Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-07, 19:55   #1801
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
proszę
a może ty coś mi poradzisz na te moje paznokcie??
Moczenie w ciepłej oliwie z oliwek. Warto kupić rękawiczki do mycia naczyń, bo zapewne masz tak od płynu albo niedobór witamin

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 20:02   #1802
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Przejdz sie do dermatologa z tym- nie wyglada to ciekawie ... Moglabys wkleic fotke pazurkow?
no dobrze;P

takie trochę nieprzypiłowane ale ostatnio nie mogłam się do nich przybrać;P

a i dziękuję za odpowiedzi wypróbuje co nie co

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11

Edytowane przez motylek85
Czas edycji: 2009-11-07 o 20:04
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 20:03   #1803
kasiula1208
Zadomowienie

a tak wogóle to olejek rycynowy mozna stosowac tez na rzęsy...poprawia ich kondycje.. i zapobiega wypadaniu
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 20:05   #1804
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Ja też mam ostatnio wzdęcia i gazy, a też nie jadam tych rzeczyniby powodująych te dolegliwości, ale to jestem w stanie znieść a znowu fatalnie z tą zgagą
Cytat:
kobietki help ccoś mi się dzieje z paznokciami... brałam już i belisse i skrzypowite ale nie pomaga a ostatnio patrzę, że jest gorzej... zaczęły się robić takie "w paseczki" które czuć pod palcami i tak w połowie ta część wyrastająca wygląda na wiele słabsza od tej dalszej... nie dość, że włosy lecą to jeszcze to...

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

: hahaha: heh no to zostaje nam czekanie;D

Motylku mój brzuch praktycznie mnie nie boli, tylko jak posprzątałam dzisiaj zaczeło mnie po lewej stronie boleć, ale pzreszło szybko
Co do paznokci polecam odżywki NailTek Hydration Therapy najlepsze amerykańskie odżywki do paznokci problemowych, jakbys była zaintesowana, mam je na staniema dokładniej II byłaby dla Ciebie dobre i cena też byłaby promocyjna wklejam Ci conieco o tych odzywkach
Filozofia HYDRATION THERAPY™

MOCNIEJSZE, BARDZIEJ SPRĘŻYSTE I GŁADSZE PAZNOKCIE

Linia produktów Hydration Therapy™ stanowi rezultat wieloletnich badań i zaangażowania firmy Nail Tek® w rozwój innowacyjnych produktów do pielęgnacji paznokci. Etap testowania Hydration Therapy™ w salonach urody zakończył się dużym sukcesem. Hydration Therapy™ była zdecydowanie lepsza od przodujących marek konkurencyjnych w szerokim zakresie kryteriów. Co więcej, przyczyniła się ona znacząco do poprawy stanu paznokci. Paznokcie w sposób mierzalny były gładsze, bardziej różowe i bardziej elastyczne, niż w przypadku stosowania innych produktów, porównywanych przez osoby testujące.
DŁUGIE ZNACZY MOCNE

Długie paznokcie muszą być mocne. Płytka paznokcia składa się z wielu warstw, które pozostawione bez ochrony, mogą się od siebie oddzielać. Powoduje to, że paznokcie stają się miękkie i słabe. Podczas każdej aplikacji proteinowej formuły Hydration Therapy™, spójność warstw płytki jest odbudowywana, a Twoje paznokcie stają się mocne.
CODZIENNA PIELĘGNACJA

Każdego dnia na stan Twoich paznokci wpływają czynniki zewnętrzne - mechaniczne, fizyczne, chemiczne - takie jak nacisk, uderzenia, wilgoć, detergenty czy temperatura. Codziennie, zachodzą też liczne procesy wewnętrzne, wynikające z przemiany materii, np. ciągły wzrost płytki. Dlatego gwarancją skutecznej pielęgnacji Twoich paznokci jest CODZIENNE stosowanie odżywki Hydration Therapy™.
KTÓRA FORMUŁA JEST DLA CIEBIE NAJLEPSZA?

