|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
stare małpy poszły do łóżek
![]() a ja się dzisiaj gorzej czuje niż wczoraj ![]() jutro chyba do lekarza idę dobranoc ![]()
#1802 |
Zakorzenienie
|
jest tu ktos?
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze jestem,wróciłam.Ten wizaż to jak narkotyk
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Klaudia będę szczera i może się na mnie obrazisz,ale nie podoba mi się to jak twój TZ cię traktuje.Zero szacunku i odpowiedzialności.Ja wiem,że to cholernie boli,ale przede wszystkim skup się na małym.Też maiałm podobną sytuację w poprzednim związku-zero szacunku.Był to totalnie toksyczny związek,łącznie z przemocą itd.Zakończył się tragicznie dla mnie,miałam depresję,potem alkohol i imprezy.W ciągu dwóch tygodni zrzuciłam jakieś 10kg.To była masakra,ale potrzebna.Dzięki temu znalazłam obecnego TŻ,który jest aniołem w porównaniu z tamtym i powiem ci,że jestem w końcu szczęśliwa.Skończyło się czekanie,sprawdzanie tel,zamartwianie i poniżanie się.Teraz czuję,że żyję i wiem,że drugi raz na taką destrukcję już nie pozwolę.A teraz ty powinnaś jasno dac do zrozumienia swojemu TZ co myślisz o jego zachowaniu i że w ten sposób prowadzi do rozpadu waszego związku,co oznacza,że to on straci wszystko,a nie ty.Ty masz Bryana.Silna bądź. ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cześć Eve,ma miłości ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() Gratulacje dla przyszłej cioci i mamusi.Teraz,gdy my już jesteśmy te doświadczone,to jakoś inaczej przeżywa się porody znajomych. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Nikt nie chce ze mną gadać to też sobie idę ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- http://www.maleczytanie.co.uk/ dla lasek z UK,fajne ![]() teraz to już serio,serio idę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||||
Zakorzenienie
|
Czesc Kochane, a raczej dobranoc
![]() ![]() Nie moge uwierzyc, ze mialam tylko 5 stron do "przelecenia" - szok normalnie ![]() ![]() A ja postanowilam, ze bede zagladac wieczorami, albo wczesniej, ale tylko jesli zrobie juz wszystko to, co mam do zrobienia - dzisiaj zrobilam sobie maly tescik i nie wlaczylam kompa i... okazalo sie, ze do poludnia mialam wysprzatana chate i ksiazke nawet poczytalam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Och... i to jak ![]() ![]() ![]() Cytat:
No, mamy godzinke wczesniej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaki Smerf ![]() Czesc moja ukochana ![]() Widze, ze dzieciaczki daja Wam popalic, a Olus grzeczny, tzn spi jak zawsze, bo w dzien to roznie z nim bywa ![]() 9 dzien diety za mna - tym razem idzie mi gladko, nie jestem glodna i w ogole o tym nie mysle, ale chetnie zjadlabym cos fajnego, np jablko, winogrono, kawalek chleba ![]() ![]() ![]() ![]() No to i ja ide spac, pa pa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja rada usiadz spisz sóbie co cenisz i kochasz w swoim TZ , przypomnij sobie wszystkie dobre chwile i zaczniesz sie usmiechac a moze nawet plakac potem sie uspokuj zrob pyszny obiad ( cos co on lubi) i porozmawiaj ze swoim TZ na spokojnie bez krzykow zaznaczajac ciagle MY nie bo ty jestes taki i owaki ( to juz wiesz jaki jest) A atkowanie faceta to jak pokazanie plachty czerwonej bykowi Spisz sobie czego od niego potrzebujesz ( cieplo , punktualnosc , obowiazki w domu itd) i na spokojnie mu to przedstaw Spytaj sie na poczatek co jemu nie pasuje i daj mu mowic dluuuugo mowic i spisuj wszystko ( jak spyta czemu piszesz powiedz ze nie chcesz nic pominac ) Zapowiedz ze np popoludnia 2 razy w tygodniu potrzebujesz odetchniecia zostawiaj z nim syna i wychodz nawet pochodzic pod domem , przyda ci sie to Pamietaj nawet jesli to on was utrzymuje to jest jego zasrany obowiazek i nie powinnas czuc sie dluzna Egzekwuj to co ci sie nalezy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Wtajemniczenie
|
Witam to ja dziś pierwsza, dzisiejsza noc w miarę, Iwo spał ze mną bo jakoś tak mi samej w łóżku dziś było źle, nawet się za bardzo nie wiercił, więc wyspałam się.
