|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
gohs, ano odechce mi się i % i papierosków na jakiś czas :P Chociaż w sb jedziemy prawdopodobnie do moich przyjaciół
![]() Ja dziś śniadanko beznadziejne, byle do tej cholernej @ i biorę się za siebie. A póki co siadam do angielskiego, bo mam dziś kolosa, a nic nie umiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
hej hej hej, ja dzis mam zalatany dzien i robienie prezentacji na srode.. do tego 1 posilki jedynie i brak roweru a teraz juz Tz spi. wczoraj oczywisscie 50minut
![]() A jak u was?
#1803 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam niedawno do domu
![]() ![]() ![]() Już mnie skręca, żeby iść pobiegać porządnie, bo pogoda super, no ale nie mam kiedy ![]()
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Beznadziejnie pod względem jedzeniowym; zawaliłam kolokwium z angielskiego; w drodze na uczelnię prawie rozwaliłam auto przez idiotę, który postanowił sobie radośnie zmienić pas na mój bez patrzenia w lusterka; boli mnie brzuch; jem jak nienormalna; @ nadal nie ma; ważę prawie 70kg, a czuję się jakbym ważyła ze 150, jutro mam kolosa z rosyjskiego, a umiem mniej więcej połowę tego, co powinnam; weekendowe plany uległy zmianie, bo M. nie może jechać ze mną w sobotę do moich przyjaciół i jestem zła, bo już dawno im powiedziałam, że przyjedziemy.
Uff, koniec litanii. Jak widać mam dziś nie za dobry dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dla odmiany dzisiaj siedzę w pracy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam od dentysty i jak zwykle nie mogę jeść
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To jest jakiś koszmar z tym dentystą, bo tak naprawdę to leczone miałam w życiu dwa zęby. A teraz te ósemki, ten złamany i się plącze to za mną już tyle czasu ![]() Ale już Was może nie będę zanudzać swoimi zębowymi historiami ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
CZesc dziewczynki! pisze do was chorowitka!
mam wirusowe zapalenie krtani, normalnie jestem do niczego, kazda czynnosc powoduje dusznosc, brak sil.w sobote chyba na zakupach sie tak doprawilam bo wieczorem wymiotowalam jak kot, goraczka, bol nerek myslalam ze zaraz karetke bede wzywac ale jakos przezylam noc, cala niedziele przelezalam w lozku a w poniedzialek poszlam do lekarza no i stwierdzila ze to wlasnie wirusowe zapalenie krtani, dostalam leki na recepte i teraz sie kuruje.a waga spadla przez te wymioty aktualnie jest 78,9! niewiem kiedy teraz wejde bo skorzystalam z okazji ze maz poszedl z corka na spacer bo tak to nie pozwala mi wstawac z lozka. buziaki dla was, niedlugo wroce!
#1809 |
Zakorzenienie
|
gohs, ależ masz przeboje z tymi zębami, masakra :/
Ew - oj chorowitku, zdrowiej szybciutko! Tylko co do wagi to nie popadaj w przedwczesną euforię, bo organizm zmęczony chorobą spada z wagi, ale potem to wraca.. Ja dostałam dziś @ ![]() Na dodatek mojemu M. dziś padło auto. Miał jechać po pracy do domu i przyjechać do mnie, no ale zamiast w 15 minut po pracy byc w domu to zajęło mu to prawie 2h. Przyjedzie do mnie jakoś koło 20, ale pewnie go później odwiozę do domu, bo tak to by musiał zaraz wychodzić na autobus powrotny (mieszka po drugiej stronie miasta). Na wagę nie wchodziłam dziś i na razie się od tego powstrzymam. Skończy się @ to wejdę. Na razie muszę się powstrzymać od jedzenia jak głupia, wczoraj pochłonęłam prawie całą tabliczkę mlecznej czekolady ![]() ![]() Póki co leżę sobie w łóżku i się regeneruję. Mischi, a Ty jak tam dziś? |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane, odezwe sie wieczorem na dluzej bo jestem wyczerpana uczelnia zajeciami, i nie wyspana do tego. Stres itp. Ale na chwile luzniej, dietowo jak najbardziej ok, dzis wazylam sie sama dla siebie zobaczyc jak tam a tam 67,2 czyli nadwyzki juz jedynie 0,6 a @ jeszcze nie dostalam, wezme dzis polopiryne moze w koncu dostane, biust caly czas boli. masakra, a odpisze wam wieczorkiem, wpadlam tylko poinformowac ogolnie. 3majcie sie
![]()
#1811 |
Zakorzenienie
|
Co tam dziewczęta dzis?
![]() Ja byłam 6h na uczelni i umarłam, @ mi się daje we znaki.. Jutro robię sobie wolne, odpocznę trochę, pouczę się. Muszę do mechanika jechać, bo po wymianie sprzęgła coś jest nie tak, chyba go nie odpowietrzył i mi sprzęgło zostaje w podłodze, ledwo dziś do domu dojechałam :/ A w ogóle to policja mnie wczoraj zatrzymała ![]() ![]() Bo było już po 1wszej, odwoziłam M. do domu, bo nie ma auta, bo mu padło. I jestesmy juz prawie u niego, a tu dzień dobry kontrola. Dobrze, że chociaż prawko wzięłam z domu ![]() Ale spoko, młodzi byli, sprawdzili tylko trzeźwość i mnie puścili ![]() Pod względem dietkowym tak sobie. Najadłam się dziś jak głupia HITów, po czym było mi tak niedobrze, że połowę zwymiotowałam, ekstra ![]() Ale poza HITami to i tak ładniej niż ostatnio. Było śniadanko, II śniadanko, III śniadanko, obiad, kolacja i dużo wody, bo ostatnio coś mniej piłam. Powolutku mam nadzieję, że wracam na dobre tory. Choć ciągle się zastanawiam, że jednak wszędzie trąbią, że 1000kcal to za mało, że potem może się to odbić jojo itd. Dlatego zastanawiam się nad 1100-1200kcal. Tylko, że mój spaczony umysł jak podliczę kcal i zobaczę niecałe 1200, to będę przerażona, że 'tak dużo' zjadłam (w porównaniu do wcześniejszych 1000). A tak w ogóle, to zastanawiam się czy sobie nie kupić: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/oferta/krakow...jdzie_lato/973 Co myślicie? 30zł to nie majątek, tylko czy to faktycznie mi da jakieś korzyści..? |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() Dot, 1000 to zdecydowanie za mało. Zdrowa redukcja dla nas powinna wynosić ok 1400-1500kcal plus trochę ruchu ![]() ![]() ![]() No, jutro ważenie... U mnie kolejny tydzień bez rewelacji. Węgle, węgle, węgle, mało białka, mało warzyw.... ![]() ![]()
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj zaczynalam odp, ale chyba poszlam spac:P
Dotka, Ty sie nie waz tak czesto skoro wiesz ze nie jest zbyt dobrze, ja nie jestem swieta, waze sie raz w tyg w sb ale jesli poczuje sie lzej drugi raz wejde i sprawdze. A nie jak czuje to spuchniecie itp. Takze spokojnie wiesz o co chodzi ![]() ![]() ![]() Gohs Przerazasz mnie z tymi zebami, ciary mnie przechodza jak tylko czytam cos o dentyscie a jeszcze o tym jakie masz problemy z tymi ostatnimi. Wspolczuje sie ![]() Ja poczulam wiosne, malo jadlam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ew super ze na wadze mniej, ale to nie przez wymioty przypadkiem? Lepiej raczej dietkowac normalnie, wracaj do zdrowia i do rowerku i do dietki i bedzie juz 78, i zaraz 70 ![]() ![]() W sb i nd jezdzilam na rowerku, w pon i wt mialam przerwe bo zabieganie na uczelni itp. Ale wczoraj wsiadlam na 40 minut ![]() ![]()
#1814 |
Zakorzenienie
|
gohs, Ty zabiegana przez tą przeprowadzkę, to się też nie dziwię, że nie jesz tak jak trzeba..
Ja ostatnio nie jem dobrze przez M. Bo przyjeżdża do mnie i siedzi długo, nic nie jem w tym czasie, a potem jak jedzie do domu to ja jestem mega głodna :/ mischi, no wiem wiem z tą wagą, dziś się zważyłam, bo już nie czuję się taka opuchnięta, 69,9.. Ale nie czuję się tak bardzo źle. Przed @ było 69,6 więc nie tak źle. A, no i na @ nie czekałam dlugo, dostałam planowo jak w zegarku, tylko, że już przez parę dni przed mnie krzyże bolały i jadłam jak głupia (ja tak mam). Ale dzis mam zamiar być grzeczna. Śniadanko było, teraz się ogarnę i może załatwię sprawę z samochodem, potem II śniadanko, obiad, podwieczorek, kolację zjem jak M. będzie u mnie i dziś ma być ładnie. A jak się @ skończy to wsiadam na rower, a co! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Jak tam Dotka minal dzien? Grzecznie? ![]() Ew a Ty gdzie sie podzialas? ![]() Ja jestem po peelingu cukrowym ![]() ![]()
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
mischi, tak ja dziś grzecznie
![]() Śniadanie: jajecznica na szynce z 1 jajka, pół kostki małej mozarelli, 2 kromki chleba razowego II śniadanie: jabłko Obiad: makaron ze szpinakiem i kurczakiem Kolacja: 4 wafle ryżowe A tak w ogóle, to jest 1:35, M. pojechał do domu, a ja sobie właśnie przypomniałam, że jutro mam kolokwium, no bosko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Oj Dotka ostatnio cos sie opuszczasz przez tego M w diecie i nauce :P
![]() Gohs jak waga?
#1819 |
Zakorzenienie
|
No ja właśnie nie wiem dlaczego on ma taki zły wpływ na mnie, ale już mu o tym powiedziałam, że jak tak dalej pójdzie to ja dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
waga 69,6, czyli wróciła do normy.
Teraz czas na zbijanie nadwyżki. Kolokwium dobrze mi poszło, myslę, że zaliczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Gohs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Dlaczego sie nie chwalisz ze zareczona?? Czy to prima aprilis?? ![]() ![]() Dotka to dobrze ciesze sie ![]() Ja dzis mam jakis gorszy dzien, i spac mi sie chce caly czas. Bylam na solarium, zaczyna sie wiosna wiec kilka razy sie przejde zeby zbyt bialo nie wygladac ;-)
#1823 |
Zakorzenienie
|
Taki żarcik z tymi zaręczynami
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
za ten zart foch?
![]() ![]() a ja wam powiem, ze najnizsza z najniszych odnotowana today, 66,3 ![]() staram sie staram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj bedzie rowerek i jutro bedzie rowerek, wiec tak srednio w tyg jezdze 4 x, chociaz chcialabym codziennie no ale czasem nie ma kiedy ![]() Gohs ciesze sie, ze jednak tendencja spadkowa na wadze ![]() Ew jak zdrowko??
#1825 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny!
zyje ale kiepsko, jakbyscie uslyszaly moj glos to byscie sie przestraszyly, mam okropna chrype, kaszel mnie meczy i wogole do d*** jestem, nie wchodze na wizaz bo nie mam czasu ale jak sie wykuruje to znowu tu bede co do diety to jestem nadal i nie poddaje sie, pozdrowki dla was i buziaki niewiem kiedy teraz wejde moze w poniedzialek lub wtorek..
#1826 |
Zakorzenienie
|
mischi, no gratulacje!!
gohs - oj, no to atmosferka do przeprowadzki średnia..Ale mam nadzieję, że się ułoży ![]() Ew - kuruj się kuruj! ![]() Ja dziś miałam jechac myć auto do dziadków, ale pogoda lekko niepewna i dopiero chyba jutro pojadę. Kurde, a chcę już umyć, nawoskować, porobić foty i wystawić na allegro, bo chciałam do 30.04 sprzedać, a teraz wygląda to tak średnio, nie wiem czy zdążę.. Póki co idę na zakupy i muszę ogarnąć kuchnię, bo po wczorajszej kolacji dla M. jest 'lekki' burdel ![]() ![]() A w ogóle to muszę ogarnąć mój rower, dopompować koła i zacząć jeździć, bo pogoda już w miarę sprzyja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję spadku ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz lecę się pakować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Hahaha faceci
![]() Dotka, to juz lepiej zeby na noc zostal na spokojnie :P Mam dzis dzien paszteta ![]()
#1829 |
Zakorzenienie
|
gohs, no ale to na Ciebie się obraził, że go mama ochrzaniła? Fajnie
![]() mischi - no lepiej by było jakby już został, ale w sumie to nie wiem czemu pojechał ![]() ![]() mischi, czemu dzień paszteta? ![]() Ja zrobiłam zakupy, mama ogarnęła kuchnię jak ja poszlam (a mówiłam jej, żeby tego nie robiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
To fajna masz mame
![]() Nie wiem, ogladalam stare zdjecia. Z tych czasow chudszych a potem z tych grubszych. Patrzylam na te sprzed roku, waga pewnie 70.. i jest troche inaczej niz 66 ale ciagle grubo ![]() ![]() Edit: 20km, 50 minut, -500 kcal ![]() ![]() P.s. kalorie wyliczylam na podstawie kalkulatorka z netu, wiarygodne sa one? wpisuje sie wage, zaznacza sport, wpisuje sie czas i juz.. Bo moj licznik na rowerku pokazuje 30 kcal spalonych w tym czasie heh, jedynie km i czas pokazuje prawidlowo:P
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2011-04-02 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.