Paznokcie nie są jednakowe. Ich zróżnicowane potrzeby wymagają odmiennego rodzaju pielęgnacji. Każda z odżywek Hydration Therapy™ zapewnia efektywną pielęgnację, dopasowaną do specyfiki paznokcia. Najtrafniejszy dobór odżywki Hydration Therapy™, w zależności od stanu Twoich paznokci, może zapewnić wykwalifikowana manikiurzystka w gabinecie kosmetycznym.
CZYSTA WODA W OPTYMALNEJ FORMULE WZMACNIAJĄCEJ

Przez włączenie czystej wody do formuły optymalnego wzmacniania, HYDRATION THERAPY™ przyspiesza wzrost nie wysuszając płytki paznokciowej, wału paznokciowego oraz łożyska. Oprócz czystej wody ta zastrzeżona receptura zawiera również Pentavitin® - molekułę wodno-magnetyczną. Obydwa składniki odbudowują, a później zachowują naturalną równowagę wilgoci w paznokciach i ich łożyskach. Rozpuszczalne witaminy wzbogacają odżywcze środowisko, które zapewnia zdrowy wzrost płytki. W rezultacie uzyskujemy mocniejsze, gładsze i bardziej sprężyste paznokcie.
HYDRATION THERAPY™ II - podkładowo-ochronna odżywka do paznokci
Regeneruje cienkie, miękkie lub rozdwajające się paznokcie. Zapewnia efektywną i szybką poprawę stanu paznokci. Po odbudowaniu objętości i wytrzymałości paznokci oraz osiągnięciu ich pożądanej długości.

Karolinko ja tez miałam straszne zgagi w ciąży, ale z Olą gazy mnie wcale nie męczyły, a teraz to mnie roznosijeszcze to bym zniosła tylko boli strasznie i kolki mam potworne

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-11-07 o 20:08
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 20:10   #1805
motylek85
Zakorzenienie

Carol dziękuję kochana, może najpierw te maczanie w oliwie sobie porobię i jakąś witaminkową odżywką posmaruję... a jeśli nie pomoże to zgłoszę się do ciebie

a ja teraz czuję taki tępy ból w podbrzuszu... nie taki jak przez ostatnie dni i raczej trudno określić w którym dokładnie miejscu się zaczyna...

♥37/40♥
Stary 2009-11-07, 20:14   #1806
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Carol dziękuję kochana, może najpierw te maczanie w oliwie sobie porobię i jakąś witaminkową odżywką posmaruję... a jeśli nie pomoże to zgłoszę się do ciebie

a ja teraz czuję taki tępy ból w podbrzuszu... nie taki jak przez ostatnie dni i raczej trudno określić w którym dokładnie miejscu się zaczyna...

Jasne,pomocz ja mam na stanie 20 sztuk jakby ktoś chciał
Co do brzuszka, to tępo w nim też mamjakoś tak dziwnie, ale chyba to nie fasolinka, jakoś przeczucia nie mam

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-07, 20:15   #1807
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Tak patrze na liste i Anula powinna byla testowac.... Ciekawe czy sa kolejne 2 kreseczki . Aniu jesli jestes online to pisz co i jak!!!
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 20:16   #1808
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Jasne,pomocz ja mam na stanie 20 sztuk jakby ktoś chciał
Co do brzuszka, to tępo w nim też mamjakoś tak dziwnie, ale chyba to nie fasolinka, jakoś przeczucia nie mam
no ja to w ogóle nie wierzę, że mogło się udać bo pisałam jak wyglądały nasze przytulanka... no ale niepokoi mnie ten brzuszek i daje do myślenia, że może jednak...

♥37/40♥
Stary 2009-11-07, 20:19   #1809
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Powiem wam ze dzisiaj czuje sie po prostu fatalnie!!! Glowa mnie boli od samiutkiego rana (teraz juz troszke mniej ale tak do godzin popoludniowych mnie mi ja rozsadzalo) a balam sie wziasc tabletki przeciwbolowe na wypadek gdyby byla fasolka . Poza tym mam zly humor i troszke bylam opryskliwa z moim tz-em niestety a ten zamiast sie obrazic ta zaczal biadolic ze o matko zaczelo sie, i ze bede jedza przez kolejne 9 miesiecy .Kochany wierzy ze sie nam udalo w tym cyklu. Oby mial racje
Stary 2009-11-07, 20:21   #1810
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
no ja to w ogóle nie wierzę, że mogło się udać bo pisałam jak wyglądały nasze przytulanka... no ale niepokoi mnie ten brzuszek i daje do myślenia, że może jednak...
U mnie były od 16 paźdz tylko 3 przytulanka, ale śluz miałam najbardziej kurzy podczas dwóch więc szansa jest teraz mam gęsty. Pocieszające jest to, że Karolinka też 3 razy i się udało

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-07, 20:22   #1811
kasiula1208
Zadomowienie

