|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
MATI
wózek nam się podoba i Kai też, bo w nim jeździ przodem do świata a w swojej "dużej furze" przodem do nas. jedyny minus to to że ja mam 173 cm wzrostu i jest na styk, obcasy odpadają bo będę sie schylać do niego. Przywykłam do mojego boldera, gdzie jest wysoko-szeroko, a tu nie no ale to jest parasolka więc nie może być wysoko-szeroko itd.jak dla mnie bomba ten wózek (na te 3 dni używania ) i po piaskownicy jedzie i po chodniku PODZIWIAM Was obie za ten spokój ciążowy, ja bym testy robiła co godzina ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- poza tym u nas noc tragedia Kaja nie miała jak spać bo miała w nosie takie smaraki że nie było tago jak wyciągnąć a dusiło i spać nie dawało tylko na boku albo na brzuszku bo na plecach się ksztusiła spała ze mną a Mąż na kanapie, dalej jej smary lecą ale nic więcej tylko smarki ani gorączki ani kaszlu nic czekam do jutra jak nie minie to lekarz
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
gabi - Kubek też ma katar
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilysmy. Kupilam córce buciki wreszcie
Wizualnie ujdą, ale są z mięciutkiej skórki i podeszwa się zgina gdzie trzeba. O prawie identyczne jak te. Właściwie tylko wzorek inny mają bo model taki sam. Ogólnie to jakaś klapnięta jestem chyba przez pogodę.
Live long and prosper Edytowane przez anya_krk Czas edycji: 2010-04-09 o 14:38 |
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
nie znalazlam nigdzie podobnych
![]() aaa jakies logowanie wykakuje. sprobuje poprawic nie wiem. link wydaje sie byc ok. moze pozniej wrzuce real foto ![]() a jak ja nie lubie jak cos nie dziala ![]() o taki model tylko ze biale i nie w motylka tylko w jakies kwiatki
Live long and prosper Edytowane przez anya_krk Czas edycji: 2010-04-09 o 14:57 |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki, wlasnie, takie same tylko inne
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
czoornoo - co nic nie piszesz ?? co u Was słychac ?? jak Igorek?? jak TŻ ?? jak krowa
|
|
|
|
#1809 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poddalam sie i odwrocilam siedzonko, siedzi tylem do mnie na zapchany nosek polecam cos takiego nie wiem, czy jest w Polsce, ale jak Jula miala katar taki ze sie budzila w nocy bo nie mogla oddychac, to jej przefiukalo nosek w ciagu 30 minut pokoj pachnial kamfora i spala oddychajac gleboko Cytat:
|
||
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
spice - ja na noc Kubie stawiam za łóżeczkiem gar z gorącą parującą wodą z dolanymi kroplami miętowymi
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas wszystko dobrze ![]() Igorek mały terrorysta. tz grzeczny,krowa jest pizgnieta jak zawsze ![]() to tyle w skrocie
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() Cytat:
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra...nie będzie kolejnego dzieciaczka...zanka napisała, że na teście jedna kreska
![]() swoją drogą gdzie cassie i sandra ?? P.S mam zamówienie na tort komunijny i na 17 kwietnia na lalkę |
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ciekawe co wyjdzie mati ![]() edit. a propos czy ja ominelam fotki tortu-ksiazki?
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie ominęłaś...tort mi nie za bardzo wyszedł
wstawię jak zrobię już ten na komunię...na 2 maja...wczoraj zrobiłam już do niego kielich wypukły...zamówiłam złoty barwnik i fioletowy na winogrona
|
|
|
|
#1816 | ||
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
Cytat:
Cytat:
Pozdrawia z pracy....jak mi sie marzy siedzenie z Ewa w domu...padam ze zmęczenia.... |
||
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
dostane nivea do testowania
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
|
|
#1819 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
Ja dostałam Nivea do testów! Zanka wyjechała to wreszcie miałam szanse. Mam nadzieję że dobrze sie będzie bawić ![]() Czorno widzę że u Ciebie bez zmian! Anya fajowe te butki! Alkamor ale masz zleceń ![]() Byłam wczoraj na zakupach z Olą po spodnie dla mnie..... kupiłam 2 pary butów dla Oli Spodni nie było bo wszędzie tylko rurki W poniedziałek mam urlop. Bo Małż wyjeżdża i nie może odprowadzić Oli, a ja pracuje w pn. 9 h i jak bym ja ją odprowadziła przed pracą to by była w Akademii 10 h. A to jak dla mnie za długo..... |
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Tun1a - no właśnie kuwa wszędzie są rurki a najbardziej mnie wkurza jak sprzedawca Ci wciska te rurki chociaż tak jak dla mnie się nie nadają bo mam za szerokie biodra czy jak kto woli za szeroką
kurcze obawiam się, że zanka nienajlepszą pogodę trafi
|
|
|
|
#1821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lubie rurek bo moja ![]() Cytat:
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
zabijać mówisz
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- a za miesiąc będzie powtórka z rozrywki (zanka będzie test robiła |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
co ja wolę to tam wiesz...mniejsza z tym
ale chyba lepiej dla ich nerwów jak się poprostu herbaty napiją
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Już tak o Zankę się nie martwcie. Pewnie pani Zosia wpadła do nich pogadać, bo ona gadać jak ma czas bardzo lubi.
Anya fajne butki Czoornoo jak tam serwetki? Tun1a fajnie, że masz urlop. Nieco zaległości nadrobisz moze Zmeczona jestem ale chałupa posprzątana i łazanki na obiad zrobione
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro pomidorówa na obiad bo dzisiaj był rosół.Kurde wypiłam już prawie całą dużą warkę i mam helikopter
|
|
|
|
#1827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przeczytałam łazienki
|
|
#1828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W domu jej obiadu nie daję tak sie wycwaniłam. A podwieczorek i kolacje na razie je. Tylko smark jej sie rzucił i je mniejsze porcje, czyli zęby idą...... |
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na łazanki kto chce bo gar cały ugotowałam, 2 kilo kapusty kiszonej
![]() Anya na wyspie Ci wszystko obrodziło ![]() Wyżeram Bartkowi biszkopty bo nic nie upiekłam
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

więc nie może być wysoko-szeroko itd.
) i po piaskownicy jedzie i po chodniku
ani gorączki ani kaszlu

Wizualnie ujdą, ale są z mięciutkiej skórki i podeszwa się zgina gdzie trzeba. O prawie identyczne jak