My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-26, 17:51   #1801
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Sunset powodzenia!!! baw się dobrze

Anastazja-lee spoko odrobisz z nawiazką

wiecie o co chodzi z tym bicepsem? własnie się dowiedziałam od Romka,bo się pytałam dlaczego niektórych facetów jara boceps damski a on powiedział ze to stary numer jak napinacie bica to automatycznie napinacie cycka po tej stronie po ktorej robicie bica i jara ich ruszanie się piersi

ns nie wpadłabym na to a mnie sie wczoraj gosciu pytał czy lubie kk a ja nie wiem co to,ale powiedziałam yes!

zrobiłam pare kartek,pomalowałam mamie i sobie paznokcie,teraz odpoczne troche i wezme wyprostuje własy
Stary 2010-06-26, 18:55   #1802
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
O fuck Nie mam takich upodobań ale ok , niech będzie - uwielbiam to !

Nie nie , gotowałam jej... Musiały być jakieś stare , chociaż nie śmierdziały więc nie wiem , ale zaraz idę z nią na spacer i pewnie będzie czwarta kupa :/ Masakra ...

I prawidłowo , na Twoim miejscu zrobiłabym dokładnie to samo

No dotknąć nie ... to fakt . Ale przynajmniej oko pocieszysz

Ok myszki ja już gotowa, idę jeszcze z psem na spacer i zawijam się, więc miłej soboty Nie wiem, o której jutro wrócę, ale najpóźniej koło 14-15 powinnam być Więc do jutra I trzymajcie kciuki, żebym nie zabłądziła
ja też to kocham nie ma to jak złoty deszcz
ojej to może faktycznie było jakieś zepsute
no oko zawsze muszę nacieszyć , dzień bez penisa dniem straconym
baw się dobrze kochana, zajedź go tam porządnie
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
Sunset powodzenia!!! baw się dobrze

Anastazja-lee spoko odrobisz z nawiazką

wiecie o co chodzi z tym bicepsem? własnie się dowiedziałam od Romka,bo się pytałam dlaczego niektórych facetów jara boceps damski a on powiedział ze to stary numer jak napinacie bica to automatycznie napinacie cycka po tej stronie po ktorej robicie bica i jara ich ruszanie się piersi

ns nie wpadłabym na to a mnie sie wczoraj gosciu pytał czy lubie kk a ja nie wiem co to,ale powiedziałam yes!

zrobiłam pare kartek,pomalowałam mamie i sobie paznokcie,teraz odpoczne troche i wezme wyprostuje własy
a jak ja pytałam tego gościa który chciał zobaczyć te bicepsy to mi pisał że po prostu podnieca go damska muskulatura więc może każdy tłumaczy to inaczej ale z tym ruchem cycka też dobre
kk?? nie wiem co to trzeba było zapytać co to jest że jesteś nowa i nie znasz skrótów swoją drogą poszukam co to takiego bo jestem ciekawa co lubisz

u mnie na kolację kanapki z serem i warzywami
byłam u rodziców i zrobiłam tylko 3 ćwiczenia czyli mało zostało mi jeszcze 10 zaraz się wykąpię i biorę się do roboty bo nie mam zamiaru tego po nocach robić..
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 19:23   #1803
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja też to kocham nie ma to jak złoty deszcz
ojej to może faktycznie było jakieś zepsute
no oko zawsze muszę nacieszyć , dzień bez penisa dniem straconym
baw się dobrze kochana, zajedź go tam porządnie

a jak ja pytałam tego gościa który chciał zobaczyć te bicepsy to mi pisał że po prostu podnieca go damska muskulatura więc może każdy tłumaczy to inaczej ale z tym ruchem cycka też dobre
kk?? nie wiem co to trzeba było zapytać co to jest że jesteś nowa i nie znasz skrótów swoją drogą poszukam co to takiego bo jestem ciekawa co lubisz

u mnie na kolację kanapki z serem i warzywami
byłam u rodziców i zrobiłam tylko 3 ćwiczenia czyli mało zostało mi jeszcze 10 zaraz się wykąpię i biorę się do roboty bo nie mam zamiaru tego po nocach robić..

co facet to inne upodobania
to jak znajdziez to mi powiedz co ja lubię a nie miałam szans sie go s0pytac bo zaraz sie rozłaczył

oj bidulka,sie meczysz z tymi cwiczeniami powodzenia zeby szybko je zrobiła i było po kłopocie

ja juz gotowa ,za 20 minut jedziemy

miłej sobotki
Stary 2010-06-27, 09:16   #1804
Anastazja86
Zakorzenienie

Witam
u mnie na śniadanie, na razie Danio wailiowe, na drugie zjem płatki
pogoda piękna, byłam z psem na spacerze i słonko świeci
zaraz biorę się za zrobienie ostatniego ćwiczenia i zasiadam do czatów
czekam z niecierpliwością na Wasze relacje
Stary 2010-06-27, 10:53   #1805
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

widze e zrobiłsc cwiczenia,to dobrze,bedziesz miała z głowy

wczoraj faaajnie było,potańczyłam posmiałam się,jak to na koncercie

ciekawe jak tam Paula?

