|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
witajcie
![]() justys to super ze juz macie zaliczone my na szczescie nie musielismy tego wszystkiego zalatwiac
|
|
|
|
#1802 |
|
Zadomowienie
|
Mys dopiero od 10 stycznia zaczynamy ten kurs, bo w parafi w Lbl sie zaczyna...
My wczoraj kupiśmy choinke ale sztuczną i u producenta bo mieszka niedaleko mojej babci. Justys, ci faceci potrafią sprawić przyjemność i zaskoczyć... Dzis wraca mama i czekamy juz na nią Ciekawe czy zauważy pierscionek, bo P nie kazal jej mowic... W ogole tyle nowości ja czeka
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno bedzie zaskoczona
Moi byli w szoku, a gdy Tz juz poszedł do domu to zapytała sie czy czasem w ciazy nie jestem....
|
|
|
|
#1804 |
|
Zadomowienie
|
Aniu moj brat cioteczny tez ma Sznaucera, takiego samego praktycznie i Amik sie nazywa...
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
nasza jest taka troszke zmieszana ale i tak przekochana
ma na imie Fibi (a wlasciwie Phoebe) jak ta z "Przyjaciól"
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siedzę sama - wczoraj calutki dzień i dziś pewnie do popołudnia bo małż ma remanent. Bleh, wczoraj mu się zeszło od 7 do 23. Szef ani pisnął o jakiejś ekstra kasce za nadgodziny.
.Mi się marzy psiaczek - jak się przeniesiemy i - być może- wynajmiemy jakieś większe mieszkanie, to zaadoptuję ze schroniska jakiegoś mini-kundelka.
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
Justus gratulacje i zakończonych kursów i kochanego Tżta ( oczywiście żeby nie było,ze mój nie jest kochany bo jest baaardzo)
Ostrowczanka jej,sama bym chciał mieć swoje zwierzątko ale do bloku odpada. Pozostaje mi tylko nasz kot Maniek u mamuski. aniaa22 fajniusi psiaczek. Ale ci Amerykanie robią sobie problemy z tą pisownią. madziaciu o napewno bedzie zaskoczona jeśli jeszcze o niczym nie wie. I napewno bardzo pozytywnie Dziewczynki mam do was pytanie-co sądzicie. Bardzo mi potrzebna wasza opinia bo to sprawa ważna. Mianowicie pamiętacie, pisałam Wam,że w kwietniu, że bratu ciotecznemu mojego Tżta urodził sie chłopiec bez rączki. Od razu zaczęto zbierać na protezę i w związku z tym ustaliliśmy,że to,co zbierzemy na wózek przekażemy rodzicom małej niuni. Tylko własnie nie wiemy jak to zrobić. Tak zaraz dać im te pieniążki?? Czy po weselu może?? Myśleliśmy powiedzieć przed zabawą na co beda przeznaczone pieniążki ale nie wiem czy to jest dobry pomysł. I właśnie- jak sądzicie???
|
|
#1808 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mama na pewno zauważy, tylko Ty też musisz się o to postarać Kiedyś koleżanka wymachiwała mi ręką, ale niestety z odległści około 2-3 metrów a że ja ślepa jestem troszkę, to musiała mi w końcu sama oznajmić nie czekając aż ja przyuważę![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
tym bardziej, że nigdy wcześniej nie rozmawialiśmy na temat ślubu, nic nie planowaliśmy i rodzice się nie dopytywali kiedy...![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że najlepiej spytać samych zainteresowanych - czy życzą sobie podawania tego faktu, czy nie. A pieniążki najlepiej przekazać po weselu.
Cytat:
.
Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2009-12-20 o 12:47 |
|
|
|
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
wowczyk, Ostrowczanka Zastanawialiśmy się nad tym i stwierdziliśmy tak samo ja wy, że nie bedziemy nic mówic. Dokładnie, ludze sa jacy są i nie wiem jak zareagują, tak samo i rodzice czuli by sie pewnie nieswojo(przynajmniej ja w takiej sytuacji) dlatego zrezygnowaliśmy z tego pomysłu. Niestety nie bedziemy mieli okazji porozmawiac z nimi przed weselem. Są z daleka i spotkamy się dopierow dzień ślubu.
Ostrowczanko w sumie taki mały to może i może być Eh...mój Tz się nie zgodzi. Mojego kota ma czasami dość a co mówić o zwierzaku ciągle w dmou.
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-12-20 o 12:56 |
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
no my na szczescie mamy ogrodek i psinka w kazdej chwili moze sobie wyskoczyc na dworek
i taka jest cwaniara ze traktuje go jak przedluzenie domu wiec nie ma mowy o zalatwieniu sie w ogrodku
|
|
|
|
#1812 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
|
#1813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojechalismy z rana i był duży wybór, udało nam się kupić idealną ![]() Cytat:
myślę, że tak jak dziewczyny radzą, najlepiej zapytać się rodziców dziecka jak oni to widzą. Bo mogą się poczuć skrępowani i zażenowani gdy nic nie mówiąc ogłosicie to na weselu. Cytat:
Zmykam ubierać choinkę
|
|||
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Ninuska wspaniały gest, ja bym nie chciała by ktos mowił publicznie o moich sprawach rodzinnych. Wiec tak jak dziewczyny pisza.
|
|
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas choinka już stoi. Dzisiaj została ubrana przez naszego starszego
i mojego męża. Ja w tym czasie szykowałam obiadek. A teraz jedziemy do Reala, pod warunkiem, że samochód odpali. Mąż już poszedł go rozgrzać
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
U nas choinka już stoi i pachnie
wyglada slicznie, zdecydowanie najładniejsza z tych 3 lat |
|
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
ninuska dziewczyny dobrze radze ze lepiej nie mówić przed zabawą na jaki cel zbieracie pieniążki.
Najlepiej po weselu an spokojnie przekazać im pieniążki. Jutro u córki w przedszkolu sa jasełka, córka będzie aniołkiem No ciekawe jak jej pójdzie.
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
I tak tez zrobimy-nie powiemy nic wcześnie. Tak bedzie chyba najlepiej. Aj wiecie, nie moglismy sie dołozyc niz więcej wcześniej więc stwierdzilismy,że chociaz tak im pomożemy. A to i tak kropla w morzu niestety. Pewnie duzo ich nie bedzie. U nas niewiele zmienią a im kazdy grosik potrzebny.
Dzieki za rady-kochane jesteście Ywanka cxzyz bys wątpiła,że Twoja córa to anioł?? ![]() wowczyk hi, ale niespodzianka. Ja bym chyba ze smiechu padła. fajnego masz tatę No to lecę ubierac choinę. Narazie
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jakie teraz torty się na wesele zamawia
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiesznie wygląda taki tort na takim zwyczajnym stole przykrytym białym tylko obrusem
![]() Według mnie strasznie kiczowato. To z Polski?
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro bede ubierac choinke, bo dzis mi sie nie chciało
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
My pewnie u rodziców będziemy ubierać w Wigilię do południa. Zawsze robiłam to ja z moim tatą
![]() Już się nie mogę doczekać, kiedy pojedziemy do rodziców. Wreszcie sobie odpocznę. A do środy jeszcze muszę zrobić jedną choinkę i 52 zaproszenia ślubne Dam rade - cały czas to sobie powtarzam
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
No troszke masz do zrobienia, ale jak piszesz dasz rade
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
A co by nie
![]() Odpoczywać będę w Święta
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
poniedziałek - 28.12.2009 godz 16
|
|
#1828 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki. Właśnie zakończyłam 3-dniowy maraton, 13 h dziennie w pracy. Oj,oj,oj... a ludzie niby nie mają pieniędzy. Jutro już urlop i wyruszamy do Ostrowca.
Aga ty odpocznij w te święta i zbieraj siły na przyszły rok, bo widzę że zamówienia jedno za drugim ) oby tak dalejNinuska ja uważam, że to Wasz piękny gest i po zabawie poprosiłabym obdarowywanych w ciche miejsce i przekazała pieniążki. Będzie to wiele dla nich znaczyć ![]() Ja już nie zajrzę, bo w Ostrowcu nie mam neta. Wszystkim Wam życzę zdrowych, spokojnych, pełnych miłości, zrealizowanych marzeń, rodzinnych Świąt, aby Gwiazdka Betlejemska i ciepło rodzinne trwało z Wami przez cały czas )))
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już przesunęłam sobie dwie pary na drugą połowę stycznia więc trochę się poobijam. Teraz mam tylko taki maraton niestety. Ale jeszcze tylko do środy a potem.... laba świąteczna
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

.
się razem od
....