Carol, Motylku.....niedług o wszystko sie wyjasni....oby były dobre wiesci....czekam na toooooooo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 20:23   #1812
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Powiem wam ze dzisiaj czuje sie po prostu fatalnie!!! Glowa mnie boli od samiutkiego rana (teraz juz troszke mniej ale tak do godzin popoludniowych mnie mi ja rozsadzalo) a balam sie wziasc tabletki przeciwbolowe na wypadek gdyby byla fasolka . Poza tym mam zly humor i troszke bylam opryskliwa z moim tz-em niestety a ten zamiast sie obrazic ta zaczal biadolic ze o matko zaczelo sie, i ze bede jedza przez kolejne 9 miesiecy .Kochany wierzy ze sie nam udalo w tym cyklu. Oby mial racje
trzymamżeby się udało
a na główkę no cóż nie wiem co poradzić, może połóż się już spać żeby odpocząć i wstać już zdrowsza

♥37/40♥
Stary 2009-11-07, 20:25   #1813
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki zeby Ci się udało kochana ja o dziwo nie jestem zła heheh może u mnie jest na odwrót na@ jestem wściekła, a teraz lajcik i humor dopisuje

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
Carol, Motylku.....niedług o wszystko sie wyjasni....oby były dobre wiesci....czekam na toooooooo

Kasieńko Ty to taka dobra duszyczka jesteś, przesympatyczna i przemiła, dzieki

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-07, 20:26   #1814
motylek85
Zakorzenienie

ok laseczki ja sama swojej rady posłucham i idę do łóżeczka... tz się na mnie obraził i powiedział, że będę dziś spać z laptopem bo cały czas z wami siedzę i piszę więc muszę go trochę udobruchać jutro jadę do stolicy z rana a później w gości więc nie wiem o której do was zajrzę więc nie piszcie za dużo bo was nie mogę nadrobić nigdy buziole kochane

♥37/40♥
Stary 2009-11-07, 20:26   #1815
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
no dobrze;P

takie trochę nieprzypiłowane ale ostatnio nie mogłam się do nich przybrać;P

a i dziękuję za odpowiedzi wypróbuje co nie co
Na moje oko masz podluzne bruzdy,moga one towarzyszyc chorobom ukladu pokarmowego, ukladu krazenia, zaburzeniom hormonalnym,luszczycy lub lysieniu plackowatemu. Do lekarza kochana i to migiem sprawdzic co jest grane! Bo tak to nic nie pomoze, najpierw trzeba wyleczyc to i pazurki same dojda do siebie!
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 20:28   #1816
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
no poczekamy zobaczymy;D

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Na moje oko masz podluzne bruzdy,moga one towarzyszyc chorobom ukladu pokarmowego, ukladu krazenia, zaburzeniom hormonalnym,luszczycy lub lysieniu plackowatemu. Do lekarza kochana i to migiem sprawdzic co jest grane! Bo tak to nic nie pomoze, najpierw trzeba wyleczyc to i pazurki same dojda do siebie!
aaaaaaaaa!!!!!!! o matko toś mnie na noc wystraszyła... i teraz będę myśleć co mi dolega...
to gdzie ja mam się najpierw udać? do dermatologa?

♥37/40♥
Stary 2009-11-07, 20:33   #1817
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Carol to trzymam kciuki i to mocno! A tak do przytulanek to czasem wystarczy raz w cyklu i też może się udać, wszystko zależy od szczęścia strzelającego

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 20:34   #1818
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
no poczekamy zobaczymy;D

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

aaaaaaaaa!!!!!!! o matko toś mnie na noc wystraszyła... i teraz będę myśleć co mi dolega...
to gdzie ja mam się najpierw udać? do dermatologa?
Nie panikuj !
Skocz do dermatologa, powiedz co jest grane, pokaz pazurki i niech Cie pobada- poziom hormonow itd Byc moze bedzie w stanie pomoc Ci bez takich badan. Ze zdjecia ciezko stwierdzic ale te bruzki masz dosyc wyrazne i zauwazylam ze nie na wszystkich pazurkach.
Nie bedzie tak zle, zobaczysz
Stary 2009-11-07, 20:37   #1819
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki zeby Ci się udało kochana ja o dziwo nie jestem zła heheh może u mnie jest na odwrót na@ jestem wściekła, a teraz lajcik i humor dopisuje