na sniadanie 2 kromki ciemnego z warzywami i jajkiem na 1 ide do kosciola;/ ale mama juz mnei zrzuciła bo chciała isc na wczesniejsza godizne ale jej sie odwidziało a ja sie nei wyspałam przez nia
Stary 2010-06-27, 11:00   #1806
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

widze e zrobiłsc cwiczenia,to dobrze,bedziesz miała z głowy

wczoraj faaajnie było,potańczyłam posmiałam się,jak to na koncercie

ciekawe jak tam Paula?

na sniadanie 2 kromki ciemnego z warzywami i jajkiem na 1 ide do kosciola;/ ale mama juz mnei zrzuciła bo chciała isc na wczesniejsza godizne ale jej sie odwidziało a ja sie nei wyspałam przez nia
już wstałaś?
no zrobiłam ,jeszcze mi jedno zostało i pozostanie mi tylko nauka
Paula może jeszcze w łóżku wariuje
Stary 2010-06-27, 11:08   #1807
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
już wstałaś?
no zrobiłam ,jeszcze mi jedno zostało i pozostanie mi tylko nauka
Paula może jeszcze w łóżku wariuje
noo niestety;/ pozniej sobie odespie

jak nei urok to sraczka;/ ale juz niedługo i bedzie laba!

oj pewnie tak,ciekawe czy łozko zarwali
Stary 2010-06-27, 11:28   #1808
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
noo niestety;/ pozniej sobie odespie

jak nei urok to sraczka;/ ale juz niedługo i bedzie laba!

oj pewnie tak,ciekawe czy łozko zarwali
nie wątpię że odeśpisz w końcu to szok dla Ciebie tak wcześnie wstawać swoją drogą ciekawe co to będzie jak będziesz chodziła do pracy i będziesz musiała wstawać np o 7
no jeszcze tylko 2 tyg rycia i wakacje
łóżko jak łóżko, oby tylko podłoga się nie zarwała od figlowania
Stary 2010-06-27, 11:32   #1809
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
nie wątpię że odeśpisz w końcu to szok dla Ciebie tak wcześnie wstawać swoją drogą ciekawe co to będzie jak będziesz chodziła do pracy i będziesz musiała wstawać np o 7
no jeszcze tylko 2 tyg rycia i wakacje
łóżko jak łóżko, oby tylko podłoga się nie zarwała od figlowania
Boże uchowaj!! kompletna abstrakcja

oj wakacje,biedna Twoja watroba

tyż prawda albo Paula przyjedzie nam tu taka obtarta ze nóg przez tydzien nie złozy
Stary 2010-06-27, 12:03   #1810
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Boże uchowaj!! kompletna abstrakcja

oj wakacje,biedna Twoja watroba

tyż prawda albo Paula przyjedzie nam tu taka obtarta ze nóg przez tydzien nie złozy
to musisz sobie znaleźć robotę na drugą zmianę albo na nockę
oj biedna nie tylko wątroba
będzie chodzić okrakiem

ja właśnie przebrałam pościel ale nie mam jak wyprać bo pranie wisi jeszcze mokre na balkonie
biorę się w końcu za to ćwiczenie bo nigdy go nie zrobię a zabieram się za nie od 10
Stary 2010-06-27, 14:01   #1811
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
to musisz sobie znaleźć robotę na drugą zmianę albo na nockę
oj biedna nie tylko wątroba
będzie chodzić okrakiem

ja właśnie przebrałam pościel ale nie mam jak wyprać bo pranie wisi jeszcze mokre na balkonie
biorę się w końcu za to ćwiczenie bo nigdy go nie zrobię a zabieram się za nie od 10
na nockę byłaby idelana

a co jeszcze?

oj bedzie bedzie

i co robiłas cwiczenie?

ja bym w kosciele,ale nie mogłam siedziec w ławcve bo mi nadal dupa boli
Stary 2010-06-27, 14:06   #1812
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
na nockę byłaby idelana

a co jeszcze?

oj bedzie bedzie

i co robiłas cwiczenie?

ja bym w kosciele,ale nie mogłam siedziec w ławcve bo mi nadal dupa boli
tak myślałam że na nockę najbardziej Ci podpasuje
a mam nadzieję że i dupa od miziania będzie bolała
nie mogę właśnie zrobić tego ćwiczenia nic w necie nie ma na ten temat chyba będę musiała coś sama wymyśleć i lać wodę
ja nie wiem co Ci z tą pupą się stało musi Ci R pomasować
Stary 2010-06-27, 14:10   #1813
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
tak myślałam że na nockę najbardziej Ci podpasuje
a mam nadzieję że i dupa od miziania będzie bolała
nie mogę właśnie zrobić tego ćwiczenia nic w necie nie ma na ten temat chyba będę musiała coś sama wymyśleć i lać wodę
ja nie wiem co Ci z tą pupą się stało musi Ci R pomasować
no co idelana pora dla mnie

aaa dupatak myslałam i gardło

oj lanie wody jest najlepsze

ja sama nie wiem,ale boli jak cholera a R bedzie masował,za pol godziny jedziemy nad jezioro
Stary 2010-06-27, 14:13   #1814
Sunsett
Zakorzenienie

Dziewczyny masakra
Normalnie mi się płakać chce, że on znowu jest tak daleko i że znowu tak długo go nie zobaczę... Momentami miałam ochotę mu się oświadczyć

W drodze tam miałam straszne perypetie , ale to później Wam opowiem ,bo nawet nie chce mi się do tego wracać, jestem udręczona psychicznie
W każdym razie zdążyliśmy fuksem na rozpoczęcie. Impreza rewelacja, tzn. ludzie zupełnie oderwani od rzeczywistości , 95 % to naćpane buraki , toalety były gorsze, niż wiejskie wychodki, ale muzyka ocaliła sprawę Pierwszy raz słyszałam taką nutę w klubie, ciekawe czy nagrywali sety, bo chętnie bym ściągnęła. Wybawiliśmy się konkret, normalnie czułam się tak , jakbym miała faceta Bawiliśmy się razem, całował mnie po szyjce, trzymał za rączki, ajajaj

Po 3 wyszliśmy z lokalu , a z hotelu wyjechaliśmy po 11... spałam godzinę, więc domyślcie się, co robiłam przez resztę czasu... Odjąć prysznice i pakowanie, to wyszło minimum 6 godzin bez przerwy ...
Potwierdziło się tylko to , co od dawna wiedziałam, że w tej kwestii nie ma sobie równych I pomijając to , że przerobiliśmy chyba całą kamasutrę i jestem zaspokojona po same uszy , to on był wobec mnie taki czuły ! Taki kochany, głaskał mnie , całował , ahhh jak mi tego brakowało !
Długo by pisać... było bosko Jestem przeszczęśliwa

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-06-27 o 14:17
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 14:25   #1815
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny masakra
Normalnie mi się płakać chce, że on znowu jest tak daleko i że znowu tak długo go nie zobaczę... Momentami miałam ochotę mu się oświadczyć

W drodze tam miałam straszne perypetie , ale to później Wam opowiem ,bo nawet nie chce mi się do tego wracać, jestem udręczona psychicznie
W każdym razie zdążyliśmy fuksem na rozpoczęcie. Impreza rewelacja, tzn. ludzie zupełnie oderwani od rzeczywistości , 95 % to naćpane buraki , toalety były gorsze, niż wiejskie wychodki, ale muzyka ocaliła sprawę Pierwszy raz słyszałam taką nutę w klubie, ciekawe czy nagrywali sety, bo chętnie bym ściągnęła. Wybawiliśmy się konkret, normalnie czułam się tak , jakbym miała faceta Bawiliśmy się razem, całował mnie po szyjce, trzymał za rączki, ajajaj

Po 3 wyszliśmy z lokalu , a z hotelu wyjechaliśmy po 11... spałam godzinę, więc domyślcie się, co robiłam przez resztę czasu... Odjąć prysznice i pakowanie, to wyszło minimum 6 godzin bez przerwy ...
Potwierdziło się tylko to , co od dawna wiedziałam, że w tej kwestii nie ma sobie równych I pomijając to , że przerobiliśmy chyba całą kamasutrę i jestem zaspokojona po same uszy , to on był wobec mnie taki czuły ! Taki kochany, głaskał mnie , całował , ahhh jak mi tego brakowało !
na reszcie!!! no i pieknie ciesze sie ze było to wszystko,nalezało Ci się* tylko szkoda ze tak daleko jest ale lepszy rydz niz nic aj ciesze sie razem z Tobą!!!

dawaj szcezgóły

ja uciekam,za 2 godzinki powinnam juz być

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 14:31   #1816
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
na reszcie!!! no i pieknie ciesze sie ze było to wszystko,nalezało Ci się* tylko szkoda ze tak daleko jest ale lepszy rydz niz nic aj ciesze sie razem z Tobą!!!

dawaj szcezgóły

ja uciekam,za 2 godzinki powinnam juz być
No szkoda szkoda, mi się już za nim tęskni Teraz pewnie przez kilka dni będę chodzić jak w transie , powrót do rzeczywistości na pewno zajmie mi trochę czasu. Gdzieś się o mnie otarł i cały czas czuję jego zapach... ahh

Jesteś pewna, że chcesz znać szczegóły ?...

No to baw się dobrze i niech Roman porządnie wymasuje ten bolący tyłeczek hihi
Stary 2010-06-27, 14:32   #1817
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny masakra

trzeba było się oświadczać
a co to za perypetie?
o jaaa ale Ci zazdroszczę takiego bzykanka i jeszcze jak ma talent do tego to już w ogóle super no i najważniejsze że Cię zaspokoił fajnie że Ci się podobało no i z opisu wynika że traktował Cię tak, jak powinnaś być traktowana

u mnie na obiad spaghetti
wysprzątałam trochę chałupę, zostało mi odkurzanie
Stary 2010-06-27, 14:44   #1818
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
trzeba było się oświadczać
a co to za perypetie?
o jaaa ale Ci zazdroszczę takiego bzykanka i jeszcze jak ma talent do tego to już w ogóle super no i najważniejsze że Cię zaspokoił fajnie że Ci się podobało no i z opisu wynika że traktował Cię tak, jak powinnaś być traktowana

u mnie na obiad spaghetti
wysprzątałam trochę chałupę, zostało mi odkurzanie
No kurna mogłam
A co do perypetii to jak sobie odpocznę to Wam opowiem wszystko

Hihih no w tym wypadku owszem, jest czego zazdrościć Wszystko mnie boli, spaliłam chyba z miliard kalorii
Tylko cholernie szkoda, że czas tak szybko zleciał...

Nawet w niedzielę nie robisz sobie wolnego od sprzątania
Ja nawet nie wiem, czy jest w domu jakiś obiad... Nie jadłam nic już 24 godziny , za to wypiłam całkiem sporo

Cały wieczór piliśmy whisky z colą i spróbowałam sposobu z wodą W sumie podczas całej nocy wypiłam dwa litry wody i po powrocie do hotelu jeszcze litrę I kaca brak ! Tylko strasznie zmęczona jestem przez to , że nic nie spałam Także sposób wypróbowany i teraz będę tak robić, jedyny minus to to , że często musiałam przerywać igraszki i chodzić do wc
Stary 2010-06-27, 14:50   #1819
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No kurna mogłam
A co do perypetii to jak sobie odpocznę to Wam opowiem wszystko

Hihih no w tym wypadku owszem, jest czego zazdrościć Wszystko mnie boli, spaliłam chyba z miliard kalorii
Tylko cholernie szkoda, że czas tak szybko zleciał...

Nawet w niedzielę nie robisz sobie wolnego od sprzątania
Ja nawet nie wiem, czy jest w domu jakiś obiad... Nie jadłam nic już 24 godziny , za to wypiłam całkiem sporo

Cały wieczór piliśmy whisky z colą i spróbowałam sposobu z wodą W sumie podczas całej nocy wypiłam dwa litry wody i po powrocie do hotelu jeszcze litrę I kaca brak ! Tylko strasznie zmęczona jestem przez to , że nic nie spałam Także sposób wypróbowany i teraz będę tak robić, jedyny minus to to , że często musiałam przerywać igraszki i chodzić do wc
trzeba było sobie zapodać jakiś licznik kalorii
no tak najlepsze chwile mijają szybko
muszę sprzątać bo ta sierść wygląda paskudnie, syf taki jakby się małpy je.ały
mówiłam że woda działa cuda no tak siku się chce ale lepsze to niż się z kacem męczyć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 14:57   #1820
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
trzeba było sobie zapodać jakiś licznik kalorii
no tak najlepsze chwile mijają szybko
muszę sprzątać bo ta sierść wygląda paskudnie, syf taki jakby się małpy je.ały
mówiłam że woda działa cuda no tak siku się chce ale lepsze to niż się z kacem męczyć
Ano mogłam Następnym razem zapodam
Jak ja bym go miała dla siebie, to chodziłabym szczuplutka jak szprycha

Jakby się małpy je.ały , ale określenie

No wiadomo Dzisiaj rano sprawdzałam sobie alkomatem i miałam jeszcze %% w wydychanym powietrzu, ale sprawdziłam po godzinie powtórnie i nie było już ani śladu To pewnie też zasługa wody, bo normalnie po imprezie to ja się budzę jeszcze pijana

Odezwał się Desperados na gg, rozmowę zakończył zwrotem " do zobaczenia wkrótce" A mi teraz już wcale na tym nie zależy, wcale !
Stary 2010-06-27, 15:18   #1821
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ano mogłam Następnym razem zapodam
Jak ja bym go miała dla siebie, to chodziłabym szczuplutka jak szprycha

Jakby się małpy je.ały , ale określenie

No wiadomo Dzisiaj rano sprawdzałam sobie alkomatem i miałam jeszcze %% w wydychanym powietrzu, ale sprawdziłam po godzinie powtórnie i nie było już ani śladu To pewnie też zasługa wody, bo normalnie po imprezie to ja się budzę jeszcze pijana

Odezwał się Desperados na gg, rozmowę zakończył zwrotem " do zobaczenia wkrótce" A mi teraz już wcale na tym nie zależy, wcale !
no tak, wtedy to byłabyś kościotrupem
bo woda neutralizzuje alkohol woda jest dobra na wszystko ja też kiedyś po imprezach czułam się bardziej pijana niż w trakcie samej imprezy
a co tam pisał ciekawego? już mu foch przeszedł?
i bardzo dobrze, że Ci nie zależy na nim, nie jest Ciebie wart
Stary 2010-06-27, 15:27   #1822
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, wtedy to byłabyś kościotrupem
bo woda neutralizzuje alkohol woda jest dobra na wszystko ja też kiedyś po imprezach czułam się bardziej pijana niż w trakcie samej imprezy
a co tam pisał ciekawego? już mu foch przeszedł?
i bardzo dobrze, że Ci nie zależy na nim, nie jest Ciebie wart
Oj ja też miałam tak mnóstwo razy, że budziłam się i miałam gorszy stan, niż w trakcie imprezy Najwyżej będę chodzić w pieluszce , ale woda będzie mi teraz towarzyszyć na każdej imprezie Także dziękuję za podzielenie się sposobem

A w sumie to nic takiego ciekawego nie pisał , pytał gdzie i z kim byłam wczoraj , opowiadał co on robił , takie sranie w banie W końcu napisał , że jedzie na miasto i "do zobaczenia wkrótce "
Na to wygląda, że przeszedł foch

Teraz na prowadzenie wysunął się wiadomo kto !

A jak się wczoraj laski tam prały Tańczyły obok siebie i nagle zaczęły się tłuc , później wtrącili się w to goście i taka wojna była, że koniec Ochrona ledwo to ogarnęła, a ja patrzyłam i nie wierzyłam
W ogóle wieśniary tak się z byka patrzyły, że nawet do wc nie chodziłam sama
Stary 2010-06-27, 15:50   #1823
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja też miałam tak mnóstwo razy, że budziłam się i miałam gorszy stan, niż w trakcie imprezy Najwyżej będę chodzić w pieluszce , ale woda będzie mi teraz towarzyszyć na każdej imprezie Także dziękuję za podzielenie się sposobem

A w sumie to nic takiego ciekawego nie pisał , pytał gdzie i z kim byłam wczoraj , opowiadał co on robił , takie sranie w banie W końcu napisał , że jedzie na miasto i "do zobaczenia wkrótce "
Na to wygląda, że przeszedł foch

Teraz na prowadzenie wysunął się wiadomo kto !

A jak się wczoraj laski tam prały Tańczyły obok siebie i nagle zaczęły się tłuc , później wtrącili się w to goście i taka wojna była, że koniec Ochrona ledwo to ogarnęła, a ja patrzyłam i nie wierzyłam
W ogóle wieśniary tak się z byka patrzyły, że nawet do wc nie chodziłam sama
nie ma problemu zawsze do usług
chyba faktycznie przeszedł mu foch trzeba było napisać mu co robiłaś na pewno by się ucieszył
wiadomo kto jest na pierwszym miejscu, wiadomo
w ogóle jak się laski biją to jest żenujące fakt faktem parę razy się lałam ale nigdy nie zaczęłam pierwsza ale mam takie koleżanki które tylko szukają pretekstu żeby się ponapier.alać
a co chciały się do Ciebie dobrać że nie chodziłaś sama do WC?

ja zrobiłam te ćwiczenia wszystkie i wysłałam doktorkowi..ale wątpię żeby to było dobrze chcę się z nim umówić na zaliczenie w tygodniu żeby na sesji mieć dwa przedmioty mniej a to jeszcze jest mój promotor więc chcę też zaliczyć seminarium do końca bo ogólnie te zaliczenia i seminarium zaplanowane są na piątek na popołudnie więc wolałabym poświęcić ten czas na naukę na sobotę i niedzielę..
no nic, ja spadam do rodziców i na zakupy, muszę szybko wrócić bo chcę trochę dzisiaj popracować bo jeszcze nic nie czatowałam...
do spisania później
Stary 2010-06-27, 19:05   #1824
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma problemu zawsze do usług
chyba faktycznie przeszedł mu foch trzeba było napisać mu co robiłaś na pewno by się ucieszył
wiadomo kto jest na pierwszym miejscu, wiadomo
w ogóle jak się laski biją to jest żenujące fakt faktem parę razy się lałam ale nigdy nie zaczęłam pierwsza ale mam takie koleżanki które tylko szukają pretekstu żeby się ponapier.alać
a co chciały się do Ciebie dobrać że nie chodziłaś sama do WC?

ja zrobiłam te ćwiczenia wszystkie i wysłałam doktorkowi..ale wątpię żeby to było dobrze chcę się z nim umówić na zaliczenie w tygodniu żeby na sesji mieć dwa przedmioty mniej a to jeszcze jest mój promotor więc chcę też zaliczyć seminarium do końca bo ogólnie te zaliczenia i seminarium zaplanowane są na piątek na popołudnie więc wolałabym poświęcić ten czas na naukę na sobotę i niedzielę..
no nic, ja spadam do rodziców i na zakupy, muszę szybko wrócić bo chcę trochę dzisiaj popracować bo jeszcze nic nie czatowałam...
do spisania później
O fuck No na pewno bardzo by się ucieszył
Jak mnie znowu wku.wi ,to wtedy mu powiem

Jestem takiego samego zdania, to jest żałosne, jak kobieta się bije :/ Mi się zdarzyło raz, ale wtedy miałam raptem 15 lat Teraz jakby mnie któraś uderzyła to oddałabym, ale sama nigdy nie zaczęłabym bójki, moim zdaniem to mega obciach dla kobiety.
Haha dobierać to chyba nie chciały , chociaż jedna co mnie widziała, to gapiła mi się w cycki Ale nie chciałam żadnych spięć z jakąś wieśniarą, więc wolałam iść z obstawą

Mam nadzieję, że ćwiczenia będą dobrze, bo poświęciłaś temu dużo czasu ... W ogóle to strasznie dużo masz tej nauki , seminaria ,zaliczenia, obrona... masakra

Ja przespałam się kilka godzin, bo byłam nietomna... Obudziłam się, a za oknem deszcz:/ byłam z psem na spacerku, a teraz sobie leżę.
Wyszły mi zakwasy

Ojj ale Roman tam musi masować Nadziejkę, miała być za dwie godziny , a tu Jej nie ma i nie ma
Stary 2010-06-27, 19:54   #1825
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
O fuck No na pewno bardzo by się ucieszył
Jak mnie znowu wku.wi ,to wtedy mu powiem

Jestem takiego samego zdania, to jest żałosne, jak kobieta się bije :/ Mi się zdarzyło raz, ale wtedy miałam raptem 15 lat Teraz jakby mnie któraś uderzyła to oddałabym, ale sama nigdy nie zaczęłabym bójki, moim zdaniem to mega obciach dla kobiety.
Haha dobierać to chyba nie chciały , chociaż jedna co mnie widziała, to gapiła mi się w cycki Ale nie chciałam żadnych spięć z jakąś wieśniarą, więc wolałam iść z obstawą

Mam nadzieję, że ćwiczenia będą dobrze, bo poświęciłaś temu dużo czasu ... W ogóle to strasznie dużo masz tej nauki , seminaria ,zaliczenia, obrona... masakra

Ja przespałam się kilka godzin, bo byłam nietomna... Obudziłam się, a za oknem deszcz:/ byłam z psem na spacerku, a teraz sobie leżę.
Wyszły mi zakwasy

Ojj ale Roman tam musi masować Nadziejkę, miała być za dwie godziny , a tu Jej nie ma i nie ma
a co mu napisałaś jak zapytał gdzie i z kim byłaś?
no jak się baby biją to jest porażka, w ogóle nie bawi mnie też jak faceci się tłuką, dla mnie to ogólnie poniżej poziomu, no chyba że sport typu boks czy mma to uwielbiam oglądać no ale to sport więc co innego
no masakrę mam w tej szkole, na sam koniec ale jeszcze tylko 2 tygodnie i laba
o dobrze że pospałaś a zakwasy że są to się nie dziwie
Nadziejka pewnie tyłeczek już ma wypieszczony a nie tylko wymasowany

ja właśnie wyszłam z wanny
na kolację kanapki z serem, wędliną i pomidorem
właśnie obcięłam sobie paznokcie bo mi się już drugi połamał a już miałam takie długie no trudno, urosną
Stary 2010-06-27, 20:03   #1826
caaalajaa
Zadomowienie

witam dziewczynki *))

Ja weekend standardowo z tż więc nie miałam nawet czasu tu zajrzeć..
ale powiem wam, że jakoś mi dietkowo czas zleciał ;D

no Sunseciku widzę zdecywowałas się jechać i o proszę! mega szaaał! super gratuluję, i zazdroszczę takich przeżyć wariacji i wogóle..
z moim Giee jest super, ale wszytsko staje sie takie monotonne jak się widzimy.. ale mój tż hm.. małopomysłowy jest muszę coś za niego wymyslec żeby ożywić nasz związek.. trochę wariacji i wogóle;D Ostanio płakałam mu że nie mieliśmy nigdy pierwszej randki hahahah ;D

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 20:20   #1827
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a co mu napisałaś jak zapytał gdzie i z kim byłaś?
no jak się baby biją to jest porażka, w ogóle nie bawi mnie też jak faceci się tłuką, dla mnie to ogólnie poniżej poziomu, no chyba że sport typu boks czy mma to uwielbiam oglądać no ale to sport więc co innego
no masakrę mam w tej szkole, na sam koniec ale jeszcze tylko 2 tygodnie i laba
o dobrze że pospałaś a zakwasy że są to się nie dziwie
Nadziejka pewnie tyłeczek już ma wypieszczony a nie tylko wymasowany

ja właśnie wyszłam z wanny
na kolację kanapki z serem, wędliną i pomidorem
właśnie obcięłam sobie paznokcie bo mi się już drugi połamał a już miałam takie długie no trudno, urosną
Powiedziałam mu , że na imprezie , a jak zapytał z kim, to powiedziałam, że tam jechałam sama i dopiero na miejscu byłam umówiona ze znajomymi i tyle No a on napisał, że nie wnika i że widzi, że ostro imprezuję ostatnio haha

Mnie tak samo , nienawidzę :/ Kiedyś spotykałam się z takim facetem, wszystko było w nim w porządku, ale jak szliśmy na imprezę i on sobie wypił, to zawsze kończyło się tak , że wyprowadzała go ochrona , bo potrafił komuś przyje*ać tyko za to , że się patrzy :/I chyba nie było imprezy, żeby on się z kimś nie tłukł :/
Boksu też nie lubię , nawet jako sportu, w ogóle nie cierpię jakiejkolwiek przemocy fizycznej i nie bawi mnie oglądanie mordobicia, ale rozumiem , że ktoś może to lubić

Chyba chcą, aby studia na dobre zapadły Wam w pamięć i przez to tak dają w dupę na finiszu

No wypieszczony pewnie też, bo podejrzanie długo jej nie ma
Zazdroszczę jej

Ja chyba też pójdę coś zjeść nareszcie, ale najpierw stanę na wagę

No proste, urosną Ale nie jesteś sama , mi też tak się łamią ostatnio paznokcie, że koniec... Przy lewej ręce są jeszcze w miarę, ale na prawej mam palce jak serdelki , zero paznokcia W ogóle nie wiem co się stało, ale strasznie osłabiły mi się paznokcie:/ Może jakichś witamin mi brakuje, bo włosy też mi lecą praktycznie bez powodu, bo ani ich nie suszę, ani nie farbuję :/

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
witam dziewczynki *))

Ja weekend standardowo z tż więc nie miałam nawet czasu tu zajrzeć..
ale powiem wam, że jakoś mi dietkowo czas zleciał ;D

no Sunseciku widzę zdecywowałas się jechać i o proszę! mega szaaał! super gratuluję, i zazdroszczę takich przeżyć wariacji i wogóle..
z moim Giee jest super, ale wszytsko staje sie takie monotonne jak się widzimy.. ale mój tż hm.. małopomysłowy jest muszę coś za niego wymyslec żeby ożywić nasz związek.. trochę wariacji i wogóle;D Ostanio płakałam mu że nie mieliśmy nigdy pierwszej randki hahahah ;D

Ano zdecydowałam się i lepszej decyzji chyba nie mogłam podjąć Jedny minus, to że teraz mi się tęskni i chcę więcej haha

Jak to nigdy nie mieliście pierwszej randki ? No to kombinuj, kombinuj, bo monotonia w związku to katastrofa:/
Stary 2010-06-27, 20:29   #1828
caaalajaa
Zadomowienie

Cytat:
Jak to nigdy nie mieliście pierwszej randki ? No to kombinuj, kombinuj, bo monotonia w związku to katastrofa:/
haha bo ja go pzrelotnie poznalam na imprezie, potem wziął do mnie nr od chłopaka mojej siostry i zaczął pisac;D nie chciałam się z nim spotkac przez miesiąc;D a potem nie miałam z kim iść na wesele i o;D poszedł ze mna i został..

ujj najgorzej jest tęsknić.. wiem coś o tym

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 20:40   #1829
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziałam mu , że na imprezie , a jak zapytał z kim, to powiedziałam, że tam jechałam sama i dopiero na miejscu byłam umówiona ze znajomymi i tyle No a on napisał, że nie wnika i że widzi, że ostro imprezuję ostatnio haha

Mnie tak samo , nienawidzę :/ Kiedyś spotykałam się z takim facetem, wszystko było w nim w porządku, ale jak szliśmy na imprezę i on sobie wypił, to zawsze kończyło się tak , że wyprowadzała go ochrona , bo potrafił komuś przyje*ać tyko za to , że się patrzy :/I chyba nie było imprezy, żeby on się z kimś nie tłukł :/
Boksu też nie lubię , nawet jako sportu, w ogóle nie cierpię jakiejkolwiek przemocy fizycznej i nie bawi mnie oglądanie mordobicia, ale rozumiem , że ktoś może to lubić

Chyba chcą, aby studia na dobre zapadły Wam w pamięć i przez to tak dają w dupę na finiszu

No wypieszczony pewnie też, bo podejrzanie długo jej nie ma
Zazdroszczę jej

Ja chyba też pójdę coś zjeść nareszcie, ale najpierw stanę na wagę

No proste, urosną Ale nie jesteś sama , mi też tak się łamią ostatnio paznokcie, że koniec... Przy lewej ręce są jeszcze w miarę, ale na prawej mam palce jak serdelki , zero paznokcia W ogóle nie wiem co się stało, ale strasznie osłabiły mi się paznokcie:/ Może jakichś witamin mi brakuje, bo włosy też mi lecą praktycznie bez powodu, bo ani ich nie suszę, ani nie farbuję :/

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Ano zdecydowałam się i lepszej decyzji chyba nie mogłam podjąć Jedny minus, to że teraz mi się tęskni i chcę więcej haha

e tam ostro imprezujesz, moim zdaniem normalnie z resztą nie ma co sobie żałować, młoda jesteś, baw się
no chyba tak chcą zrobić, ale te studia i tak pozostaną w mej pamięci
ja też miałam takiego faceta że jak popił to wszystkich napieprzał, za nic ogólnie to nie wiem co ja w nim widziałam, ale go zostawiłam głównie przez takie właśnie jego prostackie zachowanie..
jak jeden mi się połamał to aż tak to mi nie przeszkadzało ale dwa to już przesada poza tym esztę paznokci miałam naprawdę długie więc mało fajnie to wyglądało teraz mam krótkie i straszni dziwnie mi się pisze na klawiaturze
Stary 2010-06-27, 20:47   #1830
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
haha bo ja go pzrelotnie poznalam na imprezie, potem wziął do mnie nr od chłopaka mojej siostry i zaczął pisac;D nie chciałam się z nim spotkac przez miesiąc;D a potem nie miałam z kim iść na wesele i o;D poszedł ze mna i został..

ujj najgorzej jest tęsknić.. wiem coś o tym
No proszę, ale historia No to mieliście pierwszą randkę na weselu

Ano nie jest to nic przyjemnego... ale za kilka dni powinno mi przejść...

Ważyłam się i rozbieżność w wadze wynosi od 54 kg do 56.5 , w zależności od miejsca, gdzie się ją postawi Także w najgorszym wypadku ponad dwa kg zleciało hihih

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
e tam ostro imprezujesz, moim zdaniem normalnie z resztą nie ma co sobie żałować, młoda jesteś, baw się
no chyba tak chcą zrobić, ale te studia i tak pozostaną w mej pamięci
ja też miałam takiego faceta że jak popił to wszystkich napieprzał, za nic ogólnie to nie wiem co ja w nim widziałam, ale go zostawiłam głównie przez takie właśnie jego prostackie zachowanie..
jak jeden mi się połamał to aż tak to mi nie przeszkadzało ale dwa to już przesada poza tym esztę paznokci miałam naprawdę długie więc mało fajnie to wyglądało teraz mam krótkie i straszni dziwnie mi się pisze na klawiaturze
No właśnie nie wiem, co mu się ubzdurało z tym, że ostro imprezuję Teraz to ja jestem arcyspokojna w porównaniu do tego, co wyrabiałam jeszcze dwa lata temu Ale niech mu będzie, że ostro imprezuję , przecież nie będę siedzieć i płakać za nim Lubię to się bawię

No tak, w końcu 5 lat się męczyłaś A ogólnie to jesteś zadowolona z wyboru tego kierunku ? Nie żałujesz, że akurat taki ?

No to miałyśmy do czynienia mniej więcej z takimi samymi typami Porażka , nie chciałabym nigdy mieć faceta z takimi tendencjami. Nigdzie nie można było się z nim ruszyć i kulturalnie się pobawić, bo wszędzie był dym...

No tak, jak wszystkie są długie i złamie się jeden czy dwa, to faktycznie lepiej skrócić całość , bo wygląda to beznadziejnie A co do tego pisania to wiem, o co Ci chodzi, całkiem inaczej się pisze dotykając klawiatury opuszkiem , a całkiem inaczej paznokciem

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-06-27 o 20:48
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości