|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Z roztargnienia chyba nie napisałam, że wraz z tą rozmową skończył się nasz związek. Nie mogę sobie wybaczyć tego, że dopiero po tym, jak go straciłam zauważyłam jakie szczęście mnie spotkało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Egzamin poprawisz i będzie ok ![]() Cytat:
![]() Jejjj będę za Wami tęsknić..tyle czasu bez naszego wątku ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-06-29 o 22:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Malgosiu główka do góry! Ja też w tym roku raczej nigdzie nie wyjeżdżam. Musiał by się chyba stać cud ![]() Behind życzę udanego wypoczynku i wracaj do nas szybciutko! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na moment żeby się pożegnać
![]() Nie śpię już od 5...katar, ból gardła..tragedia jednym słowem, mam nadzieję że jod pomoże ![]() Do niedzieli! ![]()
#1805 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale mój obecny Tż (również lew) udowodnił, że lew-lwu nie równy ![]() ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Cytat:
![]() Myślę, że nadmorski klimacik i jod zrobią swoje i zanim się obejrzysz będziesz rześka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnią rzeczą jakiej chcę, to wyjść na zaborczą zazdrośnicę ![]() ![]() ![]() W każdym bądź razie wczoraj i dziś wstawałam o 6:30 by o 7:00 iść na rower. Super jest taki wysiłek z rana ![]() ![]() elenkaa00 mmm super ![]() Kyrie ten facet jest niepoważny, nie wart Ciebie! Tak się nie postępuje, cokolwiek by się działo. Malgoskagc trzymam kciuki by wszystko się udało… Behind udanego pobytu nad morzem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja mam dziś też lepszy humorek, bo prawdopodobnie będę miała pracę ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Moje kochanie wraca w piatek
![]() ![]() a pozatm to tylko praca i dom i tak w kolko od prawie 3 tygodni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Wtajemniczenie
|
Serpentine- no to oby tak dalej. Zobaczysz że sam do Ciebie przybiegnie, tylko daj mu za sobą zatęsknić
![]() Behind- udanej podróży. Będziemy tęsknić ![]() Kayrie- dziewczyny mają racje. Facet kompletnie nic sobie nie robi z Twoich uczuć, jeszcze sposób w jaki kończy waszą znajomość. Ja na Twoim miejscu cieszyłabym się, że tak się stało, bo coż to wszystko co o nim powiedziałaś nie świadczy dobrze. asiaczek_- to trzymam kciuki za pracę ![]() ![]() anulciak85- super, że tż przyjeżdża, widzisz może nie będzie tak źle z tymi jego wyjazdami ![]() A ja jestem totalnie nie wyspana, bo całą noc przegadałam z panem lewkiem. ![]() ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzięki za wyrażenie Waszego zdania.
Jednak on nie zaczął nowego związku. Jak wcześniej napisałam, sam powiedział, że ta znajomość "zmierza w jakimś kierunku". Czyli on zdaje sobie sprawę z tego, że może z nią być, dlatego właśnie mnie zostawił. Mam do siebie samej pretensje, bo widziałam, że od jakiegoś czasu jest między nami dziwnie, coś nie pasuje, a mimo to nie zrobiłam zbyt wiele żeby wszystko wyjaśnić i naprawić. Boli mnie to co się stało, bo nie potrafię ot tak o nim zapomnieć. Dla mnie 1,5 roku to jest dużo, bo wielu nie dawało nam nawet miesiąca. Na razie się staram jakoś trzymać, ale boję się, że nie będę potrafiła znieść widoku jego z inną, a obawiam się, że będzie to niestety nieuniknione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kayrie mimo wszystko uważam, że jego zachowanie nie było w porządku. Spotykał się z dziewczyną jakiś czas i nawet jeśli do niczego nie doszło musiał się zauroczyć, skoro chce z nią stworzyć związek. Powiedział Ci o niej dopiero przy rozstaniu. A co on zrobił, żeby ratować Wasz związek? Nie możesz brać całej odpowiedzialności tylko na siebie. A ja jutro o 9 mam ostateczną rozmowę w sprawie pracy. Zostanę wprowadzona w szczegóły i zobaczę czym dokładnie będę się zajmować. Jak wszystko będzie ok z mojej strony (tzn zaakceptuje warunki) to od poniedziałku zaczynam ![]() Przynajmniej z pracą jakoś mi się układa... Bo znowu mam kryzys z Tż. Pewnie to też przez to, że po 3 m-cach pojawił mi się @ i ostatnimi czasy byłam strasznie nerwowa. Choć on bez winy też nie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
anulciak85 no widzisz, będziecie mieć weekend dla siebie
![]() Besio to ładnie z panem Lewkiem, super że akcja się jednak rozwija ![]() Ja jakoś nie mogę wytrzymać w milczeniu. Jak zaczynam czuć niepokój, to wolę napisać do niego by odpisał cokolwiek i od razu mi jest lepiej. Więc dla własnego świętego spokoju… Ale chciałabym tak, chciałabym bardzo… asiaczek_ jak z pracą? Wszystko ok? Od poniedziałku zaczynasz? Mam nadzieję ![]() ![]()
![]() |
#1813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Tż to już jest troszkę lepiej. Jak pójdę do pracy, będziemy rzadziej ze sobą i myślę, że szkoda będzie nam czasu na kłótnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ myśli już o dzieciach,o małżeństwie,a ja mam jeszcze przed sobą całe życie a ponad to nie lubię za bardzo dzieci....tzn.na chwilę lubię się pobawić z nimi,ale na dłuższą metę na pewno nie nadawałabym się na matkę....bo najzwyczajniej w świecie często sama się zachowuję jak dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od pewnego czasu trochę się psuje (monotonia,przyzwyczajeni e,koniec udawania super osoby???)....jedziemy razem na wczasy....i chyba właśnie podczas wspólnego wyjazdu wszystko się okaże...czy jest sens być razem czy też lepiej nam będzie jak nasze drogi się rozejdą.... ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Jeśli by cię kochał na pewno by zrozumiał,że matura dla Ciebie to coś bardzo ważnego,i nie wkurzałby się ze go zaniedbujesz tylko wspierałby....jest jeszcze inne wyjście...może on specjalnie chciał zakończyć ten związek i powiedział,że ma kogoś,i Cie naprawdę kocha,ale wie ,że przed sobą wspaniałe lata młodości,że chcesz się wyszaleć a on tylko by Ci w tym przeszkadzał....
![]() |
#1815 |
Wtajemniczenie
|
Silvia91- witaj
![]() ![]() Serpentine- oj rozwija się rozwija. I mogę z dumą powiedzieć, że chłopak wpadł ![]() asiaczek- ważne że masz pracę. Gratulacje ![]() A gdzie reszta dziewczyn?? Normalnie takie pustki jakich dawno nie było.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
No bo wakacje, dlatego pustki
![]() Poza tym ja jestem zaaferowana w związku ze zmianą studiów ;D dzisiaj złozyłam papiery, pan w dziekanacie był tak sympatyczny i kochany, że już się pozytywnie nastawiłam na studiowanie tam, więc trzymajcie kciuki, zebym się dostała! ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Rozeznanie
|
besio kokietko
![]() ![]() aivilo trzymam kciuki, zeby sie udalo ![]() serpentine wrocil juz TZ? Ciekawe jak tam behind ![]() My wczoraj bylismy poznym wieczorem nad morzem posiedziec na molo ![]() ![]() A teraz czas na sprzatanie ![]()
#1818 |
Wtajemniczenie
|
Foremka jak miło że napisałaś. Tęskniłyśmy za Toba
![]() Pan Lew jest przed trzydziestką, ale to nic, jakoś to przeżyję ![]() ![]() ![]() Aivilo- Trzymam kciuki będzie dobrze. Muszą Cię przyjąć nie ma innej opcji! Behind- ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Serpentine niestety nie bedzie weekendu dla nas bo Tż wraca jutro ok poludnia a we wtorek znowu wyjezdza na 3 tygodnie...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1820 |
Raczkowanie
|
anulciak85 rozumiem jak się musisz czuć. Ja też nienawidzę tych wszystkich służbowych wyjazdów Tż-ta. Chociaż u mnie zdarza to się rzadziej niż u Ciebie, to i tak strasznie tęsknie. Nie potrafię sama zasnąć i ta świadomość, że jest tak daleko... Cóż mogę Ci powiedzieć, to trzeba po prostu zaakceptować. Nie każdy potrafi... Życzę Ci wytrwałości. Myślę, że miłość i zaufanie potrafi przezwyciężyć wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Silvia, szczerze życzę udanego wyjazdu i tego aby poprawiło się to, co się psuje. Teraz właściwie mam ogromny mętlik w głowie. Ostatnio widzieliśmy się w poniedziałek, od tamtej pory nie mam z nim kontaktu. Boję się, że jeśli się spotkamy, to powiem mu rzeczy, których wolałabym nie mówić i że ogólnie będzie to nieprzyjemne. Obawiam się też tego, że może mu nie wyjść z tą "inną" i jeśli by chciał żebym wróciła zrobię to bez zastanowienia, a nie wiem czy powinnam. Ta sytuacja całkiem wytrąciła mnie z równowagi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Rozeznanie
|
KAYRIE
Silvia91 Co do tej drugiej teorii o której napisałaś, to właściwie chciałabym, żeby tak było, bo wtedy mogłabym jeszcze coś zrobić, a teraz nie jestem w stanie zrobić nic. Przez pierwsze miesiące bycia razem on miał właśnie takie wątpliwości.. Czy nie odbiera mi najlepszych lat, czy jest w ogóle mnie wart, czy nie powinnam mieć kogoś młodszego. Szybko wybiłam mu z głowy takie myśli, dzięki temu, że mamy podobne zainteresowania szaleliśmy razem. Jak sam uważał, powinien być już poważny i mieć dzieci, a czuł się na 24 lata.. Powiem Ci (a raczej napisze),że też myślałam,że mojemu TŻ wybiłam takie myśli - bo również takowe go męczyły....niestety później znów to się "upomniało"....wydaję mi się,że jak mówił,że Cię kocha i zależało mu na Tobie,to powodem rozstania z Jego strony moim zdaniem będzie właśnie ta koncepcja....ale oczywiście jest możliwość ,że jest całkiem inaczej ![]() Ja również życzę Ci z całego serca żebyś była szczęśliwa,żeby wrócił ,ale jeśli nie będzie chciał...to nie powinnaś się tym zbytnio przejmować tylko głowa do góry....daj sobie czas...a potem ruszaj na łowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I dziękuję ![]()
#1823 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rób to co podpowiada Ci serce ,ale z rozumem...nie możesz być dziewczyną na zawołanie...to nie o to cho w związku...jeśli on będzie chciał wrócić,to nie zgadzaj się od razu...podpatrz czy on się stara czy coś robi w tym kierunku by Cię odzyskać....jeśli to olewa...to nie ma sensu być z kimś takim...Jasne!!!a powiedz mu to co myślisz...masz prawo być zła,po tym co on wyprawia!!!może wtedy zrozumie że Cię krzywdzi...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Ide po Tz-eta na dworzec -opcja pelna romantyzmu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Silvia91;20421110]Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ myśli już o dzieciach,o małżeństwie,a ja mam jeszcze przed sobą całe życie a ponad to nie lubię za bardzo dzieci....tzn.na chwilę lubię się pobawić z nimi,ale na dłuższą metę na pewno nie nadawałabym się na matkę....bo najzwyczajniej w świecie często sama się zachowuję jak dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o rany... czytam to, co napisałaś i jakbym widziała siebie i swojego lubego za jakiś czas... już teraz są boje i prze-boje, ale sytuacja mniej więcej analogiczna... i dodatkowo ten jego wyjazd do GB... ;(;(;(
#1826 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Było boska! Pogoda świetna, woda cieplutka ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam się ogarnąć, później wpadnę . Stęskniłam się za Wami ![]()
#1827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() behind pogodę miałaś po prostu wymarzoną, więc i weekendzik musiał być SUPER! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Mogę się dołączyć? Mam 19 lat, oraz 10 lat starszego TŻ. Mieszkamy ze sobą od dłuższego czasu, kocham go, najprawdopodobniej z wzajemnością ![]() Ostatnio mamy trochę problemów, natury finansowej, ale staramy się trzymać razem, ja znalazłam tymczasową pracę, żeby było nam łatwiej. Przyjmiecie mnie do siebie? ![]()
#1829 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
malenka146 pewnie, że przyjmiemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kiedy problemy finansowe, wiadomo, rozdrażnienie, czasem można coś niemiłego powiedzieć, niekoniecznie chcący, do tego TŻ ciągle zamyślony, zmartwiony, smutniejszy niż kiedyś. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.