![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Moje Wy babeczkii !
Prosze Was o cosik o gwiazdach! Ale nie miłosne ![]() Dziękuję. !! ![]() ![]()
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
' zastanawiam się - rzekł - czy gwiazdy świecą po to, żeby każdy mógł pewnego dnia znaleźć swoją. ' i choćbyś ziemskiej drogi miał już dosyć, iść musisz dalej. by w mroku niepewnym samotna gwiazda, tobie przypisana miała oparcie. drogowskaz spadania. <3 ' codziennie o północy wychodziła na balkon i patrzyła w gwiazdy. równocześnie zadawała sobie pytanie: może zycie na nich byłoby lepsze? ' zastanawiało ją jedno: po co są gwiazdy? żeby pokazać ludziom, że piękno jest na górze? żeby zazdrościli, że mieszkają w takim syfie, a nie na gwiazdach? a może po prostu, żeby mieć marzenia...? nie wiem no. ![]()
![]() |
![]() |
#1805 |
Rozeznanie
|
ponawiam, zależy mi .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() 'Siedziała ściśnięta pomiędzy przeszłością i beznadziejną teraźniejszością , bała się tego co przyniesie przyszłość. Czuła że się dusi , nie powinno jej tam być. ' Widzisz co zemną wyprawiasz ? ' Jestem zależna od Ciebie , ale teraz sama już nie wiem. ' I znowu namieszałeś mi w głowie. ' Muszę ogarnąć ten bajzel w głowie , spowodowany Tobą. ' Sama nie wiem co będzie dalej . ' Boję się wstać z łóżka i stawić czoło wszystkim problemom. ' A gdy myślałam że już Cię nie potrzebuję, Coś we mnie pękło. ' Wchodzisz mi nawet w najprostszą drogę gdy próbuję żyć bez ciebie. Mam nadzieję że coś sobie znajdziesz ![]() ![]()
![]() |
#1807 |
Przyczajenie
|
niedługo mam występy taneczne .. macie może jakieś opisy ? ;>
może cos zabawnego ? ![]() ![]() np. scena na mnie czeka ^^ z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
kochane, mam proźbę. Jakieś opisy, że;
-nie mam czasu, -spędzam fajnie czas, -w końcu świeci słońce i jest ciepło a ja to wykorzystuję. ![]()
![]() |
![]() |
#1809 |
Raczkowanie
|
Macie coś o tym, że jestem w ciąży i że ciężko mi i te wachania nastrojów a mój chłopak jeździ sobie z kolegami i spędza z nimi dużo czasu a dla mnie go nie ma??
I coś ogólnie o ciąży, że jest mi gorąco z brzuchem itd ![]()
![]() |
#1810 |
Przyczajenie
|
Kochanee, ponawiam
![]() Bardzo mi są potrzebne! Z góry dziękuję <3
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w ciąży już tak bywa, że raz humorek jest fajny,a raz mniej.. Kochanie, my potrzebujemy Cię teraz bardziej Coraz bardziej brakuje mi tego , gdy każdego ranka całowałeś mój brzuch mówiąc do Niego "Mój Aniołku" Qurde no nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, macie coś o tym, że mam dość, że to mnie wkurza i je.bie mi się psychika?
z góry dziękuję. ![]()
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 'A może byś tak... więcej czasu spędzał z nami? 'Nasz maluszek rośnie ![]() 'Coraz większy, coraz większy, aż w końcu zobaczy ten świat... 'Jesteś jeszcze małe, ale kiedyś będziemy z Ciebie dumni... 'Chwilowo jest ciężko - humorki są, mężczyzny nie ma... 'Humorki? Są! Mężczyzna? Nie ma... Będzie dobrze Słońce ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Raczkowanie
|
coś o słonku bym prosiła.
że jest że świeci i wg. że chcę się żyć ;DD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*bo tylko w słońcu można rozplątywać sznury dręczących nas problemów... *gdy patrzę na to ogromne żółte kółeczko z wieloma promykami... bezczelnie emanuje ze mnie szczęście tylko tyle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dzięki Ci za opisy ! ![]()
![]() |
![]() |
#1817 |
BAN stały
|
sa sytuacje,po ktorych psychike trzeba zbierac z podlogi .
i poplatanych mysli stos,slina co w gardle staje,obrazy w glowie,ktore nie chca zniknac ... zycie ciazy,a psychika siada . moja psychika lezy na podloze i wola o pomoc . nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki! a macie coś o tym,że mi bardzo na nim zależy,chcę nadal z nim być,ale pewnych słabości nie jestem w stanie przezwyciężyć,choć będę się starać.??
Liczę na Was.! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeciwności losu ? Niee ja biorę sprawy w swoje ręce. Są rzeczy których poprostu nie da się pokonać. Mam słabości jak każdy, ale potrafię się też starać i wierzyć w swój cel czego niektórzy nie potrafią. Potrzebuje cię, ale nie jestem tak twarda jak mogłoby się wydawać, lecz walczyć będe. Nie wiem czy o to chodziło ![]() Cytat:
Bezsilność jest najbardziej denerwująca. Mam dość, poddaje się . Hmm w sumie nigdy nie sądziłam że to tak wkurzające. Psychika się rozpada na tysiące malutkich kawałeczków. Nigdy więcej nie dotkniesz mojej psychiki po tym jak ją naprawię . Tylko takie mi przyszły na myśl... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aa proszę bardzo. ![]() ' nie tyle twój uśmiech, co dołeczki w policzkach przyprawiają mnie o dreszcze. ' z twoim uśmiechem iśc przez życie, nawet jeśli czekolady nie będzie. ' nie potrzebuję słodyczy, twoje słodkie dołecvzki gdy się smiejesz podnoszą poziom cukru w całym organiźmie. ' w końcu i dla nas zaświeciło słońce. ' (...) doczekać lepszych dni - odhaczone. nie mam pomysłu. ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1822 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
Nieodkrytaxd - jasne, że pomogłaś.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim.
kurcze moje posty się nie wyświetlają napiszę wyślę odp. i jej nie ma ;/ Prośba. opisy o przyjaźni <3 (długie) i o tym ze teraz nie wiem co robic. chodzi o chłopaka,mniej wiecej o zamieszaniu w głowie ponieważ upilismy się i się całowalismy,a teraz on pisze ze mnie kocha. w sumie jestem na siebie zła. bo wydaje mi sie ze chciał mnie tylko zaliczyc. ale nie wiem.. ; (
![]() |
#1825 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
' wyje*ban.e na wszystko. ' Są takie chwile gdy mój pieprzon.y optymizm mnie opuszcza. ' patrząc w sufit liczę porażki w swoim życiu.. ej , ale przecież do nieskończoności nie da się policzyć. ' - rezygnuję. -haha , ale z czego ? - z tego co mam. - z pustki rezygnujesz ? ' mała dziewczynka , która przestała się uśmiechać. ' Miała dość przeszłości której się za nią ciągnęła , niezrozumiałej teraźniejszości , i zagadkowej przyszłości. ' Chciała obudzić się w bezproblemowym świecie. ' - A oto mój świat. -Dlaczego w nim tak ciemno ? - zabrali mi dostęp do szczęścia. ' i nie zobaczysz mnie już szczęśliwej. ' z tłumu wyróżniała ją tylko , przeraźliwie smutny uśmiech. Mam nadzieję że pomogłam <3 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-06-07 o 15:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Rozeznanie
|
piękne
![]() ![]() ![]() ukradłam parę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
kaaarii ;*
- dziękuję. ;D ;* -- Moje myśli są chore.. - tylu ludzi nie jest Tobą. KCK ;DD ;** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczynki.!
Jestem tu nowa,ale liczę na Waszą pomoc.Ja też postaram się Wam pomagać,choć nie mam takiego talentu jak Wy. ![]() Coś o tym,że miłość odżyła. Nowe oblicze dawnej miłości,coś w tym klimacie. Liczę na Was. ![]()
![]() |
#1830 |
Raczkowanie
|
O tym, że uwielbiam Jego uśmiech, oczy...
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Maybe_ Czas edycji: 2010-06-07 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.