Eve gratuluje wytrwałości, ja dziś 2gi dzień diety, a wczoraj już chciałam zgrzeszyć ![]() Ja chyba też testa muszę sobie takiego strzelić ![]() Ursull nawet nie wiem co napisać, może tylko buziaka łap ode mnie ![]() Poiglot wydawało mi się, że było już lepiej między Wami..ale może czegos nie przeczytałam, albo coś, tak czy inaczej, caro ma racje, musisz mu pokazać ze masz też swoje życie Carolajna młoda małpo, do lekarza marsz, zanim dzieciaczki pozarażasz! Marika, że z mojego syna będzie podrywacz, to wiem, nawet się uśmiechał jak byliśmy w sphinxie do kelnera(kurde co by mu nie zostało uśmiechanie do chłopców..e niee on na pewno w imieniu mamy się uśmiechał..albo nowego taty dla nas szuka ![]() Iwo dziękuje za miłe słowa od cioteczek i daje ![]() ![]() o już nie pierwsza ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-09 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Godzinę temu wróciłam od czarownicy
![]() Wczoraj wieczorem pojechaliśmy, dlatego nie było mnie na wizażu, a Ninulka została z moją mamą. Porozmawialiśmy sobie po drodze przy okazji z Tż i powiedziałam mu co mnie boli w jego matce... ![]() Wracam teraz do mojej dziuni malutkiej, bo po całej nocy się za nią stęskniłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
w nocy spalam moze 2 h
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1809 |
Zakorzenienie
|
hej
jadę do lekarza, już 3 dni prawie nic nie jadłam i ciągle ![]() boli mnie k***ko głowa i cała się telepie z osłabienia już tylko pakusie wesprę dziś resztkami sił, nie wiem czy coś nowego narozrabiał teść ale mocniasto trzymm kciuki żebyś go nie ![]() trzymaj sie kochana ![]()
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz opadam z sil poprostu... mam go tak dosc ze nie wiem co zrobic... jej jestem tak daleko od rodzicow nawet nie mam gdzie isc.... nie wiem ile jeszcze wytrzymam ![]()
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Aleks kończy dziś pół roczku !!! ![]() Buziaki dla solenizantów ![]() Aguśka, ojej...ratujesz mojego syna ![]() ![]() ![]() Blondynka, powodzenia w tuczeniu Oliwierka ![]() Poiglot, Twoja "córeczka" jak zwykle boska ![]() Maugoszatka, ![]() Iwciag, brawa dla Iwa ![]() DORIS, Kalinka jest słodziutka ![]() Pakusia, cieszę się że Kubuś czuje się dobrze a ten Twój teściu to... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że robi własnemu wnukowi na złość! O ile Ciebie może traktować jak obcą osobę(nie powinien, ale różni są ludzie)może Cię nie lubić, to Kubuś jest synem jego dziecka! Współczuje Wam, a co Twój tż na to?? Nie może on z ojcem porozmawiać? ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- gosikk nie, dowiedział się tyle, że będzie nam ciężko o kredyt ![]() oj mąż grozi ![]() ![]() sto lat dla dzisiejszych jubilatów ![]() ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-09 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co tz moze... jak byl jeszcze w domu to go upominal wiec w miare sie zachowywal... a jak tylko sie drzwi zamkly i tz poszedl do pracy to bylo jeszcze gorzej.... niech mnie cala rodzina nazwie swinia, ale dopuki nie zmieni swojego zachowania moze zapomniec ze ma wnuka... z reszta jak juz nie raz pisalam on ma Kube gleboko w tylku!!! mieszka z wnukiem a nawet nie zapyta sie jak sie Kuba czuje i wogole... za 2 tyg jade do pl i juz nie moge sie doczekac... za tydzien bedzie juz moja siostra i troche mi sie lepiej zrobi bo bede miala komu sie wygadac.. narazie to was mecze swoimi problemami ![]() ![]() i powiedzialam sobie ze dosc... nie bede taka dobra, od dzis mnie nie interesuje ze on spi... w du pie go mam... nie bedzie w dzien spal... a ja sie bede zachowywac glosno... nawet teraz nie moge wejsc do swojego pokoju bo normalnie caly przedpokoj wali winskiem ![]() jeszcze do wczoraj mialam do niego szacunek ... bo jest ojcem tz i dziadkiem mojego syna... a wiadmo tesciowie jacy sa tacy sa ale szacunek sie nalezy.... obecnie nie mam do niego zadnego szacunku!!!! nienawidze drania, pijaka jednego.... cieszyl sie na wspolne swieta z Kuba... bardzo mi przykro ale ja mam zamiar spedzic swieta radosnie... a z nim bym sie tylko denerwowala... ![]()
![]() |
#1814 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przejrzałam tylko ostatnią stronę i wiem, że Carolajna kiepsko się czuje, oby to nie świńska grypa ![]() ![]() ![]() ![]() Poiglot ma prblemy z tż, trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło, bądź silna, kochana ![]() ![]() Pakusi teść znów podniósł ciśnienie, weź go Pakusia ![]() ![]() ![]() Ursull i Eve poczuły do siebie miętę ![]() ![]() Teraz idę poczytać wasze weekendowe wypociny ![]() No i zapomniałabym, wielkie buziaki dla Nikolki, Helenki i Mychy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teść powinien się leczyć, bo jemu to psychiatra potrzebny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Pakusia co za imbecyl z Twojego teścia ![]() A weź mu rób na złość ile się da ![]() ![]() A ja zaraz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Ale mnie wku***ła laska na jednym wątku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1817 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czym Cię ta laska tak wkurzyła?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() 100 LAT DLA SOLENIZANTÓW ![]() Poiglot ale twój synio ma włoski wow ![]() no i czemu ten twój Tz Cię znowu wkurza ![]() Pakusia współczuje najbardziej mnie właśnie denerwuje jak ktoś małego obudzi ![]() ![]() dobrze ze jedziesz za 2 tyg do rodzinki odpoczniesz wytrzymaj te pare dni ![]() Twój teść pewnie będzie sie tłumaczył że był piany a to wcale go nie usprawiedliwia a moze nawet nie pamiętać co robił całą noc to teraz Ty zaczni hałasować co będzie sobie spał cały dzień a to mieszkanie to ma załatwione na 100% kiedy sie wyprowadza??? jak niedługo to przeczekaj bo faktycznie jeszcze na złość dłużej zostanie mieszkacie juz jakiś czas wcześniej nie robił takich akcji??? Carolajna zdrówka życzę ![]()
#1819 | |
Zakorzenienie
|
STO LAT DLA SOLENIZANTOW
![]() Cytat:
mieszkania jeszcze nie ma... ale powiedzialam tz'owi ze jak sie ojciec nie wyprowadzi jak bede w pl (a bede do 15 grudnia) to nie wracam.... strace to 20 euro za bilet lotniczy ale to nic w porownaniu z moimi nerwami... i bede mu robic na zlosc chociaz mialabym nie spac cala noc... zaczynam od dzisiaj... wlaczylam pralke zaraz zaczne odkurzac (a moj odkurzacz chodzi jak jakis dinozaur) wiec bedzie glosno, puszcze sobie muzyke i mam go gdzies... skonczyla sie moja cierpliwosc... ja tam wytrzymam te 2 dni w tygodniu jak bedzie mial wolne i nie musze spac ale on nie bedzie spal caly tydzien! ide uspic ksieciunia bo strasznie marudny... ![]()
![]() |
#1820 |
Wtajemniczenie
|
poiglot a Twój TŻ nadal broi?
![]() ![]() Carola ja też się bałam pierwszych nocy ![]() ![]() ![]() ![]() a jak Twoja córcia? Śpi u siebie? Bo Julka sama zaczęła CHCIEĆ spać sama....nawet czasami mówię jej żeby zasnęła u nas w pokoju i żeby sobie bajkę obejrzała do snu (np "szreka" ostatnio późno leciał) to ona "nie" "ona musi w swoim łóżeczku u siebie w pokoju" - i tłumaczy mi wtedy że każdy ma swoje łóżko i swój pokój ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa i masz piękny kawałek "farby" w podpisie ![]() ![]() ![]() marika a planowałaś już wrócić do pracy? Czy teraz doszłaś do tego wniosku? na każdego szkraba przychodzi pora ![]() Doris tak tak ![]() ![]() ![]() ja nie wyobrażam sobie spania w jednym łóżku z dzieckiem...wiadomo że czasami to nie uniknione, albo jak dziecko jest małe ![]() ![]() ![]() ![]() iwciag masz rację że nie musi być łóżko ![]() ![]() poiglot masz rację...myśl o Bryanku i o sobie ![]() Carola a jak u Was? jest jakaś nadzieja na dobre? jak się dzisiaj czujesz?pewnie po tym żyganku ważysz 40 kg Doris ![]() ![]() trzymam kciuki za szybki i łatwy poród bratowej ![]() Eve i dobrze, ja też czasami nie wchodzę na wizaż i dopiero wieczorem zajrzę bo jak się wezmę za obowiązki to nie mam kiedy.....no i często jak jest pogoda to spacer do południa ![]() ![]() iwciag trzymam kciuki za synusia ![]() pakusia Ty to się masz z tym teściem ![]() gosik no ładnie .... awantury przez wizaż...niedługo zaczną grozić rozwodem ![]() Carola kto kto kto Cię w....? ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- dziękujemy za buziaczki i ślemy równie wielkie ![]() ![]() a gdzie Małgosia, iwcia dens i inne? |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Rozeznanie
|
czesc babeczki wpadlam sie tylko przywitac
![]() STO LAT DLA WCZORAJSZYCH SOLENIZANTOW DAWIDKA I JASIA I DZISIEJSZYCH NIKOLI ALEKSA I HELI ![]() my przez weekend goscilismy sie u znajomych wiec mnie nie bylo - z dentki ktos spuscil powietrze i nie miala juz sily na wizaz ![]() Carotka a dentka pisze sie przez ,,ę" ![]() ![]() dzis tez nie powizazuje pewnie bo chalupka zapuszczona tzcika nie ma a Szymusia musi przeciez ktos rozpieszczac ![]() dziekuje Malutka za zyczonka ![]() Poiglot Brayanka sliczna a wloski ![]() Iwciag no Iwo naprawde podrywaczem bedzie zalotek z niego Ursull slicznie zes siebie i Slicznote wkomponowala wobrazek ![]() Pakusiao matko wspolczuje - dran z Twego tescia ![]() ![]() ![]() Gosikk moj tz mowi to samo wiec chyba skorzystam z pomyslu Eve i dzis tu nie wejde co by z chata porzedaek zrobic Eve tak tak to ja Cie zaprosilam tylko zapomnialam sie przedstawic z wizazowego imienia i nazwiska ![]() ![]() Ursull&Eve no tak juz trzeba mnowic do Was ![]() ![]() ![]() ![]() Doris Kalinka cudo ![]() ![]() Marika to chyba taki etap w rozwoju ze juz tak musi byc ale trzeba korzystac jak mowi Ursull bo potem to juz nie beda te nasze dzieci chcialy na nas tak patrzec ![]() a Szymek sie troszke poprawil ze spankiem w nocy jest lepiej i w dzien przez ostatnie 3 dni tez bylo niezle bo spal nie jak zwykle po 3x 30 min ale 1.5 a wczoraj nawet 2x 2.5 ![]() tak tylko a on sie wlasnie obudzil po 20 min ![]()
#1822 |
Wtajemniczenie
|
kurde Iwo jedno oczko ma malutkie, czerwone, łzawi i zbiera mu się ropa, już za niemowlaka mieliśmy problem z ropieniem oczka, czyżby jakiś nawrót?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Rozeznanie
|
wolalas
![]() ![]() o Malgosi tez ostatnio myslalam ale Rumianek juz tu napisala ze Malgosia strasznie zapracowana i zabkuja wiec nie bardzo ma teraz czas ale przywolujemy ja moze do nas zajrzy wkrotce ![]()
#1824 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() A poza tym to nie wiem co napisac... odpisze Wam... Ursull o goleniu głowy nie slyszalam i na pewno tego nie zrobie szkoda by mi bylo zgolic Aleksowi jego bujna czuprynke... A nie wydaje mie sie zeby mialo to wplyw na zageszczenie wloskow. Co do pokoju to sie zastanawiam... ![]() W tym domu mamy 4 pokoje ale spimy w jednym ale po nowym roku sie przeprowadzamy do 2 lub 3 wiec zobaczymy... Ale w sumie to nie wiem czy chce, jakos spokojniejsza jestem jak synek jest blisko... Z tym ze im starszy tym trudniej bedzie go do tego przyzwyczaic Doris ale masz pieknioszke...! Czy ona jest juz zajeta? Bo moj Aleks to jeszcze kawaler i wyrazie usmiechal sie do Kalinki... Dodam ze on jest najmlodszy,m chlopcem tutaj...a mlodzi teraz w modzie... To pokaz sie w tych dlugich blond jak w nowej fryzurce zle sie czujesz... Iwciag Twoj malutki chlopczyk sliczny, ma piekne oczka i smieszna minke na trzecim... Marika No chyba od wczoraj marudzi mniej...ale jak cos to tego nie pisalam -zeby nie zapeszyc ![]() Jejku wiesz ja tak dzisiaj pierwszy raz pomyslalam i zatesknilam za praca... az sama sie zdziwialam...Ale chyba troszke bym odżyla ![]() Nie wiem jak znioslabym rozlake z małym... teraz latwo o tym myslec bo siedze w domu a jak mialoby do tego dojsc to nie wiem... ![]() Pakusia oj ile ty sie musisz nadenerwowac na tego dziada...! A pamietem jak pisałas przed przeprowadzka ze zamieszkacie z tesciem ale on jest bezproblemowy i jeszcze Wam przy dziecku pomoze... Wyszlo zupelnie inaczej, czy to prawda ze z tesciami mozna zyc dobrze ale na odleglosc, odwiedzajac sie od czasu do czasu... a na pewno nie mieszkajac razem! Oby sie szybko wynióśł!!! ... doczytałam w Twoim drugim poscie co ON dokladnie wyprawia! To idiota jakis!!! ![]() Az sie zdenerwowalam!!!!!!!!!!!! !!!! Całus dla Aleksa ![]() Oj maz sie buntuje ![]() ![]() Całuski dla Helenki i Nikoli ![]() Poiglot ja tez uwazam ze Kathi dobrze radzi...ale z drgiej strony ile mozna walczyc i rozmawiac skoro poprawy nie ma... ale tak latwo sie mowi... niech ten Twoj Tz sie ogarnie troszke... najgorsze ze on pewnie swiadomie tel. nie odbiera a Ty sie martwisz czy cos sie nie stalo. Moj na szczescie nie lazi nigdzie sam i tel odbiera... chociaz tu go moge pochwalic. powodzenia!
#1825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- my sie tez na razie nie przenosimy do osobnego pokoju bo ja bym maraton wychodzila w nocy Szymek jeszcze zbyt niespokojnie spi wiec musze odczekac jeszcze troszke jak zacznie lepiej przesypiac nocki a o 2 juz i tak do siebie go bierzemy bo ja za leniwa jestem ![]() wiem ze potem moze byc ciezko odzwyczaic ale ja wychodze z zalozenia ze martwic sie bede tym potem ![]()
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
pakusia - naprawdę nie da się jakoś pogadać z teściem ZANIM się napije? bo później to bez sensu. a uprzykrzanie sobie życia nawzajem niewiele da
![]() ![]() poiglot - rady Kathi są bardzo mądre, mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia z tż-em ![]() ![]() iwcia dens - u nas podobnie - mamy dwa pokoje, jeden to salon, drugi sypialnia - więc śpimy trójką w sypialni ![]() ![]() ![]() ![]() skoro kiedy chwalimy dzieci, one się "psują", to może jak na nie ponarzekamy, to się "naprawią"? ![]() Caro - pewna jesteś, że nie jesteś w ciąży? ![]() ![]() i właśnie nastąpił koniec 45-minutowej drzemki mojej kochanej córci ![]() ![]() buziaki i uściski dla półrocznego Aleksa, półrocznej Heli i półrocznej Nicoli ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Wtajemniczenie
|
no cioteczki3mać kciuki, my już wychodzimy, bo znajomy pędzi po nas. Mam nadzieje, że Iwo nie będzie się darł jak by go ze skóry obdzierali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Wielkie buziaki dla Helenki,Nikoli i Aleksa
![]() Ja tylko na moment,aby się z wami przywitać. DZIEŃ DOBRY ![]() Tak jak moja,ukochana Eve i jak wiedzę wiele wizażanek zamierzam troche przystopować,bo czasu na zycie rodzinne mi brakuje.Będę więc wchodziła raz może dwa razy dziennie.Mój TŻ jeszcze nie marudzi (bo wtedy on może sobie robić co chce i ja nie zrzędzę ![]() Carolajana bidulko ty nasza,pędź do tego lekarza i lecz się ![]() Pakusiu a próbowałaś porozmawiać z teściem,wyjasnić mu co cię boli i co ci przeszkadza? Może w ten sposób doszlibyscie do porozumienia.Mam wrażenie,że twój TŻ umywa od tego ręce,a przecież to jego ojciec,więc powinien jakoś konkretniej reagować. ![]() Poiglot odezwij się... To narazie tyle,ładna pogoda,więc uciekam z malą na spacer. |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() Buziaczki dla wszystkich naszych kochanych solenizantów, a z okazji pół roczku kufel z mlekiem ![]() ![]() Oj dziewczyny dawno mnie tu nie było, przyznam, że melduję się dopiero teraz na kolejnej części naszego wątku... Narzekam ostatnio na brak czasu, ponieważ do listy moich obowiązków doszła nauka...ehhh cały materiał muszę opanować sama w domu, więc wyobraźcie sobie jaka to rzeźnia ![]() ![]() Lecę Was troszkę poczytać, bo strasznie jestem ciekawa co tam u moich kochanych dziewczynek ![]()
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2009-11-09 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Wtajemniczenie
|
no nie mogę wszystkie poszły na odwyk
![]() ![]() ![]() ![]() iwcia dens o jesteś ![]() ![]() iwciag przemywaj solą fizjologiczną żeby mu się nie skleiły ![]() aaa to Małgosia też rozerwana... boszenka no tak sama musisz nadrabiać całość ....ucałuj zazdrośnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.