|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
ja te7 z moim przez internet ale jak juz tu bylam
hehe
|
|
|
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Witam,
Poczytalam Was ( zamiast pracowac, ale co tam, dzis mam dzien na lenia) i postanowilam sie przylaczyc. Jestem z Irlandczykiem juz ponad dwa lata, na razie nie mieszkamy razem ale planujemy na wiosne (ja sie musze podszkolic w jezdzie bo on mieszka w miasteczku okolo 35km odemnie. A ze ma dom to logiczne jest ze zamieszkamy u niego. Ukalda sie dobrze, roznice kulturowe to glownie zabobony bo ja pajaki zabijam a on nie, bo to przynosi nieszczescie. Mnie uczono ze to przynosi deszcz. I takie tam drobnostki. Poznalismy sie przez net (wersja oficjalna dla jego rodziny ze przez znajomych ) jak juz tutaj bylam. To najcierpliwszy, najspokojniejszy i najlagodneijszy czlowiek jakiego w zyciu spotkalam. Jakby mial rude wlosy to bylby idelany (uwielbiam rudzielcow). |
|
|
|
#1803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Również poznałam swojego wybranka w podobnych okolicznościach. Dziwne zrządzenie losu, albo misterny plan kogoś tam na górze ![]() Aczkolwiek jestem szczęśliwa i o to chodzi. I Wam również duuużo szczęścia i miłości życzę
|
|
#1804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja siedzie i sie lenie, od mamy przywiozlam bigos wiec bede zaraz wcinac tz jak zobaczyl wczoraj to od razu chcial mnie do lekarza wziasc, ale nie nie , nie mam zamiaru placic 150 zl za wizyte![]() Emanko jak weekend ? |
|
|
|
|
#1805 |
|
Konto usunięte
|
m.arty witaj
|
|
|
|
#1806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój Francuz zabijał pająki sprayem, na co ja krzyczałam, że to nie humanitarne, więc teraz łapie je w dłonie i wyrzuca na ogródek ![]() Kwestia dopracowania ![]() A włosy... zawsze można zafarbować
|
|
#1807 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki za przyjecie
Wyczytalam ze jest tu kto z okolic Galway. Ja nie znam innych par mieszanych. W sumie to mam 2 bliskie koleanki Polki, pracuje i mieszkam z samymi tubylcami. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 |
|
Konto usunięte
|
moj tez zabija lakierem do wlosow komary/pajaki
pierwsze na oczy to widzialam jak sie usmialam a on o.O |
|
|
|
#1809 |
|
Raczkowanie
|
Witaj m.arty - w ładnym miejscu mieszkasz
|
|
|
|
#1810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam nowe ![]() |
|
|
|
|
#1811 | ||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, zeszło za kilka dni, piłam tez calcium i z tego co pamietam zyrtec .Cytat:
![]() ...Uff ja dziś na uczelni cały dzień spędziłam, na szczęście jutro mam tylko jeden wykład !Kurcze dziś rozmawiałam z TŻ i ehh znowu leci do brukselii w piątek nie będzie go 5 tygodni... kurcze, nigdy nie mieliśmy takiej długiej rozłąki , no ale jak mus to mus ![]() Jak Wy sobie radzicie z takimi rozłąkami?? |
||||
|
|
|
#1812 |
|
Konto usunięte
|
ja na razie nie mialam rozlak dluzszych niz 3 dni czy cos
wiec sie nie odzywam
|
|
|
|
#1813 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Agnieszka-S. Czas edycji: 2012-08-14 o 16:04 |
|
|
|
#1814 |
|
Konto usunięte
|
my kolo swiat lub nowego roku moze razem zamieszkamy zalezy wszystko od pracy i w ogole:/
|
|
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
uczulenie dostalam po oliwce babydream
u mnie tez nie bylo dłuższej rozłaki niz 3-5 dni, ale wiekszosc naszych starszych mieszadelek wlasnie w takich zwiazkach na odleglosc, bez widzenia pół roku i dluzej zyło i niektore wciaz zyja, tak wiec mozecie sobie poczytac starsze watki jak to jest poza tym zawsze jest ta mysl , ze to nie na zawsze ta rozlaka i kiedys sie zamieszka razem itd ![]() ja mysle nad tematem pracy licen, pustki nadal w glowie, jak ja niecierpie pisac |
|
|
|
#1816 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Da się przeżyć, choć było ciężko. Codzienne rozmowy przez telefon, skype, smsy... I ciągłe czekanie i myślenie o dacie spotkania. A potem istny raj... ![]() Teraz rozstajemy się na kilka godzin i powiem Wam, że czasem brakuje tej tęsknoty za nim ![]() Cytat:
Teraz powinnam zabrać się za pisanie mgr. Temat mam, ale okazało się, że moje źródło do ostatniego rozdziału nie wypaliło i czekam na spotkanie z promotorem, żeby poradzić się co z tym fantem zrobić. A tak miałabym problem z głowy i mogła spokojnie sobie pisać
|
|
#1817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to sa studia srodziemnomorskie, mediteraneistyka sie zwia i pisze prace niestety z histori sredniowiecza![]() promotor pewnie ci znajdzie jakas zastepcza ksiazke, bo szkoda przekreslac cala prace z podowu jednego zrodla choc w sumie zawsze zalezy jaki promotor jest czy mu zalezy czy nie
