Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie? - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-26, 22:42   #1801
gizelcia
Zadomowienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
dziewczyny czegos takiego to mi sie nigdy w zyciu jeszcze nie zdarlo o maj gad...

o 21:30 dzwoni dzwonek do drzwi bylam pewna ze to moj maz poniewaz byl u mojego ojca a mnie o tej porze raczej nikt nie odwiedza i co akurat w wannie bylam wiec narzucilam na siebie tylko przezroczysty szlafrok w dodatku mokry bo z wanny prosto i w moim szoku i chyba jego tez patrze przesylka z listonoszem muahahaha

on byl chyba w nie mniejszym szoku niz ja
kurde nie sadzilam ze o 21:30 roznosza przesylki jeszcze gad..

nic mezowi nie bede mowic bo padnie na zawal
He he Ray no naprawde pore mial idealna na przybycie z przesylkaChcialabym zobaczyc Jego mine jak Cie zobaczyl w tym szlafroku

Cytat:
Napisane przez dorotka_25 Pokaż wiadomość
kachula no widzisz odpowiedzialnosc materialna jest manko wszystkie placa ich nie obchodzi kto kradl.najwazniejsze ze wyleciala nie bedzie sie dorabiac na kims,a co do staranek to napewno bede sie starac,no niby mialam byc po tobie ale ray bedzie przedemna,chcialabym by ona pierwsza zafasolkowala bo tak tego pragnie a ja wierze ze juz jej sie udalo......a moze obie zafasolkujemy

Ray szybko zlecie do 5 lipca...oj oby ci sie udalo

gizelciu teraz tylko trzeba czekac jak sprawy sie potocza,moze faktycznie zrozumial swoj bład ale czas pokaze....gizelciu to ile on w tej pracy siedzi,caly dzien ze go wiecznie(czesto) nie ma przy tobie???
dorotko dzis pracowal od 6 a o 20 dopiero byl w domu,wczoraj od 14 do 22 jutro od 6 i nie wiadomo kiedy skonczy,w piatek idzie na 6 do 14 a pozniej od 22 do 6 rano w soboteJuz mnie to denerwuje..w tamtym roku tyle nie pracowal..po pracy jest wykonczony i nie chce mu sie do mnie przyjechac..moglby chociaz sie przywitac..i tak siedze calymi dniami w domu i dostaje do glowy naprawde

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Dorotko to dobrze ze sprawy sie wyjaśniły i dziewczyne która kradła zwolnili sprawiedliwość wygrała

Ray to ten listonosz byl w szoku he he w szlafroku kobitka no no

Gizelciu badz twarda i nie daj sie zwodzic i zbic miłymi słówkami, ale jakis mały postep zrobił te słowo przepraszam w smsie normalnie szok.

A co do tego przepisu to panierke robicie z bułki tartej czy z czegos innego?

Jutro tylko z rana zajrze i bede wieczorem.

Aha synka do nowej szkoły przyjeli tylko jeszcze ponegocjuje żeby dostał sie do klasy gdzie ma kolegów ale jak nie to nie bede nalegać
Nikitko kotlety devoley panieruje sie nastepujaca:maka,jajko,bu lka tarta,jajko,bulka tartaPo to podwojnie zeby maselko Ci nie wycieklo
Szkoda ze jutro bedziesz tylko rano bo z kim ja bede rozmawiac caly dzien na ggPewnie znow czeka mnie gra z Tata w Scrabble..boze..dzis gralismy od rana i teraz skonczylismy..mozg mi wysiada
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 23:08   #1802
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NadiaM Pokaż wiadomość
Jolineczko, a jak Ty się czujesz? Już wiesz kto to będzie chłopczyk czy dziewczynka? Na pewno jakieś imiona już są typowane ?
Dziękuję. Ja czuję się bardzo dobrze. Prawie wszystkie objawy minęły. Została senność i ciągłe zmęczenie. I podczas upałów puchnę na nogach i rekach
Co do płci to nie chcemy wiedziec. Czekamy na niespodziankę Chłopak ma być Tomek a dziewczynka ma kilka imion Nadia, Anastazja, Marysia i jeszcze kilka chodzi mi po głowie...Pola, Alicja, Natalia itd.

Cytat:
dziewczyny czegos takiego to mi sie nigdy w zyciu jeszcze nie zdarlo o maj gad...

o 21:30 dzwoni dzwonek do drzwi bylam pewna ze to moj maz poniewaz byl u mojego ojca a mnie o tej porze raczej nikt nie odwiedza i co akurat w wannie bylam wiec narzucilam na siebie tylko przezroczysty szlafrok w dodatku mokry bo z wanny prosto i w moim szoku i chyba jego tez patrze przesylka z listonoszem muahahaha

on byl chyba w nie mniejszym szoku niz ja
kurde nie sadzilam ze o 21:30 roznosza przesylki jeszcze gad..

nic mezowi nie bede mowic bo padnie na zawal
:rotfl :
Do mnie z kolei przychodzi listonosz zawsze raniutko o 7. Ostatnio przywitałam go w czarnej satynowej koszulce z koronką Mój mąż czesto cos na allegro zamawia, więc Pan kurier często "bywa" u mnie
Cytat:
[...]
A co do tego przepisu to panierke robicie z bułki tartej czy z czegos innego?

Aha synka do nowej szkoły przyjeli tylko jeszcze ponegocjuje żeby dostał sie do klasy gdzie ma kolegów ale jak nie to nie bede nalegać
Ja zawsze panieruję w mące jajku i bułce tartej jeżeli robię coś wymyślnego to dodaję dużo przypraw i ziół.
To Michał od września idzie do nowej szkoły. Cieszę się, że udało ci się wszystko pozytywnie załatwić. Do jakiej klasy nie trafi na pewno będzie mu tam dobrze.
Ucałuj go ode mnie
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 07:49   #1803
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Jolineczko zrobie panierke po waszemu, a jeszcze jedno pytanko w tej sprawie czym zawijacie pierś zeby sie nie rozwineła?
Michałek dostał sie do szkoły do klasy 3 ale teraz jeszcze trwają negocjacje czy klasa A czy B
Gizelciu niestety gg mam w innym kompie więc dopiero wieczorkiem morzliwe ze bede dostepna, ale bardzo mi miło że lubisz ze mna klikac

Znowu na weekend zostane sama może by tu gdzieś pojechać kolerzanka jakąś odwiedzić

Miłego dnia dziewczyny
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 07:59   #1804
Ray
Zakorzenienie

nikita to widze ranny ptaszek juz na nogach

ja ledwo wstalam ale lece zaraz na kursik czesc dwa

ja w pt jade na dzialke do mamy <hura> co prawda bede musiala sie zajmowac moim 9 letnim bratem a to szatan wcielony ale jakos dam rade zreszta niech sie maz hartuje

nie moge doczekac sie kupna naszej dzialkeczki zeby domek budowac... echhhh... fajne miejsce bo nawet bliziutko szkola jest i to ladna z basenem .. ech marzenia

najciekawsze jest to ze moj ojciec chce tez kupic w poblizu dla mamy o gad... heheheh mamusia blisko to dopiero bedzie moja mama sobie zrobila ze mnie swoja kolezanke na kawusie do mnie przychodzi popalac albo ja do niej na mode na sukces powiem wam szczerze ze w zyciu nie mialam tak dobrego kontaktu z matka jak po slubie hmmm wiec zachecam do zamaz pojscia:d

kurde czuje sie jak balon.... po tych hormonach to cuda na kiju sie dzieja juz wiecej zadnych tabletek brac nie bede zaloze se spirale czy coz... bo te hormony to koszmar jakis
Stary 2007-06-27, 08:29   #1805
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
nikita to widze ranny ptaszek juz na nogach

ja ledwo wstalam ale lece zaraz na kursik czesc dwa

ja w pt jade na dzialke do mamy <hura> co prawda bede musiala sie zajmowac moim 9 letnim bratem a to szatan wcielony ale jakos dam rade zreszta niech sie maz hartuje

nie moge doczekac sie kupna naszej dzialkeczki zeby domek budowac... echhhh... fajne miejsce bo nawet bliziutko szkola jest i to ladna z basenem .. ech marzenia

najciekawsze jest to ze moj ojciec chce tez kupic w poblizu dla mamy o gad... heheheh mamusia blisko to dopiero bedzie moja mama sobie zrobila ze mnie swoja kolezanke na kawusie do mnie przychodzi popalac albo ja do niej na mode na sukces powiem wam szczerze ze w zyciu nie mialam tak dobrego kontaktu z matka jak po slubie hmmm wiec zachecam do zamaz pojscia:d

kurde czuje sie jak balon.... po tych hormonach to cuda na kiju sie dzieja juz wiecej zadnych tabletek brac nie bede zaloze se spirale czy coz... bo te hormony to koszmar jakis

Ray nie taki ranny kolerzanka z wątku o 5 rano weszłą na wizaz.

Ray to fajnie masz kursik tez bym na jakis poszła

A co do spirali to nie jestem pewna czy dobrze pamietam ale ona tez wydala jakas dawke hormonów do organizmu ale w inny sposob, wiec lepiej z lekarzem porozmawiac co było by najlepsze dla ciebie. Mi po cc lekarz odradził spirale bo mogłyby byc jakies zrosty, ale jak juz jestem po porodzie tyle lat to moze bym sie zdecydowała tylko po co jak ja nie musze sie zabezpieczac
Stary 2007-06-27, 08:31   #1806
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Agaciu podaj mi jeszcze raz swój adres na PW bo zła jetsem na ta poczte i wyśle jeszcze raz
Stary 2007-06-27, 10:32   #1807
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Jolineczko zrobie panierke po waszemu, a jeszcze jedno pytanko w tej sprawie czym zawijacie pierś zeby sie nie rozwineła?
Michałek dostał sie do szkoły do klasy 3 ale teraz jeszcze trwają negocjacje czy klasa A czy B
Gizelciu niestety gg mam w innym kompie więc dopiero wieczorkiem morzliwe ze bede dostepna, ale bardzo mi miło że lubisz ze mna klikac

Znowu na weekend zostane sama może by tu gdzieś pojechać kolerzanka jakąś odwiedzić

Miłego dnia dziewczyny
Nikitko jesli dobrze zawiniesz piers w rulonik i dobrze zapanierujesz to nie ma prawa Ci sie rozwinacAle jesli sie boisz zawsze mozesz owinac nitka albo zamknac wykalaczka(to takie domowe sposoby)
Stary 2007-06-27, 11:04   #1808
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Nikitko jesli dobrze zawiniesz piers w rulonik i dobrze zapanierujesz to nie ma prawa Ci sie rozwinacAle jesli sie boisz zawsze mozesz owinac nitka albo zamknac wykalaczka(to takie domowe sposoby)

dzieki Gizelciu mam takie specjalne metalowe wykałaczki z których korzystam jak robie Michałka piers z kurczaka z serem.
dzieki za adres na PW dzis postaram sie wysłac jeszcze raz bo zła jestem na ta poczte wrr

Mam nadziej ze nic ci dzis nie dolega i ze główka od zmartwien juz nie boli?

Ja22 a jak ty sie czujesz napisz co tam u ciebie?

Orzeszku pewnie sobie wypoczywasz z małą chociaż pogoda ostatnio u nas nie najlepsza.

Pozdrawiam reszte dziewczyn
Stary 2007-06-27, 11:10   #1809
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
dzieki Gizelciu mam takie specjalne metalowe wykałaczki z których korzystam jak robie Michałka piers z kurczaka z serem.
dzieki za adres na PW dzis postaram sie wysłac jeszcze raz bo zła jestem na ta poczte wrr

Mam nadziej ze nic ci dzis nie dolega i ze główka od zmartwien juz nie boli?

Orzeszku pewnie sobie wypoczywasz z małą chociaż pogoda ostatnio u nas nie najlepsza.

Nikitko wlasnie ze dzis cos glowka mnie znow boli
Stary 2007-06-27, 12:33   #1810
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Cytat:

Witaj Nikitko Ja czuję się dosyć dobrze. Troszkę pobolewa mnie brzuszek jak przed okresem.
Pogoda zwariowana to i mój organizm wariuje. Ostatnio nawet mi się krew puściła z nosa. Bardzo tego nie lubię

Teraz ostro przysiadłam do pisania pracy, bo mężuś juz zarezerwował domek nad jeziorkiem. Jedziemy 30 lipca na cały tydzień. Nie mogę sie juz doczekać.

Forum śledzę jak tylko mam mozliwość ale ostatnio mam spore problemy z netem. Zauważyłam że pomału robi się smakowicie. Mozna zgłodnieć
Pzdrawiam i całuję papa
Stary 2007-06-27, 16:37   #1811
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Witaj Nikitko Ja czuję się dosyć dobrze. Troszkę pobolewa mnie brzuszek jak przed okresem.
Pogoda zwariowana to i mój organizm wariuje. Ostatnio nawet mi się krew puściła z nosa. Bardzo tego nie lubię

Teraz ostro przysiadłam do pisania pracy, bo mężuś juz zarezerwował domek nad jeziorkiem. Jedziemy 30 lipca na cały tydzień. Nie mogę sie juz doczekać.

Forum śledzę jak tylko mam mozliwość ale ostatnio mam spore problemy z netem. Zauważyłam że pomału robi się smakowicie. Mozna zgłodnieć
Pzdrawiam i całuję papa
Karolinko to dobrze ze dobrze sie czujesz a kiedy zaprezentujesz zdjecie swojego brzuszka? Mam nadzieje ze to uczulenie juz ci mineło i rzadnych zastrzyków wiecej nie potrzeba ci dawac?
Fajnie ze nad jeziorko sobie wyjedziecie z M wypoczniesz no i po napisaniu pracy nalerzy ci sie odpoczynek.

Gizelciu przesyłka została wysłana dzisiaj ponownie polecony priorytet zobaczymy czy dojdzie
Stary 2007-06-27, 17:29   #1812
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Cytat:
Karolinko to dobrze ze dobrze sie czujesz a kiedy zaprezentujesz zdjecie swojego brzuszka? Mam nadzieje ze to uczulenie juz ci mineło i rzadnych zastrzyków wiecej nie potrzeba ci dawac?
Fajnie ze nad jeziorko sobie wyjedziecie z M wypoczniesz no i po napisaniu pracy nalerzy ci sie odpoczynek.

Gizelciu przesyłka została wysłana dzisiaj ponownie polecony priorytet zobaczymy czy dojdzie
Nikitko po uczuleniu nie ma juz najmniejszego sladu. Dobrze że wtedy byłam na tym pogotowiu bo długo mi sie to leczyło. Strach pomysleć jakby to wygladało bez interwencji specjalisty. Z reszta lekarz powiedział mi tam że nie moge dostać nic innego jak tylko zastrzyk.
Brzuszek zaprezentuję jak tylko mąż bedzie miał troszkę czasu żeby pomóc mi pomniejszyć to zdjęcie bo nadal mam problemy z zadużymi zdjeciami.
Dzisiaj cały dzień siedze przy pisaniu pracy i chyba pora juz sobie odpuścić na dzisiaj. Spanie pomału mnie łapie.

Troszkę jestem przybita, bo dowiedziałąm sie że moja kolezanka została zwolniona. To jest takie niesprawiedliwe. Dobrego pracownika zwalniaja a takie lesery sobie zostawili wrrrr...... nie moge
Stary 2007-06-27, 17:34   #1813
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Nikitko po uczuleniu nie ma juz najmniejszego sladu. Dobrze że wtedy byłam na tym pogotowiu bo długo mi sie to leczyło. Strach pomysleć jakby to wygladało bez interwencji specjalisty. Z reszta lekarz powiedział mi tam że nie moge dostać nic innego jak tylko zastrzyk.
Brzuszek zaprezentuję jak tylko mąż bedzie miał troszkę czasu żeby pomóc mi pomniejszyć to zdjęcie bo nadal mam problemy z zadużymi zdjeciami.
Dzisiaj cały dzień siedze przy pisaniu pracy i chyba pora juz sobie odpuścić na dzisiaj. Spanie pomału mnie łapie.

Troszkę jestem przybita, bo dowiedziałąm sie że moja kolezanka została zwolniona. To jest takie niesprawiedliwe. Dobrego pracownika zwalniaja a takie lesery sobie zostawili wrrrr...... nie moge

No to niesprawiedliwe ale cóż nie mamy na to wpływu
A z pisaniem pracy to odpocznij sobie i polerz sobie troszke
Stary 2007-06-27, 17:47   #1814
Ray
Zakorzenienie

ja wlasnie dotaralam do domu

hura jutro ide na rozmowe o prace dopiero co cv rozeslalam a juz dzwonia fajnie... przynajmniej sie brakiem ciazy nie doluje

a jak sie okaze ze jestem to po prostu zrezygnuje i juz

ide jesc bo umieram z glodu
Stary 2007-06-27, 17:59   #1815
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
ja wlasnie dotaralam do domu

hura jutro ide na rozmowe o prace dopiero co cv rozeslalam a juz dzwonia fajnie... przynajmniej sie brakiem ciazy nie doluje

a jak sie okaze ze jestem to po prostu zrezygnuje i juz

ide jesc bo umieram z glodu

ray no to super ze idziesz na rozmowe a co to za praca?
Stary 2007-06-27, 18:18   #1816
Ray
Zakorzenienie

nikitka w salonie kosmetycznym ale szczerze jakim nie wiem hehehe.... bo rozeslalam do paru miejsc cv.. ale z tego co widze na ich strnie ladny salon ja w sumie nigdy nie pracowalam z innych niz exluzywne wiec inne przyzywczajenia...

gad jak mi sie ciezko pisze bo mam pozakladane paznokcie od cwiczen hahaha masakra.... prawie wcale dlugich nie nosze bo praca...

kurde ciekawe czy jestem w cikazy od paru dni pobolewa mnie brzuch jak na okres i dzis jak jechalam na szkolenie po prawej stronie znow mnie bolalo tepy bol no ciekawe jak nie to moze prace znajde i bede miala zajecie hurrrraaa.. bo juz nie moge w domu wytrzymac..

ej zrobie chyba te wasze dewolaye tylko mocno rozbija sie piers?
Stary 2007-06-27, 18:56   #1817
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
nikitka w salonie kosmetycznym ale szczerze jakim nie wiem hehehe.... bo rozeslalam do paru miejsc cv.. ale z tego co widze na ich strnie ladny salon ja w sumie nigdy nie pracowalam z innych niz exluzywne wiec inne przyzywczajenia...

gad jak mi sie ciezko pisze bo mam pozakladane paznokcie od cwiczen hahaha masakra.... prawie wcale dlugich nie nosze bo praca...

kurde ciekawe czy jestem w cikazy od paru dni pobolewa mnie brzuch jak na okres i dzis jak jechalam na szkolenie po prawej stronie znow mnie bolalo tepy bol no ciekawe jak nie to moze prace znajde i bede miala zajecie hurrrraaa.. bo juz nie moge w domu wytrzymac..

ej zrobie chyba te wasze dewolaye tylko mocno rozbija sie piers?

Justys na stanowisko kosmetyczki cie chca przyjac? jesli tak to ja chce byc pierwsza klientka na jakis zabieg kosmetyczny
A z brzucholkiem to pewnie niebawem sie dowiesz co i jak. Ja dzis myslałam ze sie w kuchni przewróce zwijałam sie z bólu tak mnie kuło w dole brzucha i tak dość długo mnie trzymało.
Stary 2007-06-27, 19:23   #1818
Ray
Zakorzenienie

nikita no jutro pojde na rozmowe zobacze... jak cos to masz pierwszy zabieg

czasem mnie tez tak bolalo to mi lekarz mowil ze to mogas byc pekajace pecherzyki kurde on na wszystko wola pekajace pecherzyki

w poniedzialek ide do mojej dermatolog... fajna babka powiedziala ze jak cos to i w sobote mnie przyjmie w domu uff zobaczymy co powie na ten pieprzyk oby bylo wszystko ok.... chodz z tymi pieprzykami to jak z nadzerka inni kaza usuwac bo rak inni ogladac... i nie wiadomo komu wierzyc ..
Stary 2007-06-27, 19:46   #1819
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
nikita no jutro pojde na rozmowe zobacze... jak cos to masz pierwszy zabieg

czasem mnie tez tak bolalo to mi lekarz mowil ze to mogas byc pekajace pecherzyki kurde on na wszystko wola pekajace pecherzyki

w poniedzialek ide do mojej dermatolog... fajna babka powiedziala ze jak cos to i w sobote mnie przyjmie w domu uff zobaczymy co powie na ten pieprzyk oby bylo wszystko ok.... chodz z tymi pieprzykami to jak z nadzerka inni kaza usuwac bo rak inni ogladac... i nie wiadomo komu wierzyc ..

Ray no właśnie ja jestem po @ wiec może to owulka czy co ale boli strasznie dobrze ze juz przeszło. A na zabieg sie pisze jestem zainteresowana oczyszaniem twarzy bo mam czarne wągry przy nosie no i moze jeszcze jakis zabieg wygładzający
Stary 2007-06-27, 22:41   #1820
MARTYNKA146
Raczkowanie

ja sobie tak wlasnie mysle ze ja zaszlam w ciaze po tabletkach wlasnie.
bralam tabletki przez caly rok 2--6 i w styczniu lekarz stwierdzil ze wypadaloby je na troche odstawic i wlasnie teraz okazalo sie ze jestem w ciazy czyli jakies 4 miesiace po odstawieniu tabletek.
MARTYNKA146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 22:51   #1821
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Cytat:
Napisane przez MARTYNKA146 Pokaż wiadomość
ja sobie tak wlasnie mysle ze ja zaszlam w ciaze po tabletkach wlasnie.
bralam tabletki przez caly rok 2--6 i w styczniu lekarz stwierdzil ze wypadaloby je na troche odstawic i wlasnie teraz okazalo sie ze jestem w ciazy czyli jakies 4 miesiace po odstawieniu tabletek.
Gratuluje kolejnej przyszłej mamusi
Stary 2007-06-27, 22:52   #1822
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

a w którym jestes tygodniu ciązy?
Stary 2007-06-27, 23:00   #1823
MARTYNKA146
Raczkowanie

w piątym
MARTYNKA146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 23:26   #1824
gizelcia
Zadomowienie

Nikitko dziekuje Ci bardzoPowiedz jak mam Ci sie odwdzieczyc?Jestes Kochana

Ray piers rozbij tak jak na normalny kotlet tylko uwazaj zeby Ci sie dziury nie porobily..najlepoiej rozbija sie przez woreczek foliowy wtedy mieso nie przykleja

Martynka146 gratuluje zafasolkowaniaJa tez staralam sie 4 miesiace ale jestem troszke dalej od Ciebie bo juz w 21tyg7dni

..a ja dopiero teraz zjadlam obiad..juz nie pisze sie na takie gotowanieRobilam kotlety ziemniaczane z mieskiem w srodku..mmm..pychaM iedzy czasie Tomek mi troszkum przeszkodzilhmm..nie powiem ze mi sie nie podobalo
Stary 2007-06-28, 07:49   #1825
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Nikitko dziekuje Ci bardzoPowiedz jak mam Ci sie odwdzieczyc?Jestes Kochana

Ray piers rozbij tak jak na normalny kotlet tylko uwazaj zeby Ci sie dziury nie porobily..najlepoiej rozbija sie przez woreczek foliowy wtedy mieso nie przykleja

Martynka146 gratuluje zafasolkowaniaJa tez staralam sie 4 miesiace ale jestem troszke dalej od Ciebie bo juz w 21tyg7dni

..a ja dopiero teraz zjadlam obiad..juz nie pisze sie na takie gotowanieRobilam kotlety ziemniaczane z mieskiem w srodku..mmm..pychaM iedzy czasie Tomek mi troszkum przeszkodzilhmm..nie powiem ze mi sie nie podobalo

Gizelciu nie musisz sie odwdzienczać bo dobry duszek robi to z dobroci serca i nie chce zapłaty chce dać troche radości na twoje smutne chwile, których ine powinnaś przezywac zwłaszcza teraz.

Martynka146 gratuluje zafasolkowania dbaj o siebie i fasolke.
Stary 2007-06-28, 08:03   #1826
Ray
Zakorzenienie

a ja wam powiem ze najgorsze jest to czekanie na zrobienie testu.... az nie chce mi sie go robic ... i znow sie rozczarowac... tak teraz policzylam i 8 lipca powinien byc okres wzielam ostatni najdluzszy cykl jak sie nie pojawi zrobie test... ale i tak czuje nic z tego... jedyne co pobolewa mnie prawa strona znow kurde moze jakis torbiel mam pojde po tej mc do gina niech zobaczy...

byle bym prace dostala to nie mialabym czasu myslec echhh
Stary 2007-06-28, 08:28   #1827
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wam powiem ze najgorsze jest to czekanie na zrobienie testu.... az nie chce mi sie go robic ... i znow sie rozczarowac... tak teraz policzylam i 8 lipca powinien byc okres wzielam ostatni najdluzszy cykl jak sie nie pojawi zrobie test... ale i tak czuje nic z tego... jedyne co pobolewa mnie prawa strona znow kurde moze jakis torbiel mam pojde po tej mc do gina niech zobaczy...

byle bym prace dostala to nie mialabym czasu myslec echhh
ray trzymam kciuki za rozmowe w sprawie pracy daj znac potem co i jak ci poszło
Stary 2007-06-28, 09:44   #1828
NadiaM
Raczkowanie

Kochana Jolineczko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Życzę WAM dużo zdrówka, pomyślności i łatwego rozwiązania

Ray, trzymam kciuki mocno mocno! Napisz potem o pracy
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 11:55   #1829
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Jolineczko wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin! Duzo duzo zdrówka dla Ciebie i maleństwa. Usmiechu na każdy dzień, szczęścia i wiecznej miłości.

Stary 2007-06-28, 13:33   #1830
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Martynko a jak Ty się czujesz?

Pogoda deszczowa a ja czuje sie świetnie. Miałat tylko wczoraj mały problem wieczorem bo wymiotowałam. Nie wiem dlaczego, bo czułam sie naprawdę świetnie. Mozliwe że zaszkodził mi arbuz. Był pyszny ale po krótkim czasie zapiłam go mleczkiem bo zgaga nie dawała mi spokoju. Ech.. wazne że teraz czuje sie super.
Wiecie że nosze juz spodnie ciązowe. Moje wszystkie mnie cisną a dzisiaj ubrałam dzinsy ciążówki i czuje sie świetnie, jak rybka w wodzie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości