Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 21:18   #1801
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
nie no kobiety, przesadzacie ile można stukać w tą klawiature?!
powiem wam że zazdroszcze że możecie nadal się przygotowywać do studniówek i że to jeszcze przed wami... ja chcę jeszcze raz!

i zaczynam żałować że wrzuciłam zdjęcia do albumu... jakie wy wszystkie jesteście śliczne! czy i ja mogłabym zostać bi?
Zobaczysz co będzie jak dostaniesz film, aż łza się w oku zakręci. Ja swoją mam jeszcze przed sobą i chciałabym mieć jak najlepsze wspomnienia.
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:18   #1802
wenus2029
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AcutoPeperone Pokaż wiadomość
Też tak mam i w dodatku takie jakieś przezroczysto białe mam
Moje też takie są, w plamki... ale jak pomaluję to nie będzie widać na szczęście

Wybieram grupę Color!

I ja próbuję swoich sił Proszę o wsparcie

Strony internetowe Bydgoszcz
wenus2029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:19   #1803
qbsession753
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
dobra, jeżeli nie zdjęć z inspiracjami, to może uzyskam jakieś porady.

wklejam siebie. to do tej sukienki pilnie potrzebne mi są dodatki.

2 zdjęcie jest strasznie zamazane, ale widać chociaż mniej więcej fason sukienki.
Jakie rajstopy pasują? Coś na szyję czy to już przesada? jaki kolor butów?
A rajstopki cieliste.

Na szyję na pewno już nic! Buty szaro-srebrne, bransoletka kolczyki też srebrne Przynajmniej ja to tak widzę. A tak w ogóle, bardzo ładna sukienka!
Stary 2010-01-11, 21:19   #1804
lotuus
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za otuchę. % jednak go nie zjednocza, bo nie może pić [leki]. no i ja siłą rzeczy też, choć może to i dobrze, bo szybko odlatuję, a w końcu muszę się na tych moich szczudłach utrzymać.

Ja ubieram rajstopy właśnie ze względu na buty.

i, zabijcie mnie, kupiłam takie normalne, blacharskie, plastikowe tipsy^^. Miały takie paski z cyrkonią zrobione, domalowałam frencha i jakoś to wygląda.. urzekła mnie promocja w naturze;D
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:20   #1805
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn91 Pokaż wiadomość
Ciebie?

Agus oczywiście że tak
to szykujcie dla mnie miejsce na łące

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Zobaczysz co będzie jak dostaniesz film, aż łza się w oku zakręci. Ja swoją mam jeszcze przed sobą i chciałabym mieć jak najlepsze wspomnienia.
łza to ze śmiechu chyba jak zobacze tego poloneza

Edytowane przez agus1315
Czas edycji: 2010-01-11 o 21:22
agus1315 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:20   #1806
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Też tak mam i w dodatku takie jakieś przezroczysto białe mam
Dziewczyny to oja mam dla was rade Jutro po szkole do apteki i za góra 3 zł kupcie buteleczke olejku rycynowego no i na noc do łózeczka elegancko i dokładnie po kropelce na kazdy paznokiec i wmasować w niego i skórki... Na prawdę działa i wzmacnia pazurki... Ja tak zapuszczałam w wakacje na wesele i teraz już mi się nie łamą ...
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:20   #1807
wenus2029
Raczkowanie

No właśnie dziewczyny, a jaki wątek założymy po studniówkach? Studniówkowiczki 2010 zaczynają naukę?

No dobra, trzeba się wziąć w garść bo jutro szkoła

Dobrej nocy życzę

Wybieram grupę Color!

I ja próbuję swoich sił Proszę o wsparcie

Strony internetowe Bydgoszcz
wenus2029 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 21:21   #1808
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Ciebie?

Agus oczywiście że tak
Bo ja nie miałam z kim iść i dwóch kolegów z klasy zaoferowało pomoc, już jedną opcję znam- moja platoniczna miłość z wakacji(o której nikt nie wiedział) a jutro poznam drugą opcję.
Stary 2010-01-11, 21:23   #1809
AcutoPeperone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Aach dziękuję, jako jedyna odpowiedziałaś na moje pytanie .
Cyrkonii ani kryształków nie chciałabbym już dokładać, bo planuję biżuterię w czarnym kolorze, tzn. takie kryształki, tylko czarne . Dlatego myślę, że tego by już było za wiele.

No i nadal nie wiem satynowa sukienka + zamszowe buty - czy do tego może być satynowa torebka (oczywiście pytam o Waszą opinię, czy uważacie, że to pasuje) ? Przepraszam, że tak powtarzam to pytanie, ale nikt nic na ten temat nie powiedział i wydaje mi się, że to dlatego, że to pytanie ginie wśród tych kłotni .

Będę w tym tygodniu zapisywać się do wizażystki (czy jak tam się taka pani od makijażu nazywa ) i fryzjerki. Wiem już dzięki Wam, że najpierw trzeba się zapisać na fryzurę, a potem na makijaż. A teraz mi powiedzcie, czy mam na coś szczególnego zwrócić uwagę, zapisując się? No i myślę, że będę chciała sztuczne rzęsy, czy mam je + klej kupić sama? I mam przynieść jakieś swoje kosmetyki czy jak? Przepraszam, ale jestem kompletnie zielona, nigdy nie miałam okazji iść do profesjonalistki na makijaż .
Jeśli masz zamszowe buty to może torebkę też taką kup? Chociaż mogą być problemy zeby takowa dostac wtedy kup satynowa, torebke i tak bedziesz miała tylko na wejscie Jeśli idziesz do profesjonalistki to nie martw sie ona wszystkie kosmetyki bedzie miala I dobierze Ci wszystko pięknie do Twojego typu urody Sztuczne rzesy tez powinna makijazystka zrobic jesli ja o to poprosisz. A na co zwrocic uwage? Hmm chyba na cene
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:23   #1810
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
powiem wam że zazdroszcze że możecie nadal się przygotowywać do studniówek i że to jeszcze przed wami... ja chcę jeszcze raz!

i zaczynam żałować że wrzuciłam zdjęcia do albumu... jakie wy wszystkie jesteście śliczne! czy i ja mogłabym zostać bi?
jasne *
chrzczę Cię na Bi
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:24   #1811
PaLLitQa
żona

Cytat:
Aach dziękuję, jako jedyna odpowiedziałaś na moje pytanie .
Cyrkonii ani kryształków nie chciałabbym już dokładać, bo planuję biżuterię w czarnym kolorze, tzn. takie kryształki, tylko czarne . Dlatego myślę, że tego by już było za wiele.

No i nadal nie wiem satynowa sukienka + zamszowe buty - czy do tego może być satynowa torebka (oczywiście pytam o Waszą opinię, czy uważacie, że to pasuje) ? Przepraszam, że tak powtarzam to pytanie, ale nikt nic na ten temat nie powiedział i wydaje mi się, że to dlatego, że to pytanie ginie wśród tych kłotni .

Będę w tym tygodniu zapisywać się do wizażystki (czy jak tam się taka pani od makijażu nazywa ) i fryzjerki. Wiem już dzięki Wam, że najpierw trzeba się zapisać na fryzurę, a potem na makijaż. A teraz mi powiedzcie, czy mam na coś szczególnego zwrócić uwagę, zapisując się? No i myślę, że będę chciała sztuczne rzęsy, czy mam je + klej kupić sama? I mam przynieść jakieś swoje kosmetyki czy jak? Przepraszam, ale jestem kompletnie zielona, nigdy nie miałam okazji iść do profesjonalistki na makijaż .
to moze ta spinka do wlosow wlasnie tez z takich blyszczacych kamyczków
Torebka moze byc satynowa i tak z nią jestes tylko na wejsciu i mało kto zwraca na nią uwagę, przeciez potem z nią nie spacerujesz

a co do kosmetyczki to nie doradze bo nie znam sie ale najlepiej jak bedziesz szła sie zapisać to spytaj o info co do tych rzęs i wszystkiego sie dowiesz bo to w kazdym salonie moze byc inaczej
Cytat:
Napisane przez B3jbiCzQ Pokaż wiadomość
ooo jakie łaaadne, a jaki kolor sukienki masz?
hmm ciezki do opisania taki mysi ciemny szary? popielaty? nie wiem jak go nazwac

Cytat:

jasne ze mozesz haha uzaleznia patrzenie na takie pięknotki
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:25   #1812
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:

i, zabijcie mnie, kupiłam takie normalne, blacharskie, plastikowe tipsy^^. Miały takie paski z cyrkonią zrobione, domalowałam frencha i jakoś to wygląda.. urzekła mnie promocja w naturze;D
ja wogle tipsów nie robię ) podobają mi się swoje ;d zrobię francuski maniciure i juz

Stary 2010-01-11, 21:26   #1813
AcutoPeperone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
Dziewczyny to oja mam dla was rade Jutro po szkole do apteki i za góra 3 zł kupcie buteleczke olejku rycynowego no i na noc do łózeczka elegancko i dokładnie po kropelce na kazdy paznokiec i wmasować w niego i skórki... Na prawdę działa i wzmacnia pazurki... Ja tak zapuszczałam w wakacje na wesele i teraz już mi się nie łamą ...
Olejek rycynowy? Jutro lecę do apteki I nie bedą sie lamać? Bo jak juz mam dłuższe (tak jak teraz bo zapuszczam na studniowkę) to zawsze ktorys musi sie złamać
Stary 2010-01-11, 21:27   #1814
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
jasne *
chrzczę Cię na Bi
czuję się zaszczycona

JESTEM BI!
Stary 2010-01-11, 21:27   #1815
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
jasne *
chrzczę Cię na Bi
Patrząc się na tak śliczne dziewczyny naprawdę można zmienić orientację. Mi osobiście najbardziej podoba się Cao, Ale Wy wszystkie jesteście piękne, Wy i Wasze sukienki.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 21:29   #1816
melleczka
Zakorzenienie

tż wlasnie poszedl nadrobilam

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
mell, jakbyś zamówiła sobie dziś za pobraniem i jutro by Ci je wysłali, to kolczyki na pewno by doszły
ogladalam allegro i powiem ci szczerze ze nawet nic mi tak w oko za bardzo nie wpadlo... jeszcze nie bylam we wszytskich sklepach u mnie, mam nadzieje ze jutro cos znajde

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jak to możliwe że nie mogę znaleźć ładnych, czerwonych majtek w rozmiarze 36 Jakieś Mission Impossible

Jeszcze dzisiaj kupiłam sobie rajstopy z gatty, bez zaznaczonych palców - zapłaciłam 10,50 zł masakra
oj ja tez dzis nie znalazlam... tyle ze u mnie to nie ma nawet w jakimkolwiek rozmiarze

a te rajstopki co ty to ja kupowalam u siebie za 5zl ale w sklepie obok tez byly za 10,50

Cytat:
To jest wizaż, forum publiczne, normą jest, że jest więcej obserwujących niż udzielających się. czytam Was od dłuższego czasu, śledzę historie każdej z Was, czytam relacje ze studniówek. Jednak chyba niepotrzebnie, gdyż stworzyłyście tak zamknięty krąg, że jednak nie nadaje się to chyba na wizaż, skoro lecą teksty typu "to wyrzucamy ją..". ja tez z chęcią pooglądałabym i powstawiała zdjęcia do albumu,ale po co, skoro tworzycie tak zamknięty krąg?! nie chcecie, by te zdjęcia ktoś wykorzystywał? to może trzeba znaleźć album, gdzie przez normalną przeglądarkę nie można skopiować zdjęć?
Sorry, że to wszystko piszę, że moja 4 czy 5 wiadomośc tutaj ma taki charakter, ale przesadzacie..

To taka moja skromna dygresja .
Cytat:
Rany, człowiek nie siedzi tutaj 24/7 to od razu chcą go wyrzucać :/.
Zaproszenie dostałam wczoraj. Nie mam jeszcze nic na studniówkę (tzn. mam buty, ale są zwykłe), dlatego nie dodawałam zdjęć. Jak już będę mieć uszytą sukienkę to na pewno pokażę!
Poza tym, Wy tam wszystkie takie chudzinki, że aż mi głupio ...
No i mimo wszystko mam pewne obawy, bo bardzo bym chciała pozostać anonimowa na tym forum.

Coś czuję, że zostanę teraz zlinczowana :|.

Chciałam od razu spytać, czy do satynowej sukienki(czerwonej) i zamszowych butów(czarnych) będzie pasowała satynowa czarna kopertówka? Wczoraj mówiłyście, że tylko zamszowa, ale tak się zastanawiam. Bo zamszowych nigdzie nie widziałam (oczywiście w "moim" Top Secret nie ma, są tylko szare), a widziałam śliczną satynową i już sama nie wiem ...
ja to sie dziwie ze dostalas zaproszenie tak pozno

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
następnym razem zdasz ja stwierdziłam, że muszę się zapisać jak najszybciej, bo wszyscy mi radzą, że na śniegu jest łatwiej, bo można wolno jechać i nie czepiają się tak o linie

u mnie jedna dziewczyna w szkole jest w ciąży ciekawa jestem, czy przyjdzie na 100, bo jest w dość zaawansowanej tej ciąży.

W ogole gratuluję dziewczyny udanych studniówek
ja dzisiaj wyczaiłam buty z paskami, żeby mi przytrzymały stopę, która wypada mi z każdych butów (taka wąska skubana). Jutro ciągnę mamę do sklepu i czekam na werdykt

swoją drogą - 10 stron mi tu zapisać?!
u nas w tamtym roku jedna laska przyszla w zaawansowanej ciazy na studniowke

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
Mell, pożyczyłam sobie dwa zdjęcia dekoracji waszych, żeby pokazać przyjaciółce, że jak się chce to można pięknie zrobić ten motyw mam nadzieję że się nie gniewasz?
a pozyczaj

Cytat:
kiedy nie czytacie mnie uważnie.. jeśli dziewczyna zdobyła Wasze "zaufanie", dostała hasło, to czemu ją wyrzucacie tylko dlatego, ze nie ma możliwości udzielania się ?
szczerze mowiac, moim skromnym zdaniem to chyba troche zbyt pochopnie dalysmy Naci to haslo.

Cytat:
Napisane przez nicooole Pokaż wiadomość
Ehh, musze się wtrącić co do całej kłótni...
wątek podczytuje od dłuższego czasu i naprawdę rozumiem chęć zachowania anonimowości itp. Ale chciałam tylko przypomnieć, że wątek nie jest założony na Wizażowych Społecznościach tylko podforum MODA. Więc jeżeli szukam inspiracji, pomysłów na studniówkę to mam bezmyślnie spamować żeby dostać się do klubu? I to jeszcze nigdy nic nie wiadomo, wkońcu nie wszystkim może spodobać się to co napisze, pozostaje tylko liczyć na czyjąś łaskawość...

Po drugie nie oszukujmy się... ślepy zauważyłby to podlizywanie się 'starym wyjadaczkom' przez nowe użytkowniczki
ehh.,... przepraszam bardzo ale czy tu nie ma inspiracji modowych??? chyba kazda z nas dodala juz na FORUM zdjecie swojej sukienki, butow itd. wiec gdybys przejrzala wszytskie 3 czesci to miala bys inspiracji po dziurki w nosie. i owszem ze to nie sa wizazowe spolecznosci, ale sa tez inne watki dotyczace studniowki, w ktorych moze dziewczyny tak nie spamuja jak tu wiec jesli komus cos nie pasuje to moze sie tam przeniesc. nas narazie nikt za ten spam nie ukaral. ale po studniowkach na pewno przeniesiemy sie na inny dzial. poza tym album i klub jest dowodem naszej zazylosci. jest miedzy nami wiez, mamy wspolne tematy, problemy. i nie chcialabym zeby cala polska ogladala mojego chlopaka. a sukienke wstawilam mozesz sobie poszukac w pozostalych czesciach. wiec nie rozumiem w czym problem. album nie jest zwiazany z wizazem poza tym ze czesto go tu komentujemy. i nie jest powiedziane ze kazda wizazanka ma miec do niego dostep.
Stary 2010-01-11, 21:29   #1817
PaLLitQa
żona

Ja polecam na paznokcie poza olejkiem rycynowym
podgrzać oliwe z oliwek tak zeby była prawie parząca. wlac do jakiejs malej miseczki, dodać pare kropel cytryny i moczyc w tym paznokcie przez jakies 10 min
Stary 2010-01-11, 21:29   #1818
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

[QUOTE=karolajn91;16403874]super ciekawa jestem jak ten Mariano Italiano wygląda

Cytat:
No to brawo bo tak chcialaś z nim iść Swoją drogą ciekawi mnie jak wygląda
Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
wow chce juz go zobaczyc

ja robie takie jak w zalaczniku
No tak się zastanawiam, że w sumie może na chwilę mogłabym go wrzucić Wam na albumik.. Hm?
julajta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:30   #1819
wroblaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez B3jbiCzQ Pokaż wiadomość
no nie wiem z tymi cyrkoniami, wazne zeby strasznie duze nie byly bo to troszku kiczowate. ogolnie wg.mnie to ladnie te cyrkoni beda wygladaly, o one na wszysktie paznokcie czy tylko,np. na serdeczny paluszek?
Co do cyrkoni itp to ja robie zdobienia tylko na serdecznym i na kciuku.. Wg mnie jak sie robi na wszystkich to juz lekki 'bazar' wychodzi ;d A ja wole delikatnie)
wroblaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:30   #1820
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Patrząc się na tak śliczne dziewczyny naprawdę można zmienić orientację. Mi osobiście najbardziej podoba się Cao, Ale Wy wszystkie jesteście piękne, Wy i Wasze sukienki.
Cao jest przepiękna
Mieć taką modelkę to skarb
Wogle wszystkie wizażanki to laski są;D