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, no ale...był msn, były kamerki, co prawda to nie bylo to nie mogłam się do niego przytulić ale...cóż, jak się okazało jemu nie zależało by mnie ściągnąć do siebie- teraz mam lepiej i jestem szczesliwsza a on...no cóz cierpi (i dobrze mu tak, za to co zrobił ![]() miałam dzisiaj fajny początek dnia , najpierw tz zadzwonił na pobudkę ale to normalne bo codziennie dzwoni ), a potem...wyszłam z psem a tu się okazało, ze czeka pod klatką u mnie , kochany z niego facet ![]() a co do tematu....hmm może spytaj się tż, może coś mu wpadnie do głowy kasiam...prywata teraz p.s. a jak zdjęcia się sprawiły? profesorka zadowolona byla??btw...jakby co to...skype'a mam włączonego
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2010-10-20 o 18:23 |
|
|
|
|
#1819 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiam - uwielbiam średniowiecze. Jakbym nie pisała pracy z gender studies to pewnie zajęłabym się średniowiecznym ujęciem kobiety w pismach mizoginistycznych filozofów i innych ktorzy wyzywali kobiety od worów na łąjno.
U nas najdłuższa rozłąka to był tydzień jak pojechałam do Polski. A teraz w grudniu bedzie 10 dni.... |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Promotora mam akurat świetnego, na pewno coś wymyśli, ale ja należę do tych osób, że jak się za coś biorę to lubię to zrobić dobrze i do końca. Niestety, nie wszystko ode mnie zależy, jak widać. Uuu, ciekawy kierunek. Muszę sobie coś o tym poczytać
|
|
#1821 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tz wlasnie dzis go pomecze, bo ja chcialm pisac ze starozytnej, i temat juz w miare byl, wlasnie tz mi poradzil, ale niestety nie otworzyli tego seminarium ale, to nie problem cos sie wymysli, gorsze bedzie pozniej, jak trzeba bedzie pisac ![]() postaram sie dzis wejsc na msn, jak mieszkanie tlyko ogarne ![]() aaa zdjecia i wszystko dzieki Tobie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i mi gada bzdurki, że zasługuję na kogoś lepszego niż on, ale ja się nie daje odsunąć . To dobrze, że się fotki przydały , ale wiesz, że to nawet bardziej grekowi zawdzięczasz niż mi?? , a on wyjątkowo mi pomógł , stara się chłop po fakcie być milusi dla mnie , przynajmniej miał możliwość poznania miejsc w swoim mieście, które podobno zna![]() ech...ja chce prace...dobija mnie znów jej brak :/ ani normalnej ani tej mojej, przy której troche dorabiałam brak ![]() Edytowane przez emanko Czas edycji: 2010-10-21 o 12:17 |
|
|
|
|
#1823 |
|
Konto usunięte
|
emanko znam ten bol sama szukam pracy 2 mies juz i mnie to doluje jeszcze ta jesienna pogoda
|
|
|
|
#1824 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zajmę się studiowaniem ! Cytat:
A ja dziś mam day off i leniuchuje zaraz zabiorę się za realizację projektu z Corporate Governance , strasznieee to głupie i tak zwlekam i zwlekam no ale na pon musi być zrobione. A tak poza tym to słoneczko w Krakowie Miłego dnia dziewczyny
|
||
|
|
|
#1825 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ty AGa taka zdolna i wiedze masz taka(nie zapieraj sie) i nie mozesz znalesc ![]() moj tz to mi moiw a po co ty teraz za praca sie rozgladasz, najpier skoncz studia, potem praca itd itd bo on to po 3 miesiacach od obrony znalazl balbla, ale tak on zna grecki, wloski, angielski i troche polskiego i no mial chyba szczescie....ja mu tlumacze ze tyle ludzi u nas po studiach nie ma pracy, ze jedzie za granice albo poprostu siedzi.i ze sie boje ze tez mnie to czeka, to nie ze ja glupoty gadam tylko jemu latwiej mowic nie szuakj teraz pracy bo jego rodzice kasiory mieli zeby go utrzymywac az skonczyl cale studia itd, a moi, jak widze jacy juz zmeczeni ta praca i jeszcze moj brat studiuje, ile kasy idzie, to chcialbym ich obciazyc.....i kurcze jeszcze ta jesien i zima Cytat:
nie dziekuje i takk slonko w krk dzis pieknie swieci
|
||
|
|
|
#1826 |
|
Konto usunięte
|
a u mnie wieje;/
|
|
|
|
#1827 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie i wieje i słońce świeci
![]() kasiam jaka ja zdolna...jakbym była zdolna to bym już dawno znalazła pracę:/ a że życie mi się tak ułożyło, iż nie potrzebnie poświęciłam pracę na rzecz chłopa, który mnie zranił...to już inna bajka. teraz niestety mam przerwę w zawodowej karierze i...mam problem. no ale...mądra emanko po szkodzie
|
|
|
|
#1828 |
|
Konto usunięte
|
ja 1,5mies szukam juz i tez dopa;/
|
|
|
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie lepiej jakiś własny interes rozkręcić?
W dobie internetu nie ciężko o zarobek, trzeba tylko wszystko dobrze zaplanować.
|
#1830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

hehe

) jak juz tutaj bylam. 

tz jak zobaczyl wczoraj to od razu chcial mnie do lekarza wziasc, ale nie nie , nie mam zamiaru placic 150 zl za wizyte

a on...no cóz cierpi (i dobrze mu tak, za to co zrobił
), a potem...wyszłam z psem a tu się okazało, ze czeka pod klatką u mnie 

i ty AGa taka zdolna i wiedze masz taka(nie zapieraj sie) i nie mozesz znalesc