|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
ja też nie mam pomytych okien, ale mam dość grube firanki
czy komuś też się chce tak bardzo spać jak mi? |
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
hej
widzę, że tylko siostrunia Kasiulka zauważyła mą kilkudniową nieobecność ale nie miałam czasu jakoś dziś też na chwilkę się pojawiam, nadrabiam i zmykam dziecko ma himery od rana więc walczę co by z chaty nie uciec...sama drze się non stop i o wszystko oby do wieczora jej przeszło ![]() Wersta - jakie piękne butki też je widzę z kiecuszką a`la Audrey ja ze sprzatania przedświątecznego to tylko okna mam pomyte reszta to standard - podłogi, kurze, łazienka i koniec. Nie bawię się w żadne wywalanie wszystkiego z szafek i gruntowne porządki, jak moja teściowa i tak trzeba odwiedzić rodzinkę w 1 i 2 święto, to w domu nas prawie nie będzie więc kto to zje
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
u nas pada //koszmarna pogoda ja okna mam umyte ale firanki piorę dopiero dziś bo lubię jak mam świeżutkie na święta pościel też dziś albo jutro przebiorę a tak poza tym to tylko standardowe sprzątanie też się nie bawię w wywalanie wszystkiego z półek tego typu porządki to robię jak mam natchnienie a nie z musu bo święta zaraz przychodzi niania do dzieci a ja jadę z tz na zakupy i jakiegoś zająca poszukać w piątek dopiero bedę piekła barana i zająca a w sobotę jakieś ciacha choć w 1 święto idziemy do teściówki na urodziny afro zastanawiałam się nad twoimi mufinkami bardzo mnie korci by je zrobić powiedz mi tylko czy one zawsze się udają i czy te banany lepiej rozgnieść widelcem czy zblenderować |
|
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
tez mnie korcą muffinki, ale musze formy na nie kupic
![]() kukne na allegro czy są ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- sprawdziłam - są za 33zł z przesyłką ![]() teflonowe na 12 muffinek
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
dziś młody usnął w 3 min
![]() wolne!!
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Phi... ja na święta też nic nie robię, pierwszy dzień świąt u teściowej, drugi u moich rodziców - to co mam robić
Jutro mam luz blues z obiadem bo właśnie mi bigosik na piecu dochodzi Nie chciało mi się dziś pichcić jak diabli, ale TŻ mnie zmotywował i już mam wolne
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
ja swieta robie u siebie stad zadylam
![]() dzis juz skonczylam z piotrusiowymi ubrankami porzadki, w sensie za male do pudla, badz na sprzedaz i zrobilam pranie, jutro prasowanie ![]() a tak to juz wsjo zrobione przedswiatecznie
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
ja strasznie z sobą dzisiaj walczyłam by nic nie robić, ale za duża mam chatę i nie zdąże ze wszystkim, jutro giga zakupy a od piatku pichcenie
sernik pieke salatki robie mieso w galarecie robie inne miecho pieke wiec musze sie wyrobic
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Werstunia butki są prześliczne
obśliniłam tu cały monitor ![]() Co do pań do sprzątania, moi sąsiedzi też mają ![]() Maluśna kochana dobrze Cię widzieć Mojej córci odpinkoliło dzisiaj, tzn. mimo tego wstawania rannego jeszcze nie śpi
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
ufff
po migrenie Miki zaglucony też już śpi, bidulek, dziś koszmarnie wyglądał, oczka zapłakane i lejący się ciurkiem katar ![]() a co do pań sprzątających to wiadomo trzeba mieć zaufanie, ale jeśli jest sie bardzo zapracowanym to ja nie widzę w tym żadnego grzechu w końcu dajemy też komuś zarobić ja święta w meblowym, więc też luzik w domku się nie przemęczam, jakieś mięsa włożyłam do marynowania i tyle, zrobię może ptysie z jakąś masą może serową , żeby były dostosowane do paschalnych świąt u mnie w domu zawsze był podział na ciasta świąt zimowych i wiosennych i tego się trzymam, tradycję muszę zachowywać dziś miałam furkę prasowania, bo ostatnio buszowałam po ciuchlandach, zmieniłam garderobę Mikiemu, za małe rzeczy popakowałam , zapodałam już takie czasem na 2-3 latka, muszę stwierdzić, że Tescowe pajacyki, takie z robotami i myszką mickey, to już tylko tylko , max do miesiąca jeszcze stykną,zaczynają mu sie rozpinać w kroku, a potem to juz nie wiem w czym Miki będzie sypiał ![]() Leonka miałam do Ciebie w tej własnie sprawie romans na PW Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-31 o 21:11 |
|
|
|
#1814 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam dzis na spowiedzi "ostatniej szansy" jak to księża nazywają u nas. Ostatnia duża i był taki ogrom ludzi że nie było się jak ruszyc
|
||
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Afro a co Ty tak na ostatnią chwilę się spowiadasz, chcesz być jak najbardziej możliwie czysta na święta ?
ja nie lubię tłoku więc zawsze jakoś się zbiorę na rekolekcyjną spowiedź |
|
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
zyje i caly czas w dwupaku.... ![]() Nie pisze bo mamy przerypane w pracy, ale jutro juz ostatni dzien na szczescie.... Odezwe sie jak bede w lepszej formie i z lepszym samopoczuciem. Wybaczcie. |
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupiłam w tym pepco piżamę za 14,99, wyprałam ją i nadal jest super
nic się nei stało z materiałem-aż dziwne za te pieniądze-także polecam. Jak byłam z zwykłym dziecięcym to najtańsze piżamy zaczynały się od 32 zł...No UCD się zaczęło ![]() ![]()
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
niedawno kupiłam Zosi piżamy w kapphalu w 2-paku, takie bez stóp na suwak. prane kilka razy - niezłe
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za podpowiedzi, do pepco mam kawałeczek, wiec może się przespaceruję i podpatrzę co też tam mają i z jakiej bawełny , no i za czymś letnim mus się juz porozglądać
![]() ale się odchudzam
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
jA JUŻ jakiś czas temu zrezygnowałam z body, ubieram małemu majtki na pieluchę plus podkoszulek, pajaców więcej teżź nie będe kupować. Ubieram piżamkę plus skarpetki. mniej roboty hihi
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Judi własnie dziś dumałam nad koszulkami pod cienka bluzeczkę, bo łatwiej byloby mi Mikiego rozbierać i usadawiać na nocniku, chociaż na chwilkę,żeby go przyzwyczajać
czas dokładniej poszperać na dziale dziecięcym |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
elo. wystawiłam w końcu aukcję. narobiłam się, jak nikt nie kupi to
dziś umyłam okno w dużym (a po południu padało Wersta buty piękne, zwłaszcza kolor. bardzo mi się balerinki podobają ale jak się ma 156 i wielkie biodra to niestety odpadają zapłaciłam własnie za 4 tuniko-sukienki dla Igi z przesyłką mi wyszło 32 zł więc git ![]() Mama dziś do mnie dzwoniła i mówiła,że synek sąsiadki wypadł dziś z 2giego piętra ona twierdzi,że mały skończył 2 lata ale ja jestem pewna,że jest z pół roku młodszy od naszych bąbli. na szczęście na trawnik wysoki spadł,a nie chodnik zaraz obok. jest w szpitalu, ale nie wiem jakie ma obrażenia
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
jejku Jowiszku
ja dziś myłam balkon, to Miki mi pomagał, tak się bałam że mi się gdzieś wyrwie, że szok, jakaś jestem stasznie przewrażliwiona w tej kwestii |
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, mam nadzieje, ze dziecko nie odnioslo powaznych obrazen
ja tez mam fiola na punkcie balkonow, mieszkamy na 6 pietrze, ale u ans sa takei podwojne, wiec jakby bylo na 8. Balkony sa niestabilne, bo robotnicy je uszkodzili i do dzis nie naprawili. I juz zapewne nei naprawia. Tak wiec na balkonie stoja tylko kwiatki i nie wychodzimy..Piszecie o tych sprzataniach i calych tam... ja tam zrobie dwie salatki i wsio. Nie sprzatam, nei szaleje, olewam to, poszlam sie dzis opalac do parku z Mlodym..przesiedzielismy 3 h i mam ladnie opalony juz dekolt ![]() A tak poza tym przygotowuje sie do pierwszej mojej degustacji dla restauracji.. odbedzie sie w maju, jak przyjade do PL i juz sie stresuje ![]() Zdrowka dla Mikiego Poulette trzymaj sie kotku, trzymamy kciuki za Ciebie i dzidzie |
|
|
|
#1826 | ||
|
Zakorzenienie
|
jowiszku aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam o tym syneczku
no ale wiem to jest tylko chwila moment trzeba mieć oczy dookoła głowy Cytat:
mam nadzieję że mi wyjdą Cytat:
Mała mnie też tak strasznie korci ten przepis że nie wytrzymałam i kupiłam sobie ostatnio w tesko taki komplet formy na babki jedna taka normalna druga połowę mniejsza i 20 małych foremeczek na babeczki dziś jeszcze udało mi sie kupić te papierowe doremki i będę piec na takich może jak oleję zakup foremek na mufinnki to może uda mi się je szybciej kupić
|
||
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
WERSTA!!!!! ja tez chce takie buty!!!! to sa przeciez te moje wymarzone!!!! gadaj babo gdzie je kupilas i za ile a juz Ci wysle kase i mi je kupisz!!!!!
Ja se kupilam tez jedna parke, ale nie tak sliczne!!!! jutro wkleje fote Jak tu widzialam mozliwe tylko w Geox za 99 euro.. ciut drogie A ja tu jesczez pochwale sie moim mlodym, bo chlop na schwal.. nie poznaje go ![]() |
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie widzę fotki
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć baby
Jowiszkowa cud aukcje masz Mój małż ma dziś wolne do przyszłego piątku (tzn. w piątek już idzie do pracy) ale luz trochę się w domku nasiedzi ?U nas dziś pochmurno ale nie pada. Kasztan na mnie czeka więc pędzę
|
#1830 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fobię balkonową też mam... U nas takie tandetne że sama się boję wychodzić |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

widzę, że tylko siostrunia Kasiulka zauważyła mą kilkudniową nieobecność
ale nie miałam czasu jakoś
dziecko ma himery od rana więc walczę co by z chaty nie uciec...sama
drze się non stop i o wszystko
też je widzę z kiecuszką a`la Audrey 

Nie chciało mi się dziś pichcić jak diabli, ale TŻ mnie zmotywował i już mam wolne 

ja tez mam fiola na punkcie balkonow, mieszkamy na 6 pietrze, ale u ans sa takei podwojne, wiec jakby bylo na 8. Balkony sa niestabilne, bo robotnicy je uszkodzili i do dzis nie naprawili. I juz zapewne nei naprawia. Tak wiec na balkonie stoja tylko kwiatki i nie wychodzimy..