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Kasieńko Ty to taka dobra duszyczka jesteś, przesympatyczna i przemiła, dzieki
a dziekuje Kochana ,dziekuje..bo wiecie ja to tymi II kreseczkami zyje..dziennie mysle ktora dzisiaj bedzie je miała itd..HiHi. wiec......dawajcie je oby było ich jak najwiecej to mnie cieszyto jest taka moja odskocznia od codziennego zyciazmykam Dziewczynki bo mój Tz płacze ze musi sam spac itd.....z bólem serca bo ciezko mi was opuscic ale ide...moze sie zdecydowałspokojnej i owocnej nocy
Stary 2009-11-07, 20:48   #1820
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Carol to trzymam kciuki i to mocno! A tak do przytulanek to czasem wystarczy raz w cyklu i też może się udać, wszystko zależy od szczęścia strzelającego
Cytat:
a dziekuje Kochana ,dziekuje..bo wiecie ja to tymi II kreseczkami zyje..dziennie mysle ktora dzisiaj bedzie je miała itd..HiHi. wiec......dawajcie je oby było ich jak najwiecej to mnie cieszyto jest taka moja odskocznia od codziennego zyciazmykam Dziewczynki bo mój Tz płacze ze musi sam spac itd.....z bólem serca bo ciezko mi was opuscic ale ide...moze sie zdecydowałspokojnej i owocnej nocy

Beatko kochanie, dziękujęja za Ciebie też trzymam, do lutego niedaleko

Kasieńko słodka jesteś, to takie strasznie miłe dziękuję w swoim i dziewczyn imieniu!!!

Słonka ja też zmykam,puszczam filmik:"zapowiedź"i sobie z mężulkiem poogladamy i potem kąpanko i może sobotnie przytulanko buziaczki ogromne i słodkich snow , do jutra

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-07, 21:39   #1821
Linka24
Wtajemniczenie

Cześć laseczki. Martwię się bo zjadłam kotletów mielonych i chyba po nich strasznie boli mnie teraz brzuch w okolicy pępka...aŻ mam łzy. Mam nadzieje ze nie zaaszkodzi nic fasolce... Tak jakby żołądek mi sięgdzies przykleił i niechce się odkleić. nie wiem jak mam to wytł ale boli jak cholera.....

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2009-11-07 o 21:40
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 22:59   #1822
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki. Martwię się bo zjadłam kotletów mielonych i chyba po nich strasznie boli mnie teraz brzuch w okolicy pępka...aŻ mam łzy. Mam nadzieje ze nie zaaszkodzi nic fasolce... Tak jakby żołądek mi sięgdzies przykleił i niechce się odkleić. nie wiem jak mam to wytł ale boli jak cholera.....
Nie przesadzaj ... Pewnie po prostu sie przejadlas... Co moze zrobic kotlet mielony dziecku?
Stary 2009-11-08, 06:58   #1823
motylek85
Zakorzenienie

hej kochane widzę, że jeszcze wszystkie śpiulkają a ja od rana śmieję się sama do siebie dziś jakieś straszne rewolucje mi się w brzuszku dzieją i cały czas w nim burczy (a zjadłam już śniadanko) ale to tak głośno, że postanowiłam sobie z nim "pogadać" i pytam "halo jest tam kto?" a on "brrrrrrrrrrrrrr", "czy siedzi tam jakiś lokator?" a on dalej "gulp, gulp..."uśmiałam się strasznie sama do siebie:ha haha:
ale powiem wam, że to dziwne bo takie bulgotki to mam przed samym okresem lub w trakcie @ a tu dziś rano taka "gaduła" się z niego zrobiła nistąd nizowąd... i nadal mam ten tępy ból ale aż w krzyżu go czuję... i tak się zastanawiam, że jeśli tam faktycznie nie ma fosolinki to chyba będę musiała się przebadać... ten mój okropny gin nawet badania nie zrobił, jak pojawi się @ to idę w te pędy do innego żeby sprawdził co się dzieje...

Cosma mam te pruzdki na wszystkich paznokciach tylko słabo foto wyszło i światło marne było... ja miałam takie bruzdki odkąd pamiętam ale duuuuuuużo słabsze i nie było tego jakby "osłabienia" się paznokcia w połowie długości... a i na jednym paznokietku mam taką białą plamkę i pamiętam jeszcze z dzieciństwa, że to z niedoboru jakiejś witaminy ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć jakiej...muszę neta przewertować;D

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

już się doczytałam, że to z niedoboru cynku te plamki...;P lub żelaza

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

no a te bruzdy to faktycznie może cos być z przemianą materii albo w najgorszym wypadku coś z trzustką... tarczycę wykluczam (też była wymieniona jako jedna z przyczyn) bo badałam ją jakieś 3 m-ce temu i było wszystko super extra...
ostatnio może i pogorszyła mi się ta przemiana materii bo coraz rzadziej chodzę do wc... muszę zwiększyć ilość błonnika w diecie, no zobaczymy czy pomoże, w sumie to i na brzuszek (a raczej oponkę) lepiej zrobi;D

♥37/40♥

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-08, 08:37   #1824
Carol77
Zakorzenienie

Hej kochane
Ja już też po śniadanku i przytulankach
Brzucho mnie mniej boli,do @ jakieś5 dni...objawów żadnych...no czekamy dzisiaj czeka mnie kupa prasowania, jak ja tego nie lubię!!!!!!! No nic , ale trzeba się zmusić, bo w tygodniu czasu brak. Miłego dnia dziewczynki

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-08, 08:56   #1825
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie!!!!

Jas sobie do was pisze z lozka bo uwielbiam leniuchowac w niedziele rano. Moj tz jest wtedy na nogach juz o 7 bo sa jakies jego ulubione programy w telewizji a ja wtedy mam wyrko tylko i wylacznie dla siebie . Dzisiaj czekaja nas wielkie zakupy w irlandii polnocnej (jest taniej ) wiec caly dzien bedziemy na nogach.

Zycze wszystkim milego dnia

Linka i jak sie dzisiaj czujesz? Na pewno sie stresujesz przy kazdym bolu w okolicach fasoliniki ale mysle ze wiekszosc z nich trzeba przeczekac i juz (kto wie czy ten stres nie nasila bolu?). Mam nadzieje ze czujesz sie lepiej i ze jestes juz troszke spokojniejsza
Stary 2009-11-08, 09:04   #1826
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dzień dobry

Siala_Bala gratuluje Super wiadomość

Na paznokcie podobno jest dobry cynk, ale tak jak mówi Cosma - najlepiej iść do lekarza

Tak sobie myślę - jak nam się znów nie uda w tym cyklu to uruchamiam plan B - czyli wiesiołek, testy owulacyjne i termometr
TZ-towi kupiłam już Salfazin

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 09:18   #1827
marlenka0505
Zakorzenienie

łoooo matko, ale dziewczyny naskrobałyście od piątku, ledwo co nadrobiłam
Siala_baba jak nic widać II kreseczki. Gratulacje kochana!!!!
No to listopad się nam rozkręca, mam cichą nadzieję, że ta fasolkowa fala i mnie w tym, miesiącu porwie...
A mnie coś zaczyna rozbierać...masakrycznie się czuję, w gardle drapie, córka smarka....przekichane.
Na domiar złego zaczynam mieć schizy objawowe, mam 10 dno do terminu @ a w głowie tysiąc myśli, takie przekonanie że udało się, ale twardo sobie tłumaczę, że za wcześnie na takie domysły. Z potencjalnych objawów mam masę białego gęstego śluzu (tak mnie zalewa, że kilka razy w ciągu dnia muszę zmieniać wkładkę), i jestem strasznie drażliwa.
Tłumaczę sobie, za wcześnir, za wcześnie, za wcześnie i po co sobie człowiek do głowy wbija a potem rozczarowanie...
Stary 2009-11-08, 09:54   #1828
anula_81
Zakorzenienie

hej dziewczynki!!

Ja zgodnie z zapowiedziami testowalam dzisiaj ..... ii... no widzialam linie!! Zrobilam 2 testy i oba wyszly tak samo, linia jest dosc wyrazna, choctroche rozmazana, ale na tescie jest napisane, ze jakakolwiek nawet najslabsza oznacza ciaze!!

To jest etst Clearblue i linia o ktorej mowie jest pionowa linia plusika, bez niej jest minusik czyli ciazy brak...a ja mam chyba plusik..... same zobaczcie Moj TZwidzial ja wyraznie! Na zdjeciu slabo widac, ale jak ja zobaczycie to dajcie znac)) ta mala w malym okienku to testowa. Wiec chyba tak co.....????????
Az sie boje cieszyc

Załącznik 2636867
Załącznik 2636868

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 10:30   #1829
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Aniu jest plusik jak nic!!!! Serdeczne gratulacje . To juz 4 fasolka w tym tygodniu . Zycze duuuzo zdrowka i dbaj o siebie kochana
Stary 2009-11-08, 10:45   #1830
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu jest plusik jak nic!!!! Serdeczne gratulacje . To juz 4 fasolka w tym tygodniu . Zycze duuuzo zdrowka i dbaj o siebie kochana
Jeszcze nie dziekuje, ja z takich co musza byc pewne, choc powiem szczerze , ze od dwoch tygodni juz mam to w glowie i ze czuje to, ale nie chce zapeszac, kupie jutro ejszcze jakis inny test innej firmy i kolo srody czwartku go zrobie a potem juz do lekarza...

Kasiu za ciebie tez trzymam kciuki bo przeciez juz w niedziele z tego co pamietam testujesz...?

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości