|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
gusiak23 - mój mąż ostatnio mówił, że sytuacja z Brotherami się zmieniła i któreś się da niedrogo napełnic. Na razie ma urwanie zadka i nie może rzucić okiem, ale jak będzie miał czas to dam Ci informacje z pierwszej ręki.
![]() |
#1802 |
Rozeznanie
|
Ja teściową mam ok Nie wnika w nic nie marudzi choć ostatnio jest jakaś sztywna ale to może przez przekwitanie... Wyprowadzamy się więc uniknę większych sporów Mam nadzieję że nie będzie się wtrącała w wychowanie dzieci itp bo jej podejście do dzieci mnie trochę przeraża... generalnie pozwala na wszystko i dziecko w domu jest panem... a ja na coś takiego nie pozwolę - małego terrorysty w domu nie chcę mieć
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Co do drukarek to HP uważam za największy badziew :/ miałam 3 różne i działały kiedy chciały :/ polecam Lexmarka - nie mam z nią kłopotu żadnego od 2 lat |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() Ale dzisiaj pogoda..myślałam, że słoneczko wyjdzie a tu nic ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny POMOCY!!!!!
Musze szybko znaleść jakis tani przelot z Warszawy lub innego lotniska w Polsce z ktorego latają linie BritishAir Do Edinburga Lub do Inverness na 20 czerwca do 25 czerwca. Zna się któraś z was na tym????? ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Jeśli któraś z Was szukała to wielkie dzięki. Ale już nie potrzeba.
#1805 |
Zakorzenienie
|
Ale szybko piszecie
![]() Ja na teściów nie narzekam, gdyby była taka konieczność i musielibyśmy z nimi zamieszkać to wiem że nie byłoby źle. Ale ja wolę jak mieszkamy sami, uwielbiam być panią domu i nie wyobrażam sobie dzielić się tą rolą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Mehja kazda z nas by tak chciała
![]() A tak w ogole to w sobote ide kupic 2 szt.zaproszenia, poniewaz za tydzien bede widziała się po raz ostatni z dwiemia kolezankami i korzystajac z tej okazji odrazu je zaprosze na slub ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-03-11 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Raczkowanie
|
Trzymaj się dzielnie! Musisz przez to przejść, po to, żeby następnym razem się udało!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
michel jakoś to trzeba wytrzymać, lekarz musi wiedzieć żeby mógł pomóc. Choć niełatwo do tego wracać.. Twój Miś Cię wspiera napewno bardzo
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za rady co do drukarki ![]()
![]() |
#1810 |
Rozeznanie
|
Ostrowczanko, u mnie sytuacja jest zgoła odwrotna. Dom teściów wygląda jak rupieciarnia, ale nie dlatego, że wszystko stare, tylko dlatego, że teściowie codziennie przynoszą do domu coś nowego. Teściowa rozpuszcza całą swoją (niemałą) pensję, a teraz emeryturę na ubrania, buty, książki, bibeloty i wszelki śmieć też, a teść ma kupę złomu (takie hobby). ODm jest zagracony pod sufit i nawet jak się siada do komputera, to nie można fotela odsunąć, bo za nim stoją pudła i walizki. Trzeba sie przeciskać, a teściowa (tęga) siada bokiem. Jak przyjechał jej drugi syn z żoną, to nie mieli gdzie walizki swojej wsadzić i przez 2 tygodnie leżała na podłodze na środku pokoju. Trzeba było nad nią przeskakiwać. Teściowa skutecznie wykurzyła obu synów, bo opisany magazyn to pokój chłopaków.
#1811 |
Zadomowienie
|
No jestem w końcu w domu. Jak wyszłam przed południem tak dopiero dotarłam
![]() Co do teściów to mam nawet spoko. Tesciowa jak najbardziej, pogadać się da i nawet na zakupy razem wyskoczyć, taka życiowa babka. Teść też nawet nawet, ale na dłuzszą metę to typ dominatora. Myślę,że jak by trzeba było iść z nim na jakis kompromis to i tak postawił by na swoim więc mieszkanie nasze było by z czasem ciężkie. Tak myslę. Ale ogólnie jest ok, doradzi, załatwi co trzeba więc nie narzekam ![]() Qdlatek dzieki za odpisanie. Tak się zastanawiam, ze może ktoś go złapał, ale kotów raczej nie łapią do schroniska. Chyba. No nie, dobre, zobaczcie ![]()
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2010-03-11 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam ze się smieje ale wyobraziłam to sobie, w dodatku w tak obrazowy sposób to opisałaś że nie mogłam wytrzymać Mój ojciec też ma instynkt chomikowania wszystkiego. Jego pokój jest zagracony na maxa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Wtajemniczenie
|
Hej kobietki wy moje, mam już neta na laptopie i niewiem czy nie bedzie problemu, że loguje się z innego kompa...wogóle to zapomniałam hasła i bałam się, że się do was nie dostane
![]()
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
Niewiem, jakoś tak mi sie wydawało, że któraś z was kiedyś pisała, że właśnie tak bylo, że miała jakieś problemy;/
coś zle skojarzyłam;p
#1818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To niestety jest chore.
WB(R) ![]() Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2010-03-11 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam dziś potworny ból głowy....
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Niezle z tymi szafami......
#1820 |
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() ![]() Była u mnie przyjaciółka wypiłyśmy dobre winko i ustalałyśmy jak się ubierzemy na mój wieczór panieński........co prawda jeszcze do tego daleko ale juz mamy plany ![]() ![]() A poza tym ostatnio z wami bardzo mało pisze ale to daltego,że cały czas mam bardzo dużo nauki no i martwie się o mame,bo od 2 dni jest w szpitalu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Wtajemniczenie
|
Agusia wszystko będzie dobrze....zobaczysz.Trzym am kciuki,żeby bylo po waszej myśli.\
AGI cos niema ostatnio....Elsi też.... ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- ide spać, dobranoc....
#1822 |
Zakorzenienie
|
Ooo ja dziś pierwsza
![]() gdzie jesteście śpiochy? Ja wiosnę czułam a tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem, że na pewno nie kupie już nigdy HP, mimo, ze kiedyś nie brałam innej opcji pod uwagę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Najpierw pozałatwialiśmy to co mieliśmy ważnego do załatwienia a potem skoczyliśmy na zakupy i do kina ![]() A potem lody i Avatar. Pierwszy raz byłam na filmie 3D i byłam naprawdę zachwycona. Przed filmem puścili reklamy bajek 3D - toy story i shreka - o wiele lepszy efekt niż filmu kręconego kamerą. No ale to zrozumiałe. W końcu bajki są robione całkowicie komputerowo i można sobie wszystko wyrenderować w taki sposób, że efekt przestrzeni będzie powalający ![]() Wróciliśmy do domu na 23, padnięci - ja po dwóch motomarinach więc jak pijana - od razu poszliśmy spać. A dzisiaj się tak nie chciało wstać do pracy ![]() Gorlice zasypane totalnie przez śnieg.
![]() |
#1824 |
Wtajemniczenie
|
U nas również pełno śniegu za oknem,
czekam bo dzis maja przyjść nam podziękowania dla rodzicow z allegro. No i musze wziąść się za prezentacje z angielskiego..... ps. która z Was jest dobra z angielskiego?? Może pomogła by mi, bo coś kiepsko mi to idzie, chodzi o przetłumaczenie kilku rzeczy na ang....
#1825 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Pogoda rewelacyjna jest nie ma co. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-03-12 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Wtajemniczenie
|
a ja już buty zimowe wyniosłam......;(
#1827 |
Rozeznanie
|
Agusia zdrówka życzę dla Twojej mamy
![]() Co do tesciowej ja wole pominąć ten temat ![]() Jeju zbrzydła mi już ta zima ![]() ![]() ale mi net chodzi, masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
A propos drukarek mój małżonek poleca tą: http://www.allegro.pl/item936430342_...290c_nowy.html. Mówi, że ma najwięcej ciekawych funkcji a tusze do niej będą kosztować ok. 35 zł - czarny (250 str.) i 65 zł czarny (300 stron) oryginał a ok. 15 zł zamiennik. Poza tym drukarka ma opcję 3-letniej gwarancji - po zarejestrowaniu na stronie www.
![]() |
#1829 |
Wtajemniczenie
|
co tu dzis takie pustki kobietki??com??
#1830 |
Rozeznanie
|
Hej kobietki
![]() Ale brzydka pogoda....masakra oby na święta było już ładnie i cieplutko. Dzwoniłam dziś z rana do mamy no i jeszcze robią jakieś dodatkowe badania,bo ma sporo podwyższone ob w krwi i muszą wiedzieć od czego ![]() ![]() ![]() Dziękuje wam dziewczynki za miłe słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.