|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Zadomowienie
|
ja mam taki kolor, ze mi kiedys fryzjerka nie uwierzyła ze to moj
![]() niby kasztan, a żołędź.
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
najgorzej jest zacząć paprać włosy, ja długo nic nie robiłam, miałam naturalne, a przed ślubem mnie podkusiło no i spaprałam i teraz już muszę kontynuować papraninę, także Anulka jak masz naturalne ładne to Ci zazdroszczę i nic nie kombinuj
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka, ja farbuje włosy od 15 roku życia, nie wyobrażam sobie powrotu do natury
Owszem, odrosty lubię ale więcej odpada...
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
nie ma foty
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-12-17 o 17:26 |
|
|
|
#1806 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu o ja!! jakie słodkie piękny widok, Ty to jesteś szczęściara, a nawet podwójne szczęście masz
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Iwciag wiesz ze wysłałam ci pierwsze zdjęcie
|
|
#1808 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
ja się męczyłam żeby napisy zmieścić a ta wydziwia
![]() wysłałam
|
#1810 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
BAN stały
|
Witam Was kochane.
Miałam przerwę ponad 2 tygodnie i żeby się wdrożyć musiałam przez 3 dni czytać zaległości - a nie było mnie bo zmieniłam dostawcę neta całkiem i właśnie przez ten okres zanim mi nowego podłączyli byłam całkiem bez dostępu.U mnie nic się takiego nie zmieniło, z wydarzeń to wczoraj byłam na wigilii firmowej, pierwszą noc z dala od maluszka, troszkę dziwnie, ale czadowo. Pozdrawiam Was wszystkie ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Anulka dziewczynki sa super!
rozczulajacy widok![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Jagoda ja tez wczoraj bylam na Wigilii firmowej, moze bylysmy na tej samej :P hihih |
|
|
|
#1813 |
|
BAN stały
|
aha mój Alexik zaczął tydzień temu wstawać na nogi- stoi jak struna, wspina się po czym się da (po mnie, łapie się za łóżeczko), ale co najciekawsze to jeszcze sam nie siedzi, dalej pełza, okręca się wokół siebie i zaczyna raczkować (podnosi tułów i lekko rączkami załapuje o co kaman)
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- superzabula fajnie by było, ale to raczej mało prawdopodobne, bo ja byłam we Wrocku |
|
|
|
#1814 |
|
Zadomowienie
|
jagoda no nie bo ja w Bydzi hihihhi
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to w styczniu Wrocek idzie na grzańca będzie czad...oczywiście idziesz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
No widze, ze Wy wrockowe to sie namnozylyscie, fajnie macie
|
|
|
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1818 |
|
BAN stały
|
Carolajna24 ależ oczywiście !!!!!, fenkjuofkors za zaproszonko
x 1000
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Super
Z Aleksem nieźle się trzeba namęczyć żeby zasnął a panienki usypiają się nawzajem
|
|
|
|
#1820 |
|
BAN stały
|
ale śnieżyca------masssakra
ja dzisiaj nigdzie nie wychodzę, spawarka taka aż nieprzyjemnie wczoraj byłam, jutro na bank też pójdę, dzisiaj jestem jakaś taka niedobita po tej wigilii, w ogóle wracałam nad ranem samochodem na oponach letnich- się należy i akurat zaczęło sypać jak jechałam i jak wracałam to już totalne oblodzenie, jak nigdy jechałam w miarę powoli, bo wiozłam jeszcze kolegę z pracy, ale zima jak zwykle zaskoczyła drogowców, dopiero po godzinie zaczęli coś robić, jak już taka szklanka się zrobiła, że aż przykro, raz mnie nawet lekko zarzuciło, ale na szczęście, jechałam z zakrętu 10/h i jeszcze byłam zdziwiona co wszyscy tak zamulają, potem sama już tak jechałam
|
|
|
|
#1821 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamuski
To ja Sashka. Bardzo za Wami tesknilam Wpadlam sie zameldowac po dlugim czasie. Wybaczcie ze sie nie odzywam, ale w domu mam hardcore Przygotowania do slubu w toku.... Wiecie co???? Nigdy wiecej jakis uroczystosci w swieta Zachodu co nie miara.... Fakt robimy mala i skromna uroczystosc dla najblizszej rodziny, ale zalatwiania.... bol glowy Najgorzej bylo z fryzjerem.... O moj Boze kochany.... Ile ja sie nachodzilam, ile sie nadzwonilam po salonach fryzjerskich, ale w koncu znalazlam Potem trzeba bylo znalesc pania do kucharzenia, o moj Boze tu tez byla masakra, w koncu swieta to trudno znalesc. Ale w koncu mamy Sukienke z futerkiem kupione, welonik rekawiczki tez. Mam prosta skromna, nie zadnej bezy. W wtorek ide na akryle. Ciesze sie jak dzwonek. Malowac sie sama maluje, kupilam sobie kosmetyki, robilam sobie proby wiec spoko. Bo jakbym miala szukac jeszcze kosmetyczki to ja dziekuje Tort i ciasta zamowilam z cukierni. Alkohol i napoje kupione. Teraz musimy jechac po drob, mieso, ryby, wedliny, owoce i warzywa. Dzizaz ja mam wrazenie ze sie nie wyrobimy jeszcze tyle do zalatwienia, a tu raptem 9 dni do slubu We wtorek bylam z Kubusiem na szczepieniu. Zdrowy jak rydz. Wazy 9600 Aha... Mamy gorna jedynke, druga w drodze. Sam siedzi, zaczyna powoli sam stac. Raczkowac nie raczkuje. Kubus to istny awanturnik, lubi byc w centrum zainteresowania, nie usiedzi w jednym miejscu, musi non stop cos robic. Kregoslup mi odpada.Moj tata juz po pierwszej serii chemi, zle to zniosl. Kilka dni nie jadl, non stop spal. Mial teraz zaczac druga serie, ale niestety wyniki krwi wyszly zle . Ma spora anemie. Wypadly mu wlosy, strasznie schudlTeraz ogolnie dobrze sie czuje. Nastepna seria po nowym roku. Bylam u dentysty, jestem zalamana.... 9 zebow do leczenia i 2 do usuniecia ![]() No i to tyle.... Obiecuje, ze po nowym roku juz bede z Wami, bo teraz same widzicie co sie u mnie dzieje....urwanie glowy. Sciskam i caluje Trzy majcie sie cieploNo i Wesolych i radosnych swiat Bozego Narodzenia
ur. 30.04.2009 68kg................jest 52kg Edytowane przez sashka20 Czas edycji: 2009-12-17 o 14:55 |
|
|
|
#1822 |
|
BAN stały
|
idę posprzątać, Alexik śpi słodziutko, przed chwilką widziałam, że chatka zapuszczona, wczoraj się szykowałam i zrobiłam niezłą rozpierduchę
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- sashka20 no to rzeczywiście jesteś zaganiana, ale zdążysz na pewno, w sumie 9 dni to nie 2 ![]() Wesołych również i udanego wesela, potem będę gratulować |
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
No tak, nie pomyślałam o takim śpiworku do wózka, super matka ze mnie, trzeba poszukać, no chyba że w tym co mam porobię dziury na pasy hihi, bo on i tak w lumpku kupiony z 5 złociszy
Sashka!!!! łączę się z Toba w bólu przygotowań przedślubnych, co prawda ja nie mam w święta tylko 2 stycznia, ale problemy ze wszystkim mam podobne, bo w tym dniu wszystko pozamykane, bo se robia długi weekend
|
|
#1824 |
|
Wtajemniczenie
|
Sashka ja trzymam kciuki by wszystko poszło po Waszej myśli, na pewno się uda!!
Kur.. przyszły ciuchy dla mojego tżta i boję się, że będą za duże, będę miała niezły opierdziel, bo on był na nie ogólnie nie uznaje zakupów na allegro tzn ciuchów
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jagoda witaj, z Tobą tez chybas ie dzisiaj nie przywitałam, klaps dla mnie.
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
rs sdddddddddd 5tf `\ f t65trfv -moja córka was pozdrawia
![]() Magduchahah,a to nie da się zamówić bukiety przez neta i niec ci gotowy przywiozą? o tu np: http://www.pocztakwiatowa.pl/slub/0/...iaciarnia.html Ze śpiworkiem nie pomogę,ja miałam odrazu w zestawie z wózkiem. Iwciag włosy mam gęste i ciężkie,nawet bardzo,do tego lekko się falują i nic nie da się z nich zrobić,chyba,że spędzę na układaniu kilka godzin Poka fotę od Caro,żebym wiedziała czego nie robić![]() Superżabula tak bianco z sokiem z limonki,mniammmmm....lubi ę też rosso z sokiem jabłkowym ![]() Caro zgadzam się z tobą i dlatego od dłuższeo czasu noszę ciemny brąz,ale już mi się znudził.W czarnym wyglądam jak wampirzyca (w sumie modny image teraz ),w blondzie się gubię,może khaki będzie ok![]() Boszenka o to ten sam link,który wrzuciłam jakis czas temu i nikt nie zwrócił na niego uwagi ,a serio to a chyba zrobię troszkę barszczyku dla Milusi.Tylko trzeba uważać,bo buraki ponoć mocno przeczyszczająAnulka jeszcze mam za krótkie włosy na 4,ale w Polsce pójdę do fryzjera,niech pocieniuje chociaż podobnie Fota super,jak ja ci zazdraszam bliźniaczek ,ale juz to wcześniej mówiłamGossik koniecznie daj znać co lekarz ci powie Jagoda cześć babolu,myślałam,że już z nas zrezygnowałaś .Napis z mi na priva skąd z Wrocka jesteś,może rzut beretem ode mnie.Ja będę w styczniu i bardzo chętnie się z wami spotkamSashka Iwciag ja ciuchy będą za duże to sprzedasz na allegro ![]() Byłam na zakupch i wydałam kupę kasy,z tego powodu nie lubię świąt.Teraz idę coś upichcić,a potem zapodam wam fotę Milusi w kombinezonku,no bosko wyglądała
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
Ursull nie znam tej Kirsten ale looknełam w google i faktycznie trochę podobieństwa widać.
My o19jak położymy Iwo spać też mykamy na jakieś zakupy i muszę w końcu też zakupić kombinezon, u nas w tej chwili minus14 a móje dziecko nie ma kombinezonu! Rzeczy na tż idealne ![]() Co do włosów to ja już wszystkie długości przeszłam od takich na zapałkę po takie do pasa prawie
|
|
|
|
#1830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chcialabym posługiwac sie takim programem... Ja mysle ze ładnie Ci bedzie w jasniejszym kolorku niz masz teraz... dla mnie dosyc fajnie w 3 ale bombowo w 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co o tym myslisz? Farbniesz? A włoski masz naturalnie proste? kochane posty przeleciałam bo nie mialam czasu bo ONA juz jest![]() Magducha sliczna sukienka... i fajnie ze sie odezwałas ![]() Iwciag a jaki kasz naturalny kolor wloskow?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

ja nie maluje i dobrze sie z tym czuje.

Owszem, odrosty lubię ale więcej odpada...

i nie bij
- a nie było mnie bo zmieniłam dostawcę neta całkiem i właśnie przez ten okres zanim mi nowego podłączyli byłam całkiem bez dostępu.

. Ma spora anemie. Wypadly mu wlosy, strasznie schudl
Trzy majcie sie cieplo
Poka fotę od Caro,żebym wiedziała czego nie robić
,a serio to a chyba zrobię troszkę barszczyku dla Milusi.Tylko trzeba uważać,bo buraki ponoć mocno przeczyszczają