|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Moczenie w ciepłej oliwie z oliwek. Warto kupić rękawiczki do mycia naczyń, bo zapewne masz tak od płynu albo niedobór witamin
![]()
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
takie trochę nieprzypiłowane ale ostatnio nie mogłam się do nich przybrać;P a i dziękuję za odpowiedzi wypróbuje co nie co ![]()
USG: 03.10 - 2090g szczęścia ![]() USG: 22.11 Wizyta: 28.11 Edytowane przez motylek85 Czas edycji: 2009-11-07 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
a tak wogóle to olejek rycynowy mozna stosowac tez na rzęsy...poprawia ich kondycje.. i zapobiega wypadaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Motylku mój brzuch praktycznie mnie nie boli, tylko jak posprzątałam dzisiaj zaczeło mnie po lewej stronie boleć, ale pzreszło szybko ![]() Co do paznokci polecam odżywki NailTek Hydration Therapy najlepsze amerykańskie odżywki do paznokci problemowych, jakbys była zaintesowana, mam je na staniema dokładniej II byłaby dla Ciebie dobre i cena też byłaby promocyjna ![]() ![]() Filozofia HYDRATION THERAPY™ MOCNIEJSZE, BARDZIEJ SPRĘŻYSTE I GŁADSZE PAZNOKCIE Linia produktów Hydration Therapy™ stanowi rezultat wieloletnich badań i zaangażowania firmy Nail Tek® w rozwój innowacyjnych produktów do pielęgnacji paznokci. Etap testowania Hydration Therapy™ w salonach urody zakończył się dużym sukcesem. Hydration Therapy™ była zdecydowanie lepsza od przodujących marek konkurencyjnych w szerokim zakresie kryteriów. Co więcej, przyczyniła się ona znacząco do poprawy stanu paznokci. Paznokcie w sposób mierzalny były gładsze, bardziej różowe i bardziej elastyczne, niż w przypadku stosowania innych produktów, porównywanych przez osoby testujące. DŁUGIE ZNACZY MOCNE Długie paznokcie muszą być mocne. Płytka paznokcia składa się z wielu warstw, które pozostawione bez ochrony, mogą się od siebie oddzielać. Powoduje to, że paznokcie stają się miękkie i słabe. Podczas każdej aplikacji proteinowej formuły Hydration Therapy™, spójność warstw płytki jest odbudowywana, a Twoje paznokcie stają się mocne. CODZIENNA PIELĘGNACJA Każdego dnia na stan Twoich paznokci wpływają czynniki zewnętrzne - mechaniczne, fizyczne, chemiczne - takie jak nacisk, uderzenia, wilgoć, detergenty czy temperatura. Codziennie, zachodzą też liczne procesy wewnętrzne, wynikające z przemiany materii, np. ciągły wzrost płytki. Dlatego gwarancją skutecznej pielęgnacji Twoich paznokci jest CODZIENNE stosowanie odżywki Hydration Therapy™. KTÓRA FORMUŁA JEST DLA CIEBIE NAJLEPSZA? Paznokcie nie są jednakowe. Ich zróżnicowane potrzeby wymagają odmiennego rodzaju pielęgnacji. Każda z odżywek Hydration Therapy™ zapewnia efektywną pielęgnację, dopasowaną do specyfiki paznokcia. Najtrafniejszy dobór odżywki Hydration Therapy™, w zależności od stanu Twoich paznokci, może zapewnić wykwalifikowana manikiurzystka w gabinecie kosmetycznym. CZYSTA WODA W OPTYMALNEJ FORMULE WZMACNIAJĄCEJ Przez włączenie czystej wody do formuły optymalnego wzmacniania, HYDRATION THERAPY™ przyspiesza wzrost nie wysuszając płytki paznokciowej, wału paznokciowego oraz łożyska. Oprócz czystej wody ta zastrzeżona receptura zawiera również Pentavitin® - molekułę wodno-magnetyczną. Obydwa składniki odbudowują, a później zachowują naturalną równowagę wilgoci w paznokciach i ich łożyskach. Rozpuszczalne witaminy wzbogacają odżywcze środowisko, które zapewnia zdrowy wzrost płytki. W rezultacie uzyskujemy mocniejsze, gładsze i bardziej sprężyste paznokcie. HYDRATION THERAPY™ II - podkładowo-ochronna odżywka do paznokci Regeneruje cienkie, miękkie lub rozdwajające się paznokcie. Zapewnia efektywną i szybką poprawę stanu paznokci. Po odbudowaniu objętości i wytrzymałości paznokci oraz osiągnięciu ich pożądanej długości. Karolinko ja tez miałam straszne zgagi w ciąży, ale z Olą gazy mnie wcale nie męczyły, a teraz to mnie roznosi ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-11-07 o 20:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Carol dziękuję kochana, może najpierw te maczanie w oliwie sobie porobię i jakąś witaminkową odżywką posmaruję... a jeśli nie pomoże to zgłoszę się do ciebie
![]() a ja teraz czuję taki tępy ból w podbrzuszu... nie taki jak przez ostatnie dni i raczej trudno określić w którym dokładnie miejscu się zaczyna...
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne,pomocz ![]() ![]() Co do brzuszka, to tępo w nim też mam ![]() ![]()
![]() |
#1807 |
Zadomowienie
|
Tak patrze na liste i Anula powinna byla testowac.... Ciekawe czy sa kolejne 2 kreseczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
Powiem wam ze dzisiaj czuje sie po prostu fatalnie!!! Glowa mnie boli od samiutkiego rana (teraz juz troszke mniej ale tak do godzin popoludniowych mnie mi ja rozsadzalo) a balam sie wziasc tabletki przeciwbolowe na wypadek gdyby byla fasolka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
Carol, Motylku.....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na główkę no cóż nie wiem co poradzić, może połóż się już spać żeby odpocząć i wstać już zdrowsza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Kasieńko Ty to taka dobra duszyczka jesteś, przesympatyczna i przemiła, dzieki ![]()
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
ok laseczki ja sama swojej rady posłucham i idę do łóżeczka... tz się na mnie obraził i powiedział, że będę dziś spać z laptopem bo cały czas z wami siedzę i piszę więc muszę go trochę udobruchać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1815 |
BAN stały
|
Na moje oko masz podluzne bruzdy,moga one towarzyszyc chorobom ukladu pokarmowego, ukladu krazenia, zaburzeniom hormonalnym,luszczycy lub lysieniu plackowatemu. Do lekarza kochana i to migiem sprawdzic co jest grane! Bo tak to nic nie pomoze, najpierw trzeba wyleczyc to i pazurki same dojda do siebie!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() to gdzie ja mam się najpierw udać? do dermatologa?
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Wtajemniczenie
|
Carol to trzymam kciuki i to mocno! A tak do przytulanek to czasem wystarczy raz w cyklu i też może się udać, wszystko zależy od szczęścia strzelającego
![]()
#1818 | |
BAN stały
|
Cytat:
Skocz do dermatologa, powiedz co jest grane, pokaz pazurki i niech Cie pobada- poziom hormonow itd Byc moze bedzie w stanie pomoc Ci bez takich badan. Ze zdjecia ciezko stwierdzic ale te bruzki masz dosyc wyrazne i zauwazylam ze nie na wszystkich pazurkach. Nie bedzie tak zle, zobaczysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Beatko kochanie, dziękuję ![]() ![]() Kasieńko słodka jesteś, to takie strasznie miłe ![]() ![]() Słonka ja też zmykam,puszczam filmik:"zapowiedź"i sobie z mężulkiem poogladamy i potem kąpanko i może sobotnie przytulanko ![]() ![]()
![]() |
#1821 |
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki. Martwię się bo zjadłam kotletów mielonych i chyba po nich strasznie boli mnie teraz brzuch w okolicy pępka...aŻ mam łzy. Mam nadzieje ze nie zaaszkodzi nic fasolce...
![]()
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2009-11-07 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
hej kochane widzę, że jeszcze wszystkie śpiulkają a ja od rana śmieję się sama do siebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale powiem wam, że to dziwne bo takie bulgotki to mam przed samym okresem lub w trakcie @ a tu dziś rano taka "gaduła" się z niego zrobiła nistąd nizowąd... i nadal mam ten tępy ból ale aż w krzyżu go czuję... i tak się zastanawiam, że jeśli tam faktycznie nie ma fosolinki to chyba będę musiała się przebadać... ten mój okropny gin nawet badania nie zrobił, jak pojawi się @ to idę w te pędy do innego żeby sprawdził co się dzieje... Cosma mam te pruzdki na wszystkich paznokciach tylko słabo foto wyszło i światło marne było... ja miałam takie bruzdki odkąd pamiętam ale duuuuuuużo słabsze i nie było tego jakby "osłabienia" się paznokcia w połowie długości... ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- już się doczytałam, że to z niedoboru cynku te plamki...;P lub żelaza ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- no a te bruzdy to faktycznie może cos być z przemianą materii albo w najgorszym wypadku coś z trzustką... tarczycę wykluczam (też była wymieniona jako jedna z przyczyn) bo badałam ją jakieś 3 m-ce temu i było wszystko super extra... ostatnio może i pogorszyła mi się ta przemiana materii bo coraz rzadziej chodzę do wc... muszę zwiększyć ilość błonnika w diecie, no zobaczymy czy pomoże, w sumie to i na brzuszek (a raczej oponkę) lepiej zrobi;D
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ja już też po śniadanku i przytulankach ![]() Brzucho mnie mniej boli,do @ jakieś5 dni...objawów żadnych...no czekamy ![]() ![]()
#1825 |
Zadomowienie
|
Witajcie!!!!
Jas sobie do was pisze z lozka bo uwielbiam leniuchowac w niedziele rano. Moj tz jest wtedy na nogach juz o 7 bo sa jakies jego ulubione programy w telewizji a ja wtedy mam wyrko tylko i wylacznie dla siebie ![]() ![]() Zycze wszystkim milego dnia ![]() Linka i jak sie dzisiaj czujesz? Na pewno sie stresujesz przy kazdym bolu w okolicach fasoliniki ale mysle ze wiekszosc z nich trzeba przeczekac i juz (kto wie czy ten stres nie nasila bolu?). Mam nadzieje ze czujesz sie lepiej i ze jestes juz troszke spokojniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Siala_Bala gratuluje ![]() ![]() Na paznokcie podobno jest dobry cynk, ale tak jak mówi Cosma - najlepiej iść do lekarza ![]() Tak sobie myślę - jak nam się znów nie uda w tym cyklu to uruchamiam plan B - czyli wiesiołek, testy owulacyjne i termometr ![]() TZ-towi kupiłam już Salfazin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
łoooo matko, ale dziewczyny naskrobałyście od piątku, ledwo co nadrobiłam
![]() Siala_baba jak nic widać II kreseczki. Gratulacje kochana!!!! No to listopad się nam rozkręca, mam cichą nadzieję, że ta fasolkowa fala i mnie w tym, miesiącu porwie... A mnie coś zaczyna rozbierać...masakrycznie się czuję, w gardle drapie, córka smarka....przekichane. Na domiar złego zaczynam mieć schizy objawowe, mam 10 dno do terminu @ a w głowie tysiąc myśli, takie przekonanie że udało się, ale twardo sobie tłumaczę, że za wcześnie na takie domysły. Z potencjalnych objawów mam masę białego gęstego śluzu (tak mnie zalewa, że kilka razy w ciągu dnia muszę zmieniać wkładkę), i jestem strasznie drażliwa. Tłumaczę sobie, za wcześnir, za wcześnie, za wcześnie i po co sobie człowiek do głowy wbija a potem rozczarowanie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!!
Ja zgodnie z zapowiedziami testowalam dzisiaj ..... ii... no widzialam linie!! Zrobilam 2 testy i oba wyszly tak samo, linia jest dosc wyrazna, choctroche rozmazana, ale na tescie jest napisane, ze jakakolwiek nawet najslabsza oznacza ciaze!! To jest etst Clearblue i linia o ktorej mowie jest pionowa linia plusika, bez niej jest minusik czyli ciazy brak...a ja mam chyba plusik..... same zobaczcie ![]() ![]() Az sie boje cieszyc ![]() Załącznik 2636867 Załącznik 2636868 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zadomowienie
|
Aniu jest plusik jak nic!!!! Serdeczne gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu za ciebie tez trzymam kciuki bo przeciez juz w niedziele z tego co pamietam testujesz...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.