|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Sunset powodzenia!!!
![]() baw się dobrze![]() Anastazja-lee spoko odrobisz z nawiazką wiecie o co chodzi z tym bicepsem? własnie się dowiedziałam od Romka,bo się pytałam dlaczego niektórych facetów jara boceps damski a on powiedział ze to stary numer jak napinacie bica to automatycznie napinacie cycka po tej stronie po ktorej robicie bica i jara ich ruszanie się piersins a ja nie wiem co to,ale powiedziałam yes!![]() zrobiłam pare kartek,pomalowałam mamie i sobie paznokcie,teraz odpoczne troche i wezme wyprostuje własy
|
|
#1802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
ojej to może faktycznie było jakieś zepsute ![]() no oko zawsze muszę nacieszyć , dzień bez penisa dniem straconym baw się dobrze kochana, zajedź go tam porządnie ![]() ![]() Cytat:
ale z tym ruchem cycka też dobrekk?? nie wiem co to trzeba było zapytać co to jest że jesteś nowa i nie znasz skrótów swoją drogą poszukam co to takiego bo jestem ciekawa co lubiszu mnie na kolację kanapki z serem i warzywami ![]() byłam u rodziców i zrobiłam tylko 3 ćwiczenia czyli mało zostało mi jeszcze 10 zaraz się wykąpię i biorę się do roboty bo nie mam zamiaru tego po nocach robić..
|
||
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co facet to inne upodobania to jak znajdziez to mi powiedz co ja lubię ![]() oj bidulka,sie meczysz z tymi cwiczeniami ![]() ja juz gotowa ,za 20 minut jedziemy ![]() miłej sobotki
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() u mnie na śniadanie, na razie Danio wailiowe, na drugie zjem płatki pogoda piękna, byłam z psem na spacerze i słonko świeci ![]() zaraz biorę się za zrobienie ostatniego ćwiczenia i zasiadam do czatów ![]() czekam z niecierpliwością na Wasze relacje ![]()
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
![]() widze e zrobiłsc cwiczenia,to dobrze,bedziesz miała z głowy ![]() wczoraj faaajnie było,potańczyłam posmiałam się,jak to na koncercie ![]() ciekawe jak tam Paula? ![]() na sniadanie 2 kromki ciemnego z warzywami i jajkiem na 1 ide do kosciola;/ ale mama juz mnei zrzuciła bo chciała isc na wczesniejsza godizne ale jej sie odwidziało a ja sie nei wyspałam przez nia
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no zrobiłam ,jeszcze mi jedno zostało i pozostanie mi tylko nauka ![]() Paula może jeszcze w łóżku wariuje
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej sobie odespie![]() jak nei urok to sraczka;/ ale juz niedługo i bedzie laba! ![]() ![]() oj pewnie tak,ciekawe czy łozko zarwali
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu to szok dla Ciebie tak wcześnie wstawaćno jeszcze tylko 2 tyg rycia i wakacje ![]() łóżko jak łóżko, oby tylko podłoga się nie zarwała od figlowania |
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże uchowaj!! kompletna abstrakcja![]() oj wakacje,biedna Twoja watroba tyż prawda
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj biedna będzie chodzić okrakiem ja właśnie przebrałam pościel ale nie mam jak wyprać bo pranie wisi jeszcze mokre na balkoniebiorę się w końcu za to ćwiczenie bo nigdy go nie zrobię a zabieram się za nie od 10 |
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co jeszcze? ![]() ![]() oj bedzie bedzie i co robiłas cwiczenie? ja bym w kosciele,ale nie mogłam siedziec w ławcve bo mi nadal dupa boli ![]()
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mam nadzieję że i dupa od miziania będzie bolała nie mogę właśnie zrobić tego ćwiczenia nic w necie nie ma na ten temat chyba będę musiała coś sama wymyśleć i lać wodę![]() musi Ci R pomasować
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa dupa oj lanie wody jest najlepsze ja sama nie wiem,ale boli jak cholera a R bedzie masował,za pol godziny jedziemy nad jezioro![]()
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny masakra
Normalnie mi się płakać chce, że on znowu jest tak daleko i że znowu tak długo go nie zobaczę... Momentami miałam ochotę mu się oświadczyć W drodze tam miałam straszne perypetie , ale to później Wam opowiem ,bo nawet nie chce mi się do tego wracać, jestem udręczona psychicznie W każdym razie zdążyliśmy fuksem na rozpoczęcie. Impreza rewelacja, tzn. ludzie zupełnie oderwani od rzeczywistości , 95 % to naćpane buraki , toalety były gorsze, niż wiejskie wychodki, ale muzyka ocaliła sprawę Pierwszy raz słyszałam taką nutę w klubie, ciekawe czy nagrywali sety, bo chętnie bym ściągnęła. Wybawiliśmy się konkret, normalnie czułam się tak , jakbym miała faceta Bawiliśmy się razem, całował mnie po szyjce, trzymał za rączki, ajajaj ![]() Po 3 wyszliśmy z lokalu , a z hotelu wyjechaliśmy po 11... spałam godzinę, więc domyślcie się, co robiłam przez resztę czasu... Potwierdziło się tylko to , co od dawna wiedziałam, że w tej kwestii nie ma sobie równych I pomijając to , że przerobiliśmy chyba całą kamasutrę i jestem zaspokojona po same uszy , to on był wobec mnie taki czuły ! Taki kochany, głaskał mnie , całował , ahhh jak mi tego brakowało ! ![]() Długo by pisać... było bosko Jestem przeszczęśliwa
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-27 o 14:17 |
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i pieknie![]() ciesze sie ze było to wszystko,nalezało Ci się ale lepszy rydz niz nic aj ciesze sie razem z Tobą!!!![]() ![]() dawaj szcezgóły ![]() ja uciekam,za 2 godzinki powinnam juz być
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz pewnie przez kilka dni będę chodzić jak w transie , powrót do rzeczywistości na pewno zajmie mi trochę czasu. Gdzieś się o mnie otarł i cały czas czuję jego zapach... ahh ![]() Jesteś pewna, że chcesz znać szczegóły ?... No to baw się dobrze i niech Roman porządnie wymasuje ten bolący tyłeczek hihi |
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za perypetie? ![]() o jaaa ale Ci zazdroszczę takiego bzykanka i jeszcze jak ma talent do tego to już w ogóle super no i najważniejsze że Cię zaspokoił fajnie że Ci się podobało no i z opisu wynika że traktował Cię tak, jak powinnaś być traktowana![]() u mnie na obiad spaghetti ![]() wysprzątałam trochę chałupę, zostało mi odkurzanie
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do perypetii to jak sobie odpocznę to Wam opowiem wszystko Hihih no w tym wypadku owszem, jest czego zazdrościć Wszystko mnie boli, spaliłam chyba z miliard kalorii Tylko cholernie szkoda, że czas tak szybko zleciał... Nawet w niedzielę nie robisz sobie wolnego od sprzątania Ja nawet nie wiem, czy jest w domu jakiś obiad... Nie jadłam nic już 24 godziny , za to wypiłam całkiem sporo Cały wieczór piliśmy whisky z colą i spróbowałam sposobu z wodą W sumie podczas całej nocy wypiłam dwa litry wody i po powrocie do hotelu jeszcze litrę I kaca brak ! Tylko strasznie zmęczona jestem przez to , że nic nie spałam Także sposób wypróbowany i teraz będę tak robić, jedyny minus to to , że często musiałam przerywać igraszki i chodzić do wc
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak najlepsze chwile mijają szybko ![]() muszę sprzątać bo ta sierść wygląda paskudnie, syf taki jakby się małpy je.ały ![]() mówiłam że woda działa cuda no tak siku się chce ale lepsze to niż się z kacem męczyć
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem zapodam ![]() Jak ja bym go miała dla siebie, to chodziłabym szczuplutka jak szprycha Jakby się małpy je.ały , ale określenie No wiadomo Dzisiaj rano sprawdzałam sobie alkomatem i miałam jeszcze %% w wydychanym powietrzu, ale sprawdziłam po godzinie powtórnie i nie było już ani śladu To pewnie też zasługa wody, bo normalnie po imprezie to ja się budzę jeszcze pijana Odezwał się Desperados na gg, rozmowę zakończył zwrotem " do zobaczenia wkrótce"
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo woda neutralizzuje alkohol woda jest dobra na wszystko ja też kiedyś po imprezach czułam się bardziej pijana niż w trakcie samej imprezya co tam pisał ciekawego? już mu foch przeszedł?![]() i bardzo dobrze, że Ci nie zależy na nim, nie jest Ciebie wart
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także dziękuję za podzielenie się sposobem A w sumie to nic takiego ciekawego nie pisał , pytał gdzie i z kim byłam wczoraj , opowiadał co on robił , takie sranie w banie W końcu napisał , że jedzie na miasto i "do zobaczenia wkrótce " ![]() Na to wygląda, że przeszedł foch Teraz na prowadzenie wysunął się wiadomo kto ! A jak się wczoraj laski tam prały ![]() W ogóle wieśniary tak się z byka patrzyły, że nawet do wc nie chodziłam sama |
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze do usług![]() chyba faktycznie przeszedł mu foch trzeba było napisać mu co robiłaświadomo kto jest na pierwszym miejscu, wiadomo ![]() w ogóle jak się laski biją to jest żenujące ale mam takie koleżanki które tylko szukają pretekstu żeby się ponapier.alaćja zrobiłam te ćwiczenia wszystkie i wysłałam doktorkowi..ale wątpię żeby to było dobrze chcę się z nim umówić na zaliczenie w tygodniu żeby na sesji mieć dwa przedmioty mniej a to jeszcze jest mój promotor więc chcę też zaliczyć seminarium do końca bo ogólnie te zaliczenia i seminarium zaplanowane są na piątek na popołudnie więc wolałabym poświęcić ten czas na naukę na sobotę i niedzielę..no nic, ja spadam do rodziców i na zakupy, muszę szybko wrócić bo chcę trochę dzisiaj popracować bo jeszcze nic nie czatowałam... do spisania później
|
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mnie znowu wku.wi ,to wtedy mu powiem Jestem takiego samego zdania, to jest żałosne, jak kobieta się bije :/ Mi się zdarzyło raz, ale wtedy miałam raptem 15 lat Teraz jakby mnie któraś uderzyła to oddałabym, ale sama nigdy nie zaczęłabym bójki, moim zdaniem to mega obciach dla kobiety. Haha dobierać to chyba nie chciały , chociaż jedna co mnie widziała, to gapiła mi się w cycki ![]() ![]() Mam nadzieję, że ćwiczenia będą dobrze, bo poświęciłaś temu dużo czasu ... W ogóle to strasznie dużo masz tej nauki , seminaria ,zaliczenia, obrona... masakra ![]() ![]() Ja przespałam się kilka godzin, bo byłam nietomna... Obudziłam się, a za oknem deszcz:/ byłam z psem na spacerku, a teraz sobie leżę. Wyszły mi zakwasy Ojj ale Roman tam musi masować Nadziejkę, miała być za dwie godziny , a tu Jej nie ma i nie ma
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jak się baby biją to jest porażka, w ogóle nie bawi mnie też jak faceci się tłuką, dla mnie to ogólnie poniżej poziomu, no chyba że sport typu boks czy mma to uwielbiam oglądać no ale to sport więc co innego ![]() no masakrę mam w tej szkole, na sam koniec ale jeszcze tylko 2 tygodnie i laba![]() o dobrze że pospałaś a zakwasy że są to się nie dziwieNadziejka pewnie tyłeczek już ma wypieszczony a nie tylko wymasowany ![]() ja właśnie wyszłam z wanny na kolację kanapki z serem, wędliną i pomidorem właśnie obcięłam sobie paznokcie bo mi się już drugi połamał a już miałam takie długie no trudno, urosną
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
witam dziewczynki
* ))Ja weekend standardowo z tż więc nie miałam nawet czasu tu zajrzeć.. ale powiem wam, że jakoś mi dietkowo czas zleciał ;D no Sunseciku widzę zdecywowałas się jechać i o proszę! mega szaaał! super gratuluję, i zazdroszczę takich przeżyć wariacji i wogóle..z moim Giee jest super, ale wszytsko staje sie takie monotonne jak się widzimy.. ale mój tż hm.. małopomysłowy jest muszę coś za niego wymyslec żeby ożywić nasz związek.. trochę wariacji i wogóle;D Ostanio płakałam mu że nie mieliśmy nigdy pierwszej randki hahahah ;D
|
|
#1827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a on napisał, że nie wnika i że widzi, że ostro imprezuję ostatnio haha Mnie tak samo , nienawidzę :/ Kiedyś spotykałam się z takim facetem, wszystko było w nim w porządku, ale jak szliśmy na imprezę i on sobie wypił, to zawsze kończyło się tak , że wyprowadzała go ochrona , bo potrafił komuś przyje*ać tyko za to , że się patrzy :/I chyba nie było imprezy, żeby on się z kimś nie tłukł :/ Boksu też nie lubię , nawet jako sportu, w ogóle nie cierpię jakiejkolwiek przemocy fizycznej i nie bawi mnie oglądanie mordobicia, ale rozumiem , że ktoś może to lubić ![]() Chyba chcą, aby studia na dobre zapadły Wam w pamięć i przez to tak dają w dupę na finiszu No wypieszczony pewnie też, bo podejrzanie długo jej nie ma Zazdroszczę jej ![]() Ja chyba też pójdę coś zjeść nareszcie, ale najpierw stanę na wagę No proste, urosną Ale nie jesteś sama , mi też tak się łamią ostatnio paznokcie, że koniec... Przy lewej ręce są jeszcze w miarę, ale na prawej mam palce jak serdelki , zero paznokcia ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Jedny minus, to że teraz mi się tęskni i chcę więcej haha Jak to nigdy nie mieliście pierwszej randki ? ![]() No to kombinuj, kombinuj, bo monotonia w związku to katastrofa:/ |
||
|
|
|
#1828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ujj najgorzej jest tęsknić.. wiem coś o tym ![]()
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z resztą nie ma co sobie żałować, młoda jesteś, baw się![]() no chyba tak chcą zrobić, ale te studia i tak pozostaną w mej pamięci ![]() ja też miałam takiego faceta że jak popił to wszystkich napieprzał, za nic ogólnie to nie wiem co ja w nim widziałam, ale go zostawiłam głównie przez takie właśnie jego prostackie zachowanie..jak jeden mi się połamał to aż tak to mi nie przeszkadzało ale dwa to już przesada poza tym esztę paznokci miałam naprawdę długie więc mało fajnie to wyglądało teraz mam krótkie i straszni dziwnie mi się pisze na klawiaturze
|
|
|
|
|
#1830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to mieliście pierwszą randkę na weselu Ano nie jest to nic przyjemnego... ale za kilka dni powinno mi przejść... ![]() Ważyłam się i rozbieżność w wadze wynosi od 54 kg do 56.5 , w zależności od miejsca, gdzie się ją postawi ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Teraz to ja jestem arcyspokojna w porównaniu do tego, co wyrabiałam jeszcze dwa lata temu Ale niech mu będzie, że ostro imprezuję , przecież nie będę siedzieć i płakać za nim Lubię to się bawię ![]() No tak, w końcu 5 lat się męczyłaś A ogólnie to jesteś zadowolona z wyboru tego kierunku ? Nie żałujesz, że akurat taki ?![]() No to miałyśmy do czynienia mniej więcej z takimi samymi typami Porażka , nie chciałabym nigdy mieć faceta z takimi tendencjami. Nigdzie nie można było się z nim ruszyć i kulturalnie się pobawić, bo wszędzie był dym... No tak, jak wszystkie są długie i złamie się jeden czy dwa, to faktycznie lepiej skrócić całość , bo wygląda to beznadziejnie A co do tego pisania to wiem, o co Ci chodzi, całkiem inaczej się pisze dotykając klawiatury opuszkiem , a całkiem inaczej paznokciem
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-27 o 20:48 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

baw się dobrze
a ja nie wiem co to,ale powiedziałam yes!

Więc do jutra 

pozniej sobie odespie

ale lepszy rydz niz nic

no trudno, urosną