Stary 2010-01-11, 21:32   #1821
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Ja polecam na paznokcie poza olejkiem rycynowym
podgrzać oliwe z oliwek tak zeby była prawie parząca. wlac do jakiejs malej miseczki, dodać pare kropel cytryny i moczyc w tym paznokcie przez jakies 10 min
O tym też słyszałam ale u mnie olejek rycynowy sprawił się lepiej ... Byłam naprawde zadowolona

W ogóle możecie go jeszcze na rzesy nałozyc to bd ciemniejsze
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:34   #1822
karolajn91
Zadomowienie

[QUOTE=julajta;16404581]
Cytat:
super ciekawa jestem jak ten Mariano Italiano wygląda

No tak się zastanawiam, że w sumie może na chwilę mogłabym go wrzucić Wam na albumik.. Hm?
wrzucaj i zostaw do jutra bo ja już idę spać a chciałabym zobaczyć

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:34   #1823
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

[QUOTE=julajta;16404581]
Cytat:

Wrzucaj
Stary 2010-01-11, 21:35   #1824
lotuus
Zadomowienie

Ja uciekam spać..albo może troche do fizyki..nie, jednak spać. mam właśnie paski blend-a-medu i powiem Wam, ze są świetne . Kupiłam w promocji w rozzie za pół ceny .

Przepraszam za zamieszanie i do jutra.
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:35   #1825
PaLLitQa
żona

julajta
poka

lootus ile one kosztują i jak dlugo trzeba je stosowac

Edytowane przez PaLLitQa
Czas edycji: 2010-01-11 o 21:36
Stary 2010-01-11, 21:36   #1826
wroblaczek
Raczkowanie

Jejku wrzuć to zdjecie tutaj nie do albumu każdy chce Go zoabczyć ;D

Wkoncu kto jak nie my powiemy Ci co onim sądzimy
wroblaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:38   #1827
AcutoPeperone
Raczkowanie

[QUOTE=julajta;16404581]
Cytat:

julajta ja to bym chciała zobaczyc ale niestety nie mam hasła
Stary 2010-01-11, 21:38   #1828
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
O tym też słyszałam ale u mnie olejek rycynowy sprawił się lepiej ... Byłam naprawde zadowolona

W ogóle możecie go jeszcze na rzesy nałozyc to bd ciemniejsze
...I nie będą wypadać ;p A jak jeszcze na brwi to będą odrastać w szalonym tempie ;p
Stary 2010-01-11, 21:38   #1829
dzasssta
Przyczajenie

jeny tyle do nadrobienia miałam - ale wszystko rpzeczytane kurczę, miałam dzisiaj kupić całą bieliznę więc poszłam do jednego z największych ch w moim mieście i kurczę nie znalazłam takiego stanika jak bym chciała - szuka takiego w sumie malinowego na cienkich ramiączkach, bo nie lubię jak bielizna wystaje, znalazłam tylko śliczny gorset w takim kolorze no, ale jednak to troszkę niewyogdnie całą noc z fiszbinami na brzuchu tak więc z rzeczy do kupienia została mi jeszcze cała bielizna (stanik+stringi, pończochy, podwiązka ), buty , wstążka aksamitna i kwiatek do sukienki i kolczyki - nie wiem jak to kupię, bo studniówka już w sobotę ! chyba nie pójdę jutro, albo w środę na lekcję, bo na dodatek w czw i pt mam jazdy na prawku masakra po prostu ale jak czytam relacje to i tak nie mogę się doczekać, no i jeszcze musimy mojemu TŻ kupić koszulę !
fizyka - PR
powodzenia wam i sobie życzę
dzasssta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:38   #1830
evelinkiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość

hmmmm widziałam widziałam

ruszam tyłeczek
evelinkiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości