie nauczyc nei uczac......tak mi sie nie hcce ze madafaka;/;/ aaa, najwazniejsze MAMROCIA WYCHODZI DZIS ZE SZPITALA Z DZIECINKĄ ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Hej
Nie wiem czy to kumulacja weekendowa czy dopadła mnie w końcu grypa żołądkowa ale ledwie się trzymam kupy. W nocy co godzinę byłam w WC, przeczyściło mnie za wszystkie czasy, i to, że się tak niecnie wyrażę, z każdej możliwej strony ![]() Najgorsze, że mam dziś te kursy, których nie mam nawet jak odwołać, i nie wiem jak ja wytrzymam 6 godzin ![]() ![]()
#1813 |
Raczkowanie
|
MAMROCIU TO JA TEŻ TAK OFICJALNIE Z CAŁEGO SERDUSZKA GRATULUJĘ I CIESZĘ SIĘ TWOIM I MĘŻA SZCZĘŚCIEM. A GABI NARESZCIE WITAM NA ŚWIECIE. CIESZĘ SIĘ OGROMNIASTO. A WAM ŻYCZĘ CUDOWNYCH CHWIL, BO MIMO CAŁEGO ZMĘCZENIA CZEKA ICH WAS WIELE. WRACAJ SZYBCIUTKO DO SIEBIE.
Virginio - oj, to współczuję. Trzymaj się dzielnie i odpoczywaj, bo biedaku musiało Cię strasznie wymęczyć. Joyce - miło Cię widzieć. Cieszę się, że z mamą się układa. Oby tak dalej. A my właśnie wróciliśmy od lekarza - Niunia ma już wszystko ściągnięte i jest przeszczęśliwa - ja też. Może w końcu zapomnimy o tym wszystkim... Chociaż trauma schodowa pewnie jeszcze na długo mi zostanie. Buziole. |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() a ja wam opowiem przygode z wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
fiolusiek - troche żenująca sytuacja, ale moim zdaniem nie masz się co przejmowac
![]() a ta depresja to z jakiego powodu ..??? ![]() virginio właśnie musisz pic, bo innaczej sie odwodnisz a wiadomo że to jest baaardzo niebezpieczne dla organizmu..... no i zycze szybkiego powrotu do zdrówka ![]() olcia super, że mała już wysdrowiała ![]()
![]() |
#1816 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |||
Zadomowienie
|
tia, my biedne i nieszczesliwe:P
Cytat:
aż tak;/ to straszneeeeee, bidulko kochana, zdrowiej nam, swoja droga jak mojego brata takei cos dopadlo w tamtym grudniu to pojechal do szpitala bo mial juz dosc wycieczek do wc, dostał zastrzyk w dupsko, wrocil do odm przespał sie z godzine i był jak nowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
siedze sobie z kolezankami na sali wykładowej i bylo jakeis dzwne zebranei z inwestorami z podkarapcia oni cos tam sobie opowiadali, a zamieszania bylo ze ho, byla telewizja z 3 fotografow co sekunde robiacych nam zdjecia;/;/ i nadle patze a tu zza scian wylania sie pan z aparatem, patrze na niego a to facet z którym kila lat temu tez pisałam na gadu!! zobaczyłam go a on mnie i szok!!!! w momecie sie odwrocilam, a kolezanka mi mowial ze patrzył w moja strone, i tak latał z tym aparatem kolo nas, jakież to jest durne uczucie:P
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Marotko
![]() ![]() ![]() ![]() Olciu ![]() ![]() ![]() Virginio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joyce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ines ![]() ![]() ![]() No a pozatym to dzisiaj mam wolne i sie obijam ![]() ![]()
#1819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Nic zlego skarbie.. poprostu uslyszalam od Tomka, ze sie zakochal....
#1821 |
Zakorzenienie
|
virginio - szoruj do lekarza a nie na kursy, przeciez nie dasz rady w takim stanie ich prowadzic, a pozatym pij jak najwiecej jak juz ktos pisal bo sie odwodnisz
joyce - fajnie, ze tak dobrze sie wszystko uklada z rodzinka, przynajmniej narazie. ![]() folusku - niezbyt mila sytuacja, ale chyba nic pozatym ![]() malinn- tak myslalam, ze sie to w koncu skonczy ![]() ja bylam na zakupach 3 razy, zmusilam sie do posprzatania bo juz byla tragedia, a potam zaleglam z 3 czescia larsona zeby nie myslec za duzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Kostko.... narazie sama nie wiem... bardzo mnie to zdystanosowalo... bo z jednej strony jest super... a zdrugiej ja nie potrafie odwzajemnic tego uczucia... bo jest super chlopakiem... ale to tyle... kochac go nie bede umiala....
Ja tez ide sie wyspamowac i zalegne z archerem... ostatnio polubilam sie z nim ![]()
#1823 |
Zakorzenienie
|
Ale cisza
![]() wlasnie wrocilam z malej nasiadowy andrzejkowej, koszmar, wypilam troche piwa malo zjadlam,mam dola i chyba niepredko sie skonczy ![]() ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry,
powoli sama bede pisala do siebie ![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1827 |
Zadomowienie
|
Widzę, że wszystkich dopadło jakieś zimowo-jesienne przesilenie skutkujące albo bezsennością albo mega sennością - w moim przypadku to drugie. Ale staram się nie poddawać i działać pełną parą.
Wczoraj byłam na gimnastyce i babka dała nam niezły wycisk. Potem miałam korki, a zaraz potem upiekłam sernik i to było moje pierwsze ciasto w życiu, bo bardzo nie lubię gotować ani piec, ale ostatnio nabyłyśmy z mamą super urządzenie i ostatnio to ja króluję w kuchni. Macie linka do urządzenia jakby któraś chciała obejrzeć: http://www.vorwerk.com/pl/*********/html/ Dzięki temu ostatnio zdrowiej się odżywiam chociaż jem takie ilości, że chyba nie mam szans schudnąć ![]() Poza tym zaczęłam czytać fajną książkę - "Krótki i Niezwykły Żywot Oscara Wao"- Junot Diaz. Przeczytałam dopiero 50 stron, ale zapowiada się naprawdę dobrze. Link: http://www.empik.com/krotki-i-niezwy...,prod9550238,p |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Hello!
Wczoraj pojechałam na te kursy, bo nie miałam możliwości ich odwołania, oczywiście za chwilę znalazłam się w wc... Kursy na szczęście udało się skrócić, tylko nie wiem kiedy ja je odpracuję? Wprawdzie wszyscy mi mówili, żebym się nie przejmowała i jechała do domu, ale ja już taka jestem sumienna ![]() Kostko, mam do Ciebie pytanie, zainteresowało mnie to Millenium Larrsona - w jakiej kolejności to czytać? Ściskam wszystkich mocno ![]()
#1829 |
Zadomowienie
|
Virginio współczuję miec takie rewelacje żółądkowe, moim zdaniem powinnaś wybrac się do lekarza może przepisałby Ci jakiś lek
![]() Kostko nie smuc sie ![]() ![]() JoyceSky no no widze, że prawdziwa kuchareczka z Ciebie się zrobiła ![]() ![]() dzien dobry ![]() Nie chce tak baaardzo dokładac swoich problemow na ten wątek bo i tak już większośc z nas ostatnio nie ma zbyt dobrego nastroju w tym i ja.... ale chyba się zakochałam ![]()
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
virginio - pierwsza to "Mężczyżni, którzy nienawidzą kobiet" druga - " Dziewczyna, która igrała z ogniem" trzecia - " Zamek z piaku który runął" powiem szczerze jestem zachwycona ze przez kazde 600-700 stron nie mam momentow przynudzania, jak dla mnie jedna z lepszych książek jakie czytalam przed długi czas
![]() ines - hohohoh ![]() ![]() Byłam z mama w centrum medycyny chinskiej. ![]() ![]() ide cos zjesc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.